Världens bästa helg,

Ja jag vet ingen uppdatering men kom faktiskt hem för ca en timme sen.
Igår tog jag taxi ner till stan med mamma och Thomas runt 8. Mötte upp Ida Millan Emelie och massa andra vid Hemmakväll så satt vi där lite innan vi drog vidare till Maxi och fixade tutor ballonger och partyhattar. Sen gick vi till lusthuset och väntade på vattenpipan. När vi fick den så drog vi ngnstans och tänkte sitta där men securitas kom så vi sprang åt helvete och hamnade vid Hemköp. Sen satte vi oss tillsist bakom Träna och rökte vattenpipa och chillidillade. Sen drog vi oss bort mot stationen och mötte upp Millan och Emma S som vi tappat på vägen. Jag Andrei och Gracjan fick ta hand om Emelie eftersom alla stack hem och Millan och Emma stack hem till Millan utan Emelie. Gick runt lite innan vi hittade en bra plats där vi kunde sitta. Andrei drog hem sen flyttade vi på oss igen så kom Tosse tillbaka och var med oss lite. Sen fixade jag så vi kunde sova hos Gustav så drog upp till K-hög och väntade på honom. Sen körde han mej och Emelie på moppen hem till honom.
Emelie åt upp hans godis och sen somnade hon. Jag somnade runt 3 och sen vaknade jag vid 7. Satt och väntade på att Emelie skulle vakna sen när hon vaknade så blev det toa och spy igen för henne. Sen drog vi till stan vid 8.
Satt på Maxi i ngr timmar och åt frukost och typ dog. Sen gick vi och hämtade hennes cykel sen vidare till Emma K där vi satt ytterligare en halvtimme/timme innan Camilla kom och vi gick in med henne och väckte Emma. Var där ett tag och försökte komma på vart vattenpipan tagit vägen. Sen tillslut kom det fram att Emma S och Millan lämnat den i en jävla buske ngnstans vid Charlies så vi drog ut och letade efter den i ngr timmar utan att hitta den. Sen vid 3-4 drog vi hem till Emma igen så käkade vi och efter det så drog Emelie hem. Pj och Tosse kom sen kom Abbe också. Jag och Emma köpte mat så åt vi det hemma hos henne. Sen kom typ lite folk så somnade jag tydligen i en kvart lr ngt. Sen satt vi bara och lyssnade på musik hela kvällen. Jessan kom och sen drog typ alla utom jag Abbe och Jessan. Men sen drog Abbe och vid 10 drog Jessan. Så jag drog hem vid typ halv 11 lr ngt.
Men nu ska jag kolla på South park.

BellaH

Nu: fix, sen: utgång!

Har hunnit med ganska mkt idag också. Sov i ca 2 timmar sen upp och ringde runt lite och bestämde saker. Sen gick jag ner och duschade. Efter det så fixade jag med kläder samtidigt som jag kollade på ett avsnitt av Weeds. Är på sesong 5 nu som även går på tv.
Men nu måste jag skynda mej och föna håret sminka mej och hitta mina leggings. Sen kolla upp vart resten av gänget är och sen åker jag med mamma och Thomas ner till stan. Skriver inte förrens imon för jag lär inte palla sitta vid datorn när jag kmr hem. Men ah, vi märker det iaf.

BellaH

FYFAN VAD KUL!

Hallå bitches! Har varit vaken ett tag men inte orkar blogga. Men nu blev det dags för det tyckte jag.
Igår var fan bäst. Har nog aldrig haft så kul innan. Alla var verkligen helt galna igår. Helt sjukt så kul det var!

När jag kom hem från skolan så satt jag lite vid datorn, efter det gick jag och la mej och sov i ca en timme. Sen när jag vaknade gick jag ner och kollade film med Andy och Danne. Sen när den var slut började jag fixa mej lite smått. Sen vid halv 8-8 så drog jag mamma och Thomas till Vittaryd och hämtade Becca. Sen körde vi hem igen och jag fixade klart mej.
Vid kvart i 10 ringer Ida och säger att jag ska komma bort till biblan snabbt så tar mammas cykel och vid biblan träffar jag Emma Liz Diana Ida och Arta.
Vi drar bort till Metz och på vägen träffar vi Emma Tosse Fanny Jossan Linn och kanske ngn mer jag kmr inte ihåg. Iaf så drar vi ner på Metz och har riktigt kul. Jag Millan Sara och Elin var uppe på scenen och shakeade flera ggr. Drog ut ibland och träffade på lite folk. Sen kom även Darja och Linda(?) ner och shakeade med oss på scenen. Ida Diana Elin Millan Darja ja vi var hur många som helst där uppe. Så sjukt kul jag hade och som jag skrek. Cajsa sa att jag var galen men nej jag hade bara kul. Det var ngr stycken som frågade om jag var full eftersom jag skrek och gick runt och vinglade ibland. Men pga all röken och att jag dansade så himla mkt där nere så fick jag nog lite syrebrist ibland.
När Metz var slut så drog jag Millan Darja Simon och ngr till ner till Adonis så köpte jag kebabpizza till mej Darja och Zuzanna. Sen gick vi och satte oss vid filmgiganten. Väntade på att det skulle sluta regna så mkt sen vid kvart i två lr ngt så cyklade jag hem i regnet bland åska och blixtrar.
Somnade typ på direkten när jag kom hem.

Nu sitter jag och väntar på att mamma Thomas och Andy ska komma hem från IKEA så ska jag fan äta frukost också.
Sen ska jag duscha och bara ta det lugnt till ikv. Hitta ngt att göra bara också.

Jag har iaf världens bästa mamma! ♥

BellaH


Inte världens bästa fredag,

Är taggad inför ikv men ändå rätt nere.
Skolan gick snabbt och så och jag hämnades på Kim lite.
Sen drog jag hem vid 1 och satte mej vid datorn direkt. Ingen var hemma förutom Danne och Andy som är hemma över helgen sen drar han på söndag igen.
Har suttit och försökt komma på hur dagen ska gå till.
Ska ringa Mikkel och fixa med tider och sånt.




Jag kmr sakna dej gubben. Ha det bra där uppe. Vi ses väl ngn gång i framtiden får jag hoppas.
Allt från mysiga vinterkvällar till polisanmälan.

BellaH

HEJ MILLAN! :D

Skriv på msn när du ser detta :D

BellaH

Musik och Loka, perfect morning,

Jag är på rätt bra humör nu faktiskt. Sitter och lyssnar på musik och dricker Loka. Hunden och katten springer runt och dampar.
Iaf så ska jag strax dra mej mot skolan för en extremt rolig skoldag som vanligt. Fast ne! Skolan är skit precis som nästan alla andra tonåringar tkr.
Kmr ihåg när jag började lekis. Var så stolt för att jag äntligen fick börja i skolan. Min syster hade ju gått lekis och ettan redan så nu var det min tur att lära mej läsa, räkna och allting som hon lärt sej.
Men nu är det bara rena helvetet. Okej att man var omogen i lågstadiet och typ början av mellanstadiet. Men i högstadiet och fortf är lika omogen som man var då? Nej tack! Sen lärarna ska vi nog inte ens prata om. Lektioner som man fan inte står ut på. Inte konstigt att folk skolkar när det är så tråkigt.
Sen kvarsittning. Vafan hjälper det för. Sure jag kan förstå att meningen med det. Men saken är ju den att på kvarsittningen ska man, enligt mej, göra dom sakerna som man skolkat från. Alltså om man skolkar från en mattelektion så ska man jobba med matte på kvarsittningen. Men det har ju dom ingen jävla koll på. När jag har gått på kvarsittning har alla suttit och läst lr suttit och pratat och gått ut och gjort ngt sen kommit tillbaka. Och ingen har sagt ngt. Helt sjukt!

Iaf så ska jag kolla facebook och lite annat sen kanske äta frukost om jag hinner. Ha det bra så skriver jag när jag kommit hem lr senare under dagen! :)

BellaH


Dreaming with a broken heart,

Man brukar ju börja ett inlägg med typ ''Hej!'' och sånt. Men nej tänker jag inte börja med faktiskt. För allting blir så fel när man börjar sådär. Man vet inte riktigt vad man ska skriva sen. Så här blire fan inga hej i början av ett inlägg. Om jag inte är på extremt bra humör lr ngt.

Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde verkligen inte bra alls när jag vaknade i morse. Så gick ner till mamma och sa att jag stannade hemma sen gick jag upp igen. Satt lite på sängkanten sen kändes det som att jag skulle spy så jag la mej ner och somnade om.
Vaknade vid halv 12 så gick jag ner och käkade sen blev det tv och dator ett tag.
Har hjälpt mamma att fixa på Andreas rum och i det blivande tvrummet på övervåningen.
Nu saknas bara tv och dvd och sånt sen är det helt klart där! Ska bli super med tv där uppe faktiskt.
Det enda dåliga är väl att Daniel sätter igång med sitt ylande och spelande helt random. Så ngr nackdelar finns det ju.
Har tagit en lång dusch också. Kände att jag behövde det efter att sovit i typ 12 timmar.

Nu ska jag iaf kolla in ett USB-minne som jag hittade på Andreas rum och om det är tomt så snor jag det till mina bilder på den andra datorn. Ha det bra!

BellaH


Kolla det är ett mirakel!

Och bara för det så syns inlägget jag skrev och det andra som jag skrev för ca 2 veckor sen! Jävla idiot blogg.
Ska typ ta livet av den lr ngt. Lägga ner skiten? Nej men typ göra ngt för att fucka upp hela skiten. Fan vad arg jag är!
Arg på allt och alla.
Min cp klass är fan helt jävla... ååh jag vet inte vad. Vet inte ens vad fan jag skriver så vi skiter i detta nu.

BellaH

Bloggjävel.

MIN BLOGG ÄR HELT STÖRD OCH JAG HATAR DEN. DÄRFÖR DET INTE VARIT NGN UPPDATERING PÅ... JAG VET INTE HUR LÄNGE! IAF SÅ VET JAG FAN INTE OM DETTA INLÄGGET KMR SYNAS NÄR NI GÅR IN PÅ MIN BLOGG. SENASTE INLÄGGET GÖR INTE DET IAF. FUCKING CP! ÅÅH SÅ JÄVLA FÖRBANNAD. IAF SÅ HA DET BRA OCH GÖR VAD NI VILL AND TAKE NO SHIT! PEACE!

BellaH

Wendall Baker,

Hallåhallå!
Det är dåligt med uppdateringen jag vet. Men got alot on my mind right now.
Skolan tar kål på mej. Trött när jag slutar skolan men ändå är jag ute i stan och leker med folk.
Iaf så leker livet och jag tar vara på det så mkt jag kan.

Igår var första dagen i skolan för mej denna veckan. Gick super sen drog jag och Emma till Hembygdsparken och träffade Tosse.
Blev en runda på Maxi för jag behövde nya leggings. Träffade på bonnarna Hannah och Linn. Blev filmer på Hannah som kmr inatt ngn gång troligtvis.
Sen drog vi hem till Emma och sen kom Abbe. Drog ner till Telia med Emma och köpte mobil till henne sen mötte jag upp Ida utanför Lindex så var vi där inne och flummade sen drog vi in på KappAhl. Sen efter det drog vi upp till Emma igen. Jag och Tosse drog med Emma till stationen vid halv 8 för hon skulle med bussen. Sen kom hon på att hennes busskort låg i hennes väska som var uppe hos hennes pappa. Så det fick bli att vända och gå hem för min del eftersom vi skulle käka.

Idag drog jag hem direkt efter skolan. Disa och Mikkel kom och sen kom Jossan också. Chillade sen drog dom hem så gick jag och la mej en stund. Har även fått in en till säng på mitt rum så jag har typ dubbelsäng nu. Känns super så nu slipper jag allt krongel med madrass på golvet och sånt.
Men nu har jag kollat klart på The Wendell Baker Story så nu ska jag duscha och sen kolla om Mikkel kmr in lr inte. Annars vet jag fan inte vad jag ska göra ikv. Men vi hörs iaf (:

BellaH

RSS 2.0