Ny jacka :)

Tjolahopp :)
Idag har jag fått ny vinterjacka! Lr den är inte ny för fick den av min styvmamma.

Men iaf så idag vah jag i skolan som vanligt. Ganska kul, fast vi hade världens mest störigaste person på aplektionen och på matten. Hennes röst asso! Fan fick nästan panik av den!
Men iaf så sen efter skolan så snackade jag med Ida lite, och med Robin en stund innan han drog iväg med Lenny.
Sen gick jag med Ida hem och snackade utanför hennes hus. Sen typ hem så ringde Nikki. Vi pratade ut lite och om lite andra saker sådär. Känns skönt faktiskt att vi inte är ovänner längre.
Sen åkte jag iväg en stund. Sen vah jag hemma vid mellan 4 och halv 5. Så åt jag lite stuvade makaroner och falukorv. Sen datorn då. Så fick jag min jacka som jag sitter med just nu och bah myser. Men nu ska jag ta tag i mitt liv lr ngt och städa mitt skrivbord!

BellaH


Godnatt

Godnatt nu, jag ska gå och lägga mej och kolla på tv. Försöka lägga mej tidigt ikv så jag kmr upp i morgon. Brukar inte vah ngt problem men jag gick faktiskt upp kvart över 7 i morse. Godnatt på er

BellaH


Helgplaner

Shublub på er.
Nu har jag och Disa fixat ihop lite helgplaner ;) Men ni får inte veta dom. För det är inte säkert att det blir av.
Men puss på er så länge ;)

BellaH

Peter Pan and Wendy turned out fine

Heyhoppsan!
Idag har jag varit i skolan. Bakade kanelbullar på hemkunskapen och sådära.
Sen har resten av dagen varti chill. Läste hela sista timmen, svenska då alltså.
Sen kom jag hem dåra. Somnade ju ofc som vanligt haha! Så väcker pappa mej när vi ska käka.
Så är det ngn som har skickat sms t vår hem telefon!? Visste inte att man kunde det haha.

I helgen ska jag fan ta mej träffa massa folk! Och då menar jag inte 5-6 st utan typ 10 MINST!
Och jag ska ha hur roligt som helst och bah sluta tänka på allt skit i mitt liv. För det är ju det helgen är t för!
Tänker det gör jag på veckodagarna haha ;)


If we chase the stars to lose our shadow
Peter Pan and Wendy turned out fine
So won't you fly with me

BellaH


colasnören (L)

Shublub. Nu sitter jag här igen, och nu äter jag colasnören också (L)

Jag och Becca drog ner t maxi, jag köpte colasnören och cola. Love på det.
Sen hem dårå. Msnar lite och sådär. Sitter och msnar med bror Max och Micke in Uppsala.
Nej nu får ni inte veta mer haha ;)

 

BellaH


falska personer,

Asso jag förstår mej inte på folk som sitter och snackar skit om folk och sen säger t dom personerna ''jag älskar dej fan as mkt du betyder'' bla bla bla, BULLSHIT! det är fan vah det är. riktigt mkt bullshit. asso jag erkänner jag tkr inte om folk. jag kan sitta och snacka skit om dom, men ajg sitter inte och säger t dom att jag älskar dóm och blablabla! jag är trevlig mot dom men jag pratar inte särskilt mkt med dom.
och folk som ena dagen hatar en och sen nästa dag kmr dom och säger typ ''åh kmr du ihåg den där gången när vi gjorde det där?'' sånna gillar jag inte heller. ni är inkompetenta hela högen! man ser rakt igenom er. RAKT IGENOM FATTAR NI DET?
jag bryr mej inte om folk snackar skit om mej, det är deras problem, inte mitt. ända gången jag gör ngt mot folk som snackar skit, det är när dom kallar mej lr mina vänner tex hora lr ngt sånt. lr sprider falska rykten om mej och mina vänner.
sen finns det sånna folk som bah är med en när dom inte har ngn annan att vah med. så gjorde jag också innan mot ett par människor. men inte längre. har jag ingen att vah med. så stannar jag hellre hemma än att jag är med ngn jag inte vill vah med egentligen. jag tvingar er inte att ta t er av det här. men det vore bättre om ni tänkte på vafan ni håller på med egentligen!
en del av er sitter och säger att ert liv suger och fan jag hatar mitt liv. det är också bullshit ibland. visst endels liv kanske suger och sådär men dom flesta, naej tror inte det! mitt liv har varit ett helvete! iaf när jag vah mindre. men ah, ska inte skriva mer nu, för dom flesta är ju ändå så inkompetenta så dom inte fattar att dom gör såhär!

BellaH

I HATE fysik!

Shubluub allihopa. Jag hatar fysik, asso verkligen HATAR! Det är skit tråkigt, svårt och tråkigt och... nämnde jag tråkigt?

Iaf idag så vah det ganska okej i skolan. Fick skjuts av Jossies pappa dit för det regnade. Tack :)

Vi började med engelska som vah sådär okej. Sen typ ap och spanska (-.-) VEM FAN UPPFANN DET SPRÅKET? Så sjukt svårt. Jag fattar ingenting typ + att våran lärare suger med. Ah sen mentorstid sådär jätte kul, lr inte. Sen mat iaf. Typ ngn äcklig pasta gratäng lr ngt. Efter det å drog jag t Blåa med Vicky Linnea Lalle och Emilia, vi köpade tuggummi typ :) Melontuggummi in my <3 for ever. Sen iaf så hade vi biologi. Ganska okej. Skulle typ räkna våra andetag och sådär och sen räkna dom efter att man gått upp och sen för en stol i typ 700 år, nej men det vah väl typ ngr minuter hah :)
Sen skulle vi blåsa i kalkvatten och sådära.
Och sen det allra värsta! FYSIK! Och eftersom jag har varit sjuk så ligger jag efter och fattar inte ett skit. Men jaja, det är inte så viktigt just nu. Och jag vet att mina jätte roliga dagar intresserar er. Puss på er :)

BellaH


Inkompitens?

Shublub :)
Sitter här framför datorn dåra. Msnar lite och lyssnar på musik. Willy sitter och skriver massa svåra ord t mej. Typ inkompitens och sånt där. HAHAHA! Han borde veta hur ''smart'' jag är egentligen. Men ah ska duscha nu.

BellaH


Tottevän :)

Hey, jag tkr att alla ska gå in på pjbloggen och rösta på min tottevän. EnRosaBadAnka @ BDB

BellaH

Eliten!

Heysan, kom hem från konfan för ett tag sen. Vah sådär kul ungefär!

Drog t Julia halv 3 lr ngt, vi cyklade t Nellie och mötte upp henne och Lovisa. Så cyklade vi t Mariakyrkan.
Sen började ''lektionen'' vid 3 ngt sånt. Snackade lite om massa grejer och gick runt i hela kyrkan. Sen
satte vi oss i ngt rum och fick bibel kyrkogångsboken och ngr lappar. Sen in i kyrkan och sjöng och läste bön.
Slutade runt halv 5 så jag Lovisa Julia och Nellie stog vid Nellie och snackade i typ en timme. Skit kalas. Sen drog
alla hem dåra. Har kollat min bdb och msnat lite och sådära. Men nu ska jag snacka allvar på msn ;)
Våran konfa grupp är eliten enligt prästen ;)

BellaH


Helgen, bad update.

Hey, bad update i helgen i know.

Fredag kväll
Drog t torino och träffade Disa Lalle och lite annat random folk kmr inte ihåg. Vi gick runt lite i stan sen skulle vi t Jessica så jag och Linnea drog t Maxi och hämta min cykel. Träffade Andrej Sebbe och Sebbes kusin. Snackade med dom och sådär sen kom Cajsa Edden och Ewe. Så vi snackade med dom. Sen hände lite grejs så jag blev lämnad kvar med Cajsa Edden och Ewe medans dom andra drog t Jessica. Vi gick iaf runt i stan lite och letade efter ngn kille. Sen kom dom andra tbaka så vi vah med dom och sådär. Sen kom Andrej Sebbe och Sebbes kusin så jag Lalle Jessica Linnea Lillis och Disa vah med dom. Lite småkul sådär. Vi satt också inne på Maxi och väntade på ngn fågel haha! Iaf så sen träffade vi lite annat folk där utanför Maxi, även en snygg kille från Värnamo som hette Valle lr ngt. Sen drog jag Jessica Linnea och Lillis t Statioil (stavning?) dit kom Elisson och Rydell. Vi snackade med dom sen drog vi in t stan igen och träffade typ Eric Sebbe P och lite annat folk. Gjorde inte så mkt och jag drog hem vid 11.

Lördag
Gjorde inte mkt på dagen men vid 5 lr ngt drog jag t Maxi och träffade Lalle Disa Elvira Elin Lova och Julia. Vi satt där utanför Maxi och snackade. Jag och Lalle gifte oss också <3 Sen drog jag Lalle och Disa t Hegis och köpte lite godis. Sen gick vi runt lite och så träffade vi Julia Elin och Elvira. Vi gick in på Hemköp, jag Disa och Lalle köpte Burn. Sån energidricak nivet. Satte oss vid ett bord där inne och snackade om lite allt möjligt. Sen drog alla hem typ. Jag drog t mamma och sen upp t pappa. Satte mej lite vid datorn sen träffade jag Lalle igen. Gick runt lite i stan sen träffade vi Lillis Linnea och Jessica. Sen också Martina och Thessan. Vi drog upp t Gården och hängde där. Sen drog vi ner t Torino. Medans Lillis Linnea och Jessica åt så snackade jag med Elisson Rydell och Centerwall. Coolingar. Nej haha! Sen iaf drog vi + Lalle Julia och Lova upp t Elin för det hade hänt en sak. Snackade med henne och sen drog vi vidare t Elvira. Snackade med henne om samma sak och sen drog vi hem allihopa. Vah hemma vid halv 12 och kollade lite på tv men sen somnade jag vid typ 12 halv 1 ngn gång. Mysig dag vah det iaf.

Idag så ska jag ha konfa vid 3 t halv 5. Sen hem och jag ska inte träffa ngn idag. Bah sitta vid datorn och chilla lite sådära. Men ni får ha det så bra och fortsätta läsa min blogg. Puss på er :)

BellaH


marknad med babes <3

Hey, uppdaterar nu först.
Hände lite grejer i skolan. Tjejslagge nivet.
Iaf så efter skolan drog jag t Lalle så drog vi ner t stan och så träffade vi Jenni sen Linnea och Becka. Sen kom Lillis och Disa och Mimmi med. Vi gick runt lite och sådära, sen släppte jag Linnea och Lalle av Jenni på bussen och mötte upp Jessica. Gick runt lite mer. Sen drog jag hem och käkade. Nu ska jag ner t stan igen. Hörs senare lr imon.

BellaH


LAGG!

Åååh, jag stör mej på bdb just nu. Det laggar som fan rent ut sagt!
Detta kmr upp när man försöker komma in på bdb


SJUKT IRRITERANDE!

Muffins.

Okej, nu har vi bakat muffins, gick rätt snabbt och sådär. Ganska enkelt. Blev 20 st lr ngt.
Men iaf så ska vi ju ha skoljoggen imon. Tråkigt! Ska gå typ 7 km lr ngt sånt där, och sen efter skolan blire marknad med Jessy Disa och sen kanske ngr mer. Men nu ska jag msna lite och sådär. Puss på näsan :)

BellaH

Bakning

Shubulubu!
Lollo är här nu, vi ska baka t skolan imon. Så ska dom säljas i personalrummet så får vi pengar t toleransresan i nian. Men nu måste vi börja för lillasyster ska sova snart.

BellaH

BellaH <3 tuggummi

Asso jag älskar tuggummi. Men jag är också så klantig att jag tappar dom rakt ut ur munnen ibland.
Jo, idag då så i skolan så fick jag ett tuggummi av Alice. Gick och tuggade på det en timme lr ngt sen tappade jag det rakt ut ur munnen. Ute också ofc. Sen iaf gick jag t arbetslag 2 så fick jag tuggummi av ngn liten hockeyspelare. Tack :)
Sen iaf så hade vi typ slöjd, jag kom rätt långt på virkningen iaf. Sen typ åt vi lite soppa och sådär, väldigt roligt haha! Sen typ mentorstid och svenska. Det vah en rätt annorlunda lektion eftersom två jag känner hade börjat slåss och sådär så våran lärare vah inte där så Linda vah där istället. Jag visste ingenting om vf dom hade bråkat och sådär så efter elevensval, alltså när vi slutat för dagen, så träffade jag som tur Max utanför och han typ förklarade allting. Gick med han och Edo hem. Edo stack hem och Max stack t Gustav tror jag. Sen hemma då så somnade jag liten stund sen kom Milo och Maya och så bakade Milo muffins så fick vi slicka skålen hihih!
Sen åt vi typ vid halv 5 lr ngt så kom Lollo och jag hängde med henne t maxi och köpte tuggummi tomater och salladslök. Sen hem och nu ska jag städa -.-

Skulle egentligen mött upp Disa efter skolan men eftersom hon och hennes klass vah i Växjö (§§§§) och inte skulle komma hem förrens 4 så sket vi i det. Men imon ska vi gå på marknaden tsm iaf. Med lite annat folk också, kmr inte ihåg vilka. Men nu måste jag städa. Pappa har redan kommit in och sagt t mej typ 3 ggr.

BellaH


Hey jag har spetsig näsa

Jag kom på en sak nyss. Min näsa är spetsig. Jag tkr iaf det.

Men iaf så är jag skillad på paint. Skulle måla en gul banan, det blev ju rätt mkt färg utanför linjerna haha!
Snart är det Idol. Alltid lika kul att se alla mongos som gör bort sej. Skrattar som en idiot ibland typ!

BellaH


Rain

Hallo, vah har ni gjort idag?
Själv blev det ju skolan såklart, tråkigt as always. So provet blev fail och jag kmr få ig känner jag på mej.
Sen sista lektionen vah matte så hade vi typ ngt prov där med, för att dom ska se hur bra vi ligger t i matte
och sådär. Jag blev klar ganska snabbt för det vah rätt enkelt. Slutade tidigare då så jag och Alice gick runt lite och kollade lite på när Åke och hans klass fick kakor som dom ska sälja, samma kakor som vi sålde haha!
Sen drog jag hem en stund sen iväg igen. Vah hemma vid 4 och somnade typ direkt. Hahah känn på den Barbro! Nu regnar det och sådär också. Fast jag gillar hösten iaf :)

Imon ska jag vah med Disa, ska möta upp henne utanför k-hög direkt efter skolan. Så ska vi hem t mej och jag ska hjälpa henne med matten tydligen, yeah right att ajg kan hjälpa haha! Sen vet jag inte vah vi ska göra. Ni får smsa lr ringa ngn av oss om ni vill träffas.

På fredag har vi skoljoggen vilket betyder att vi ska springa lr gå typ 7 km tror jag det vah. Hela skolan samtidigt, och vi ska väl göra som förra året. Hoppa hopprep, så många hopp som möjligt på tid. Sen gå hela skolan dårå. Vet inte riktigt vilka jag ska gå med, blir väl dom tråkiga i min klass, plus Lollo. Vi har typ samma humor så det kmr gå finfint!

Ska sluta platta håret också. Det är så jävla slitet så ska inte platta det på ett tag. Får väl ha tofs hela tiden lr gå med lockigt hår -.- Ska köra en Hiss/Diss snart också!
Men nu ska jag faktiskt kolla lite saker, puss på er :)

BellaH

Jag är inte lycklig såhär.

Jag vill veta vf inget är som förut. Jag saknar dom två personer som jag såg som mina bästa vänner en tid, dom två personerna som jag träffade nästan varje dag. Som jag berättade allt för. Som jag alltid hade så jävla roligt med, vah vi än gjorde hade vi aif kul varje gång. Men allt försvann på en dag för att en ny kille kom i våra liv. Jag tyckte inte om det för jag tyckte det vah taskigt mot en annan kille. Men allt blev skit och sådär. Och varje gång jag är ledsen vill jag bah ringa smsa lr skriva på msn och berätta om allting. Men då kmr jag på att, fan vi är inte vänner mer. Och då blir allt ännu mer skit. Jag vet att ni har era egna problem och att det finns andra som jag kan snacka med men jag blir ändå så jävla sårad varje gång jag kmr på att vi inte snackar med varande längre.
Jag började nästan gråta innan idag på grund av en grej, och ville bah berätta allting för dom men sen kom jag på det att vi inte är vänner och då rullade ngr tårar ner för kinden! Nu ser ni att jag inte är så kaxig hela tiden, att jag kan börja gråta. Det är bah så att jag knappt aldrig gråter. Men när jag väl gråter så gråter jag ordentligt. Jag gråter över massa olika saker. Som att vi inte är vänner mer, som att jag saknar min allra bästa vän Havin hela tiden, som att jag faktiskt känner att jag knappt känner min syster längre. Det är så jävla mkt som har blivit skit i mitt liv som jag bah vill få rätt igen. Jag vet inte om ni ens läser min blogg men ni ska veta att jag är ledsen över vah som hänt. Och att om det är ngt så finns jag här och ni kan prata med mej fortf. Jag känner mej helt fel placerad, jag hör inte hemma här utan Havin och er. Jag vill bah kunna berätta för ngn om allt skit men det finns fan ingen i denna jävla stan som man kan lita på. Alla snackar skit och berättar allting som man säger. JAG HATAR DENNA STAN OCH MITT LIV! Jag ska flytta härifrån så fort som möjligt!
Jag älskar alla mina vänner men den ända jag kan lita på bor typ 15 mil härifrån och det är fan två timmars körning. Jag hatar det och jag vill bah att hon ska komma hit nu och stanna för alltid. Vi gjorde så jävla mkt tsm innan hon flyttade. Även om vi bah följde med varandra t maxi lr ngt så hade vi kul. ALLTID! Och jag saknar Havin Sito det gör jag verkligen. När jag tänker på allting som vi gjort så får jag ett leende på läpparna. Det leendet är mitt lyckliga leende. Jag kmr ihåg Havins sista dag i Astrad, hon fick två halsband av en lärare och en annan tjej. Jag blev så jävla ledsen för jag hade inte köpt ngt t henne. Jag började inte gråta förrens jag kom hem från skolan. Det vah då jag kom på att jag inte ens hade träffat henne den dagen. Hade knappt sett henne, eftersom jag gick och kollade hennes schema så undvek jag nog henne på ett sätt. Eftersom om jag hade sett henne så skulle jag börja gråta i skolan. Och ja, jag är sjukt kaxig ibland. Lr ah rätt ofta. Men det är inte för att jag tkr om att bråka med folk. Det är för att jag försvarar mej själv.

So prov -.-

Hey, sitter här nu, ska strax börja plugga för jag har tydligen prov i so imon.
Skolan vah rätt okej idag. Det vah bah hemkunskapen som sög faktiskt. Gjorde ngt provgrejs på svenskan och läste typ. Matten vah rätt okej. Satt mest och snackade med Eric Wiktor och Henrik.
Iaf så sen drog jag med Lalle hem och hämtade äntligen min cykel. Vah hemma vid typ 3 lr ngt. Åt en macka och pluggade lite sen gick jag och la mej. Fast Barbro (hemkunskapslärare) sa att man inte skulle behöva det när man är så gammal som jag. KÄNN PÅ DEN DU DIN J*VEL! När jag vaknade så åt jag lite lasagne som pappa hade gjort. Sen gick jag och satte mej vid datorn. Kollade runt på lite bloggar och sådär och bdb. Men nu måste jag verkligen plugga. Stör mej gärna på msn lr sms. Puss :)

 

BellaH


Helgen i kortversion!

God kväll, lr ngt! Helgen vah ju perfekt bäst och super fkn bra!
Fredags så vah det ju Metz. Sjukt kul och jättemysigt med grupptryckare. Gick inte så bra men det vah riktigt mysigt iaf.
Lördag spenderades hemma t 7 lr ngt sen hos Linnea och på stan. Ni som vah där, ni vet vah som hände och sådär men jag hade iaf sjukt kul den kvällen/natten. Och My hon dansar fint för främlingar.
Söndagen spenderades hos Linnea också. Städade lite och sådär. Drog t maxi vid 11 på morgonen och köpte godis, nyttigt i know! Sen iaf på kvällen så kom Lillis och lite folk. ''Mamma!'' blev dagens bästa mening nästan. Plus Mermedsoja <3 Åke! Iaf så sprang vi i rondeller och sådära mysigt jag vet! Och ''Yesss!'' blev ju typ det bästa vi hört nästan! Bah jag Lillis och Linnea som fattar men anyway så vah det riktigt kul.
Måndag vah vi hos Linnea, hon jag och Lillis. Drog upp t donken vid typ halv 4 lr ngt. Vah där t typ 5 halv 6 ngt sånt. Jag och Lillis startade nya fjortismodet, donken haklappar <3 Sen hem t papps då och jag är här nu då. Känner mej riktigt nöjd med helgen. Längtar t nästa redan!

BellaH

Mot Linnea

Hey, har fixat mej klart nu. Disa drog hem för typ en timme sen ungefär lr ngt. Vet inte vf.
Jag ska strax dra t Linnea. Måste bah snacka klart med Diana och Bruce om lite stuff först.
Men puss på er och sådära.

BellaH

Godmorgon

Godmorgon, lr kan man säga så halv 5 på eftermiddagen? Aja, hade iaf jätte kul igår. Mkt dansande och sådär. Kom hem vid typ halv 2 och somnade väl typ direkt kan man säga. Hade iaf skit kul igår.

Jag och Disa vaknade nyss, lr ah vi har varit vakna ganska länge eftersom mamma behövde hjälp med att platta håret. Men iaf så nu är vi helt vakna och sådär. Ska duscha och sånt snart och börja fixa oss t Linnea. Men nu ska jag fan ta mej äta lr ngt jag vetifan. Puss på er :)

BellaH

BR!

Shushu.
Sitter fortf här med kusinen. Vi har precis ätit lite pizza och ska snart börja fixa oss lite för vi ska t Lalle och fixa oss och sådära. Och jag vet fortf inte vah jag ska ha på mej! Men iaf så är min lillebror sjukt gullig. Han satt och tittade på tv så kmr den br reklamen ni vet ''vet du vah det bästa är...'' den ni vet? Aja iaf så satt han framför tv dåra

Tv; Vet du vah det bästa är
Jonathan; Bombom!
Tv; Leksaker från BR!
Disa mamma Thomas BellaH; HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!

Men iaf så nu måste jag bestämma vah jag ska ha på mej. Ha en trevlig kväll!

BellaH

Kusinjävel

Heyy. Disa är här nu. Mötte upp henne på maxi innan.
Lyssnar på lite musik och myser lite sådär. Ska t Lalle och fixa oss vid 7. Vet inte om det blir ngr bilder men jag langar ngr isf. Men nu ska vi lyssna på lite fedt musik. Puss på er :)

BellaH

Skola

Heyhallo!
Jag hittade inte väskan men jag hittade mitt smink som tydligen inte låg i väskan.
Frågan är nu bah vah väskan är? Aja, hinner inte leta mer efter den just nu, får ta det
när jag kmr hem istället. Nu måste jag äta lite sen vid halv 8 drar jag upp t Josipa
och sen drar vi t skolan ngn gång vid 20 i 8 lr ngt. Ha en bra skoldag :)

BellaH ♥

fixing

Godmorgon!
Nu har jag precis gått upp och klätt på mej faktiskt. Hittar därimot inte min väska där jag har allt
mitt smink så nu blev jag lite stressad. Måste skynda mej att leta efter den.

Efter skolan ska jag möta upp Disah på maxi så ska vi dra hem t mej och tagga järnet inför Metz. Och sen ska hon sova här inatt också. Men nu måste jag verkligen leta efter den där väskan. Puss på er :)

BellaH

Sleep

Hellu babes, blir ett litet snabb inlägg nu.
Har precis kollat klart på Austin Powers in Goldmember, riktigt kul vah den. Innan det vah det ju ofc Idol.♥
Jag älskar alla auditions mest för det är så många folk som gör bort sej där. Men sen är det ju så klart lika kul med resten också. När man får rösta på sin favorit och sådära.

Men nu måste jag gå och hitta kläder t imon och sådära. Men ni får ha det så bra och sådära. Godnatt :)

BellaH

Weekendplans

Hey alla sötnosar, sitter i soffan nu och kollar på Gossip Girl, sånna gamla avsnitt som jag missat är aldrig fel.
Vah hemma från skolan idag igen, sista dagen för imon ska jag dit minsann. Skulle ju egentligen t pappa idag men jag ringde och vi bestämde att jag ska vah här i helgen och sen vah hos honom i två veckor eftersom jag ändå inte kmr vah hemma så mkt i helgen. Men ah planerar lite vah jag ska ha på mej och sådära.

Fredag:

08:00 - 14:15 Skolan
14:30 - Hem
19:00 - 21:00/21:30 Tagga inför Metz
21:30 - 01:00 METZ! ♥

Sen lördag vet jag inte riktigt vah som händer under dagen lr vilken tid jag ska t Linnea men på kvällen ska jag iaf t Linnea och sova hos henne sådära. Mysigt! Men iaf så söndag blire väl att bah ta det lungt, kanske drar ut på kvällen en stund lr ngt sånt eftersom vi har studiedag på måndag.

Men iaf så eftersom jag ska stanna hos mamma så ska jag nog ta mej ett långt skönt bad senare ikv. Men nu ska jag kolla klart på Gossip Girl. Puss på er :)

BellaH


Bravo

Helly, nu har nog typ alla kommit hem från skolan här i Ljungby iaf.
Sitter här i soffan och kollar på Fresh Prince in Bel Air och är sjukt sugen på Bravo juice.
Hade det igår men då drack jag upp den. Haha!

Men iaf så ska jag klaga lite på att min hals fortf. Men nog med gnällandet.
Nu ska jag lägga mej ner i soffan och kolla på tv. Puss på er.

BellaH

Hugo <3

Hello, ni sitter säkert i skolan just nu när jag sitter här i soffan och skriver. Hugo är här, världens sötaste hund.
Har fortf ont i halsen när jag sväljer men annars är det helt okej, får inte gå t skolan ännu eftersom jag fortf smittar med halsflussen. Men men, ska iaf kolla på gamla Top Model avsnitt nu. Ha det kul i skolan ;)

BellaH

I äger on rubiks ;)

Hejhallo, kan inte sova och har inte bloggat mkt idag.
Har iaf fått i mej lite mat innan idag. Gick inte så lätt men det gick iaf.
Just nu kollar jag på Seinfield, lite småkul sådära. Men iaf så ska jag försöka sova snart när detta är slut.
Men imon ska jag bah sova hela dagen tror jag, lr iaf ta det redigt lungt. För det måste jag kom jag på. Men nu ska jag ta och fixa mej lite och sen sova. Puss på er :)

BellaH

Halsfluss...

Hey, har vatt sjuk sen söndags så dålig uppdatering, i know. Men iaf så vah jag hemma från skolan igår och idag med. Jag och mamma åkte till sjukhuset vid 11 och fick reda på att båda två har halsfluss. Så nu måste jag ta skitstora tabletter i 10 dagar 3 ggr om dagen. Blä säger jag bah! Men iaf så måste jag vila i 2-3 dagar. Hoppas jag är frisk till fredag för då är det ju Metz! Alltid kul. Sen på lördag ska jag sova hos Linnea babe om jag kan för pappa.
På måndag har vi studiedag vilket betyder att vi är lediga! Woho!
Skulle gått till pappa igår men jag stannade här eftersom jag smittar och inte bra om dom också blir sjuka. Så ska väl dit på torsdag lr fredag ngt sånt. Får se hur det blir. Men nu ska jag sova lite för jag är skit trött. Puss på er :)

BellaH

Sjuk.

Hey, inte kunnat uppdatera förrens nu. Hände massa igår som vah kul.

Jag drog ut med Linnea Jessica Lillis och Becka efter att Lollo gått hem. Vi satt på cafét och så kom Jessicas kompis, typ Emil i think han hette. Men iaf, sen träffade vi 3 små pojkar, vi drog till mej och hämtade grejjer för jag skulle sova hos Linnea. Men iaf sen så drog vi till McNegrovän. Men det ska vi inte gå in på för det är privat. Haha! Men iaf så somnade vi runt 4 - 5 lr ngt sånt. Sen vaknade vi vid 12 lr ngt sånt. Iaf så vah jag hemma vid typ 2 tror jag. Med feber huvudvärk och ont i halsen. Gick och la mej direkt när jag kom hem. Morfar och morbror Erik är här också. Vid 3 - halv 4 vaknade jag och tog en Ipren för jag hade sjukt ont i huvudet och feber. Men sen iaf så städade jag mitt rum eftersom morfar lr Erik ska sova där inatt. Just nu hämtar dom Thaimat som vi ska käka när dom kmr hem igen. Mums!

Blir nog ingen skola imon eftersom jag har feber och sådära. Iofs så vet jag inte hur hög feber jag har eftersom vi inte hittar febertermometern. Men aja, måste sluta nu. Sånna här långa inlägg orkar ingen med lr hur? Pusshey :)

BellaH

Tha kines is here!

Hey, hann inte skriva innan men Lollo kom hit så fixade jag mej sen drog vi till pappa och matade fiskarna sen drog vi t stan. Träffade Jessica Becka Lillis och Linnea. Snackade lite med dom sen gick vi runt i stan. Sen gick vi in på maxi med Jessica och dom och hade lite kul. Sen dorg jag och Lollokines till mej. Sitter här och äter ostbågar. Mums på det! Men nu ska jag vah social med Lollo. Pussen!

BellaH

Fixx,

Hey, slänger in ett snabbis inlägg. Nu ska jag raka benen sen fixxa mej och dra upp t pappa. Måste mata fiskarna eftersom pappa Milo och Maya är i Tyskland.

Ngn som vill hitta på ngt ikv så är det bah att ringa lr skicka ett sms. Men nu måste jag dra. Puss på er!

BellaH

Vaken!

Shuhulubluhu.
Jag vaknade nyss, vah så trött så jag gick och la mej vid halv 3 lr 3. Men somnade inte förrens typ mellan havl 4 och 4. För alla började smsa precis när jag nästan sov. Men men, min Edden har stuckit till Spanien nu iaf <3 Hon kmr hem om en vecka och jag kmr sakna sönder mej.

Men senare kanske jag drar ut. Måste fixa mej och sådära först. Men iaf så nu ska jag äta lite eftersom jag knappt ätit idag. Men puss på er.

BellaH


You're so 2000 and late

Hejuu, nu har jag duschat klart. Mamma och dom har kommit hem -.-

Sitter iaf och lyssnar på lite musik nu. Vet inte riktigt vah jag ska göra. Antingen drar jag ner t stan lite senare lr så sitter jag hemma och kollar film ikv. Får väl se. Men jag uppdaterar mer senare för nu måste jag fixa mej lite.

BellaH

12 september

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär.
Sitter och äter en ostfralla. Mums! Bah jag hemma för mamma och Jonathan är hos mormor och Becca är hos sin kille. Skönt!
Idag vet jag inte riktigt vah jag ska göra. Blir väl en sväng ut på stan senare ikv skulle jag tro. Om ngn liten söt kmr ut alltså? Men nu ska jag äta färdigt sen ska jag duscha och sådära. Har gammalt smink från igår på mej. Inte fräsht! Men ha det så trevligt lr ah, ngt sånt.

BellaH

Stan och ny design.

Heyho, hemma nu. Har vatt på stan sen typ 3-4 ngt sånt. Stack iaf nerdit och träffade Disah, sen träffade vi Hannah Ida Linn och Stina en liten stund. Sen dorg vi t maxi och mötte upp Jenni Denise och Elin, drog t lagavallen där massa fint folk vah. Sen drog massa ner t maxi sen kom Linnea och Becka, hade skit roligt på stan och sådära. Blev iaf skit trött, men roligt vare. Sen fick jag följe hem också. Av min långa kompis. Men iaf så är jag hemma nu.

Becca har fixat min design. otroligt grymt. Tack <3 Men nu måste jag verkligen sova om jag ska klara av dagen imon. Hörs när jag vaknat :)

BellaH

Dresscode

Hey, nu är jag färdig fixad. Har ätit en macka också så ska bah borsta tänderna sen går jag.
Men vi kan ju köra en liten dresscode, dock i bokstäver eftersom jag inte vet hur man tar
kort med våran webb. HAHAH! Jaa, jag är ganska inkompetent. Men iaf... dresscode!

Beccas svarta chinos
Ett leopardlinne från H&M
(tror jag)
Rosa munkjacka från Bikbok med tryck på.
Tror mamma köpte den för typ hundraår sen lr ngt haha :)
Men nu måste jag borsta tänderna och gå utanför min port för snart kmr Lollo. Puss hey <3

BellaH

school.

Godmorgon!
Jag gick nyss upp. Fryser som fan, så ska gå och ta på mej ngt och sen käka lite. Sen ska jag fixa mej och vid 20 i 8 kmr Lollo hit så ska vi möta upp Josipa utanför hennes port (ca 20 meter från min port) och sen drar vi då till skolan.

Morfar kmr idag. Hinner dock inte träffa honom eftersom han är här vid 1 lr vah det vah och han sa bah dricka kaffe. Men han Erik och farmor Rut (mammas farmor) kmr på söndag lr måndag. Så då hinner jag träffa dom. Fast måste ju såklart städa mitt rum först -.- men nu MÅSTE jag gå och ta på mej ngt innan jag fryser ihjäl! Ha det kul i skolan. Och ni på Astrad, vi ses senare ;)

BellaH


papapapaya kokonut!

Hey hallå och massa sånt!
Sitter just nu och kollar på ngt knäppt program på femman. Ska snart lägga mej för annars kmr jag sova hur länge som helst imon. Inte bra det nejnej! Kan inte missa skolan för måste göra fysiken och lite sådära. Men nu får ni ha det gulligt för jag måste göra matte läxan -.- Puss hey :)

BellaH

angelstad (Y)

Hellu, sitter i Disas rum nu, i Angelstad. Har tagit lite bilder till designen. Men ska ta mer ngn annan dag. För det blev inte så många som vah snygga. Har iaf ätit lite korv med bröd, och drack äcklig cola. Asso älskar cola men dom hade sån äcklig cola, inte riktig cola utan sån annan, aja ni fattar! Men skulle iaf kolla Idol men det blev inte så. Vet inte riktigt när vi ska åka hem men det kmr ett inlägg när jag är hemma iaf. Det gillar ni. Vi sitter och lyssnar på reggae. Love på det.

Och jag ska sluta med det vita runt ögonen, lr iaf inte ha så mkt. Duktigt va? Det vet jag haha. Pallar inte ha mitt ''smeknamn'' längre, fjortisBellaH, alla går runt och säger det till mej -.-! Lr ah, Robin J och Linus är dom enda men ändå haha. Men nu ska jag umgås med min kära kusin. Ha det bäst alla söta <3

BellaH

mot angelstad.

Hey, skolan sög idag. Som fan! Men ska snart till Angelstad och fira moster Martina. Trevligt trevligt. Ska snart fixa mej lite. Mormor och dom kmr och hämtar oss vid typ 7 tror jag det vah.
Ska ta kort t bloggen snart också. Så ska Becca fixa designen till mej! Glad :)
Men nu ska jag fixa mej och byta kläder och sådära. Men ni kan ju kolla min bdb också.

RobinsBellaH @ BDB <3

Blir inget Hamneda imon som det vah tänkt, stannar i stan istället och har kul här. Ni som har mitt nummer kan ju ringa lr smsa om ni vill träffas, pusshey ;*

BellaH


Välkommen till min nya blogg!

     


RSS 2.0