Tilda Karlsson ♥



Älskade vän, saknade vän. Finns alltid här för dej, det hoppas jag du vet!
Vi ses i sommar vännen, oh fyfan vad kul vi ska ha då! Det är inte långt kvar nu.

BellaH

Plus i kassan!

Vill du tjäna pengar helt gratis?
Du får 8 kr när du värvar en person, 20 kr när du blir medlem och 25 kr om du gillar deras facebook sida.
Det finns massa olika erbjudanden som du tjänar pengar på också.

Bli medlem HÄR!!

BellaH

Pineapple Express - The knarkfilm!

Inte bloggat på två veckor. Har faktiskt glömt bort bloggen helt och hållet.
Har inte haft så mkt tid heller. Har varit mkt med skolan och sen har jag haft lov denna veckan också så har knappt varit hemma.
Har iaf varit ett ganska chill lov. Påskfirande hos mormor, chillade i Vittaryd med Josse, Lions och massa annat har jag hunnit med. Dock inte skolarbetet jag skulle gjort klar under lovet. HEH!
Iaf så har det faktiskt inte blivit så mkt bilder. Vi har mest varit ute och chillat på stan och sånt dära. Inte så intressant egentligen faktiskt.
Har ju fått lite färg iaf, men vem har inte det lix? Palla vara blek och äcklig nu när det äntligen har blivit varmt!
Har faktiskt fuskat lite med bodylotion som man blir brun av ju mer man använder det. Alltså inte brun utan sol, utan bodylotion.

Just nu sitter jag och kollar på Pineapple Express eftersom jag inte kan sova alls. Försökte sova i typ en timme lr ngt innan men nej, det gick ju inte alls så bra om jag hade hoppats på.
Men ska iaf ladda upp dom få bilder jag tagit under lovet och ngr videos också. Finfint! Lulle har bilder på sin kamera sen vi var ute hos Erik och chillade. Men bilderna/videosarna kmr ngn gång under veckan. Förhoppningsvis imon så jag inte glömmer bort det.

BellaH

RSS 2.0