Fest!

Hej på er. Just nu så håller jag och Becca på att fixa oss för lite senare ska vi till Angelicas 18årsfest! Ska bli grymt kul faktiskt. Känner mej förvånandsvärt glad idag.. Hahaha

Igår drog jag och Linn hem till Emma och chillade med henne och Albin. Gick ut en runda med Michas hund sen chillade vi vidare. Hunden bet mej i rumpan vilket inte var lika roligt. Men jag var glad ändå.
Sen drog vi hem och chillade vidare med Daniel och Coffe en stund. Sen blev det film. Fast ingen kollade direkt på filmen haha!
Nu står Robin och stirrar på mej som en idiot. Han är rätt störande idag faktiskt. Men ni får ha det underbart ikv för det ska jag!!


Kyckling

Godmorgon på er! Iaf morgon för mej just nu..
Inatt satt jag uppe med Linn och babblade som fan. Kollade Rammstein videos och bara chillade, hur mys som helst! Gick och la oss vid typ halv 7 och sen dess har jag vaknat 3-4 gånger.
Drömde att jag åt kyckling, wtf!? Kyckling är iofs gott, och Daniels fel att jag drömde om det eftersom han hade med sej kyckling hem igår. Idag ska jag iaf tvätta lite kläder eftersom jag faktiskt inte gjorde det igår eller i förrgår när jag egentligen skulle tvättat.
Men nu ska jag kolla lite grejer så vi höres.

Vårkänslor!

Idag när jag vaknade såg jag att snön var borta. Blev så sjukt glad och fick så många härliga vårkänslor. Äntligen slipper vi snön och får vår! Hade nästan gett upp hoppet om att snön skulle försvinna faktiskt.

Jag och Erica ska börja med att göra smycken och hon ska måla tavlor till ett väldigt bra pris. Man får själv bestämma motivet och storleken på tavlan, dock inte för svårt motiv då hon inte är världmästare på att måla.
Vi ska iaf göra en gemensam blogg där vi ska lägga ut bilder på sakerna vi gör och där ni kan kontakta oss om ni vill ha något. Kommer vara väldigt bra priser som sagt och vi ska göra vårt bästa för att göra er nöjda.
Hon har även rensat ut sin garderob och lagt ut lite av grejerna på sin blogg. Läs hennes blogg HÄR!
Jag ska också rensa ut min garderob på massa grejer så kommer lägga ut lite av grejerna här men sen får vi se om vi lägger ut allting sen eller om vi kör på tradera. Isf länkar jag till vår tradera sida så ni kan gå in där och kolla.
Men nu ska jag spela lite Sims sen ska jag sätta igång och tvätta kläder och plugga lite. Hörs senare och då har jag förhoppningsvis något bättre att skriva om. Tipsa gärna om saker ni vill att jag ska skriva om. Tex, mej själv eller vad jag gör på dagarna eller något helt annat.

Mot Erica

Hejsan hejsan! Har precis duschat och klätt på mej nya kläder och ska strax dra upp till Erica för lite skräckfilmsmys och sleepover! Grymt mysigt ska det bli faktiskt.
Skulle egentligen dragit upp dit för längesen men fastnade vid sims... Så nu ska jag packa och sen drar jag!
Hare skitgött ikv!

Borta ett tag. Skriver bibel!

Hej på er! Har inte bloggat på några dagar eftersom jag har haft fullt upp. I fredags började ju lovet. Då drog jag hem och fixade lite sen stack jag ut med Becca Nikki och Robin och käkade pizza. Sen efter det drog jag hem till Anders och chillade med Fisken och hans kompis + söt rottweiler på 9 månader! Sov där och bloggade inte eftersom Anders dator är segast i världen.
Thomas kom iaf och hämtade mej sen när jag vaknat så handlade vi lite sen så bloggade jag inte eftersom det hände en grej. Drog hem till Anders på kvällen igen och där var lite folk. Drog ut med Erik och Julle en runda också sen tillbaka till Anders. Sov där sen satt vi och pratade ett bra tag när alla vaknat dagen efter och sen hämtade Thomas mej.
Igår så kom Linn hit. Min Linn min Linn! Mer än en månad sen jag såg henne sist! Kunde verkligen inte sluta le när jag såg henne på stationen! Vi gick iaf till Torino så hon kunde käka och sen gick vi hem till mej och bara chillade. Runt 6 tiden körde jag och Thomas henne till Alvesta för vi skulle ändå plocka upp Daniel där vid 7. Så vi käkade efter vi plockat upp honom sen åkte vi hem och spelade Bet your brain med mamma Andreas och Linn (annan Linn...) Men nu ska jag sluta upp med Bibelskrivningen och ta tag i lite andra grejer. Ska iväg sen så skriver förhoppningsvis innan jag drar. Hejs!

Music makes everything better

Tänkte bara slänga in ett snabbinlägg. Sitter och lyssnar på musik för tillfället. Underbart! Ska strax gå ner och käka lite och sen duscha.
Provet gick väl sådär. Nästan allting försvann så fort jag fick provet framför mej.  Stod och diskuterade provet sen med Johanna Fanni och Angelica. Alla var förvirrade över samma fråga typ. Aja, nu ska jag iaf dra. Slänger in lite underbara låtar som ni kan ta er tid att dunka på högsta volym, för det är det fan värt!


Dags för prov!

Hej på er! Nu ska jag ha prov strax så sitter och pluggar lite extra.
Har precis haft redovisning om en bok i svenskan. Zebraflickan heter den, sjukt bra!

Tänkte iaf bara säga det och visa er hur jag ser ut idag!

Marinblå byxor från H&M
Vitt bas linne med ett gammalt svart pöslinne över
min systers rosa skjorta från Bikbok
och ett halsband som också är min systers. en uggla! YÄY!

Natti peepz!

Sitter just nu och tittar på Mike&Molly på 5an. Hela tisdagskvällen har varit fylld av komediserier faktiskt. Tisdagskvällar på 5an ♥
Åt tacos idag också, suveränt!
Ska iaf strax gå och lägga mej. Ska läsa igenom iaf några av sidorna vi har till provet imon.
Har pluggat grymt mycket idag faktiskt. Känner mej sjukt duktig!

Men ville bara tipsa er om Plusikassan. Grymt sätt att få lite extra cash! Redan fått ganska mycket!
Jätte enkelt också. Du får 20 kr när du registrerar dej och 25 kr när du gillar sidan på facebook.
Sen kan du bli medlem på vissa sidor och få pengar för det. När du kommit upp i 200 kr får du dom.
Jätte enkelt som sagt!


bilden är från kushandwizdom.tumblr.com


Jordgubbste och plugg

Nu sitter jag och dricker te, ska precis börja plugga. Prov imon som sagt. Har ingen aning om hur det kommer att gå faktiskt. Hoppas på att det går lagom bra iaf.
Ska iaf läsa igenom alla sidorna i boken och läsa lite av mina anteckningar. Skönt att ha allting på datorn så man slipper leta efter massa papper och sådär.
Sen ska jag göra lite svenska. Ska skriva om en bok och ha mej. Efter det (om jag orkar) ska jag göra färdigt engelskan.


Min älskade te mugg. Hela 34 cm i omkrets och kanske en decimeter hög. Mys!

Mad world

Just nu sitter jag och väntar på att min svenskalektion ska börja. Har precis käkat också.
Två lektioner kvar sen slutar jag vid 2. Så då ska jag hem och plugga till ett prov vi har imon.
Prov imon, prov på fredag och typ två prov efter lovet också. Mysigt.
Iaf så ska jag plugga sönder mitt huvud sen. Ska kunna detta har jag bestämt mej för.


Så här ser jag ut idag.
Tröja jag fått av en kompis
Skjorta från KappAhl
Ormskinnstights från Citygross (believe it or not)

En helt vanlig tisdag!

Alla hjärtans dag hit och alla hjärtans dag dit! Det är en helt vanlig tisdag, punkt slut.
Varför göra en sån stor grej av det egentligen? Finns ingen mening till det alls. Vill man köpa fina små halsband och rosor till den man älskar kan man göra det vilken dag som helst på året. Utan att vissa små singlar ska bli ledsna och ta livet av sej för att ingen älskar dom. Vad dom tror iaf.
Jag köper inte saker till folk på alla hjärtans dag längre. Visst, det var kul när man var liten och fick något av mamma och pappa men nu är det fan inte roligt längre. Hade varit bättre om vi hade haft ett alla hjärtans dags lov så vi var lediga från typ fredagen innan tills idag då. Hade ju varit ganska chill faktiskt.
Ska skriva ett förslag till jävla politikerna där uppe i huvudstaden.

Aja, idag skulle jag egentligen börjat 8 men försov mej och sen skrev Sandra att vår lärare är sjuk så den lektionen är ändå inställd. Gytt! Börjar 10 över 10 men ska dra till skolan om en stund för jag och Sandra ska plugga lite. Men nu ska jag gå och dricka mitt te! Hejs!

Erica är både söt och trög :*

Godkväll eller något! Hälsningsfraser är inte direkt min bästa sida om jag ska vara ärlig haha!
Iaf så drog jag hem till Erica innan. Käkade as god spaghetti och köttfärssås som Putte lagade. Sen satt Ozzy och slemmade typ över hela mej det lilla äcklet. Jävla pånihest är fan. Grandisar ♥
Sen började vi kolla på Paranormal Activity 2 Japan, fast hann inte se hela för Thomas kom mitt i allting och hämtade mej.
Iaf så kom jag hem och kollade Så ska det låta med mamma och Thomas sen duschade jag och nu sitter jag här. Hade tänkt kolla lite bloggar och sådär eftersom Facebook är världens tråkigaste just nu.

Erica gjorde ju typ bort sej så in i helvete idag. Jag och Putte typ grät så mycket vi skrattade och Erica fattade ingenting. Fina vän, du är så trög :* Älskar dej iaf ska du veta!

Party like a rockstar

Godmorgon fina!
Helt slutkörd idag, ont i höfterna, knäna och täppt i näsan! Gud kroppen gör ont!
Iaf så körde Anni upp mej till fabriken igår. Mötte upp Disa Sara Emma och Ida sen gick vi in och hade skit kul. Träffade Mikkel där också. Mys! Iaf, dansade träffade galet party folk och hade allmänt roligt iaf.
Mamma och Thomas kom och hämtade mej runt 1 halv 2 iaf. Fick springa in för var verkligen tvungen att gå på toa. Bläsan sprängdes nästan hihihi! Mysiga detaljer...
Satt uppe en stund med mamma och Thomas sen blev jag så grymt trött så gick och dog i min säng typ.
Har grymt ont i knäna och höfterna efter allt dansandet från igår och fredags, gud måste sluta festa asso. Eller, det ska jag nog faktiskt inte göra när jag tänker efter.. EHEH!
Idag så ska jag plugga satan. Hoppas att jag får något gjort iaf. Brukar alltid blir att jag hamnar på facebook eller något. Skoldatorer, hur fan tänkte dom egentligen? Klart som fan att folk kommer sitta på facebook och annat!
Aja bjuder på en bild fråmn igår!

Jag och Disa, snodde bilden från Jossan!

Mirror

Hej söta! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker få Mikkel till att bestämma sej för om han ska med på festen eller inte. Går inte så bra om jag ska vara ärlig haha!
Idag har jag typ inte gjort ett piss. Låg och kollade massa bloggar innan och hittade faktiskt några som var rätt grymma! Gud vad man känner sej dålig när man läser bra bloggar!

Tänkte ju lägga ut bilder från igår men märkte att alla var skit dåliga och hade faktiskt ingen där man såg hur jag såg ut egentligen. Duktigt av mej... Men blir nog bilder ikv ifall det nu blir fest ikv. Men nu ska jag duscha lite snabbt och typ kolla med lite folk om dom ska dit och sådär. Blir ett inlägg sen om hur jag gör ikv och sådär.
Puss hej!


Miami Ink

Godmorgon!
Sitter och tittar på Miami Ink. Sjukt gammalt avsnitt också.
Har iaf nästan precis vaknat så är ganska seg och trött.
Lyckades bli täppt i näsan igår! Dö! Blir alltid sjuk!

Igår var iaf helt sjukt kul! Jag och Ida fixade oss och sådär hemma hos henne. Vågade mitt hår också.
Sen åkte vi upp till fabriken. Dansade skit mycket och träffade en massa folk. Gamla polare, nya polare. Wiho!
Dock gick inte att dansa på ett ställe eftersom det alltid kom någon som puttade bort en efter två sekunder. Gud människor alltså!
Blev rätt varmt där inne också så fick ju springa ut stup i kvarten och kyla ner sej. Aja hade skit kul iaf så ska inte klaga faktiskt!
Iaf så kom Idas mamma och hämtade oss runt 12 halv 1 så åkte jag hem till Emma och Anders. Satt där ganska länge iaf. Gick hem sen. Var inte så kallt om jag ska vara ärlig.
Men nu ska jag fixa lite och sådär. Kommer bilder sen när jag har telefonen med mej!

Ready to pardeeey!

Sitter hos Ida nu. Precis fixat klart mej. Blev vågigt hår ikv, skit snyggt faktiskt.
Bilder får ni imon då jag inte kan lägga in några just nu.
Nu är det bara Ida som ska käka klart och sminka sej sen drar vi till festen. Ska bli så sjukt kul.
Vet inte när jag kommer hem ikv/inatt heller men skriver kanske när jag kommit hem. Brors på hur trött jag är och sådär. Aja nu ska jag fixa det sista innan Ida kommer igen.
Höres!

Kommunikation

Sitter och har kommunikation nu. Tänkte passa på att skriva lite.
Tredje lektionen nu. Sen mat. Så grymt hungrig så är det säkert äcklig mat bara för det.
Sen idrott och efter det två lektioner. Slutar halv 4 idag. Grymt seg dag!
Sen blir det iaf hem och fixa lite inför ikv sen drar jag bort till Ida vid 7 så fixar jag mej där. Fortf inte bestämt mej för hur jag ska ha håret. Ida ska ju fixa det så hon får nog bestämma. Blir snyggt i vilket fall som helst.
Blir nog att jag har leggingsen ikv. Ska ju trots allt vara inomhus och festa så kommer ju inte frysa direkt.
Skjuts hem är fortf inte ordnad men det löser sej förhoppningsvis under kvällen.

Men nu ska jag iaf börja jobba med något papper vi fick av läraren. Slutar halv 12 sen så bara en kvart kvar. Skönt! Aja, hörs senare. Slänger troligtvis in en facelook och dresslook innan jag sticker. Beroende på tiden och om jag kan låna Idas dator. Ciao! :*

I skolan

Sitter i skolan nu med Sandra. Väntar på att engelskan ska börja. Tråkigt tråkigt!
Taggad för ikv iaf. Vet dock inte om jag ska ha platt eller vågat hår. Och vet inte om jag ska ha mina svarta ''skinnbyxor'' eller om jag ska ha mina leggings som ser ut som ormskinn. Decisions decisions!
Håret är skit lockigt idag eftersom jag somnade med blött hår och orkade inte platta det idag så får vara som det är.

Lockigt och fucking ofixat!

Dresslook. Blå byxor från H&M svart bas linne och leopard tröja som är fett gammal.
Nu ska jag till engelskan!

Once upon a time

Sitter och tittar på Once upon a time på 5an nu. Sjukt bra serie.
Hämtade ju som sagt ut paketet med kläder. Blev som jag egentligen ville. Ska skicka tillbaka byxorna för dom var jätte obekväma. Koftan var dock skit skön så ska ha den på festen imon.
Kan dock inte bestämma mej för om jag ska locka, våga eller platta håret imon. Tror det blir vågit faktiskt...
Ida ska göra det på mej iaf. Sen måste jag komma på vad jag ska ha på mej för byxor också... Decisions decisions...
Jag är iaf sjukt taggad och kan knappt sitta still. Så länge sen jag festade. På det här sättet iaf. Fan vad kul det ska bli! Nyktert också så klart. Duktig flicka inte dricka. Märkte precis att det rimmade... Jag är bra (y)

Jag och Becca hade iaf skit roligt påväg till och från Maxi. Random grejer som dök upp i huvudet på oss typ. Jag sa att min klänning är beich (stavning wtf?) och jämförde den med marken... Becca trodde jag menade asfalten men menade faktiskt dör snön blivit lite ljusbrun av smuts. Men ah, iaf så ska jag gå och duscha nu så jag slipper göra det innan skolan imon. Usch jag orkar verkligen inte.
Sen ska jag göra min engelska läxa och sen blir läsa lite innan jag ska sova. Men aja, hare gott!

Skojade bara. NU kör vi!

Okej, nu ska jag faktiskt ta tag i det här och börja blogga. Hinner inte med det just nu egentligen för jag och Becca ska gå till Maxi och hämta ut mitt paket som kommit från Ellos. Ett par byxor och en jacka/kofta.
Egentligen hoppas jag på att det inte passar då jag egentligen inte hade pengar till det märkte jag nu. Fattig människa ja! Men aja, får se hur det blir.
Imon ska jag iaf på fest med Ida. Ska bli sjukt kul.
Får se vad som händer mer i helgen. Kanske blir fest på lördag också, inget bestämt ännu.
Men nu tjatar Becca på mej. Hejs!

RSS 2.0