Super film!

 Hey på er. Sitter och kollar på tv med lillebror. Nyss ätit en glass jag fick av honom också. Hehe!

Filmen inatt var as grym. Precis som dom andra filmerna. Verkligen helt super. Älskar den och längtar tills jag får den på dvd! Jag och Lollo satt och dreglade när vi såg Taylors mage. Haha nej det gjorde vi inte men det var nästan så. Typ ''ååååhhhh'' så fort vi såg den. Och dom andra varulvarnas magar också för den delen.


The Cullens. Kellan Lutz har ju inte lite snygg mage heller. Hihi!

The Wolfpack. Kiowa Gordon är ju söt as hell. Tredje från vänster. Sen har vi ju Taylor Lautner ( Jacob Black ) som är sjukt snygg.
Om vi säger såhär. Hade det inte varit för att biosalongen var full med folk hade jag och Lollo skrikit och sånt när vi såg dom halvnakna. Hiho!

BellaH

Eclipse,

Godmorgon. Det blev lite fult igår. Mikkels mamma sa att han skulle komma hem mitt i natten så han åkte hem med Jossan och Disa.
Glömde även helt bort att säga hejdå till Jossie som åkte precis. Skit också. 6 lr 7 veckor är hon borta ;(

Mikkel kanske kmr hit senare så skulle vi baka bullar lr ngt. Dvs att han bakar bullar och jag typ hjälper till lite grann eftersom jag inte kan baka bullar haha!
Sen inatt ska jag och Lollo på Eclipse.

BellaH

Mikkel in tha house!

Kl är då mitt i natten ngn gång. Hehe!
Drog ut vid 10 med Mikkel. Drog till K-hög och busade runt lite. Sen skjutsade Jossan upp mej till donken så köpte jag en dricka och mat till Mikkel fick Jossan stå för.
Sen tankade och jävlar var krångligt det var. Skiten funkade inte först ich vi typ dog av skratt.
Sen tillbaka till K-hög. Jossan och Mikkel åt sen cyklade jag och Mikkel hem till mej.
Nu sitter vi här och lyssnar på musik. Mikkel ska sova här inatt. Yäy!

Imon ska jag försöka hinna upp och iväg till Jossie så jag hinner säga hejdå till henne och krama henne ordentligt.
Sen på kvällen/natten blire Eclipse med Lollo. Och sen ska hon sova här.

På måndag drar jag och Anni till T-ryd och stannar där en lr två nätter. Träffa Filip med kanske? Hoppas det. Vill träffa min bonde nu hehe!

BellaH

Fixa naglarna,

Hey på er!
Vid 12 idag kom Jossie sen drog vi till stan och gick runt lite. Köpte två nagellack på Maxi som jag tänkte göra ngn snygg design av. Får se hur det blir. Har alltid tyckt att det är kul att fixa naglarna och sånt. Men eftersom jag typ aldrig köper ngr nagellack så blir det aldrig av. Men nu när jag köpt så ska jag ta mej fan sätta mej och göra ngt snyggt med blått och rosa.

Ska nog träffa Mikkel sen. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Han sa ngt innan men kmr fan inte ihåg haha!
Men nu ska jag sätta igång med mina naglar. Resultat kmr senare ikv lr imon. Brors på om jag hinner innan jag ska träffa Mikkel.

BellaH

08:00 - 16:20,

Ja, det var ju det här med uppdateringen. Men idag har jag en bra anledning. Jag har sovit mellan 8 och 20 över 4. Sen satt mamma vid datorn när jag vaknade och jag har fixat mej och sånt också. Skulle ut men vet inte om det blir så.

BellaH


Varför?

F:Varför är jag uppe?
S:Jag vet inte.
F:Varför är det ljust på mitt rum?
S:Solen är uppe.
WHATAFUCK!? ;O

BellaH

Hey jag bloggar,

Hey mitt i natten.
Tänkte slänga in ett inlägg såhär mitt i natten eftersom ingen är social. OCH JA KÄNN ER TRÄFFADE!
Har iaf haft en jävligt bra dag med Johanna. Och Nikki med för den delen.
Vaknade upp hos Nikki efter en väldigt bra kväll och natt med henne.
Vi satt hemma hos henne och käkade sen drog vi ut lite och kollade vad som hände i stan. Sen satt vi på en parkbänk och Nikki var jävligt trög faktiskt. Men sen drog vi hem och sov.

Vid 3 drog jag därifrån och mötte upp Johanna vid bananabridge. Vi drog hem till mej och satt där lite sen kom mamma Thomas och Jonathan hem med Hippie. Våran nya jätte söta urgulliga hundvalp. Kelade med henne och kunde inte ens slå Daniel när jag såg henne. Hihihi! Sen drog vi ut och jag köpte leggings på Maxi. Efter ett jävla tag bestämde jag mej för vilka jag skulle ha. Sen drog vi till Torino och var med Josse och Linda. Jag bytte även om på toan där. Ja, skriv upp det här. Sen drog vi åt olika håll. Laddade min mobil på Meddo och sen blev det Maxi där i även träffade Josse och Linda igen. Blev många rundor där inne faktiskt. Var med Pj Tosse Millan Abbe och ngr till ett tag vid Maxi också.

Sen hände inte så mkt. Jag och Johanna satt och snackade med ngr killar från Markaryd. Mogge Alle Dennis och Jens hette dom. Och ja skriv upp detta också! Sen drog dom och vi gick till raggen och träffade Cassi Linda Josse och Laszlo. Sen drog dom och vi skulle vänta på ngn men vi drog haha. Sen träffade vi Disa och Mikkel på Maxi och snackade med dom ett tag sen drog vi in mot stan. Träffade Entony (stavning lr vadå haha?) och Blevin/Belmin lr vad fan han nu heter, skit samma Elvins bror iaf. Snackade med dom lite och sen träffade vi Josse Cassi Laszlo och Stefan. Drog till Torino och åt med Tosse. Sen satt vi utanför ett tag. Jag och Johanna dansade till Josses musik och sen gick jag hem.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och myser i mörkret. We no speak Americano! ♥

BellaH

Everytime I close my eyes,

Glad midsommar och allt sånt där skit man säger.
Sitter i min säng med Nikki. Jag orkade inte gå dit så hon kom hit istället.
Vi ska väl hitta på ngt ikv. Blir väl att jag sover hos henne som vanligt när hon är ensam hemma.
Nattvandringar runt stan och sånt kul som vi brukar göra.
Får se vad som händer.

BellaH


Midsommar @ Nikkis place,

Hey på er. Igår hängde jag med mamma och Thomas till Marie. Åt lite mat och sånt innan Anton x2, Martin Pelle och randomsnubbe kom och åt. Dom hade typ kört paintball så Anton var helt gul på halsen.
Iaf så körde Elin ner mej till Nikki som kom hem igår. Vi gick tillbaka till Marie eftersom vi inte hade ngt att göra. Sen blev det K-hög med Gustav Martin och Johan. Martin och Johan drog typ. Men Gustav satt kvar med oss ett tag och vi blev typ skrämda as mkt för det lät innifrån K-hög.

Iaf så drog vi hem till Nikki sen och jag sov där. Adrenalinkickar på vägen och sånt skojj hehe.
Vaknade vid 10-11 kanske. Mira kom och myste lite med. Sen drog jag hem vid 12 för mamma och dom skulle åka vid 2 så hon ville träffa mej innan dom drog.
Satt vid datorn lite sen duschade jag och nu ska jag städa köket lite eftersom vi får hem hunden imon.
Sen ska jag till Nikki och ''fira'' midsommar där.

<3

BellaH

Torsdag,

Wow jag bloggar!
Idag vaknade jag vid 10 av att mamma smsade mej. Fixade mej och drog till dagis för dom hade sommarfest idag. Träffade lillasyster så lekte med henne eftersom varken pappa lr hennes mamma var där. Gick runt och lekte i sandlådan och sånt. Sjukt längesen jag träffade henne.
Sen drog vi hem vid 11 halv 12 ngn gång. Satt hemma till 2. Mötte upp Jossie utanför Idas hus och sen drog vi till Meddo. Jossie solade sen gick vi hem. Tog en runda inom Idas också så jag följde henne till bananbron när jag skulle hem och hon till blåan.
Så har suttit hemma i en timme ungefär och chillat lite. Ska strax duscha för vi ska iväg vid 6. Vet inte riktigt när jag uppdaterar igen. Men som sagt. Min blogg, mina regler!

BellaH


Sover,sover,sover,

Uppdaterar typ aldrig jag vet. Men sover typ bort mina dagar. Vet inte varför men alltid trött och gör inget annat än att sova och typ sitta vid datorn.

Växjö i måndags iaf. Jag och Mikkel gick till stationen och mötte upp Sara sen tog vi bussen till Växjö. Lite videos och bilder kmr när jag orkar. När vi kom fram gick vi till donken och käkade och efter det tog vi bussen upp till Araby. Robin mötte upp oss vid busshållsplatsen sen drog vi till ngn rutten lekplats. Sen tog jag och Mikkel bussen ner till stan och väntade på Thomas och Daniel. Drog till Old Sailor Tattoo och sen drog vi till donken för Daniel skulle äta. Träffade Kimsan så snackade lite med henne medans Danne åt. Sen drog vi till Maxi (i Ljungby).
Sen drog vi hem så kom Lollo och sen drog både hon och Mikkel.

Igår kom Lollo så beställde vi biljetter till premiären av Eclipse i Ljungby. Vi drog och hämtade bror på dagis sen drog Lollo hem och jag och Jonathan hem till oss. Mikkel kom efter en stund och sen när han drog till stan så gick jag och la mej. Vaknade vid halv 8 lr ngt och satte mej vid datorn. Mikkel Elvira och Dacke (hund) kom och hälsade på ett tag. Sen gick jag och la mej i sängen och försökte somna igen men det gick inte så jag gick ner och kollade tv med mamma och Thomas. Sen somnade jag väl vid 1 lr ngt kanske.

Idag har jag bara suttit vid datorn. Ska städa altanen nu också.

BellaH


I'M BACK!

Godmorgon på er. Tilbaka nu.
Sommarlovet har varit great hittills. Liseberg med bästa, varit hos bror och jobbat lite.
Idag ska jag Mikkel och Sara till Växjö. Ska bli skitkul. Flumma runt i stan och sånt (:
Blir mycket bilder och videos när jag kmr hem skulle jag tro.
Men nu måste jag duscha innan Mikkel kmr. Ha det!

BellaH

BLOGGPAUS!

Tar bloggpaus ett tag. Bloggtorka, mkt som hänt. Ja lite allt möjligt.

rip bobban och harald

BellaH


Babybabybaby blah blah blah,

Hey. Sitter hos Diana och har kul. Pj Danne Diana Disa och Fanny är här också.
Men ska göra annat nu. Slängde in ett snabbinlägg bara.

BellaH

pardy @ dianas place,

Hej gangsters. Ligger hos Diana nu och chillar med Diana Disa och Fanny.
Vi hade kul igår. Var mer folk här men dom har dratt hem. Ngr kmr ikv också så blir nog kul då med.
Vi tog massa bilder och sånt igår. Ska lägga upp ngr nu tror jag sen blir det film.

Pj jag Diana.

Pj jag Diana.

Fanny och Disa

Finns bilder från igår också men hittar inte dom på denna datorn så dom kanske ligger på den andra datorn. Ska kolla senare.

BellaH


SOMMARLOV!

Godmorgon lr ngt. Sitter i köket och pratar i telefon med pappa.
Har fått betygen och sånt idag. Ska vi nog inte berätta haha.
Lollo fick jordgubbar av våran mentor för att hon hjälpte mej sluta skolka. Haha! Tycker att jag kunde fått ngt också. Men men.
Mikkel Diana och Disa är här och drygar i mitt kök. Jävla invandraruteliggare.
Har packat och sånt så jag är klar för helgen. Ska ut till Disa sen när Martina slutat jobba.

BellaH

Lillebror,

Bara för att jag hittade två skitsöta bilder på Jonathan som Becca tagit och som mamma har på facebook så langar jag dom i detta helt random inlägget ;)


Hahah kolla hans tunga. Sötunge (:

Samma blick som jag har tydligen. Brukar jag göra så?

BellaH

Fixad,

Färdig sminkad nu. Håret är klart också. Om jag inte gör ngn ändring på det sen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ska inte ta på mej klänningen ännu iaf för vill inte att den ska bli smutsig. Får se vad jag hittar på så länge.
Ska nog äta frukost faktiskt. Så hörs senare. Innan jag åker lr när jag kommit hem.

BellaH

Skolavslutning!

Godmorgon. Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Låg kvar lite sen duschade jag lite snabbt.
Ska strax föna mitt hår och fixa det. Platta blir det nog eftersom jag inte vet vart locktången är.
Sminka mej och sånt blir senare så jag inte skitar ner klänningen.
Men måste dra nu, vi hörs.

fighter - christina aguilera ♥

BellaH

I wanna know what love is,

Har suttit inne hos Lisa ett tag nu. Hållt henne sällskap eftersom Daniel är på puben med sin klass.
Vet inte när han kmr hem men jag måste sova nu. Ska upp tidigt imon och duscha och sånt. Men vi hörs imon på morgonen lr när jag kommit hem från avslutningen. Måste packa med. Har inga rena kläder typ eftersom mamma inte hann tvätta dom -.- Får se vad vi hittar på. Är ju bara i Angelstad ngr dagar men resten av dagarna på sommarlovet måste jag ha rena kläder också ju. Men ah, skit i det nu. Vi hörs imon iaf (:

BellaH

Student 2010,

Hey på er. Har inte bloggat idag för har städat inför Daniels student fest. Lr ah typ släktkalas lr vad man ska kalla det.
Becca har massa bilder från det och vet inte om lr när jag får dom hehe.

Började iaf vid 10 idag. Kollade film och sen skulle klassen käka på Claudi men jag hade min kära baugette att äta så jag fick dra hem vid halv 3. 2 och en halv timme i skolan (y' Kan vi inte ha sånna ''långa'' dagar hela tiden?
Men som sagt så när jag kom hem städade jag och sen fixade jag mej och drog till Sunnerbo. Sen hem igen och typ äta smörgåstårta och sen vanlig tårta.
Jag och Angelica hjälpte Lisa att fixa Daniels rum. Lr ah, Lisa städade och jag och Angelica typ hämtade grejer hon behövde. Sen kom Daniel hem och märkte ingenting för han var skit trött lr ngt sånt.
Men nu ska jag spela spel lr ngt. Hörs kanske senare.

BellaH

Cougar Town,

Sitter och kollar på Cougar Town just nu.
Börjar klockan 10 imon men ska nog gå och lägga mej efter nästa avsnitt.

BellaH

Sola - klänning - handla,

Hemma nu. Lr har varit det ett tag faktiskt.
Drog ner och solade med Jossie. Sen köpte vi glass och väntade på Thomas. Jossie drog och träffade Sebbe och jag stog kvar med Jennie och Mimmi som gjorde mej sällskap en stund. Sen kom Robin och dom andra.
Gick och köpte min klänning sen stack vi vidare till Dressman och köpte kostym till Daniel. Efter det drog jag och Robin hem och lämnade mammas cykel och moppen så kom dom andra och hämtade oss för Thomas skulle ändå hämta en sån grej så man kan ha cyklen på bilen. Sen hämtade vi hans cykel och stack till Maxi och handlade. Burn in my heart!
Sen hem igen och visade klänningen för mamma och sådär och nu sitter jag och lyssnar på musik.
Men ska käka nu. Bloggar nog senare.

BellaH


Mot stan,

Ska strax dra mej mot stan med Jossie.
Bloggade inte igår eftersom jag drog ner till stan med Jossie och sen var jag med Mikkel och Disa. Vi var på Pådrag i parken och kollade på folk som sjöng och sånt. Särdraget ♥
Iaf så träffade vi massa folk. Millan Diana Abbe bland annat och massa andra. Linnea som jag inte träffat på ett tag också.

Men nu ska vi dra ner mot stan och sola sen kmr Thomas och köper min klänning till mej och så ska jag nog köpa ngt fint nagellack med (: Finns på mobilen.

BellaH

Bitches I'm home,

Kom hem för typ en timme sen. Slutade vid 12 men det regnade så stog under några träd och väntade på att det skulle sluta regna. Men det slutade bara regna lite så gick hem.
Det var faktiskt rätt kul. Hade vrickat till foten när jag skjutsade Lollo så haltade lite så kunde inte springa. Var bara med när vi skulle fånga bollarna och bränna folket. Och jag kommer aldrig ihåg om det är ute lr inne haha (:
Fick mat av Kristin också bara för jag och Lollo inte hade med oss någon mat. Lr ah, vi fick smaka hennes kött.

Ska hämta bror på dagis vid 2 för mamma och Becca ska till sjukhuset och vid tre ska jag träffa Jossie. Ska gå på stan och sånt. Sen kanske det blir pådrag i parken också om det inte regnar för mycket. Måste kolla för Elvira ska sjunga.

BellaH


Idrottsdag,

Godmorgon. Har precis duschat klätt på mej och fönat håret lite.
Har idrottsdag på Lagavallen idag. Yääy skit kul. Fast NE!
Ska iaf ner på stan med Jossie efter det så vet inte om jag kmr hem innan men det märker vi.
Ska iaf slänga på mej strumpbyxor och äta frukost innan jag vandrar mot Lagavallen.

BellaH

Kärlek,

Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land ♥
Två hjärtan som slår som ett ♥
Remember M
Remember E
Put them togheter and remember ME! ♥

BellaH

Helgen,

Inte bloggat sen igår jag vet. Men har varit upptagen hela tiden typ.
Igår var iaf kul.
Anni kom till mej så drog vi ut. Satt vid Maxi och ringde Gustav och Filip också kända som RaggarN och BonnN.
Sen träffade vi Tisan och Tim. Stog och pratade ett tag sen cyklade vi runt lite i stan och sen hem till mej. Jag käkade och tog på mej en kofta sen drog vi till Maxi igen och träffade Stina Hannah och Ida. Satt och snackade med dom ett tag sen drog dom. Vi satt kvar ett tag och sen gick vi till Swedbank och träffade Tisan och Tim igen.
Satt på raggen till 1 typ sen drog vi hem och Anni sov hos mej.


Vaknade vid 11 lr ngt kanske. Käkade lite sen vid halv 1 drog Anni hem och jag gick ut och pressade i solen. Jossie kom vid 1 lr ngt sånt och pressade med mej. Solade två timmar totalt. Sen gick vi in och åt lite och sen kom Anni. Satt på mitt rum och sen fixade jag mej och så drog jag och Anni till Maxi och Jossie drog hem. Träffade Tisan på Maxi så satt och snackade med henne ett tag. Sen följde vi henne till stationen så satte vi oss och Tisan vandrade vidare ngnstans. Träffade Linus där så var med honom ett tag sen tog han bussen hem. Vid 8 kom Lars så snackade med honom en stund medans han väntade på bussen. Sen drog vi hem och jag käkade lite och nu sitter jag här. Ska langa alla bilderna också.


Bild från i fredags när Jossie solade.

Jossie ♥ (please don't kill me now (a' :D )

Suddig bild på mina gamla skor från i fredags när jag och Mikkel var ute och cyklade.

Gårdagens outfit. Och ja, rätt stökigt rum ;)

Jonathan var med och solade idag. Han var betjänt (?) och hämtade vatten till oss (a'

Lillebror ♥

Annis söta mintpiller. Best kisser in the world ♥

Mina nya skor. Var dock vita skosnören men bytte med Tisan för jag ville ha svart och hon ville ha vita till sina svarta (:

Mamma planterade blommor när jag kom hem hihi (:

Totte!! :D

BellaH

7 liter balsam i öronen,

Hey på er. Sitter med 7 liter balsam i öronen just nu och väntar på Anni.
Duschade precis och ska föna håret strax. Tänkte blogga lite först hihi.
Nu tror jag att jag fick ut allt balsam i öronen haha.
Men ska föna håret nu.

BellaH

Stek,

Har stekt i en timme nu. Kom in för en stund sen.
Det var skugga på balkongen så blev trädgården iaf. Jämte huset så fick liiite privat iaf.
Fick nog lite färg iaf. Ska kolla sen hihi.
Imon ska jag steka igen. Och längre än en timme också.
Årets varmaste dag imon har jag för mej också.
Får väl se om det blir så.
Ska iaf duscha och göra ansiktsmask och sånt snart.
Sen ska jag tvinga med ngn ut ikv också. Palla sitta hemma hela kvällen lix hehe ;)

BellaH

Ut och sola,

Godmorgon på er. Vaknade faktiskt för några timmar sen men har inte orkat sätta mej vid datorn förrens nu.
Så jävla varmt det är inne. Ska ut och lägga mej på gräsmattan lr balkongen och sola. Gillar inte när folk kan se än när man solar på sin trädgård så blir nog balkongen faktiskt. Ska duscha och sånt sen. Ha en ta-hand-om-mej-själv-dag idag tror jag.
Ikv vet jag inte vad jag ska göra. Mikkel ska komma och hämta sin cykel sen också.
Mamma Becca Thomas och Jonathan åkte precis till Markaryd för dom ska på dop. Jag ville inte hänga med så sitter ensam hemma med Andreas för tillfället. Daniel kmr väl snart tror jag. Han och Lisa skulle iväg och handla mat och sånt till Sweden Rock.
Men nu ska jag ta på mej bikini och lägga mej på en filt lr ngt på balkongen och sola. Läsa min bok jag fick av moster i födelsedagspresent också kanske.

BellaH

Mikkel is here!

Mikkel är här och vi har tråkigt. Han ska snart hem för han fick inte sova här :(
Iaf så stack vi ner till Hemköp och handlade dricka och skor till mej. Hehe behövde faktiskt skor och dom var både snygga och billiga. Sen att dom är från Hemköp får ni tycka vad ni vill om.
Sen åt vi och efter det stack vi ner till ån. Satt där till lite över 11 och drygade.
Mikkel tappade sin tändare i vattnet och jag tappade nästan min mobil. Hade den i min tröja och när jag ställde mej upp åkte den ut och gled på stengrejen och ner i gräset och jag fick panik haha.
Gick och hämtade Mikkels tändare i vattnet och fan vad kallt det var. Dog nästan faktiskt.

BellaH

Var borta en sväng,

Var borta en sväng. Hos pappa faktiskt. Suprise va? Haha.
Satt och pratade lite, han fick sin present och sen drog jag och Becca hem igen.
Sitter och inväntar Mikkel. Vet inte om han kmr ens eftersom Disa sa att han bråkat med sin mamma. Pojken har ju tappat sin mobil så kan inte ringa till honom heller. Fan! Får se hur det blir. Förhoppningsvis kmr han snart.
Under tiden ska jag underhålla mej själv med att ta flumm bilder, dricka saft och NU KOM MIKKEL!!! :D
Hörs senare för nu ska vi mysa :D

BellaH

Hemma igen,

Hemm igen nu. Kom för en stund sen.
Drog ner till stan vid 3. Mötte upp Jossie på Maxi och väntade på Elvira. Drog bort till stationen och träffade Daniel Lisa och Hampus. Sen drog vi tillbaka till Maxi men Elvira kom aldrig så vi drog till Meddo och Jossie solade så hon är brun tills hon ska till Kroatien. Vill också!!

Sen gick vi och köpte glass. Träffade på Gabbe och Cindy och sen kom en sån utvecklingsstörd och typ satte sej jämte mej. Tur att hon inte satte sej jämte Jossie för då hade Jossie fan sprungit iväg haha xd
Efter det så gick vi och mötte upp Millan för jag skulle få mina skor sen drog vi hem.
Har ätit llite och snackat med Robin om hans nya moped och lite sånt.

Ikv ska jag vara med Mikkel om han hittar ngn skjuts in till stan. Vill mysa vid ån lr ngt så han får fan ta och komma hit tkr jag (:

BellaH

Hemma en stund,

Hemma nu för en stund. Ska hämta pengar och blogga sen drar jag till stan och ska kolla kläder. Ska inte köpa ngt tror jag. Kanske tar med mej lite pengar till slush bara. Så jävla varmt idag!
Ska möta upp Elvira på Maxi för ska fixa en grej till henne sen ska jag vara med Jossie.

Ikv ska jag till pappa en stund sen vet jag inte om det blir utgång med ngn. Får se. Vill mysa vid ngn sjö lr ngt. Får se om ngn hänger med ut ikv. Bilder från dagen kmr senare, när jag är hemma igen lr ngt. Annars kmr dom inatt.

BellaH


@ skolan,

Sitter i skolan nu. Matte lektion och ska göra ngn enkät lr ngt sånt var det. Gjort den nu så sitter och kollar facebook och bdb och lite sånt.

Varit chill hittils. Kollade film på so:n och färgläggde bilder på bilden. Nu matten också.
Ska ner till stan efter skolan med Jossie så blir dålig uppdatering idag. Men ska fika och kolla efter kläder till skolavslutningen så blir många bilder tror jag. Langar dom när jag kmr hem isf (:

BellaH

Sova (:

Ska nog sova nu. Mamma ska ändå ha datorn så vet inte vad jag ska göra annars. Duscha måste göra. Antingen nu lr imorgon på morgonen. Vi får se.

BellaH

I♥?

Jag är sjukt jävla förvirrad. Killar asso. Dom är fan ngt av det mest tröga jag vet.
Att allting kan förändras på typ två veckor utan gratis sms är sjukt. Lr det kanske aldrig förändrades. Det kanske var så att du gillade henne redan innan? Vad vet jag? Saken är den att det sårar mej när du ljuger för mej om vem det är. Idiot. Hatar lögnare! Vf inte bara säga vem det är istället för att ljuga?
Vet inte vad jag känner för dej. Var rätt säker innan men sen blev allt knas och nu är det du och hon. Ville så gärna berätta för dej hur jag kände men var rädd att du inte kände samma sak så jag sket i det. Nu skiter jag i DEJ! Lev ditt liv. Ljug för vem du vill. Inte mitt problem.

Och du, det har gått lite mer än 1 år sedan vi träffades första gången. Vet inte vad jag känner för dej heller. Ibland känns det som att jag verkligen vill och ibland inte. Vet ju inte vad du känner heller så vågar inte satsa. Vi har träffats ngr ggr och det har faktiskt gjort mej glad. Du gör mej glad nästan varje gång vi snackar. Ibland känns det som att jag vill träffa dej NUNUNU! Och då försöker jag faktiskt få dej att träffa mej. Men rädslan att du säger nej gör att jag bara skriver ngt random svar när du frågar vf.

Två killar jag känner. Två killar som är helt underbara.

BellaH


Vattenballong,

Hey!
Skolan var rätt chill idag. Städade ur skåpen första lektionen sen har vi typ inte gjort ngt alls resten av lektionerna. På slöjden gjorde jag klart min kudde och på svenskan kollade vi på film. På elevens val ville jag inte kolla film så jag satt utanför och pratade med Mimmi och Wille och sen gick jag runt och väntade på Lollo. Stina fyllde en vattenballong åt mej som nu ligger i min bokhylla för inte hittat ngn att kasta den på. Kanske Daniel sen? Hmm... vi får se hur det blir.
Iaf så skulle jag varit med Mikkel men vet inte vad som hände för hans mobil är borta lr ngt sa Elvira och har inte hört ngt. Får se hur det blir med det.

Iaf så följde Lollo med mej hem efter skolan. Skulle beställa biljetter till förhandsvisningen av Eclipse. Då får man se Twilight, New Moon och sen Eclipse direkt efter varandra. Men det gick inte och vet inte vf för hade tillräckligt med pengar på kortet. Ska be mamma sen.

BellaH


Blir sängen nu tror jag,

Mötte upp Ida utanför hennes sen drog vi till Stina och mötte upp henne Hannah och Petra. Drog till vinbrännbollen men självklart var det slut när vi kom dit -.- Eftersom vissa måste fixa sej i tre hundra år *host* ida! Hahah men ah iaf. Var där ett tag och kollade på fyllosarna innan vi drog vidare till Ågå. Träffade Daniel Hampus och Martin där så drog med dom hem för dom skulle ha öl innan dom drog vidare till fest. Jag och Thomas körde dom dit i minibilen vi har för tillfället eftersom våran slutade funka igår. Sen hem och äta och sen har jag suttit här sen typ 9. Men inget kul så ska nog sova nu.
Får se om jag vaknar imorgon i tid. Vaknade vid 8 idag även om jag ställt alarm och allt. Så kom till skolan kvar i 9 haha!

BellaH

Såpabandy - bada i lagaån - brännboll,

Hey bloggis. Super dag idag faktiskt. Först ringde jag och Sara till Szandra och ändrade planerna för helgen. Blir alltså inte Växjö i helgen utan den 16 juni tror jag.
Sen kollade vi på Såpabandy en stund. Sen drog Sara hem så jag var med Petra Hannah Stina och Ida. Vi kollade såpabandyn ett tag sen drog vi till Netto och köpte cola och godis och efter det vidare till Blåan och köpte Slush. Årets första för mej. Hallon ♥
Sen drog vi och badade i Lagaån i ngn timme och nu sitter jag själv här hemma och väntar på att dom ska smsa att dom är klara så ska jag dra bort till Ida och sen vidare till Vinbrännbollen om den fortf håller på. Det märker vi iaf. Ska kolla på Daniel och resten av folket hehe!


Födelsedagspresent från bästa. Tack Diana Disa Petra och Ida. Loveu ♥

BellaH

Födelsedag!

Fyllde ju år igår. Hann inte blogga eftersom jag och Sara stack till Netto efter skolan och köpte Kinder Maxi sen ringde vi Szandra. Sen drog jag hem för Mikkel väntade på mej. Satt hos mej ett tag och sen hörde jag tutor och ngn som skrek BellaH utanför mitt hus så gick ut och då kom Disa Diana Ida och Petra. Dom hade med sej en parfym till mej också. Kan visa vilken senare.
Satt hemma hos mej ett tag och chillade. Kladdade på mina väggar och sånt. Sen drog Diana hem och lite efter det drog Mikkel. Vi andra blev kvar hos mej. Mamma Thomas Becca och Jonathan kom hem så åt alla vi Marängschviss (lr hur det stavas). Millan kom mitt i allt och fick med äta lite. Sen satt vi på mitt rum en stund innan vi drog ut till Netto. Sen drog jag och Disa till mej för att hämta pengar sen drog vi till pizzerian vid Netto för Millan Petra Ida och Mikkel var där och väntade. Så vi käkade och sen drog Ida och Millan hem. Sen kom Irma också. Jag Disa Mikkel drog hem till mej för Martina skulle hämta dom. Sen gick jag runt ute på ängen och lyssnade på musik. Sen somnade jag vid 11 lr ngt.

Idag är jag dock sjuk. As ont i huvudet och har inte sovit något inatt bara för det. Har tagit huvudvärkstabletter men dom har inte hjälpt. Ska iaf göra bilduppgiften lite snabbt och lite annat som jag måste göra. Ska be Lollo skriva ut min svenska uppgift och ge den till Helena på svenskan idag.

BellaH

RSS 2.0