fucking hosta,

Sjuk igår och idag. Förskyld och hostar som fan så är helt slut när jag vaknar på mornarna så mamma sa att jag skulle stanna hemma. Var ju rätt bra det annars hade jag säkert svimmat i skolan lr ngt.
Vaknade vid halv 7 idag och sen somnade jag vid 7 igen. Vaknade vid 8, somnade om vaknade vid 9, somnade om och vaknade vid 10 då gav jag upp och gick ner till resten och kollade tv ngn timme lr ngt.
Nu sitter jag på Daniels rum och väntar på att han ska komma tillbaka hem så vi kan kolla klart på en film.

Har även haft två rätt intressanta samtal med Elin och ett med Disa. Fyfan säger jag bara. Kan inte fatta hur fan han kan hålla på såhär. Helt sjukt -.-
Iaf så får vi ju hoppas på det bästa för alla. FUCKING HOSTA! Tror jag kmr dö varje gång jag hostar.

Men vi hörs ngn annan gång när jag orkar blogga. Har ingen lust till ngt alls nu för tiden. Orkar knappt vara ute med kompisar. Vill bara vara hemma och sova. Hoppas förkyldningen försvinner snart. Blir skola imon tror jag. Ingen gympa dock eftersom vi säkert ska simma + att jag hade nog ändå inte varit med pga att jag får hostattacker bara jag går från vardagsrummet och till mitt rum. Alltså upp för trappan och sen dör jag nästan.

BellaH

jag älskar dej pappa ♥
det går inte att beskriva med ord hur det här känns. saknar dej som fan varenda dag. och vi pratar knappt.
vet inte om jag vill ha det såhär längre. vill ha tillbaka dej. vill kunna säga att jag är lycklig igen.
vet inte ens om du kmr läsa det här. och jag orkar inte bry mej heller. ville bara få det ut det här.


Längesen nu. En hel vecka OMG OMG OMG! :o
Nej men helt seriöst nu så har jag inte precis haft ngt att blogga om. Försökt klura ut vad fan jag ska ta mej till med mitt liv. Skolan ska jag kämpa på. Har gått super denna första veckan.
Igår var bäst. Lärakännadag och jag Lollo och Elin satt på en bro hela dagen och 6orna 7orna och 8orna fick svara på massa frågor om Jamaica och sen doppa händerna i en hink med stenar och massa annat skit och plocka upp så många stenar som möjligt. As kul verkligen. Speciellt när en liten tjej skulle ta upp ett äpple med munnen ur hinken och sen skulle Emil göra likadant och som vi skrattade haha!

Ikv ska jag iväg. Vet inte riktigt vad som kmr hittas på. Men ska försöka göra det bästa av kvällen och inte tänka på massa skit. Pappa, Johanna och allt annat som hänt. Och jag bryr mej inte om vad ni säger. Att jag är falsk mot folket på raggen och allt det där. För det är jag inte. Jag står för det jag sagt och jag vet själv vad jag skrev i smsen så bara fuck off om ni ska vrida på historien. Och jag bryr mej inte om jag får mer skit nu.

BellaH

Fiesta!

Längesen jag bloggade I know! Men har haft fullt upp med att sova på dagarna och vara ute på kvällarna/nätterna! Ljungbydagarna fifan! WOHO!
Super kul har det varit hitills iaf. Har träffat massa folk. Ny bästis detta året också. Som 08 när Adolf blev min bästis hehe! Detta året går vi ner ett år till och Ludde är min bästis. Han är cool. Yäy! HAHAH!
Igår när jag vaknade så hade jag feber och mådde skit dåligt. Tog en Ipren och en Alvedon sen drog jag ut på kvällen. Fick ta två Alvedon till senare på kvällen. Var med Mikkel och hängde med Emma Anna och resten.
Ikv ska jag träffa Disa och annat folk. Ska till Ida vid halv 6 och dra ner till stan med henne och Diana sen möta upp Disa. Ska kolla karnevalen sen blire väl springa runt i stan och sånt. Ska iaf ha skit kul ikv och inget ska få stoppa mej. I'm feeling like a star, you can't stop my shine!
Men nu måste jag börja fixa mej och sånt. En timme tills jag ska möta upp Ida och Diana och måste ladda telefonen också. Hade bäst ikv för det ska jag ha!

BellaH

Mitt i natten,

Kan inte sova. Och kom på att jag ''måste'' blogga.
Började dagen med att inte göra ngt heheh! Mikkel kom hit sen drog vi ner till stan och träffade Disa Natha Felicia Linnea Jossan och Fanny. Satt i lusthuset och chillade sen drog alla hem.
Laddade telefonen och var med Lisa och Kinga en stund. Sen kom Mikkel och hämtade mej igen. Träffade på Sara på väg ner till stan så snackade med henne lite. Sen lämnade Mikkel mej på Charlies för tydligen är det viktigt att äta har jag hört... Iaf så käkade jag med mamma Thomas och Danne sen drog jag till lusthuset och träffade Maja Disa Mikkel Natha Felicia. Sen kom även Jossan och Fanny efter ett jävla tag. Satt där lite sen tog vi en runda i stan. Stack till Pj och var där lite sen drog jag Mikkel Maja Jossan och Fanny upp till donken för jag var törstig och Jossan Fanny och Mikkel skulle äta. Sen efter det så körde Mikkel hem mej och alla andra hängde på. Fyfan vad kul det var på vägen hem. Aldrig skrattat så mkt när jag åkt moped innan.

Iaf så sen smsade Johanna mej och frågade vart jag var för jag glömde bort att smsa henne att jag drog hem. Så Tim körde hit henne så nu ligger hon och sover på mitt rum den lille tösen.
Klockan är typ halv 5 i skrivande stund och vafan är jag vaken för? Borde faktiskt sova efter denna helgen. Har varit så jävla kul.

Fredags var nog faktiskt bäst tror jag. Lördag var väl sådär. Vi hade skit kul. Jag och Natha satt ett jävla tag och snackade med Kronan och hans kusin. Mest för att Kronan var full och bjöd Natha på dricka haha! Iaf så har jag haft sjukt kul och tack till alla som jag träffat. Även Minna som jag hann träffa i typ sådär 10 minuter lr ngt i fredags. Sjukt awesome person även om jag bara hann träffa henne en sån kort stund.

När jag vaknar så kmr det iaf bilder på Mikkel med cphjälm och sen videor när Mikkel trimmade tändare och lekte med. Kmr säkert massa annat när jag ändå håller på att lägga in skiten.
Aja vi hörs när vi hörs. Ska försöka komma ihåg att blogga när jag vaknar men man vet ju aldrig.

BellaH

Grattis!

Tänker tillbaka. Tänker på allt som varit. Tänker på när jag nådde botten och knappt kom upp igen.
När jag grät flera dagar i sträck. Flera gånger varje dag.
Grattis säger jag. Du lyckades. Du lyckades bryta ner mej till botten. Du lyckades med att ta min pappa ifrån mej.
Du lyckades. Du är den ända som lyckats med att bryta ner mej så lågt.
Snart 9 månader sen jag flyttade. Är du nöjd? Är du lycklig nu? Med DIN familj. Din egna jävla familj där jag inte är och stör? Berätta för mej. Jag vill veta. Är du nöjd nu?




BellaH

Fan vad jag är bäst!

Hey godmorgon godnatt och allt man kan säga! Ehmm. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om faktiskt. Har haft världens bästa vecka med Johanna Carlsson världens bästa vän! Varit i stan varenda dag typ och bara chillat.
Igår drog vi till Växjö och träffade Tim. Träffade även Elin Märta och Sofie också. Mkt trevligt var det.
Iaf så kom Josse och Cassi sen så var vi lite i stan sen tog vi bussen hem till Ljungby. Först till Statiol och pässa sen vidare till Mäkonåmen och hämta Tims tamabil. Heheh! Sen drog vi till raggen och träffade på Ragge bland annat sen drog vi ut en runda till Vittaryd och hämtade grejer sen in till stan igen och gick runt lite där. Efter det drog vi tillbaka till raggen. Undrar om jag har tillstånd för att vara där förresten? Får ta och kolla upp det!
Satt i lusthuset och sen körde världens bästa Tim hem mej.
Var inte mitt livs bästa kväll och inte mitt livs sämsta heller. Ngnstans mittimellan kanske.
Och arg var jag. Förbannade idioter!

Ikv ska jag träffa Johanna iaf. När hon slutat från Almrocken så kmr hon hit så ska vi väl busa runt lite.
Mikkel var här innan en stund och sen kmr nog han och Disa snart hoppas jag. Eftersom annars går jag och lägger mej. Har fortf Strålfors tröjan på mej. Min sovtröja alltså. Och mjukisbyxor också förresten.
Men nu ska jag göra ngt annat vettigt som att gå och skära mej i ett hörn lr ngt sånt gulligt (:

BellaH

Kärlek,

Heyhopp! Lr ngn annan random hälsning...
Har varit med Johanna dom senaste dagarna. Varit med Tim och Thomas också. Mkt mysigt!
Träffade Ida igår också. Var med henne och ngr andra ett tag. Stötte på Adam Szandra och Juznur på stan igår så var lite med dom också. Sen körde jag och Tim och hämtade Johanna när Almrocken slutade. Träffade på födelsedagsbarnet Ragge där så sa grattis en gång till och pratade lite. Sen drog vi till raggen, upp till Albin, ner till raggen igen och sen hem till mej. Stog utanför och min lillebror var jobbig som vanligt. Johanna don't gilla my engliska haha! Dödade en mal mitt i natten också för kunde fan inte sova när den var inne på mitt rum.

Idag drog jag och Johanna ner till stan och träffade Josse och ngr. Sen drog Alex hem till Växjö så vi drog till Roddys och fikade. Mitt i allt kom Adam och Szandra och var med oss sen drog vi och satt uppe på taket på Månen sen drog Adam hem. Jag Johanna och Szandra drog till Lindex och Johanna köpte kläder sen drog vi hem.
Mamma körde Johanna till Almrock och nu ska jag typ sova lr göra ngt annat vettigt. Heheh!

BellaH

Sovafastjaginteärtröttutanmellanrumhehehhhe!

Ja, rubriken är seriös. Lr inte. Men asso jag är trött men ändå inte. Typ övertrött lr ngt.
Men måste verkligen gå upp och kolla om hundjävlen är på mitt rum. Nej men asso inte hundjävel hon är söt men hon är jobbig för hon springer upp på övervåningen och vågar inte gå ner för trappan igen -.-
Men iaf så drog jag till stan med Josse och Cassi. Satt vid Maxi sen vid stationen och sen drog dom hem så jag var lite med Darja och Millan sen gick jag och Darja tll Adonis och käkade. Ida och ngr till var där så var med dom sen drog jag hem till Ida och var där till 1 och sen drog jag hem så har kolla facebook och sånt nu.
Men ska fortsätta smsa med min bitch och ngr till. Hörs när jag vaknar lr ngn annan gång när jag orkar blogga hehehehe! :D

BellaH


RSS 2.0