Home again,

Nu är jag hemma igen. Drog t Maxi med Jossie. Träffade Ida Emsa och Allen där. Köpte godis och dricka och sen satte vi oss inne på maxi och käkade och drack. Jossie failade när hon öppnade drickan. Iaf sen drog dom men det kom lite annat folk. Irma Enzar och ngr t. Hade lite kul sen vid 9 drog jag hem t Ida och Jossie drog hem. Hade kul hos Ida iaf. Men nu ska jag dricka min ''cider'' med melon/sweetie smak :)

BellaH

Jossieieieieie,

Jossie är här nu. Ska strax dra ut. Väntar bah på att min plattång ska bli varm och så ska jag platta håret igen. Eftersom jag inte hann klart innan jag drog ut innan. Men ah, platta håret nu. Hörs senare.

BellaH

Lördag,

Godmorgon.
Är det verkligen lördag idag? Har kännts som att det har varit söndag både igår och idag.
Har iaf precis tagit en skön dusch. Sitter och lyssnar på Danish. Så bäst är han.
Nu ska jag iaf bestämma vah jag ska ha på mej för kläder idag. Hörs senare.

BellaH

Bilder från discot,

Nu kmr lite bilder från discot igår.
Lånade bilderna från www.lbybynight.blogg.se



Kmr mer bilder snart, när dom lagt upp bilderna på deras blogg alltså ;)
Nu ska jag fixa mej.

BellaH


SMASKSMASK!

Hemma nu. Trött som f*n eftersom jag somnade runt 4 inatt.
Kul hade jag iaf. Kmr kanske bilder senare. Dansade iaf rätt mkt. Blev mkt spring i trappporna eftersom alla skulle ut hela tiden. Men ah, drog vid 1 iaf.

Jag Jenni och Mikkel drog ut vid 7. Först Maxi och köpte tuggummi och tog ut pengar.

Sen satte vi oss inne på Hemköp. Hade skit kul där. ''Blattecola!'' Sen iaf drog vi t gården lite och sen vidare ner t Harrys Nightclub. Men iaf så sen Kom Petra och Bellah så vi drgo ner med dom. Typ inga där då men sen kom Emsa och Ida. Och typ Pontus från Borås lr ngt. Iaf så dansade vi skit mkt. Blev j*vligt förannad på en viss liten person också. Trög som f*n är hon. Men aah skit i det. Träffade mkt folk och hade skit kul. Trevlig kväll vare absolut. Puss hey :)

 

BellaH


Mikkel kör catwalk och Jenni strippar,

Håller på och fixar oss. Musiken dunkar i högtalarna. Om ngn timme drar vi ner t stan och har kul nere på Harrys Night club (gamla tereza)
Vi kmr ha jävla kul och det kmr bilder sen med tror jag. Men nu ska jag fortsätta fixa mej. Puss hey :)

BellaH

Alla älskar party time,

Jenni och Mikkel is here now :)
Jenni hade med sej skit snygga skor som jag ska låna. LOVE DEJ (L)
Ska snart käka sen ska vi börja fixa oss och shiet. Kul, sen drar vi ner t stan och har kul där.
Hörs senare. Pussen :)

BellaH

Inga skor, panik!

Jag har inga skor t discot ikv. Panik fan. Måste rota i garderoben när jag kmr t pappa sen.
Annars, finns det ngn som kan låna mej ett par tygskor lr klackar i storlek 39? :)
Skulle vah bäst då. Ring lr smsa mej isf. Ni har mitt nummer ;)

BellaH


PJ!

Asso jag tkr pj-stilen är skit snygg. Speciellt på killar.
Men lix, ingen i Ljungby har tofsar på benen. För ingen vågar ha det. För dom är rädda för vah andra ska säga.
Om man kollar tex Gbg, där finns det hur mkt pj folk som helst. Hur många som helst som får runt med tofsar på benen. När ngn kmr med tofsar på benen i Ljungby säger alla, ÅÅÅH JÄVLA FJORTIS HUR KAN DU HA TOFSAR PÅ BENEN?
Asso herregud, låt folk ha på sej det dom vill ha på sej.
Det finns hur mkt pj's som helst. Jag älskar den stilen och folk med den stilen. Just för att dom vågar ha tofsar på benen. För dom vågar stå för att dom gillar den stilen.
Jag har inte tofsar på benen. Men det är inte för att jag inte vågar utan för att jag inte vill. Jag har haft det ngr ggr. För att byxorna skulle sitta tajtare runt vaderna.
Men stå för det ni tkr och för det ni gillar. Och bry er inte om vah andra tkr. Det är deras problem, inte erat!

BellaH

Men dra åt helvete!

Igår i Växjö blev allting fucked up. Ni blev arga på mej och Jenni för ngt. Jag vet inte vf. Jag har sagt förlåt för vah det än vah jag hade gjort. Men ni har inte svarat. Nu pallar jag inte bry mej längre. Jag vet inte vilka som är mina vänner och vilka som bah fejkar. Ena sekunden sitter folk och snackar skit om varandra, och andra sekunden säger ni att ni älskar dom ni snackar skit om. Fan! Stå för det ni säger.
Och en sak jag blev väldigt irriterad över igår. Det vah att jag smsade med en. En som alltid ska veta vem det är som har sagt saker om henne och hennes kompisar. Men när jag frågade vem som hade sagt att jag och Jenni bråkade med dom andra, då sa hon bah, ''jag vet allt'' '' troru inte jag kan få reda på saker ändå''. Vah i helvete är det för svar? Om ngn har kallat dej hora. Så ska du veta vem det är som sagt det. Men Du säger aldrig själv vem det är som sagt ngt! Så jävla idiotiskt.
Men jag bryr mej fan inte längre, vill ni bli vän igen så får ni kontakta mej. För jag har smsat er, jag har sagt förlåt. Jag har frågat vah det är jag har gjort. Men ni svarar inte. Om ni inte bli vän igen så är det erat problem. För som sagt, jag bryr mej inte längre.

You had me at hello,

Lalala!
Har inte gjort särskilt mkt idag.
Bah legat och kollat på tv och typ sovit.
Hängde med pappa och hämtade Maya på dagis. Och givetvis så är min lillebror också i lekrummet och han tror att jag ska hämta honom och blir skit ledsen när jag säger att jag inte ska det. Fan också! Fick sitta och förklara för honom att jag kan hämta honom nästa vecka och att det är Jonas som ska hämta honom idag. Men aja, drog hem iaf. Gjorde om en bild på en söt pojke.

Imon ska jag färga håret. Får väl se vilken färg det blir. Än så länge säger jag ingenting. Men det kmr iaf bli fint t discot sen på kvällen. Men nu ska jag städa toaletterna. Tråkigt men ah, det är sånt man får göra ibland. Hörs senare :)

BellaH


Växjö,

Okej, nu kmr Växjö och bilder.
Vaknade upp hos Linnea tsm med henne och Ida. Ida drog hem och jag och Linnea fixade oss. Jenni kom vid typ halv 10 lr ngt. Fortsatte fixa oss och lyssnade på musik. Lite kuddkrig hade vi också. Sen vid halv 12 drog vi t Maxi och jag tog ut pengar. Sen upp t Swedbank och ta ut pengar t Linnea. Sen t stationen. Lalle och Ida kom och sen tog vi bussen t Växjö. Gick runt lite och sådära. Åt på donken lite med. Sen drog jag och Jenni och träffade Robin och Mohamed. Skulle egentligen in t stan med dom men dom pallade inte. Iaf så kom Linnea Lalle och Ida lite ibland. Sen typ blev det lite bråk -.- så dom drog hem vid 5. Jag och Jenni stannade kvar. Gick runt lite i stan och Jenni köpte typ ngt. Sen tbaka t stationen och vah med Robin och dom. Skulle träffat Alex med men han kom aldrig. Fucktard på det. Sen iaf så drog jag och Jenni hem vid halv 7. Vah hemma vid 8 eftersom jag hämtade mitt smink och höll Jenni sällskap när hon väntade på ngr. Sen drog jag hem. Åt lite soppa och sen satte jag mej vid datorn. Presic duschat nu. Har iaf vatt en bra dag med lite pussar och sådära.

Robin posade lite för oss.

Jennibabe <3


Robin diggade Jenni mobil, han satt och ritade hela tiden :)

Köpte sexiga brills också, kärlek på Bikbok som säljer dom <3


Men nu ska jag kolla runt. Se vah jag har missat dessa dagar utan dator.

BellaH


Duschen,

Heyhopp, har varit i Växjö idag.
Hade mega kul och tog lite bilder. Men dom kmr sen för nu ska jag hoppa in i duschen. Puss :)

BellaH

Fixad och klar,

Precis fixat klart mej nu. Väntar bah på att Linnea ska smsa så ska jag sticka ner t stan lr ngn annanstans och träffa henne. Tkr helt klart att alla ska komma på discot på torsdag. Harrys Nightclub. Hette Tereza innan för dom som inte fattar. Men nu ska jag ringa Linnea. Puss hey :)

BellaH

Söndag kväll,

Hann inte blogga imon innan jag drog t hockeyn. Men iaf så kom Lillis så stack vi upp t pappa och hämtade mina pengar, sen t Maxi och tog ut pengar t mej. Sen drog vi vidare t hockeyn. Vi träffade Emma Cajsa och Denise P. Sen träffade vi Max Rikard och Victor typ med. Och lite annat folk. Sen efter hockeyn drog jag och Lillis t Maxi och vah där ett tag sen drog vi t Hemköp och köpte chips och läsk. Så satt vi där och käkade det. Sen spelade vi in video. Kanske kmr upp här ngn gång. Sen iaf drog vi och träffade Bruce Velkan och Wille lite. Det vah väl sådär kul. Sen när dom drog in så gick vi och träffade Mille. Sen lämnade jag dom vid 10.

Idag blire nog Linnea som gäller. Vet inte vah vi ska göra precis men ah det blir kul iaf :)

BellaH

Kyrkan är tråkig,

Hemma från kyrkan för ett tag sen. Satt där i en och en halv timme lr ngt. Och lyssnade på massa religös (stavning) skit. TRÅKIGT - säger jag bah. Men ah, nu ska jag kolla på Cartoon Network som går på våran tv just nu, och jag vet inte vah fjärrkontrollen är heller.

BellaH

REGN!

Fan det regnar, och jag måste CYKLA t kyrkan. I regn! Åh jag hatar detta jävla regn! Och jag hatar att jag måste cykla t kyrkan I REGN! Skit!! Fan helvetes jävla idiotpuckohuvudfitthålshelvete!!! Men ah, nu måste jag cykla eftersom det tar typ 10 minuter i vanliga fall och nu regnar det så kmr ta ännu längre tid + att mina växlar inte växlar!

BellaH

Kyrkan,

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Ska börja fixa mej sen upp t pappa och hämta min kyrkogångsbok. Sen t kyrkan vid 11. Sen vid 4 ska jag på hockey med Lillis.
Men nu måste jag fixa mej. Hörs sen :)

BellaH

Borde sova,

Borde sova nu eftersom jag ska upp tidigt imon, ska nämligen t kyrkan. Börjar 11 så blir väl upp vid 9 lr ngt -.-
Svär att jag kmr missa det, annars är det fan ett mirakel. Hahaha! Nej men asso nu ska jag lyssna på skön musik, hämta lite godis (om det finns ngt kvar) och sen ska jag sova tror jag. Har haft en skitkul lördagkväll iaf.

BellaH

Movietime,

Hemma från Nikki nu. Hade skit kul. Drog t Maxi och mötte upp Edde, sen t Torino och käkade. Klas kom en runda och sen drog killarna hem, Becca med för den delen. Jag Nikki och Anni drog t Nikki. Satt där en stund sen gick vi ut och vah med Gustav och Johan. Sen drog Anni vid 10 så vah jag och Nikki med Johan och Gustav. Sen drog dom och jag och Nikki spelade kort. Nu ska jag kolla film. Hörs senare.

BellaH

Mot Nikki nu,

Nu ska jag och Becca röra oss hem t Nikki. I dåligt väder och är säker på att det regnar också. Kan inte se härifrån men jag chansar på det. Iaf så ska vi t stan och Anni Nikki och Edward (Annis boyfriend) ska käka pizza. Skulle jag och syster också egentligen men eftersom vi vah på dop och åt där så är vi fortf mätta. Hhaha! Men nu är hon iaf klar. Bloggar när jag kmr hem lr ngt. Puss :)

BellaH

Hemma från Kalmar,

Heyhopp, hemma från Kalmar nu. Extremt tråkig biltur dit vid 8 halv 9 på morgonen, sen direkt upp i ngt jävla slott typ 3 våningar sen in i kyrkan och sitta där i nästan en timme. Sen ner igen för alla jävla trappor och bort och äta typ mat. Sen åkte vi hem samma jävla långa biltur igen. Och jag har ont i fötterna. Att gå i högklackade sen 8 i morse t nu typ är ingen bra ide. Spreciellt när man springer efter en 3åring också.

Bilder kmr om ngn dag lr ngt. När jag orkar. Nu ska jag se om ngn vill träffas och fixa mej, Byta kläder och sådära. Puss :)

BellaH

When I'm gone,

God kväll lr ngt.
Kom hem nu. Drog ut med Millan vid 6. Drog t gården och träffade folk. Vah där t 8 halv 9 lr ngt sen drog jag t Nikki som har kommit hem från sthlm över helgen. Vi gick tbaka t stan och träffade Pontus och Ilse.
Snackade med Simon och Alle och dom lite för dom satt på cafét. Men ah, nu ska jag typ fixa mej sen lägga mej eftersom vi ska t Kalmar imon typ skit tidigt. Puss hey :)

BellaH

HÖSTLOV!

Hemma från skolan nu. Chill dag. Sån kulturgrej.
Iaf så äre höstlov nu!! Gytt, och på onsdag åker jag Anni och kanske Linnea t Växjö. Najs!
Iaf så kollade vi på Grease från 12 typ. Alla åttorna. Sett filmen innan eftersom vi har den hemma.
Ikv ska jag iaf träffa Nikki när hon kommit hem. Innan dess vet jag inte så ni får höra av er om ni vill träffas :)

BellaH


Hemma,

Heyhoy, är hemma nu. Inte bloggat på hela dagen.
Efter skolan drog jag och Mimmi med Ida hem. Skulle hämta pengar och sådära. Ida skulle panta flaskor så jag drog hem och hämtade flaskor jag med :)
Drog t maxi och pantade dom sen kom Millan. Vid drog t Meddo och satt där för Ida skulle sola. Sen typ köpte vi chips och sen t Meddo igen. Stina och Sara vah där och Stina och Ida solade. Sen drog jag med Millan och träffade Mille. Trevligt. Gick och köpte julmust och godis sen rånade vi Maxi på nyckelringar. Har 42 stycken nu och det är coolt :) Sen drog vi hem. Så nu sitter jag här med mina nyckelringar och snackar med folk på msn.

BellaH


No more,

Godmorgon!
Sitter här i min mysiga fåtölj och har precis ätit en ostmacka.
Har duschat nu på morgonen eftersom jag glömde det igår. Men har man hårfön så har man lr hur ;)
Men nu ska jag gå och sminka mej. Langar en bild på mej och Josefin som va tog hos Diana i fredags :) 

Ha en bra dag :)

BellaH

Drog ut en stund,

Helloy. Drog ut en stund innan. Träffade Gustav lite. Pratade och sådära.
Och tydligen stog det en jävla tant och stirrade på oss. OCH HAN SA INGET!
Fan vah läskigt. Men iaf så drog jag hem igen vid 9.

Nu kollar jag på tv. Fråga Olle dokumentären. Lite mysigt sådära.

BellaH

tottevän,

Hey söta bloggläsare.
Ni MÅSTE kolla på denna videon.
http://www.youtube.com/watch?v=DwoD0-llRks&feature=player_embedded
Min tottevän är med, nummer 5 är hon :)
Känner mej stolt haha :)

BellaH

Lovebug,

Ett helt ointressant inlägg nu. Har lix inget att göra. Vet inte vah som händer idag riktigt. Ska iaf sticka och köpa julmust tror jag. Om jag pallar. Men iaf så nu ska jag fixa mej lite för ska iväg lite senare. Puss hey :)

BellaH


Julmust,

Fan, är sjukt sugen på julmust. Ligger hemma i soffan eftersom jag hade världens huvudvärk i morse.
Men nu ska jag spela spel. Nörd jag vet :)


BellaH

Min nya idol

Kom hem från kyrkan nyss, drog dit vi 7 typ med pappa och Maya, satt i kyrkan i en timme och kollade på ngn jävla gubbe som sjöng och sånt dära. Sen gick typ alla ner och drack kaffe och sånt. Jag Julia Emelie OT och Lovisa stannade kvar i kyrkan och snackade och sådära. Sen drog vi hem vid halv 9. Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes :)

BellaH

Konfa -.-

Oh gud, det är mörkt ute typ.
Gick och la mej vid 4 lr ngt och somnade. Vaknade för en stund sen.
Ska t konfan om en halv timme lr ngt. Måste vänta t Becca kmr hem sen drar jag upp t pappa och vi sticker t konfan eftersom han ska vah med idag. -.-

BellaH

Silly boy,

Hellluuuue, kom nyss hem från skolan. Vah rätt chill dag faktiskt. På hemkunskapen gjorde vi raggmunkar. Jag och Rasmus är fan bäst på hemkunskapen ;)
Sen so och sen mat. Kyckligochrisgratäng <3
Efter maten hade vi matte med Willoboken. Sen svenska. Läste bah typ.
Fick även Digimon kort av Pan. Två vanliga och två sånna glittriga. Ena glittriga fick Ludde och dom andra två fick Albin BÄSTAVÄN <3 Det andra glittriga behöll jag för det är skit gulligt. Men nu ska jag äta lite :)

BellaH


So,

Sitter i skolan nu. Har so och skulle göra dator arbete. Clara sitter jämte och ser vah jag skriver. Men hon ska vah tyst om det här. Men nu måste jag logga. Innan Axel tjallar :)

BellaH


Face to face with reality,

Ska strax sticka t skolan, tänkte bah blogga lite först.
Kmr bli en tråkig dag. Ida sjuk och blablabla. Men nu hinner jag inte mer. Puss hey :)

BellaH


Tell me these words are a lie....

Höstlovet kmr bli så jävla super.
Åka t Växjö med Linnea och Anni och träffa Robin Alex och Adam(han är halviran ;> )
Kanske träffa Märta också <3
Tyvärr bah att Disa är utomlands hela jävla lovet. Svikare!
Men iaf så ska jag ha jätte kul detta lovet. Och sova som fan också.

BellaH


and i sad

Jag har egentligen inget att blogga om. Skriver lite om helgen.
Drog ju ut t Diana i fredags, riktigt kul där. Ska nog inte säga för mkt mer än att det vah bråk och sådära. Men ah iaf så vah det sjukt jävla kul.
Sen hem vid 1 lr ngt och somnade. Åt lite sen drog jag med Linnea och käkade sen träffade vi Jessica Lova och Ida, hyrde film och sen drog vi hem t Ida. Satt där ett tag sen t Maxi och sen t Linnea. Kollade filmen sen ut igen. Vah ute typ länge. Ida somnade iaf på en parkbänk med huvudet i mitt knä. Mitt i stan också.
Men aah sen hem och sova hos Linnea.
Sen i söndags så drog jag hem vid 2 halv 3 ngt sånt. Åt lite sen kom Anni, Linnea kom också och sådära, sen vet ni resten ;)

BellaH


Albin BÄSTAVÄN<3

HallouMalou, sitter hos mamma nu. Passar Jonathan eftersom mamma skulle iväg.
Kom hem för typ en stund sen. Stannade kvar i skolan med Albin och Ida. Drog bort t Blåa och snackade med Mimmi när hon stog i kiosken. Sen drog vi hem typ. Men har inget mer att blogga om så hörs sen.

BellaH


Och Anni gör bort sej igen...

...hon bjöd in fel adam t våran msngrej. Och varken jag Robin lr Anni märkte det.
Iaf så drog ajg ut med Anni och Linnea. Drog t maxi sen följde vi Anni hem en bit. Gick in t Wille efter att vi hittat hans hus. Lånade hans toa och sådära sen drog vi. Iaf så stack vi hem t Ida och hängde med henne t maxi. Hon köpte chips och sen drog vi hem. Satte mej vid datorn och snackar på msn med folk. Men nu ska jag duscha.

BellaH


Med Anni och Linnea,

Hallooeoe, är med Linnea och Anni. Har inte bloggat idag, AAH! :D Kmr text om helgen senare!
Men ah, puss hey :)

BellaH

Hos Ida,

Hellu. Sitter hos Ida. Har inte bloggat ngt today I know. Men ah, kom hem från Diana vid 1 lr ngt sen somnade jag och sov t 3 typ. Åt lite sen drog jag t Linnea. Vi drog och träffade Jessica Ida och Lova. Så alla sitter hos Ida nu. Har hyrt skräckfilm som vi ska kolla på sen. Puss hey :)
BellaH

Hos Diana,

Shuhu, natt inlägg, det gillar vi.
Är ute hos Diana. Har gjort lite allt möjligt kul, och bråk. Jävla idiot! Iaf så drog jag Josefin och Ida och mötte upp Henkelbooi vid dammen. Det vah läskigt! Men nu ska vi typ dö lr ngt. Puss hey :)

BellaH

Är du en gullig fis?

Idág vah skolan rätt kul. Efter skolan drog jag och Ida hem t mej, prövade lite kläder och snackade med Henkelbooi i telefon. Hans katt heter Bernad och hans bror heter Rasmus och han är sexxig. Hahaha! Iaf så när Ida drog så åt jag lite sen duschade jag. Har precis fönat klart håret så ska bah fixa mej lite t sen drar jag och pappa och hämta Ida sen åker vi t Stavsjö. Ni får ha det bra ikv lr ngt. Puss hey :)

BellaH


kum då luva :)

Kom hem nyss. Drog t Gården igen och träffade folk. Hände lite grejjer och jag drog med Mimmi t Hammarhallen.
Sen drog vi tbaka t Gården. Fast det vah tråkigt så jag drog hem. Nu käkar jag kladdkaka och snackar med Lillis Anni och Robin på msn. Höstlovsplaner med Anni. Bokar ngn dag och drar t Växjö som vi alltid gör :)

BellaH

we love gården

Har precis ätit lite god mat.
Kom hem från Gården för typ en timme sen. Ska dit snart igen, ska bah dammsuga mitt rum och sen drar jag.
Imon blire hem t Diana och på lördag blire film med Linnea Jessica och kanske ngn mer.
Men nu ska jag dammsuga, puss :)

BellaH


Josipa dejtar sin dusch!

~ jossiie säger:
jag ska dejta duschen nu (A) grrr, oh (L)
~ jossiie säger:
men de e skönt o dejta den some times <333 you knwo! OHHHHH
typ pulla med den dära grejsimojsen
Ohhhhhh
BellaH säger:
jahahaha
~ jossiie säger:
de ba sprutar in vatten i hålet o vid klitorisen
äkta vibrator!

Och jag vet att ni gillar våra msnprat :)
Sitter här och knarkar Ryan Dan just nu.
Ska duscha snart med.

BellaH


Ida blev utelåst

Hey bloggen, kom hem för ett tag sen. Vah på gården och träffade lite folk. Drog dit med Ida som vah utelåst.
Iaf så drog vi dit då, träffade Jenni Linnea Millan och lite annat folk. Emelie kom lite senare. Najs att träffa Emelie eftersom vi inte träffats sen Ljungbydagarna.
Sen drog jag hem vid halv 6 lr ngt iaf, käkade ngn fiskgrej.
Men nu ska jág kolla runt lite efter löshår och lite annat. Puss hey :)

BellaH

Ugly Betty

Följde med Becca ner t mamma. Sitter och kollar på tv lite. Tänkte blogga lite snabbt bah.
Bloggar mer senare, puss hey :)

BellaH


Pengar

Mjaow, jag fick en jätte stor CocaCola flaska som jag ska ha pengar i. Den är t för att ha pengar i alltså.
Där ska jag ha pengar t mobil och systemkamera. Kmr bild på den och mobilen. Langar även en bild på Mayas adorable pyjamas.


Ska självklart ha den rosa!

Min lillasyster har en söt pyjamas.

Min flaska

Flaska!!!! :D

BellaH, säger:
MJAOW!
JAG HAR EN GIGANTISK COCA COLA FLASKA :D
~ jossiie säger:
seriöst:O?
kan man ha det:O
wow!:O
hahahahahahahhahahaha_D

Ja, vi har aldrig sagt att Jossie är normal :)

BellaH


Present?

Becca ringde nyss. Hon kmr upp hit med mina vantar och ngt jag har fått av mamma lr Thomas.
Aah vet inte vah det kan vah faktiskt. Vi får väl se :) Berättar sen.

BellaH

Leea!

Oh, vah mätt jag är nu. Precis ätit spaghetti och köttfärssås.
Har lekt med Maya efter jag och pappa hämtat henne på dagis. Vi lekte med lea (lera.)
Vi gjorde bollar och möss och sådära.
Har hittat löshåret jag ska köpa om jag inte köper på woodoland på höstlovet.
Men nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar. Hörs senare. Då får ni också en bild på mobilen jag vill ha ;)

BellaH


''VADÅRÅ!?''

Sitter hos mamma nu, det är tråkigt att vah hemma själv. Iofs är hon inte heller hemma men mitt hus är läskigt ibland. Sitter och lyssnar på Sofijah låtar. Bah kände för en liten dag med svensk musik. Men snart ska jag dra upp t pappa. Tänkte följa med och hämta lillasyster på dagis. Eftersom hon går på mitt gamla och jag kmr inte higå hur den avdelningen ser ut. Hahah! Men iaf så skulle jag träffat Linnea idag men hon åkte hem t Torpa den bitchen. Loveu Linnea <3
Och mamma, det vah jag som åt din äppelkaka så du vet.

Iaf så har jag hittat en söt mobil som jag vill ha. Touch och sådära. Likadan som Jenni, TROR jag. Fast jag ska sjlvklart ha rosa! Men nu ska jag kolla löshår och sådära. Puss hey

BellaH


Mjaow (:

Har lekat med Linnea idag, kom hem för typ 10 minuter sen lr ngt.
Ska snart t pappa men ska städa toan lite först -.-

BellaH

CHUCKYYY!!!

Okej, blir inget långt inlägg för jag orkar inte skriva om helgen. Det hände så jävla mkt :)
Iaf så drog jag t Linnea efter jag kommit hem från Ullared i fredags. Lite mysiga folk där och sådära. Dock blev det kaos ett tag eftersom det vah massa som trodde det vah fest och som kom. Linneas granne ringde t Linneas mamma som kom och slängde ut alla förutom mej Linnea Millan Ida och Julia. Jag Linnea och Millan drog ut och käkade pizza på Torino, det vah sjukt kul eftersom toan tillfälligt vah trasigt. Som vi skrattade haha. Men iaf sen drog vi hem. Somnade typ direkt men sen vaknade jag 10 i 7 och la mej i Linneas säng eftersom Millan låg med benen i sidan på mej. Aah iaf så sen vaknade jag efter ngn timme. Iaf så duschade jag håret hos Linnea sen drog vi hem t pappa och hämtade kläder t mej och sen kom Ida och vi skulle hämta pengar hos mej så vi drog t mamma och hämtade pengar. Sen hem t Ida och hämtade grejjer sen åt Linnea sen drog vi t henne. Millan kom och sådära. Sen mötte jag och Linnea upp Jessica på maxi och sen hem t Linnea igen. Sen upp t Bruce eftersom vi trodde det skulle komma folk som ville festa. Aah iaf drog vi därifrån vid typ, vet inte men ah hem t Linnea iaf och kollade skräckfilm, Reeker. Skit äcklig. Borr i fittan we like (Y) Sen iaf somnade vi. Vaknade 20 i fyra både jag och Linnea. Det vah så jävla trångt så vi gick och la oss i hennes säng och somnade om. Sen idag drog vi t Millan och käkade lite sen kom Lillis så drog vi t hockeyn. Millan hängde inte med vilket vah lite synd men vi hade kul iaf.
Sen drog jag och Linnea och käkade. Men nu ska jag hjälpa min klantiga och invalida storasyster.

BellaH

Mjaow på apelsinjos

Jag är cool och Millan är min babe <3
Bloggar när jag kmr hem lr ngt. Eftersom vi inte sitter vid datorn hos Linnea.
Puss hey på er sötnosar. Och bilden diggar vi mkt :)
BellaH


Köttbullsmacka

Hemma nu. Äter en köttbullsmacka och ska strax dra upp t pappa så åker vi t Ullared.
Hörs när jag kmr hem igen. Lr ah, när jag har tillgång t dator. Puss hey

BellaH

Ullared!

Godmorgon.
Idag är det fredag och snart ska jag t skolan. Är bah där t 12 sen ska jag åka med pappa Milo och Maya t Ullared.
Men nu måste jag dra. Jossie väntar på mej. Puss hey :)

BellaH

Brunett igen?

Okej, jag har en fråga som jag vill att ni ska svara på. Antingen här, på bdb lr på msn.
Tkr ni jag ska färga mej brunhårig igen? Fast då inte riktigt lik mörkt som förra gången. Och om jag ska vah blond så färgar jag ljusare och sådära. Och isf blir det efter nyår tror jag. Känner för att vah blond lite t.
Vah tkr ni?

BellaH

Everwood

Halloj. Kom hem från skolan för typ 45 minuter sen.
Är ensam hemma för mamma och Becca är på sjukhuset eftersom Becca har fått hjärnskakning. Wiiie jag är barnvakt -.- Han sover men ändå. Men ah, ska berätta om min dag hittils.
Gick t Jossie vid 20 i 8. Hon fixade sej lite och jag snackade lite med Göran/Gååran. Sen drog vi t skolan.

Tog sånna porträttkort första grejen vi gjorde. Sen iaf typ lektioner. Tråkiga långa lektioner. Sen hade vi elevensval. Kollade på film som vah skit tråkig så jag snackade lite med Amma istället, lr aah han satt jämte mej och snackade medans jag sa typ aah, mmm och sådära samtidigt som jag kollade på den tråkiga filmen.
Sen hem dårå, åt lite och sådära. Sen drog dom t sjukhuset så då fick jag datorn finaly. Men nu ska jag kolla klart på Everwood. Puss hey.

BellaH

I AM BACK!!

Godmorgon. Har precis fixat klart mej och väntar bah på att klockan ska bli 20 i 8 så jag kan dra och möta Jossie och sen dra t skolan. Boring!
Men ah, skofoto idag, sånna enskilda. Lär ju se hur fucked up ut som helst.
Men vi hörs senare. Kanske langar ett inlägg från skolan om jag får tid. Puss hey :)

BellaH

Natti, på riktigt!

Fastnade framför datorn och tvn.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mej på riktigt!
Måste bah komma ihåg att ställa larmet. Annars får ngn gärna ringa mej vid halv 7 imon och kolla så jag är vaken :)

BellaH

Natti

Nu har Greys Anathomy slutat. Så ska nog lägga mej nu tror jag.
Men först blogga ofc! Men ah, natti.

BellaH

Fotboll

Kom hem för en stund sen. Drog ut vid halv 6 lr ngt.

Aah, drog ut vid halv 6 som sagt. Upp t pappa med Jossie och hämtade plattång och kofta.
Sen t Torino och mötte upp Linnea och Becka. Lalle och Ida kom också då.
Åt lite sen drog vi ut och snackade lite. Becka och Linnea drog hem och vi andra t Maxi.
Där vah Lova och Julia så snackade med dom och gick runt på Maxi, köpte kaffe och sen drog jag Jossie och Lalle
t Lagavallen och kolla 93ornas match mot Nässjö. Jossies kusin Marco spelade i Nässjö så vi kollade såklart på honom. Sen drog Lalle vid.... vet inte. Men sen kom Lova och Julia igen. Sen efter matchen drog vi hem. Jag och Jossie filmade en liten fin film också. Som ni inte får se! Men nu ska jag kolla på Greys Anathomy.
Hörs senare :)

BellaH

Utgång

Sitter här, precis fixat och klart för utgång.
Väntar på att Jossie ska komma sen ska vi ut med Linnea och Becka.

Imon blire skola igen. Tråkigt, vill faktiskt vah sjuk bah för att slippa den. Men att ngn annan gör mina läxor och prov. Ska nog bygga en robot som gör allt sånt. Hmm... Jaja iaf så har vi skolfoto imon. Måste hämta plattång och allt hos pappa när Jossie kmr. Men ah, nu ska jag kolla vah jag måste hämta hos pappa. Puss hey

BellaH


No hockey!

Är tydligen ingen hockey idag.
Får se vah som händer. Kanske träffar Linnea ändå, jag vet inte.
Men ah. Bloggar sen.

BellaH

Linnea

Onsdag idag. Ingen skola idag heller eftersom jag hade skit ont i halsen och sådära.
Ikv ska jag iaf t Linnea och sen blir det hockey.

Har alltså inte gjort så mkt idag. Bah kollat på tv och sovit.
Svårt att svälja och sådära så inte ätit ngt.

Imon ska jag iaf t skolan. Lär ha kommit skit mkt efter och sådära. Men ah, nu ska jag ta en macka lr ngt.

BellaH


Gossip Girl

Hey, sitter i soffan och kollar på Gossip Girl. Gamla avsnitt men detta avsnittet har jag inte sett.

Ska t skolan imon tror jag. Har spanskaprov -.- Får se hur det går.
Sen blire ju hockey på kvällen med Linnea. Awsome!

Men nu ska jag spela snake på facebook. Haha!

BellaH

jag sjunger låten för barnen

Just nu sitter jag hemma hos Thomas. Han fyller år idag så vi åkte hit och åt tacos och tårta. Jag sov typ skit mkt för jag är ju som sagt sjuk typ. Så jag fick sova i Andreas säng. Den vah typ jättehård.
Becca sitter vid sin laptop och spelar musik. Vill att hon ska sätta på en viss Ken Ring låt. Men nejnej det gör hon ju inte. Bitch!

Känner mej bättre nu iaf. Har ätit och sådära. Så kanske bah stannar hemma imon också. Får se hur jag mår imon på morgonen.

Vi vah på Maxi innan och jag trodde jag skulle dö för jag mådde så jävla dåligt och dom gick ju lika sakta som sniglar. Men iaf så fick jag ipren lr ngt när vi kom t Thomas och somnade som sagt i Andreas säng.

Men nu tvingar Linnea mej att vah social på msn, puss på er :)

BellaH


sjuk ;/

Sjuk igen, hade typ feber innan och det känns som jag ska spy nästan hela tiden.
Mysig info i know. Ska försöka bli bättre t hockeyn på onsdag. För den vill jag inte missa!

Och helgen, fifan, det kmr bli kul. Jag och Linnea har bokat helgen. Ska sova hos henne i think sen vah med massa också.

Har iaf tagit en alvedon så jag mår lite bättre iaf. Ont i halsen hade jag innan med, lite bättre den med nu.
Nu ska jag nog gå och lägga mej igen.

BellaH

Macchiato & Chocolatte <3

Hey, sitter just nu nere hos mamma med Becca. Har varit på maxi och jag köpte kaffe och Becca köpte kanelbullar. Nu kollar vi på Privileged. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och spela Snake på facebook.

BellaH

Look of today



BellaH

Intressepilar!

Hemma från Angelstad nu, lr ah för typ 20 minuter sen lr ngt.
Hade kul där ute iaf.

Imon är det skola. Sucks! Men får väl klara av det. Ändå bah 3 veckor kvar t höstlovet.
Helgen har iaf vatt lyckad. Har haft jättekul med massa folk och sådära.

På onsdag blire hockey med Linnea. Sen kanske Millan och Jenni skulle med också, vet inte riktigt.
Mina gratis sms är snart slut. Har typ 44 kvar lr ngt sånt. Så ni får ringa om det är ngt.
Nu ska jag kolla runt lite bloggar sådär. Puss :)

BellaH

Angelstad

Sitter just nu i min kusins kök.
Har ätit och fikat lite.
Gabbe är här. Kusins kusin typ. Diana också. Och vi har roligt. Sitter och smsar med lite folk sådära. Och Disa är i målbrottet typ. Hon skulle ropa på Samuel och hennes röst ändrades typ 3 ggr.
Men nu dumpade alla mej. Fest på Disas rum nu. Puss hey

BellaH


Cafe 4 U, mitt 4 hem ;)

Shasha, glömde skriva att jag drog ut igår. men ah det gjorde jag iaf. Millan ringde vid halv 7 så jag drog t maxi och träffade henne Jenni Anton och Pontus. Vi drog t torino för Jenni skulle käka. Hon åt inte så mkt för alla gick ut och snackade med Nicko och David så hon gick också. Iaf sen drog vi t maxi och satt där en stund. Max och Mette hälsade på en stund sen kom även Ida. Lova och Julia kom senare och Mikkel också. Vi satt på maxi och sådära. Köpte kolasnören <3 och kaffe. Sen drog vi t Cafe 4 U. Satt där och chillade ganska länge. Sen t Adonis för Ida skulle käka. Så ringde Henkelbooi t mej så jag pratade med honom ganska länge. Han satt och babblade om lite grejjer. Jag fattade ingenting förutom att hans mamma kom in och att hans katt heter Bernad lr ngt sånt. Så fortsatte han att snacka om Jonathan I och jag bah aha okej du skojjar och typ sånt. Sen iaf ringde Jonathan och frågade vah Wille hade sagt, så jag förklarade allting för honm. Sen iaf så ringde vi Wille för Ida skulle snacka och det hände massa skit med min mobil och Wille svarade inte när Ida ringde från min mobil men när jag ringde så svarade han. Wierd! Men ah iaf så satt vi på Cafe 4 U en stund. Ah men det hände massa mer som jag inte pallar säga.

Vid 1 ska jag ut t Angelstad för lillkusin fyller år. Han blir typ, 11 lr ngt. Jag vet inte riktigt. Men iaf så blir det väl så att vi käkar ngt. Sen sitter jag på Disas rum resten av tiden haha! Men vi hörs när jag har tillgång t dator. Puss på er :)
Edit: Jonathan I = I-an ;)

BellaH

MILLAN!?

Får inte tag på Millan. Skitungen svarar inte på sms längre. Varken t mej lr t Diana.
Ska försöka få tag på henne annars drar jag ut med ngn annan fan.

BellaH

Kim Fransson <3

Sitter just nu och lyssnar på Here comes the night med Kim Fransson. Sjukt bra låt, och Kim är snygg också ;)

Drog iaf ner t mamma innan för att snacka med henne men hon vah inte hemma. Så jag snackade med syster och Hobbin istället. Och satt lite vid datorn. Sen ringde pappa vid 3 och sa att vi skulle käka så jag drog hem och åt. Typ potatis och ngt. Sen blåbärspaj och vaniljsås. Mums! Sen iaf orkade jag verkligen inte sitta vid datorn så jag la mej i sängen och kolla My Sweet 16 istället. Sen satte jag mej vid datorn för typ 10 minuter sen lr ngt.

Ska snart ut med Millan. Vet inte riktigt vah vi ska göra men vi ska ha kul det lovar jag! Uppdaterar när jag kan och innan jag drar ut sen. Men nu ska jag fixa lite. Puss hey!

BellaH

bad update

Godmorgon.
Glömde uppdatera igår. Drog t Lalle vid 6. Hon fixade sej ltie sen drog vi t stan vid halv 7 lr ngt sånt kanske.
Vi träffade Jenni Millan Lova Julia Z Mimmi och lite annat random folk på kvällen. Sen drog jag Lalle och Lova t Ida vid 10 lr ngt. Sen drog Lalle hem så jag Ida och Lova drog t Maxi. Träffade Gustav och Johan en stund sen kom Linnea också. Vi drog t cafét och satt där lite sen ut igen en stund, sen in på cafét igen för vi frös sönder. Sen typ drog vi alla hem vid 11.

Idag ska jag t Linnea vid 1. Vet inte riktigt vah vi ska göra. Men det kmr iaf bli kul. Sen ikv ska jag nog träffa Millan iaf. Och kanske lite annat folk också. Men nu måste jag fixa mej. Puss hey :)
Edit: Blir inget Linnea idag.

BellaH

spanska

Sitter i skolan nu. Har spanska och ska egentligen göra ngt annat men det pallar jag inte haha.
Mathilda sitter här jämte mej, hennes dator funkar inte hahaha! Sucker! Men ah, nu måste jag sluta skriva innan min lärare misstänker ngt ;)

 

BellaH


ni har förstört mej,

Mitt liv var som värst i mellanstadiet. Det vah då som det började hända hur mkt skit som helst i mitt liv. Min styvmamma vah gravid med min lillasyster och då började min pappa och styvmamma bråka med min bror och hans fru. Jag bodde ute hos min bror nästan hela sommaren 2007 eftersom pappa och Milo (min styvmamma) bråkade med min syster hur mkt som helst också. Och en dag kom min pappa ut t min bror och skulle snacka med dom, ensam. Så jag Becca Casper och Cassandra (min brors barn) åkte t Åsa och dom som hade häst hos min bror då. När vi körde t Åsa så nmöter vi pappa. Sen när vi kom hem t min bror igen så vah min pappa inte där. Och jag hade inte träffat min pappa på ett tag då så jag ville ju träffa honom men när han inte vah där. Då sprang jag upp t rummet och började gråta. Jag grät hur mkt som helst och kunde knappt andas. Anna och Jimmy (bror och hans fru) kom upp och gav mej vatten att dricka och sådära. Jag mådde så jävla dåligt just då.

Typ bah ngr år innan, så vah min mamma gift med världens idiot! Jag vah där en gång och det hände hur mkt som helst. Jag vågade inte berätta för pappa för jag vah rädd att idioten skulle hålla på ännu mer och att allt skulle bli värre. Så jag höll tyst. Men sen blev allting bättre. Mamma blev ''fri'' lr vah man ska säga. Iaf så träffade jag aldrig mer efter den dagen han och hans mamma kom och hämtade hans sista grejjer. Jag vah fortf rädd för honom. Och nu för ngn månad sen. Pratade jag med min mamma om det här, om att jag hade skuldkänslor för jag tyckte att jag kunde ju gjort ngt åt dethär eftersom jag hade sett det och sådära. Och mamma berättade att mormor hade frågat henne vf hon aldrig sa ngt, då sa hon att idioten hade sagt att han inte bah hade henne. Utan han hade mej och min syster också. Han skulle aldrig våga röra sina egna barn! Det sa mamma. Och jag började gråta då med.

Och idag, på livsviktigt, hade vi ett ''problem'' ett påhittat problem om ungefär samma sak. Bah det att även fast han hade besöksförbud och mamman och barnen hade flyttat så kom han efter dom och in i deras hus. Jag fick sån jävla panik och bah gick ut från klassrummet. Thomas kom och sa att jag skulle gå in igen. Precis utanför dörren så kmr Jessica och jag börjar gråta. Jag slapp den lektionen och jag vah med Jessica nästan hela. Jag berättade vf jag grät och sådära. Eric kom och undrade också men vi sa att han skulle dra. Jag och Jessica gick runt hela skolan typ och snackade lite. Sen kom vi tbaka t klassrummet när det vah typ 10 minuter kvar. Men det konstiga vah att ingen frågade vf jag hade stuckit från lektionen. Iofs så vet jag inte om ngn ahde frågat Thomas men det kändes konsigt att ingen ville veta. Iosf så vah det bah Eric som hade sett att jag grät. Han hade sagt att jag grät iaf för Michan kom och frågade vf. Jag menade inte att vah taskig men jag vah så jävla irriterad mot henne utan att mena det och bah fräste åt henne att det inte vah ngt. Men iaf, förlåt t Michan om jag vah taskig, och igen, tack t Jessica. Jag älskar dej gumman. Finns här alltid. Det du berättade idag. Det kmr jag inte säga t ngn, jag hoppas du litar på det. <3


Bildarbetet klart? Ohyäss ;)

Nu är jag klar med städningen och mitt bildarbete.
Skulle skriva en reklamanalys och sen typ göra en skiss för vi ska typ göra ''ett eget företag'', asso ett påhittat företag om ni fattar vah jag menar. Men jag har iaf gjort klart det. Så nu ska jag bah ta det lungt och snacka lite på msn med folk. VAH SOCIALA FÖR FAN! :D

BellaH

i fell in love with an alien

Shubulubuhublub :)
Skolan idag vah rätt okej.
Först livsviktigt. Rent helvete och började gråta. Tack Jessica, jag älskar dej <3

Sen iaf typ gicm jag runt och lekade lite med Max Henke och deras klass sen lekade jag med Ida. Vi satt utanför Willes klassrum och så kom Max Henke och deras klass och vi fick dom t att öppna dörren och säga massa saker typ. Sen iaf hade jag slöjd. Virkade så fint yessyess. Sen mat dåra. Kålpudding! Och kallt som fan är det i hela skolan också. Så i ren protest tog ngr på sej jackor och vantar in i klassrummet. Sen iaf så hade vi svenska. Eric förstörde mitt ben och jag kunde inte jobba på hela lektionen. Sen tråkig elevensval. Spelade typ Tjejsnack med Ikah och Lollo. Rätt kul spel eftersom man skulle göra lite saker sådära.
Men nu måste jag städa. Hörs senare :)

BellaH


RSS 2.0