I wanted words but all i heard was nothing,

Oh sicken dag jag har haft. Mått illa sen i morse. Kunde inte andas när jag vaknade för min näsa var typ igentäppt.
Gick till skolan iaf och var där till halv 1 lr ngt sånt bara för att Linda tvingade mej att äta lite och se om det gick över. Men nej det gjorde det icke så jag fick gå hem. Stog och ringde mamma, hemtelefonen och Andreas och ringde på ringklockan i typ 10 minuter lr ngt. Sen när jag ringde Daniel så kom han och öppnade tillslut.
Gick upp på rummet och satte mej vid datorn. Tillbringat hela dagen framför datorn och drogat The Script. Kärlek! ♥

Becca ringde mej vid halv 3 och ville att jag skulle möta henne för det hade hänt en massa så jag flög ner för trappan och bort till pappa på mindre än 5 minuter. Och det tar vanligtvis ca 10 minuter att gå dit i min vanliga takt.
Var så jävla förbannad hela vägen hem och i flera timmar efteråt så jag skulle fan smällt till ngn om ngn hade sagt ngt.
Om det händer en enda liten sak till så samlar jag mina trupper och går ut i krig. Det är en sak att snacka skit om mej och bråka med mej men när det gäller min släkt då är det fan krig på riktigt. Så om det är krig dom vill ha så är det krig dom ska få.

Nu ska jag iaf försöka sova lite. Får se hur bra det går med min näsa och allt. Så fort jag lägger mej ner så täpps näsan igen typ. Men aja, funkar det inte så sätter jag på en film lr ngt och somnar till den lr ngt.

BellaH


Turn it all around,

Godmorgon!
Tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag börjar klä på mej och sånt.
Vaknade klockan 6 imorse och kunde knappt andas. Förkyld igen! (Y)
Jag gillar inte mitt liv just nu. Massa plugg + förkyld på det. Rent helvete om jag ska vara ärlig.
Sitter iaf som vanligt och lyssnar på The Script. Deras låtar passar så bra in på mitt liv känns det som.
Men nu ska jag börja klä på mej och väcka syster och bror. Slänger in en bit av låten jag lyssnar på just nu. Dock ändrad från she till they eftersom det passar in på två människor som fanns i mitt liv innan + lite egen skriver text.

If they sees how much I'm hurting
They'll take me back for sure

Let's start over, vi börjar ett nytt liv. Glömmer det gamla och fokuserar på framtiden. Jag vet att det kmr bli bra, bara jag vågar ta steget!

BellaH

If you ever come back,

Har haft en kall men rolig kväll. Gick ner till stan vid kvart över 4 och vandrade bort till stället min klass hade bordet. Stog där med ngr killar i min klass till klockan 6 då jag drog mej bort mot Café 13 och fikade med mamma Thomas Daniel Lisa och Jonathan. Efter det så vandrade vi bort mot Maxi och handlade lite. Släppte av Lisa och Daniel på fyren sen åkte vi hem.
Sitter och lyssnar på musik och tänker mej tillbaka på massa gamla tider. Lr gamla och gamla, lite minnen från året som gått och även massa andra minnen från mitt liv.

Nere på stan träffade jag på massa vänner och Idas klass hade även bord jämte oss så snackade lite med dom ibland och sånt. Thomas köpte en klubba till mej som jag ville ha. Och på Maxi så köpte jag en liten bebis ko (kalv) till min ko. Min ko heter faktiskt Ko och kalven heter ju självklart Kalv. Kom inte på ngt bättre när jag köpte Ko så därför måste kalven heta Kalv.

If it's the fighting you remember or the little things you miss
I know you're out there somewhere, so just remember this
If it's the fighting you remember or the little things you miss
Oh just remember this, oh just remember this

I'll leave the door on the latch
If you ever come back, if you ever come back
There'll be a light in the hall and a key under the mat
If you ever come back
There'll be a smile on my face and the kettle on
And it will be just like you were never gone
There'll be a light in the hall and a key under the mat
If you ever come back, if you ever come back now
Oh if you ever come back, if you ever come back now

I miss you two so much. Alla är värda en andra chans...

BellaH

I'm not gonna move,

Ngt som skulle tagit 10 minuter tog plötsligt 45 minuter pga att det inte var ngn vid vårat bord.
Tillslut hade det iaf kommit ngr så åkte dit och lämnade saker sen drog jag hem igen.

Igår kväll åkte jag med mamma till Maxi och handlade och mötte upp Mikkel. Vi gick runt i stan coh drog upp till Gården en runda. Sen när det stängde så drog jag ner till stan och träffade Tosse Jennie Emelie och Lisa och ngr till. Vi satt i ett trapphus och jag frös sönder tårna medans jag försökte fixa skjuts hem. Ingen kunde så ringde mamma men hon ville inte köra i snön så blev att gå. När jag kom till Maxi ringde jag mamma igen och bad henne komma till biblioteket och hämta mej. Så stog vid bibblan i typ 20 minuter innan hon kom för dom fick inte igång bilen och mamma körde in i en snövall och massa. Hade så ont i tårna så jag spydde nästan. Jag vet det låter knäppt men så äre för mamma också.
Väl hemma så kämpade jag mej upp för trappan med mina stela kalla fötter och slängde mej på madrassen på golvet. Lisa kom och tog av mej mina strumpor för jag orkade verkligen inte röra mej. Sen gick jag in till henne och låg och värmde mej i sängen en stund innan jag gick och bytte kläder, ett par tjocka mjuka strumpor, ett par raggsockar, mjukis, pyjamas tröja och mina Hello Kitty tofflor. Satt där till typ 5 lr ngt sen gick vi ner och bakade kladdkakemuffins och helt plötsligt var klockan 8. Då hade vi hunnit med att göra 44 muffins och lägga in 10 stycken i folie lr ngt. Båda hade så ont i ryggen så vi satte oss i vardagsrummet och kollade tv en stund. Lisa somnade i soffan och vid 9 gick jag och la mej men somnade inte förrens halv. Var alltså uppe 22 timmar i sträck när jag sovit 4 timmar innan det.

Runt 2-3 inatt kom Daniel och Andreas hem från fest och efter ett tag säger Lisa till Daniel att gå och hämta ett rent lakan i källaren. Efter att det gått ungefär en timme och Daniel inte kommit tillbaka så gick vi ner och letade. Vi hittade honom på golvet bland tvätten, sovandes. Såg lite smått gulligt ut och jag kunde inte hålla mej för skratt när jag såg honom. Ja, ingen har sagt att han är normal, men palla vara normal lix haha!

BellaH

Julskyltning time!

God morgon! Helt wierd men jag har sovit ca 6 timmar sen klockan 7 i fredags morse och jag är inte ens trött.
Har typ suttit uppe och inte kunnat sova och inatt bakade jag med Lisa. Det tog skit lång tid + att jag skulle lägga in dom i plast och sen i påsar och plasten var ju helt sjuk och störd för det gick knappt att klippa i den -.-
Iaf så vid 9 gick jag och la mej och sov till halv 12 sen fixade jag med resten av plasten och nu har jag precis klätt på mej för ska strax köra ner till stan och lämna muffins och en duk till mina classmates. Sen ska jag ner till stan igen vid halv 5 och stå och sälja till klockan 6. Därimellan ska jag typ plugga lr göra ngt annat vettigt.

Bloggar om min kväll/natt sen när jag kmr tillbaka för måste typ köra strax. Under tiden så kan ni ju ta och lyssna på världens bästa låt för tillfället.


The Script - The Man Who Can't Be Moved ♥

BellaH

I'm smiling but I'm close to tears,


Slutet av 2008, naturlig hårfärg och inget kunde bli bättre just då.

Blir inte så mkt gjort idag känner jag. Har suttit och lyssnat på The Script i ngn timme lr ngt.
Ska nog ta ett bad sen börja med bakandet lr plugga. Kan ju iofs baka inatt när jag kmr hem om jag inte gör det nu. Kan ju alltid be ngn hjälpa mej för då är det mkt roligare. Ska baka kladdmuffins tills imon.

Får se vad som händer ikv för jag kom på att jag inte kan se bion ikv för har inte sett dom två filmerna som kom innan så då vill jag inte se den förrens jag sett dom. Det är den nya Harry Potter filmen som jag skulle sett.

BellaH

Love made me blind,

Nu har jag varit vaken sen halv 12. Lyckades inte dygna för råkade somna i soffan runt 6 halv 7 lr ngt.
Vaknade vid 8 och tänkte äta men var skit trött så gick upp och la mej i sängen och sov till ungefär 9 då Elin väckte mej genom att smsa mej. Sen vet jag inte hur länge jag sov efter det men helt plötsligt var klockan halv 12 så jag väckte Mikkel och smsade hans mamma att vi var vakna. Ca en halvtimme efter så åkte Mikkel hem och jag satte mej med två mackor framför tvn och där har jag suttit i stort sett hela dagen.

Idag ska jag baka och plugga lite sen kanske det blir bio ikv med Darja Millan och Zuzanna om jag inte hade bestämt med Mikkel vilket jag inte kmr ihåg haha! Iaf så vet jag inte vad som händer annars. Är sugen på fest och att bara ta det lugnt. Så kanske blir lite småfestande lr ngt sen kolla film när jag kmr hem lr ngt.
Måste upp tidigt imon för att dra mej bort mot stan och lämna duk och kakor till mina classmates inför julskyltningen. Sen ska jag ner igen vid halv 5 tror jag det var och stå och sälja saker med klassen där till 6.
Kanske drar ner en runda med ngn och kollar runt lite innan jag ska stå och sälja med min klass. Sen drar jag nog hem och pluggar lite mer inför prov och sånt.

Mikkel är konstig för han somnade runt 3 halv 4 och sov till halv 12 då jag väckte honom. Så ligger han hemma och sover nu. Konstig unge.
Och Elvira har inte gått och lagt sej ännu tydligen (Y)

BellaH

Ändrade mej,

Kollade klockan och såg att det bara är en och halvtimme ungefär tills klockan sju.
Istället för att sova ska jag gå ner och kolla om ngn är vaken för det lät som det för en stund sen. Kanske äter frulle lr ngt när jag ändå är nere.

Jag saknar dej så grymt mkt, kom hit och säg att allting kmr bli bra.

BellaH


Hoppsan, glömde somna!

Glömde visst den där lilla detaljen att somna. Mikkel ligger och sover på min madrass och jag sitter och lyssnar på musik. Bestämde mej nyss för att dygna. Ska vara vaken till 7 minst.
Berättar lite om min kväll/natt låter rätt bra tkr jag så här kmr det!

Satt och väntade på Mikkel i åratal sen när han äntligen kom hit så drog vi oss bort till Juznur och träffade henne. Vi tre gick till Emma och hälsade på Emma Kim Simon och Disa en stund sen drog vi bort mot Juznur igen och lämnade henne. Jag och Mikkel gick till stationen och satt där lite sen kom Sebbe och Viktor så drog vi oss bort mot Cafét och satt där. Två koppar kaffe och ett fyllesamtal med Robin (det var alltså han som var full och inte jag) senare befann vi oss på väg hem till Viktor. Satt där och chillade ett tag och kollade film samt lagade mat till Sebbe. Efter ett tag gick jag och Mikkel hem till mej och ringde Elvira. Hon hade besök av ngr killar hon inte kände och inte ens visste namnen på haha! Pratade med henne sen ringde vi till lite annat folk men alla typ sov så inget svar där. Mikkel somnade så jag ringde Elvira igen så svarade ngn kille i hennes mobil så snackade jag med honom och sen med ngn annan kille innan jag äntligen fick prata med Elvira. Ena killen ville veta min bhstorlek och trodde att jag hade A-kupa bara för att jag skojade och sa att jag hade större än Elvira he-he!
Sen pratade jag då lite med Elvira och sen när vi la på så tog jag upp datorn i sängen och har suttit här sen dess och inte vetat vad jag ska göra egentligen. Alla sover och jag har sjukt tråkigt.

Tror jag skiter i att dygna för kom på att jag måste baka och plugga satan imon på dagen innan jag förhoppningsvis drar mej ut i snön. Har tagit med mej SO matte kemi spanska hem vad jag kan komma ihåg så ska plugga till SO provet på onsdag.

BellaH

Failade lockar,

Flätade håret efter jag duschat och tog ut flätorna nu men självklart blev dom fail. Håret är iofs fortf blött och mitt hår lockar sej alltid när jag duschat så vi får se senare om det blir fint lr inte, annars plattar jag det!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker fixa ngt att göra ikv. Har tyvärr inte blivit ngt plugg idag så får plugga inatt och imon istället. Blir säkert superbra!
Men nu ska jag gå och kolla vad resten av huset har tagit vägen.
Skriver nog senare.

BellaH


Wishlist,

Tänkte slänga upp lite saker jag vill ha i julklapp/saker jag planerar att köpa för pengarna jag får.

  1. Pengar
  2. Vågtång
  3. Blåa och gröna linser
  4. Nya lurar
  5. Ny kamera (vet vilka/vilken jag vill ha)
  6. Större säng
  7. Krustång (a.k.a. våffeltång)
  8. Klockor (vet vilka jag vill ha)
  9. Mer pengar
  10. ÄNNU MER PENGAR! :D

BellaH


Plugg!

Hallojsan! Sitter och lyssnar på musik och är härligt taggad för att dra ut ikv faktiskt, även om det är svinkallt ute.
Slutade 10 över 1 idag. Cajsa gjorde en inbakad fläta på mej och sen drog jag hem och var hemma typ 10 minuter sen drog jag och Becca och hämtade Jonathan på dagis och mötte upp Rasmus. Efter det drog vi oss bort mot Becca för hon skulle hämta sin medicin sen blev det att pulsa sej genom snön hem igen.
Tänkte hoppa in i duschen om en stund och sen plugga lite lr sova. Har inte riktigt bestämt mej än. Borde plugga men är jätte trött så kmr bara sitta och kolla på böckerna istället för att faktiskt plugga.
So prov på onsdag och sen har jag spanska prov och kemi prov veckan efter det. Svenska grejer som ska göras. Matte att göra och sen är det nog inget mer. Om jag sover nu så pluggar jag inatt lr ngt istället. Men ska iaf duscha först.

Langar en gammal bild

Vintern 08-09 Brunett och inget smink he-he!

BellaH


All I've got is nothing without you,

Godmorgon! Idag är jag glad för det är fredag och det betyder att jag slutar 10 över 1 och det är helg. Jag ska dygna inatt har jag bestämt. Ska bara hitta ngn/ngr att dygna med. Kan sitta och lana och leka att vi är på DH. HAHA! Nej men ska nog dygna. Kolla film och sånt är alltid ett + om man har bra filmer som jag har.
Men nu ska jag ner och äta frulle och sen dra mej mot skolan för att slösa bort ytterligare 5 timmar av mitt liv där.
Hare bra!

Och om inlägget igår där jag skrev att jag villa supa ner mej. Självklart ska jag inte det. Jag gör inte sånt. Lix det jag smakat har varit äckligt (förutom cider) och varför slösa pengar på ngt man inte tycker om bara för att man vill bli full? Ska dra en lina på Maxis toalett istället ;) HHAHAH skojar :)

BellaH

Skriver av mej som f*n!

Allting blir så jävla fel idag. Inget ska funka lr bli som jag vill. Ville verkligen inte att det skulle hända men jo självklart så ser jag att det blivit så! Tog sönder mina nördglasögon och har provat med två olika lurar men självklart så ska det inte funka att lyssna på musik i datorn med ngn av lurarna!
Vet inte vad fan det är med mej. Började gråta för att mina glasögon gick sönder. Lix vafan är det? Känner att jag måste släppa ut mina känslor på ett lr annat sätt. Bästa sättet är att gråta tkr jag. Men det går ju inte det heller. Slut på tårar? Ja typ så.
Har inte blivit ngt plugg idag heller fast jag tänka plugga sönder mitt huvud idag. ÅÅÅÅH! Blir så jävla störd på det här jävla livet. Vad har jag kvar? Mina vänner pratar jag aldrig med förutom typ på helgerna. Jag sitter hemma var enda jävla vardag och glor framför datorn och tvn. Min fd bästa vän vägrar prata med mej. Gillar en kille som jag vet att jag aldrig kmr att få igen!
Orkar fan inte mer. Vill inte ta livet av mej så misstolka fan inte. Men vad äre för liv jag lever? Lever för helgerna då jag kmr hemifrån och då gör jag knappt ngt ens. Sitter på ett och samma ställe tills det stänger sen vidare till nästa ställe tills det stänger lr tills jag drar hem.
Vill supa mej full lr ngt och bara skita i allt.
Skriver när jag pallar. Hejs så länge...

BellaH

2/11 2007...

Igår satt jag och kollade igenom mina bilder och hittade en bild som väcker känslor och minnen.
Kmr ihåg att jag tyckte att jag hade världens bästa vänner och att inget kunde bli bättre än det var då.
Kmr ihåg att pappa/mamma inte tyckte om att jag umgicks med dom jag var med på den tiden. Hade även världens dåligaste mobil då som jag tyckte var bra.
Åååh gamla tider!
Här är bilden iaf och den är tagen det datumet som är som rubrik.

Kärlek! ♥

BellaH

Men jag är stark och kämpar på,

Ja uppdateringen blir ju inte bättre som ni märker.
Mitt liv är skit just nu faktiskt. Saknar pappa, saknar Havin, saknar Elvira, saknar Nikki, saknar sommarlovet, saknar förra vintern. Saknar massor och det sliter sönder mej. Vill bara ha tillbaka tiderna då jag mådde som bäst.
Jag vill inte leva såhär längre. Jag vill vara lycklig igen och inte känna mej värdelös varje dag, vill inte känna att jag inte duger.

Skolan går sådär bra. Klarar av det mesta men allting kmr på en gång och jag hinner inte med allting. Har massor att göra och vet inte om jag kmr hinna. Två prov som jag måste öva på + sjukt mkt läxa och saker att lämna in. Det här kmr inte gå bra känner jag, ska göra så mkt jag kan/hinner och sen får det bli som det blir. Ska klara skolan, det ska jag! Får fortsätta kämpa på och försöka så gott jag kan.

Har fått egen dator nu äntligen efter sisådär... sjukt länge! Så äntligen kan jag lyssna på min musik och kolla på mina bilder och sitta vid datorn när jag vill (Y)

BellaH

SATC2

Sitter och kollar på Sex and the city 2.
Hittills är den bra iaf.
Ska träffa Anni sen, vi ska ut i snön och leka.

BellaH

Jag älskar dej pappa ♥

1 år idag. 1 helt jävla år har gott och det gör fortf lika ont som dagen efter. Vet inte vad fan jag ska göra. Vill tillbaka men det går inte. Om jag kunde skulle jag önska att allting var bra igen. Att jag var hos pappa igen. Så han kan krama mej varje dag. Även om jag tyckte att han var jobbig som höll på och skulle krama mej hela tiden så saknar jag det så in i helvete. Jag vill vara där. Jag vill se min lillasyster växa upp. Jag vill höra henne berätta om hur hon haft det på dagis och vilka som är hennes kompisar. Jag vill!
Jag vet inte hur jag har klarat mej det här året lr hur jag kmr klara mej dom följande åren.
Jag har nog mina vänner och min familj att tacka för detta året. För utan dom hade jag nog inte klarat mej så bra som jag gjort. Jag gråter inte längre, iaf inte på utsidan. Men på insidan gråter jag varje dag. Jag var helt säker på att mina tårar var slut efter en vecka av tårar. Jag grät varje dag och det gjorde så ont i hjärtat. Första gången ngn bröt mitt hjärta.

Jag blev starkare av det. Jag är inte lika känslig längre. Innan började jag nästan gråta bara av att höra min pappas röst. Men nu kan jag träffa både honom och min lillasyster utan att gråta en ända tår. Just nu sitter jag och väntar på att jag ska börja gråta. Så istället för att göra det värre och lyssna på deppiga låtar så sitter jag och lyssnar på festmusik.

Kmr ihåg när jag och Becca åkte och hämtade alla mina kläder hos pappa. Ingen var hemma och jag klarade inte av att träffa honom då så vi passade på när han var på jobbet. Precis när vi lämnat huset kmr pappa hem och jag klarade mej hem utan att börja gråta. Sen hällde jag ut alla kläder på min säng och tog på mej min Strålfors tröja som jag fått av pappa och satte mej i ett hörn och började gråta. Jag grät hysteriskt i en vecka och trodde inte jag skulle överleva. Men det gjorde jag. Och jag lever än idag. Det kmr dagar då jag kan ligga i min säng hela dagen och må jätte dåligt. Dom dagarna sover jag igenom och går bara upp för att äta och sånt.
En gång vaknade jag och var helt blöt i hela ansiktet och halsen. Fattade inte varför tills jag kom på att jag gråtit i sömnen. Förmodligen så hade jag drömt om pappa. Det gjorde så ont i hela kroppen första veckan.
Ville knappt gå ur sängen för i sängen kände jag mej trygg. Där kände jag mej som ett litet barn igen.

Kmr ihåg en natt i vintras. Vet inte hur lång tid det hade gått. Men jag var med Millan och hon skulle sova hos mej. Hon ville veta vad som hänt och jag berättade. Fällde ngr tårar men inte mer. Jag kände mej stark som kunde berätta det för ngn utanför familjen. Och just Millan som jag bara hade känt sen september det året.
Nu för tiden drar jag den korta versionen och säger bara att jag inte tycker om min styvmamma sen får dom dra sina egna slutsatser om vad som hänt.

Tack till alla mina vänner och min familj som stöttat mej igenom detta året. Utan er hade jag nog inte suttit och skrivit det här idag. Jag älskar er allihopa ♥

BellaH

NEVER LET THE FEAR KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME! ♥

Det är natt. Borde sova. Ska snart lägga mej. Tycker att jag är stentuff med alla mina meningar. Ska sluta med att skriva så här nu. Fast ne. Fast jo...

Ah, jag har tråkigt och ska snart sova. Tänkte bara slänga upp ett inlägg lite snabbt och hoppas på att jag kan somna. Har inte gjort ett piss idag faktiskt. Kollat tv och läst är ungefär det ända.
Igår blev det utgång efter att vi firat mamma. Träffade massa underbart folk och kollade på ngr band nere på Garvaren. Hängde på Gården större delen av kvällen. Kvällen slutade med att jag var med Linnea Elin Natha Felicia och deras kompis som jag tyvärr inte kmr ihåg vad hon hette. Lite smått pinsamt, he-he! Sen kom mamma och hämtade mej vid Idas hus. Typ tvåhundra meters avstånd men efter i somras vågar jag inte gå den vägen hem själv på nätterna. Kan gå ute vid vägen men jag orkade faktsikt inte gå eftersom det var så förbannat kallt ute.

Men nu ska jag sova. Langar ngr gamla bilder ni kan njuta av. Kmr även ett tidsinställt inlägg ngn gång i natt som jag skrev i fredags...


Josefin Ahonen och jag hos Diana för lite mer än ett år sen.

Typ förra hösten/vintern när jag skulle ut med Jossie har jag för mej.

Olle och Ida. Snodde bilden från hennes dator förra vintern. Busigt...

Jenni i bussen på väg till Växjö förra höstlovet. Underbart!

Robin Fransson. Rätt mkt historia med denna ibland undebara kille.

Jag Jossie och Becca gick ut och fotade en kväll förra vintern.

Mikkel var random och skrev gulligt till mej.

Millans födelsedagsfest last winter. Så jävla underbar kväll med bästa.

Strålfors cupen 09 (?) Alexandra (?) Jag Disa Petra Denise.

En av Linneas alla fester förra året. Underbart år var det!


Min lillebror tog på sej tomteluva en dag och jag fotade lite.

En bildlektion med Alice. Fotade skor och oss själva he-he!

Dagen innan nyår 08-09. Åkte till Växjö med Nikki och Anni för att kolla Twilight med Mattias Max och Fredrik.

Fick äntligen mina efterlängtade hörlurar som jag sucktat efter i ngr månader. Dom är dock sönder nu. Kvalite!

Drog ut och fotade med Jossie mitt i vintern. Fick till ngr fina bilder och denna är ju sjukt snygg. Speciellt med det fina konstverket på huset (Y)

Kände mej otroligt snygg en dag så hade en dag då kameran var med mej vart jag än gick.

Ngn annan dag kanske samma dag. Mjukisbyxor, solisar och special gjorda tröjan.

Jag och Ida typ 07/08 efter en marknad då både jag och Julia ramlade i lera och blev jätte smutsiga på byxorna.

BellaH

Det ska tydligen vara en rubrik här? ^.-

Har fan inte uppdaterat på länge. Har haft fullt upp. Prao på dagis (Y)
Har spenderat mina dagar med att pärla, läsa, puttat fart på gungor och lekt med småbarn. Har varit ganska kul ändå. Men ingenting jag skulle vilja jobba med faktiskt. Med mitt temprament så skulle det inte funka. Har visat finger till småbarn när jag haft händerna i fickorna och jag har fått anstränga mej för att inte svära.

Idag slutade jag vid två så jag åkte hem med mamma och Jonathan då. Sen gick jag upp och somnade och sov till halv 6 då Becca och ngn mer stog utanför min dörr och skrek för att jag skulle vakna. Men jag somnade om och sov till halv 8. Sen åt jag och hjälpte Jonathan att städa rummet. Mina planer var att dra ut men så blev det inte. Eftersom mina kompisar/vänner/vad fan man nu säger är dumma och inte svarar på sms. Känn er träffade så in i helvete :)

Imon ska jag iaf ut. Kulturnatta så kanske drar dit och kollar lite. Vet inte vilka som ska spela men kanske drar dit iaf. Måste dra till Ida och hämta min väska och skor som legat där sen i lördags. Vi drog ju ut en runda sen drog jag hem utan den så smart som jag är.

BellaH

Kinapuffsi ♥

Fyfan vilket drygt lov asså! Har inte hänt ett skit typ. Var med Elvira och Sebbe i tisdags. I onsdags var jag med Elvira och Mikkel. Igår var jag med Jossie och sen Sara och massa på Gården. Idag vet jag fan inte vad som händer men imon blire fest som gäller. Fyfan vad kul!

Vid två kom Lollo hit så drog hon och jag till dagiset och kollade upp tider och sånt för min prao nästa vecka. Skulle fått hem en lapp men nej det har jag inte fått. Sen satt vi utanför mej och snacka i typ en halvtimme och massa secretstuff ;) Min kinapuff berättar massa saker som jag aldrig skulle kunna tänka mej att hon skulle göra. Men ah, folk är ju inte alltid som man tror att dom är.

Lollo är och kmr alltid vara min Kinapuff. Snart 10 år har gått. Fyfan asso. Sen lekis! Kom ihåg i typ trean lr ngt så bråkade vi alltid i skolan men sen när vi slutade så drog vi hem till henne och käkade namnam (ngn konstig kletig sak) och stekte ägg innan vi drog hem till mej och satt och spelade typ habbo lr ngt hela dagen. Asso sånna minnen vi har. Helt sjuka minnen.

BellaH


Want you to make me feel like i'm the only girl in the world,

Grym kväll har jag haft! Drog till Maxi vid halv 10 lr ngt kanske och träffade Mikkel och massa andra. Sprutade parfym i Majas öga bland annat och hade otroligt kul. Sen när jag kom hem så satt jag med mamma och dom i vardagsrummet och chillade lite. Nu har alla gått och lagt sej så jag fick äntligen datorn. Behöver en egen! -.-
Iaf så ska jag nog lägga mej strax. Är sjukt trött och behöver verkligen sömn känner jag.

BellaH

Cause baby you're a firework!

Höstlov! Fyfan vad skönt. Började lovet med en kväll på metz. Dansade sönder med Cajsa Anders Elin och massa andra.
I lördags drog jag ner till lusthuset och träffade massor med folk. Var där hur länge som helst sen drog vi bort till torino och sen efter en kvart inne på Torinos toa med Emma K så träffade jag Linnea Maja Dogge Emil Felicia My Natha och ngr till säkert. Sen drog alla så jag var kvar med Emil så kom Sebbe. Sen efter ett tag så kom Viktor så drog vi upp till honom och myste. Sen somnade alla typ. Sen när jag vaknade så visste jag inte vart fan jag var innan jag såg Viktor. Så smsade mamma för skulle egentligen gått hem men eftersom jag somnade så blev det ju inte så. Satt där till 12 lr 1 och sen drog jag och Emil ner till Maxi och väntade på min skjuts hem. Thomas kom och hämtade mej och min cykel så åkte jag hem och sov för var skit trött för jag hade sovit på soffan med Emil och det var inte skönt. Sen träffade jag Mikkel och Elvira en stund också hemma hos mej. Kollade film med mamma och Thomas på kvällen och sen gick jag och la mej vid 3 lr ngt sånt.
Idag har jag inte gjort ngt alls typ. Snackade i telefon med Ida i typ en timme och sen suttit vid datorn.
Vaknade av att Ida smsade mej och sen fick jag näsblod direkt efter så in på toan och hann precis sätta huvudet över handfatet innan det började droppa. Ringde Becca så hon fick ge mej pappret för jag hittade inte det.

I helgen blire fest och annat som gäller. Har inte riktigt kommit på vad jag ska göra förutom fest med det blir väl stan lr ngt.
På torsdag kmr nog Märta och sover här till fredag. Ska bli så jävla kul!

BellaH

RSS 2.0