Chippen och Kortis!

Woho! Kortis is back! Rätt längesen jag gjorde ett riktigt blogginlägg faktiskt.
Iaf så har det varit en rätt chill dag i skolan. Nationella i biologi på NO lektionen sen typ ''ap'' i två timmar (Y)
Sen hem och kollade OC en stund. Skulle egentligen pluggat med jag drog ut istället.
Gick till hemköp sen till stationen och träffade Bob. Satt där och väntade på Chippen sen när hon kom så kom Robin och Erik och Bob drog hem. Sen drog Erik och Robin igen. Jocke kom sen kom Erik och Robin igen och hämtade honom. Jag och Chippen drog till Hemköp och köpte dricka sen gick vi bort till Maxi och väntade på Thomas. Sen när han kom så smög vi på honom och handlade mat.
Thomas och jag körde hem Chippen sen drog vi hem. Så nu ska jag sätta igen och plugga lite fysik och kemi till imon sen kanske jag pluggar lite So också. Prov på tisdag, feels great, fast ne.
Andra världskriget så lär ju vara rätt lätt. Men man vet ju aldrig. Brukar få blackouts så fort jag har provet framför mej.

Imon kanske jag ska vara med Chippen och på lördag ska jag vara med Linn och Kim. Kanske ngr till men vet inte ännu. Förhoppningsvis fest också.
Plugga sönder i helgen hade jag tänkt också. Dygna imon kanske? Får se hur det blir med det faktiskt.
Men nu ska jag sluta blogga och börja plugga... efter att jag kollat klart facebook höhö!

BellaH/Kortis

I'm struggling to survive this pain,


Jag älskar dej, och det kmr jag alltid att göra, vad som än händer.
Älskade lillasyster jag saknar dej...
Kan inte låtsas som att allting är bra längre. För denna smärtan kmr aldrig att försvinna.
Det känns som att jag svek dej, som att jag lämnade dej där och bara tänkte på mej själv.
Du ska veta att jag inte har glömt dej, jag tänker på dej varje dag.
Kmr alltid finnas vid din sida.
Vill bara att allt ska bli bra igen, att jag ska kunna vara en del av ditt liv.
Jag vill vara med och hjälpa dej varje dag. Men det går tyvärr går det inte.
Och den tanken gör så ont att jag inte vet vad jag ska göra.
Vill inte leva, men vill inte heller dö.
Du är värd det bästa, och jag ska göra allt för att du ska få det bästa.

BellaH

Keep on fighting soilder,

Rätt dryg dag faktiskt. Drog till stan vid 2 halv 3 ngn gång. Mötte upp Cassii och ngr på stationen. Jag och Tisan drog en runda på marknaden i hopp om att hitta ngt kul, men nej...
Sen tillbaka till stationen, sen när alla drog så gick jag och Tisan en runda på marknaden igen. Träffade Mikkel så jag hängde med honom när Tisan drog. Träffade Disa och ngr sen gick jag tillbaka till stationen och träffade Moa.
Gjorde typ ingenting, träffade lite folk sen satt jag där till typ lite över 6 sen hade jag följe med Emma hem.
Såååå... är alltså hemma nu och gör ingenting typ. Väntar på att mamma och Thomas ska komma hem med käk sen ska jag träffa Anni vid 8 ungefär.

Vad vi ska hitta på en fredagkväll i Ljungby är världens mysterium. Var sjukt taggad på fest innan men eftersom Ljungby är dött så finns det ju ingen fest ngnstans. Och just nu hade jag aldrig orkar ändå. Är så sjukt trött för jag vaknade kvart över 7 imorse och har varit igång hela dagen sen dess. Har druckit två energidricka och ätit en macka på hela dagen om jag inte glömt ngt. Ska även dygna inatt troligtvis. Får se om det blir så, måste hitta kul folk till det också. Och ngnstans att vara.
Annars går jag nog och lägger mej någorlunda tidigt inatt iaf.


Langar en bild bara för att vara snäll. Bild från idag innan jag drog ut. Redigerade den lite snabbt och fult bara för jag hade tråkigt.

BellaH

Sjuk,

Bloggade inte mer igår för jag orkade verkligen inte när jag kom hem. Var trött som fan men ändå vaknade jag 700 ggr under natten. Mår inte bra heller så blev att stanna hemma idag. Kul? Naej inte direkt faktiskt. Finns typ inget att göra och kan inte sova mer, buhu!
Iaf så kanske Mikkel kmr och hälsar på mej sen om jag mår bättre. Äntligen! Skolan imon iaf sen marknaden med lite folk.

Igår så drog jag ner till stationen och där träffade jag Linn Kim Lenny Sanna och Tisan. Linn och Kim stack så drog vi andra till Roddys och drack kaffe, iaf jag och Sanna. Tisan som tvingade dit oss så fikade hon inte ens själv haha.
Cassii kom dit och sen kom Liz också. Sen kom Tosse och Simon en runda och hälsade på också. Sen när Liz druckit klart sitt kaffe så drog vi till Maxi och Lenny käkade korv, stod även i världens segaste kö bara för Cassii skulle köpa cola -.-
Sen försvann Sanna och Liz bort till stationen så vi andra drog dit och blev kvar där skit länge. Liz åkte hem, Sanna åkte hem sen gick Tisan också hem så jag Cassii och Lenny drog bort till Maxi och där satt vi i solstolar och chillade. Hängde även med lite 97or, hockeybögar hela högen typ. Mysigt!
Sen drog jag och Cassii hem så jag var hemma lite innan 9. Gjorde typ ingenting, pluggade till biologiprovet och sådära sen gick jag och la mej.
Men nu ska jag sluta skriva bibel och gå ner och kolla på tv lr spela lite tvspel för att fördriva tiden på lite roligare sett än datorn!

BellaH

Redo för stan!

Nu har jag fixat klart mej och är redo för stan. Ska ner och träffa Josse sen kmr Cassii lite senare antagligen. Härligt väder och allting, kan inte bli bättre.
Gjorde även en konstig frisyr som jag inte vet blev bra lr dålig. Men jaja, orkar inte bry mej just nu. Är på så grymt bra humör atm. Men nu ska jag dra ner iaf. Hare bra!


Tröja: typ ullared lr ngt, as länge sen iaf
Svart linne
Svarta spetsleggings: Vero Moda
Solglasögon: T-ryd marknaden typ.. 08 tror jag


Josse var tyvärr tvungen att dra hem och fixa mobil lr ngt så jag drar ut och går en runda på stan och väntar in Cassii som är påväg hem från Växjö. Få se om jag stöter på ngn rolig att vara med lite. Aja, höres när jag kmr hem!

BellaH

Studiedag,

Glömmer bort bloggen hela tiden. Duktigt av mej verkligen!
Men nu slänger jag in ett inlägg iaf.
Studiedag och jag har inte gjort ett skit. Kollade Våra bästa år innan och käkade lite frulle annars har det bara varit datorn för min del. Men nu ska jag iaf orka mej upp ur sängen och fixa till mej sen försöka få med ngn ut. Annars drar jag ut och själv och går en runda. Så sjukt härligt väder idag faktiskt. Så det blir solglasögon för min del tror jag.
Slänger nog in ett inlägg innan jag drar ut. Slänger nog in en outfit bild också. Blir iaf en bild på penslarna+rengöringen som jag köpte i måndags. Härligt!

BellaH

Now i can’t predict what the future holds,

Hej! FysatN vilken dryg dag det har varit. Allting sög. Och bara jag och Lollo som vet varför.
Orkade ingenting typ. Satt och lyssnade på musik hela tiden typ. Svenskan var typ.. förvirrande. Dom hade språkstudien i A1, där vi brukar vara. Helena sa att vi skulle vara i A6 men Nisse skulle ha lektion där och han sa att D6 var ledigt. Men tydligen skulle dom ha lektion där också enligt schemat. Tillslut hamnade vi iaf i D3. Random lektion.
Engelskan sög röv som vanligt. Fick tillbaka proven, var 2,5 poäng ifrån MVG. Damn it!
Men aja, så blire när man inte pluggar. Hehe! Ska skärpa mej och plugga sönder nu har jag bestämt. Det kmr inte hållas men man kan ju alltid hoppas iaf. Ska iaf plugga varje dag fram tills fredag har jag tänkt. Så inget stan för mej i veckan för då orkar jag inte plugga sen.

Omprov i biologi på torsdag så idag och imon ska jag plugga sönder mej. Studiedag imon så hinner plugga sjukt mkt både inatt och imon.
Idag vet jag inte vad jag ska göra dock. Får hoppas på att ngn drar med mej ut. Tänkte gå ut och gå en runda också. Får dra med mej ngn så blir det roligare.

På torsdag kanske jag ska träffa Mikkel. Längesen nu fan! Mkt att ta igen. Helgen då? Ja vad ska man göra då? Ingen aning faktiskt, får helt enkelt ta det som det kmr och hoppas på det bästa. Ngn hör säkert av sej och tvingar med mej ut. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och börja plugga snart. Tror jag lägger mej i badet lr läser lite innan dess. Men ah, ska sluta skriva bibel nu.

BellaH

What hurts the most,

Hej, hallå, tjena, tjollahopp och allt annat man kan säga.
Ja måndag, vad ska man säga? Skola som vanligt, drygt vare fan.
Flourtanten skällde på mej, BUHU! :'(
Nej men det var kul. Iaf så vare drygt som sagt. Sista lektionen varade i en evighet kändes det som fan.
Drog ner till stan direkt efter skolan. Mötte upp Tilda på Maxi sen kom Linn Kim Cassii och Josse. Fast Josse drog direkt.
Iaf så vi andra satt på Maxi en stund sen drog vi till Roddys och släppte av Kim där och vi tjejer vandrade vidare till Kicks där jag och Tilda slösade pengar, en massa pengar!
Sen drog Linn så mötte vi upp Liz. Drog till Campino och Liz och Tilda käkade (jag och Cassii snodde lite thihi)
Linn och Kim kom dit sen drog dom efter en stund. Vi drog till Stationen och satt där hur länge som helst. Sen vandrade vi vidare till bolaget sen Maxi. Satt där så kom Daniel och Andreas så gick jag hem med dom.
Nu har jag iaf käkat. Ingenting typ men var tvungen. Dog lite efteråt.
Men nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha hade jag tänkt. Woho vad kul tänker ni. Men nej, tyvärr inte.

BellaH

What are words if you really don't mean them when you say them?

Söndag söndag söndag. Ja vad ska man säga. Ultimata sova dagen. Och jag har faktiskt inte sovit ngt idag. Vaknade rätt tidigt och nu är jag as trött.
Gjorde ingenting sen hängde jag med Danne Thomas och Becca och handlade så käkade vi lite och kollade på Cornelis Vreeswijk filmen. Sjukt underbar!
Just nu sitter jag och snackar med Linn på facebook chatten. Hon vill dricka vitt vin NU! Och jag typ nää usch.
Men jaja, hon är som hon är...

Nu ska jag iaf sova, skola imon sen drar jag ner mot stan och träffar Tilda. Vi ska spendera 400 spänn var på Kicks. Tror jag skrev det i förra inlägget. Inte riktigt säker men jaja nu skrev jag det en gång till isf.
Godnatt på er!

BellaH

John Mayer så in i helvete ♥

God... eftermiddag?
Jag sitter och lyssnar på John Mayer atm. Awesome!
Igår var sådär kul. Drog ut med Anni vid 9. Vandrade runt i stan och träffade Cassii och Sanna. Sanna drog hem så Cassii hängde med oss. Kände mej extremt snäll vid ett tillfälle sen blev jag förbannad och gick iväg. Idiot -.-
Men skit samma, ska inte vara arg nu iaf. Det är söndag och jag är faktiskt ganska glad idag. Don't know why...

Idag har jag inga planer iaf så blir väl att sitta hemma och dryga som vanligt på söndagar. Ska nog sätta mej och försöka göra ngt snyggt med mina naglar. Orange blir det nog denna gången faktiskt.

Imon ska jag och Tilda spendera 400 spänn var på Kicks iaf. Presentkort presentkort! ♥
Blir nog lite smycken och smink om jag hittar ngt. Behöver foundation borste och massa annat. Dock är det så grymt dyrt på Kicks så får se hur jag gör. Men nu ska jag sjunga sönder rösten tror jag. Skit bra!

BellaH

GALET!

Rubriken förklarar gårdagen. Fysatan vad kul jag hade asso. Vill göra om det, snart!
Iaf så skolan blablabla sen drog jag hem, duschade och sånt sen kom Linn så åkte vi till Ryssby. Blev avsläppta på Ica sen gick vi därifrån hem till Erik. Hängde där ett tag med Bob Jocke och ngt annat random sen drog vi till Ungdomsgården lr vafan det hette haha.
Iaf så drog vi upp till festen och jag och Linn gick typ upp, ner, upp, ner tills vi kom fram till att det måste sett rätt retard ut haha!
Men iaf så hade vi jävligt kul och sådära. Träffade ngr jag kände och sånt. Jag och Linn åkte hiss typ och blev överlyckliga när vi såg att hissen var uppe när vi skulle ner. Vet inte varför men det var sjukt kul att åka den hissen asso!

Linn drog hem runt 12 - halv 1 ngt sånt så jag hängde runt med Jocke och Bob. Sen hade jag följe med Jocke hem till Erik så sov jag där. Thomas kom och hämtade mej ngn gång mellan 11 och 12 tror jag. Sen vid 1 gick jag och la mej och sov till typ halv 5 lr ngt. Sov typ ingenting inatt nämligen.

Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka till lite sen ska jag börja fixa mej så ska jag ut med Anni ikv.Får se vad som händer. Träffar säkert ngn rolig iaf. Men nu ska jag nog äta lite och sen fixa kläder och sånt. Blev tyvärr inga bilder från igår. Vet inte varför men varken jag lr Linn tog ngr. Hade fullt upp med annat!

BellaH

If you feel the way I do,

Taggad till tusen nu asso! Det kmr bli en awesome kväll förhoppningsvis. Man hoppas ju på det bästa iaf lr hur?
Har fixat klart mej så nu är det bara Linn som saknas sen drar vi ut till Ryssby för att hänga med lite folk innan festen. Sitter och lyssnar på musik som gör mej glad och ännu mer taggad inför kvällen.

Ordet tagga har jag aldrig förstått. Vad betyder ordet egentligen? Ngn som vet?
Ska fan kolla på google vad det betyder egentligen haha, tidsfördriv!

BellaH

Tvätta - duscha - fixa mej - Ryssby,

Ja rubriken förklarar hur min dag ser ut. Håller alltså på och tvättar lite kläder till ikv. Sen ska jag duscha och fixa mej innan jag drar ut till Ryssby. Nu tänker alla '' Ryssby?''
Liten skithåla där det nästan aldrig händer ngt. Faktiskt värre än Ljungby.
Men ska iaf på fest där ikv. Woho? Nja, vi får se hur det blir. Kanske faktiskt lyckas att ha kul trots allt.
Jag och Linn ska dit tsm iaf så hon kmr hit runt 4-5 lr ngt sånt tror jag.
Men nu ska jag ner och kolla tvätten sen duscha så jag är fräsch och sådära.
Skriver kanske sen.

BellaH

Running from all my memories,

Har alltså dator igen nu. Woho! Pappa kom och lämnade en av hans som jag ska låna tills han fixat min.
Tyvärr så har min hårddisk kraschat så har alltså inga bilder kvar. Förutom dom som finns på bloggen/facebook/bdb, you get the point, så har jag inga bilder alls! Alla gamla minnen är borta och allting. Suger så hårt!
Tydligen kan man återställa hårddisken men enligt papps så kostade det typ... as mkt! Yeaah, not worth it.
Men iaf så skulle jag bara slänga in ett litet inlägg innan jag gick och la mej.
Så nu när jag har gjort det ska jag byta om till pyjamas, fixa håret och sen somna till Melissa Horn (♥)
Den kvinnan alltså. Gud finns inte mkt bättre än det här alltså.

Note to myself: SPARA ALLTING PÅ USB MINNEN FÖRIHELVETE!



BellaH

Ingen dator,

Har inte bloggat på hela veckan pga att jag inte har ngn dator för tillfället. Den dog när jag råkade tappa den i golvet i måndags morse. Hårddisken har kraschat så har absolut inga bilder kvar. Allting borta och jag är deprimerad och arg på samma gång. JÄVLA SKIT!
Iaf så sitter jag vid Daniels dator atm och vet inte när jag får tillbaka datorn från pappa. Man vet aldrig hur lång tid det tar för honom att fixa den. Jaja!
Nu ska jag kolla alla bilderna jag har i arkivet här på bloggen. Höres ngn gång!

BellaH

Jocke och Bob är riktiga fikusar,

Fysatan vad skönt att vara hemma asso!
Min säng är kärlek på hög nivå så ska nog lägga mej strax, fast då kmr jag vakna as tidigt imon säkert bara för det. Får se hur jag gör.

Satt och drygade hemma hur länge som helst sen bestämde jag och Anni att vi skulle dra ut efter att jag käkat. Så kom Lollo mitt i allting och hängde med oss ut när Anni kommit hit.
Gick runt i stan lite sen träffade vi på Sanna Cassii och Josse när dom kom hem från Växjö. Så satt på Hemköp lite sen gick jag Anni och Lollo runt lite till. Träffade Eric utanför replokalen sen drog vi bort till Swedbank och träffade Jocke Bob och Leo. Leo var full, det var kul.
Iaf så var vi typ där hur länge som helst innan vi flyttade oss vidare till... ja svårt att förklara, men det är en staty med två tjejer så är det buskar och stenar runt. Där var vi lite innan vi påbörjade våran vandring mot Torino.
Tappade Anni Lollo och Leo på vägen för Leo vågade inte gå förbi Harrys för snuten stog där.
Men tillslut hittade vi dom så fixade vi käk till Leo sen käkade han och även Bob och Jocke. Sen drog vi ut och träffade lite folk som kom från replokalen. Linus kom så vi drog bort till Café 4 U. Satt där sen när alla gick (även Anni) så satte vi oss i sofforna istället. Höll på att somna så fokuserade mej på Bobs extremt vackra gitarrspelande. Grymt! Satt typ och snackade och sånt innan jag och Lollo vandrade hemåt. Så sjukt skönt att vara hemma igen. I min underbara säng!

Imon ska jag träffa Linn tror jag. Lollo kanske skulle hänga på lite också. Får se vad vi hittar på, förhoppningsvis ngt kul iaf! Men nu ska jag se om jag hittar ngn bra film och sen ska jag kolla på den isf sen sova. Annars går jag ner och är social mot Becca och mamma lr går och lägger mej. Den som väcker mej hamnar 6 meter ner i marken i Kronoskogen. Haha nej men kmr bli sur om ngn väcker mej. Sur som fan!

BellaH

När långa nätter inte gör som man vill,

Hemma från skolan nu. Har varit hemma ett tag faktiskt.
Skolan var faktiskt kul idag för en gångs skull.
Först biologi sen fysik. Rätt chill. Sen matte och efter det vare bild som stog på schemat. Satt och försökte komma på ngt att göra till toleranstemat. Satt och snackade med Clara som försökte hjälpa mej komma på ngt.
Sen mat och på rasten så träffade jag på Moa och Elin. Elin försvann så jag och Moa gick runt i hela arbetslag 2 och letade. Sen gick vi till toaletterna och Moa ryckte i ena dörrhandtaget och sa att Elin var där inne för hon hörde Elins mobilknappar. Ni vet när man smsar och knapparna låter lite sådära.
Sen en minut efter kmr Elin ut från toan jämte och jag och Moa bröt ihop i as garv.
Gympa efter det iaf och det var sådär. Jag Satya Martin Angelika och Hampus satt på sånna plintar lr vad det heter och alla typ spelade spel på mobilerna.
Sen kvarsittning. Oh yeah I'm good.
Jag satt och dumförklarade Martin när han failade på matten och lyssnade på ''bönderna'' och ngr till när dom snackade om ngt.
Satt och snackade om när Thomas (våran mentor) gick i skolan och hur mkt skit han gjorde och sånt. Kul!
Sen drog jag hem direkt och nu är jag skit trött så tror jag ska sova en timme lr två.
Har inga planer inför kvällen men ngt hittar jag på hoppas jag. Annars blir det att sitta hemma och dryga.
Men vi får se hur kvällen slutar, man vet aldrig, under kan ju ske. Kvällen kanske slutar bra trots allt.

BellaH

Det var en gång...

... en blogg och en jätte bra uppdatering på den!
Yeaah I'm back, wiho! Duktigt av mej att ens tänka på bloggen idag. Märkte att jag inte bloggade igår. Don't know why, well well... Nu bloggar jag iaf!
Har inte hänt så mkt sen sist. Igår skolan sen hem och drygade runt, började städa lite men orkade inte sen så drog till Hemmakväll med Moa en runda. Sen gick vi hem så pratade vi typ as mkt minnen n shit. Sen drog jag hem och gjorde typ ingenting.
Idag var jag hemma från skolan för mådde skit när jag vaknade. Så drog ner till mamma vid 7 lr ngt och hon sjukanmälde mej sen gick jag och la mej igen. Vaknade runt 10 tror jag det var. Så kollade Top Model och Project Runway med Becca sen spelade vi tvspel.
Sen satt jag vid datorn och sen hängde jag med Thomas till Maxi en runda och handlade lite eftersom jag mådde bättre. Vi tappade bort bilen på parkeringen och gick typ över halva parkeringen innan vi hittade den haha!
Lilla Passaten bara stog där helt ensam i mörkret. Fula bil, du förtjänar det!

Imon blir det skolan igen och sen ner till stan och träffa Tilda. Sen händer förhoppningsvis ngt kul på kvällen.
Vet inte om jag hade ngr planer med ngn men det märker vi! Annars kidnappar jag ngn och tvingar folk att leka med mej! ... det där lät lite fel but you get my point I hope!
Iaf så ska jag duscha nu, tänkte göra det imon på morgonen men kmr inte vakna i tid tror jag. Brukar bli så.
Såååå, nu drar jag. Hejs!


Taking a walk down memorylane...

BellaH

Hej, jag bloggar bra!

Jag bloggar bäst rent ut sagt! Uppdaterar hela tiden eller hur?
Haha nej inte direkt. Jag är sämst på att uppdatera. Iaf så har lovet varit skönt. Rätt skönt att komma tillbaka till skolan på ngt sätt. Riktiga rutiner och sånt igen. Nu drar jag en kort version av dagarna hittills.

Fredags: Drog till stan med Cassi. Träffade på Erik Dansken och Jocke. Sen lekte vi lite innan vi drog hem till mej.
Nikki kom till mej och sen efter en stund gick hon och Cassii. Lollo kom så vi cyklade ner till stationen och jag lämnade henne för hon skulle iväg med bussen.
Träffade ngr i min klass så drog till Maxi och hittade fler classmates på vägen. Satt och väntade på Nikki inne på Maxi sen när hon kom drog vi in och dog av skratt flera ggr innan vi var klara. Vandrade runt lite sen stack hon hem när jag skulle träffa Tilda och Liz. Vi frös sönder oss så vi stack till Torino och delade på en pizza. Inte världens bästa men det funkar ibland.
Sen gick vi mot Harrys och träffade Erik Jocke och Bob utanför. Så vi hängde med dom lite sen körde vi hem Tilda och Liz efter det drog resten av oss vidare till Ryssby. Var där ett tag innan vi återigen befann oss i Lagan. Hände lite grejer där som vi inte behöver dra upp i bloggen. Kan säga såhär att jag var utan jacka och Bob var utan byxor. Gullig. Eller? Sen drog vi iaf till Ryssby igen. Sov hos Erik. Lr ah, vi sov ingenting på hela natten. Tv:n dog mitt i filmen.

Lördag: Helt plötsligt vaknade jag och klockan var typ 12 lr ngt.
Jocke och Bob kom så kollade lite tv och drog till Ica en runda.
Kom hem runt 4 och somnade direkt typ. Vaknade vid 7 lr ngt så duschade och sånt sen kom Linn. Erik Jocke och Dansken kom utanför mitt hus så drog vi upp till Donken för Jocke skulle äta. Tappade bort Dansken på vägen ngnstans. Lämnade Jocke på Chaplins sen drog vi och hämtade Malin sen lämnade vi Linn hos Lenny och körde hem Malin.
När vi kom tillbaka till stan hämtade vi upp Jocke Dansken och ngn. Don't remember his name höhö!
Åkte runt lite och upp till Donken ännu en gång eftersom ngn skulle äta.
Körde runt lite till och stog utanför Köket eftersom Jocke och vadhannuhette skulle in men sen blev det inte så.
Så vi körde lite till sen körde dom hem mej. Så satt typ vid datorn till halv 4 lr ngt. Kul? Naej inte direkt.

Söndag: Vaknade och gjorde inte ett skit på hela dagen. På kvällen drog jag till Maxi med Becca och sen hem igen. Gick och la mej tidigt faktiskt.

Måndag: Skolan som var sådär inte kul. Gick dock rätt snabbt. Sen drog jag ner på stan med Linn. Vandrade runt och visste inte vad vi skulle göra. Sen träffade vi Tilda Liz och Sanna en kort runda innan vi drog och failade sönder på Pink. Ja, vi är duktiga!
Sen drog vi bort till stationen och träffade Tilda Liz Sanna och Lenny. Satt där till typ halv 7 - 7 sen drog jag hem.
Satt vid datorn och spelade tvspel eftersom jag är så duktig på det. Yeaah no!

Idag så drog jag till skolan. Roligast var nog musiken. Spelade trummor och ägde sönder! Resten av skoldagen var rätt chill.
Drog hem efter skolan och gjorde ingenting sen spelade jag lite tvspel innan jag började städa Jonathans rum.
Gjorde typ allting förutom sängen för orkade inte mer då hehe! Busigt!
Ska nog städa färdigt mitt rum. Fixa mej massa grejer och sånt typ.
Måste hämta mina lådor och allt annat skit hos pappa ngn gång också. Det lär ju aldrig hända, iaf inte dom närmaste månaderna.
Ska se till så att jag får hit dom iaf.

Vi har äntligen fått våra skoltröjor och byxor. Så pengarna ska in imon sen hoppas jag på att vi får dom denna veckan lr ngt. Får se hur bra det går hehe!
Har även suttit och drogat sönder mej på Melissa Horns låtar hela dagen. Godis för öronen.
Men nu blir det Lejonkungen med Becca och Jonathan. Gytt!

BellaH

RSS 2.0