Hemma igen,

Hemma igen. Kom för en timme sen typ. Orkade inte sätta mej vid datorn faktiskt. Hade ingen lust.
Men nu sitter jag här och ska strax göra klart mitt teknikarbete som skulle varit inne i fredags. Men eftersom dom inte hade ngt internet i Vittaryd kunde jag inte göra klart det.
Sen ska jag göra spanska provet och spanska häftet. Fan det är sjukt mkt kvar på häftet men det får jag göra klart.

BellaH

Mot Vittaryd,

Nu kmr Nina så slänger in ett inlägg lite snabbt. Hörs sen (:

BellaH

Skolan - plugg - packa - Vittaryd,

Börjar som jag brukar. Skolan gick snabbt tkr jag. Gjorde kemiprov på arbetspasset. Gick bättre än förra gången iaf hehe. Engelskan var chill. Jag kan dock inte rita päron haha.
Sen snackade jag och Ida med en av gbgfittorna på spanskan. Inte lika kaxig över telefon som bakom skärmen haha! Så vi var inte heller så kaxiga :p

Nu ska jag skriva teknik grejen och skicka det till Linda och sen packa för vid 5 kmr Nina och hämtar mej och Robin så ska jag ut till Vittaryd. Anna hämtar mej hos Robin sen drar jag till dom över helgen. Blir nog inte så mkt uppdatering här på bloggen i helgen.

BellaH

Maxi,

Hemkommen nu. Drog till Maxi en runda med Robin och köpte godis till syster och cola till mej.
Ska plugga nu. Prata lite med folk på msn också. Hörs kanske sen (:

BellaH

Plugg,

Har pluggat på kemin nu. Ska plugga lite mer sen för kände att jag inte kunde ngt när Becca och Robin förhörde mej. Ska göra bilden uppgiften och svenskan nu. Glömde tekniken i skolan. Men tar det imon för det ska vara inne imon innan 12 på natten så det hinner jag nog. Får sno Jimmys och Annas dator när jag kmr dit hihi (:


Gammal bild tagen med min gamla mobil innan den fuckade sej ;(

BellaH


Jag SKA till Stockholm mamma, bara så du vet ;)

Taylor Lautner och Kristen Stewart kmr till Stockholm den 21 juni!!! Presskonferens bara för media men jag SKA dit. Bara så du vet mamma ;)

Hey sötnosar. Sitter i min säng och dunkar musik. Har sovit en stund för var skit trött. Ska sätta igång med pluggandet strax. Kemi prov imon, bilden ska vara inlämnad, tekniken och svenskan också.


Sara är bäst och vi ska till Växjö snart ;D ♥

BellaH

Mot skolan,

Godmorgon bloggis. Ska föra över lite grejer till mobilen sen dra mej mot skolan. Hoppas på en chill dag. Idag skulle jag egentligen vara med Madde men måste plugga för har prov imon.

BellaH

Grillfest & ES3 konsert - filmer,

Nu har filmerna laddats upp. Bara dom när Daniel sjunger för vet inte om jag kan lägga upp dom andra. Det märker vi.

ES3 konsert, Daniel.


ES3 konsert, Daniel.

ES3 konsert, Daniel.

Albin och Daniel sjunger och spelar gitarr på grillfesten.

Daniel sjunger och spelar gitarr på grillfesten.

BellaH

Bilder - ES3 konsert,

Håller på och laddar upp en video från grillfesten på youtube. Ska ladda upp resten också. Vet inte hur lång tid det tar så kanske lägger upp videorna imon om dom inte är klara innan jag lägger mej. Lägger iaf upp bilderna från konserten. Och klaga inte på den kassa kvaliten för jag tog kort och filmade med mobilen.


Daniel,

Daniel,

Randoms :D

Randoms :D

Randoms :D

Randoms + Hampus på trummor,

Randoms :D

Randoms :D

Daniel,

Randoms :D

Det var alla bilderna jag tog. Videorna kmr så fort som möjligt.

BellaH


ES3 konsert,

Har inte bloggat idag i know. Men fullt upp hela dagen faktiskt. Träffade Fanny Disa och Diana efter skolan. Jag Disa och Diana drog till Netto när Fanny drog till stan. Köpte lite gott och drog till Blåan och var med Ida Liz och Wille. Sen drog alla hem. Jag skjutsade Ida hem på hennes cykel och sen gick jag hem
Råkade somna i min säng när jag kom hem. Sen fixade jag med och så drog vi till Sunnerbo för Daniels klass hade konsert. Satt med Lisa längst fram och tog lite bilder och filmade.

Nu sitter jag hemma och ska kolla på Greys Anathomy nu. Lägga in bilderna och filmerna på datorn och sen youtube om det går. Sen lägger jag in dom här på bloggen.

BellaH


Desperate Housewifes,

Sitter och kollar tv just nu.
Somnade innan och sen åkte vi och käkade. Kom hem för 40 minuter sen lr ngt. Ska plugga i reklamerna och sånt. Hörs kanske senare annars hörs vi imon.

BellaH

Chill dag faktiskt,

Fan vad chill dag idag. Gjorde hemkunskapen på elevensval. Sen på hemkunskapen städade vi och åt vaniljglass med chokladsås. Gotti! Sen bara satt vi och lyssnade på Mogge när han pratade om ngt på SO:n. Sen på matrasten var jag i trean och spelade musik och snackade med Sara Ida och ngr till. Efter det så hade vi tävling på matten. Skulle vunnit en vattenmelon som vi fick av Henke med Eric och Oskar tog den och slängde runt den i korridoren. Puckon :D
Sen på svenskan satt vi och jobbade med ngt. Jag som alltid brukar vara sist var typ längst i boken haha. Sånt gillar vi.

Sen skulle jag gå hem i mina klackar som jag fick från Jossie på elevensval. Tog på mej dom i trean sen gick jag till bananbron och tog av mej dom för fick skit ont i fötterna haha. Nu sitter jag här hemma i mammas säng. Bara jag och Andreas hemma eftersom Thomas jobbar Daniel är i skolan och mamma Jonathan och Becca är på synkontroll med Jonathan. Dunkar musik och ska hämta en glass nu. Uppdaterar senare (:

BellaH

Tardfaceees,

Hey tardfaces. Nej nu var jag taskig, felåt.
Har iaf haft en jävligt tråkig kväll. Msn med Sebbe och smsat samtidigt, mobbat Gustav för hans bromsar på moppen inte funkar. Snackat med svin och sådära. Men mer om det blir det inte. Palla bry sej egentligen.
Hörs sen... skulle ju duscha också. Visst fan, måste göra det nu haha.

Anonym: fuck heller, har itne fått ngt?

BellaH

Åt helvete med himlen,

Hey folket. Sitter och dunkar musik på mitt rum just för tillfället. Har pluggat lite. Men eftersom jag inte fattar den här datorn så försvann hela svenska skiten -.- Gör det ngn annan dag istället. Tänkte plugga lite hemkunskap men gör det på elevensval imon istället. Så ska ignorera Abbas och Martin som alltid snackar med mej på dom lektionerna haha (: Men vi hörs sen för ska hoppa i duschen nu.

BellaH

Skola - hem&sova - gården - hem,

Skolan var chill idag. Älskar måndagar ibland. Iaf när vi inte har fysik sista lektionen.
Gjorde klart sista labben i kemin och gick igenom g frågorna till provet. Sen hände det lite grejer och sen biologiprov. Gick rätt bra faktiskt. Även fast jag inte kunde sådär jätte mkt. På tekniken så hade jag inget att göra för det jag behövde göra var hemma. Så jag satt och spelade musik på Jims mobil. Vara Ras Cricket eftersom det var typ det ända han hade som var bra haha! Alla fittor klagade på den så kallade ''knarkar musiken''. Bara för att man lyssnar/håller på med sån musik så betyder inte det att man knarkar. Kolla på alla rockstjärnor. Dom snortar typ kokain och sånt shiet hela dagarna. Och sån musik lyssnar ni på, och klagar på att reggae är knarkar musik. Tänk lite innan ni säger ngt.
Iaf så efter skolan drog jag hem. Råkade somna medans jag väntade på att Disa skulle ringa och säga att dom var i stan igen. Men icke hon ringde vid halv 5 och sa det. Så Thomas körde mej till Gården. Jag träffade Mikkel Fanny och Pj så anmälde jag mej till Lisebergsresan sen kom Thomas och körde hem oss igen eftersom han hade varit och handlat medans jag var på Gården.

Vi satt på mitt rum lite sen kom Lis och hämtade honom för dom skulle träna lr ngt sånt shiet.
Men nu måste jag plugga. Hörs senare (:


Man kan inte röka i spöregn,

Hey peoples. Sitter här i min säng och chillar. Lyssnar på musik och sådära. Johan Palm ♥
Mikkel skulle kommit men han fick inte åka in till stan sen.
Har faktiskt pluggat lite spanska och biologi idag. Ska strax börja skriva klart min svenskasak så den är klar tills tisdag.

Kom på en sak innan också. Man kan inte röka i spöregn. så borde väl ciggen slockna hela tiden haha. Fan vad fail :D

BellaH

Lördag kväll&natt,

Igår var sjukt kul. Massa folk här. Jag och Elvira stog och skrek/sjöng på min balkong och sen kastade vi boll med småbarnen, dom kastade upp den sen kastade vi ner den så nickade dom den haha. Gulligt. Jag och Josefin gick hem till Elvira för Mikkel och Elvira gick dit. Utan skor gick jag med. Grillade och sånt gjorde vi också. Sjöng och Daniel spelade gitarr. Åkte kundvagn och sånt mitt i natten också. När nästan alla gått satt jag och Elvira med Daniel Johannes Carro och ngr till och körde jag har aldrig och sanning lr konka. Fyfan vad jag skrattade haha. Kmr film på Daniel ngn gång. Om den funkar. Filmade Daniel och Johannes när Daniel spelade men vet inte om jag får lägga upp den. Filmade Albin och Daniel när Albin spelar gitarr och dom sjunger. Massa kul hade vi iaf. Marshmellow krig och leta hund halv 5 på morgonen. Bilder kmr väl ngn gång hoppas jag. Josses kamera gick sönder på ngt sätt och bilderna från Hannas systemkamera vet jag inte hur jag får tag på om inte Josse lägger upp dom på sin blogg. Det märker vi.
Tack Mikkel Elvira Hanna Josse och alla andra.

BellaH

Städning pågår,

Klar med mitt rum nu. Vaknade vid 11 lr ngt så började dammsuga och sånt. Flyttat sängen och lite sånt. Rummet ser större ut nu också. Jätte fint är det faktiskt. Så ska skaffa en fåtölj lr sackosäck att ha på mitt rum så folket har ngn stans att sitta också.

Pratade med pappa innan också. Pratade lite om hur det går i skolan och sådära.
Men nu ska jag städa toaletten och sen duscha innan klockan 6.

BellaH


Klar med städningen nu,

Nu är jag klar med städningen. Lr ah, nästan iaf. Måste dammsuga och lite sånt bara. Ville inte göra det mitt i natten för kanske skulle väckt ngn då. Ska nog sova nu och när jag vaknar dricker jag min sista Burn så jag blir hyper i ngr timmar h3h3 ;)

BellaH

Hur man tar sönder en mobil på ca tre veckor.

Jo först råkade man slänga den på blöt mark så mikrofonen inte funkar mer. Sen spränger man ena hörluren så att man inte hör ngt i den. Sen trampar man på den andra så att den inte funkar. Och då hör man inget om man har headsetet i och om man inte har det i så hör den man pratar med inte en. OHYEAH! That's how you do. Och det här är ngt du can try at home ;)

Nej men seriöst nu. Jag har sjukt tråkigt och vet inte ens vf jag skriver här just nu. Drar ut på tiden tror jag. Ska npg börja städa och sånt snart. Kanske plugga lite. Brors på hur lång tid det tar att städa. Sitter och dunkar Johan Palm just nu också. Tyck vad ni vill om det. Jag tkr han är bra. och jag tvingar inte er att lyssna på honom lr hur?
Men ah, heydå fuckers nu ska jag supa Burn ♥

BellaH

Hemmakväll,

Godkväll sötnosar.
Var och handlade i typ flera timmar eftersom vi fixade ngt skit så jag har Telenor nu istället för Halebop.
Nytt nummer också. Kan inte numret dock. Tänkte ändå inte skriva det här. Har smsat hela min lista. Er jag inte smsat och som jag känner kan kommentera sitt nummer här lr på bdb (har lagt ut bild där) bellahhh @ bdb.

Drog ut i typ tio minuter och träffade Gustav Johan och Martin. Typ precis utanför mitt hus och Gustav är trög och frågade två ggr vart jag bor haha! Pucko :D:D:D

Anonym: du kan ju adda mej på msn isf. Finns på min bdb. Skrev den där uppe om du inte såg det alltså.

BellaH

Bada i regnet,

Hej!
Skolan var chill idag. Soprovet gick skit bra tkr jag. Inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Svarade på nästan alla frågor iaf.
På arbetspasset satt jag i lilladatorsalen med gangstahs och lyssnade på musik medans jag gjorde min svenskagrej. Passade på att blogga då med :)
På engelskan gjorde vi inte så mkt och på spanskan jobbade jag med häftet som ska vara klart innan sommarlovet. Jätte tjockt häfte också. Men ska jobba med det i helgen hade jag tänkt.

Sen på vägen hem skulle ngr bada så vi stannade på bananbron och väntade på folk men det började regna och det regnade för mkt så jag Mher Ton Elvin och Duc drog hem istället. Medans dom andra badade i regnet.
Blev jätte blöt också -.- Så nu sitter jag i pyjamas och mina kläder hänger på tork. Ska sova en stund om jag kan och sen städa mitt rum. Kanske blir utgång ikv. Vet inte ännu. Ni får ringa om ni vill ha med mej ut (:

BellaH


Datorsalen med gangstaaaaahs,

Sitter i lilla datorsalen nu. Jobbar svenska skiten. Simon Abbas och Martin sitter här också. Gangstaahs! ;)
Fast ne. Slutar om 20 minuter sen efter maten är det engelska ch sen spanska. Sen ska jag hem och städa mitt rum och sen ut tror jag. Plugga hela natten också.

Anonym: Hur kan jag veta att du inte ljuger?

BellaH


Godnatt,

Nu ska jag lägga mej och sova. Leta upp kläder till imon först bara. Bära ner datorn till mamma och sen sova.

BellaH

Duschen sen plugg,

Ska strax duscha sen dunka musik och plugga till soprovet imon. Får ha böckerna och sånt shit men det lär ju vara sjukt svårt iaf -.- Hej ig här kmr jag se upp! Nej jag skojjar bara. Hoppas på det bästa och sådära.

BellaH

Sommar!!!!!!!!!!

Jag längtar till sommaren. Sola, grilla, mysa med vänner, Ljungbydagarna. Allting som händer på sommaren.
Har redan planerat lite med lite folk. Ska ju bo hos Disa och dom i 3-4 dagar när mamma och dom är på Sweden Rock. Ska ner till sjön med Mikkel och typ åka båt lr vad fan det var. Flakmoppe också ;)
Sen har jag och Nikki planerat att grilla och sånt i Mjälen lr ngt med vår kompis och hans snygga grabbs. Mjaow ;) Men det är inget som är bestämt eftersom dom inte ens vet om det. Får se hur det blir alltså. Hoppas på det bästa.
Sen secret plans med Jossie. Ska bli sjukt kul. Hoppas det blir som vi tänkt iaf.
Växjö resor ska planeras in och Lisebergs resa med Gården. Ska anmäla mej till det på måndag med Disa och Mikkel.
FYFAN VAD KUL!! :D

BellaH

Dansa i regnet (y'

Hey folket. Det regnade innan. Iaf i lilla Ljungby. Så eftersom det var så varmt på mitt rum även då så gick jag först ut i trädgården och gick runt i regnet. Sen ställde jag mej på balkongen och dansade lite. Tror folket som körde förbi trodde jag var knäpp. Men jag älskar regn. Det är mysigt. Och idag var det extra skönt med regn eftersom det varit kvavt och fuktigt i luften dom senaste dagarna. Sjukt varmt också. Trodde jag skulle dö faktiskt.

Svar på kommentar: Nej jag vill inte prata med en psykolog. Men hur kan jag veta att du inte är från Ljungby och att du inte vet allt om mej? Du skriver lix anonymt.

BellaH

Sunnerbo - tipsrunda&modevisning - hem utan Mikkel,

Hade typ två vanliga lektioner idag. Livsviktigt och idrott. Sen drog jag till tandis vid kvart i 11 och plastade ngr nya tänder och sen hem och lämna cyklen och vidare till Sunnerbo. Satt utanför en stund innan vi gick in.
Gick tipsrunda och sen kollade vi modevisningen.
Skulle egentligen varit med Mikkel efter skolan men blev inte så.


Fick en kommentar för typ en halvtimme sen ungefär. Tänkte svara på den nu.
Ja, alla vet vilka alla är i Ljungby. Det suger, men att flytta blir nog inte bättre. Och kan ändå inte flytta nu eftersom jag fortf går i högstadiet.

BellaH

Jag kmr inte ihåg hur det känns att vara lycklig,

Att vara lycklig. Hur känns det egentligen? Kan ngn berätta det för mej? För jag kmr inte ihåg hur det känns.
Har haft mina grupper med vänner som man träffade hela tiden. Men jag känner mej inte lycklig ändå.
Saknar pappa. Saknar syster. Saknar Havin. Med henne var jag lycklig. Hon var som en syster för mej.
Och nu vet jag inte ens om hon lever. Det är sjukt. Så många ggr som jag höll på att börja gråta när hon berättade saker för mej. Saker som hänt henne och som jag inte kan förstå.
Jag vet hur det känns att vara olycklig. Jag är olycklig hela tiden.
Allting hade varit bättre om pappa och bror hade pratat med varandra. Om jag hade haft en familj som älskar varandra och som vill träffa varandra.
Det var så mycket bättre förr. När min familj var tillsammans och pratade med varandra. Även om jag tyckte det var jobbigt när mina bröder kom bara för att dom är så jobbiga ibland så var det mycket bättre då. För då kände jag att jag hade en familj. Jag har ingen familj längre. Jag har en pappa, en mamma, och flera syskon. Men ingen familj. Jag har ''mammas familj''. Daniel Andreas Thomas Becca Jonathan och mamma. Men ingen ''pappa familj''.
Jag träffar aldrig min pappa lr min syster. Mina bröder träffar aldrig pappa. Becca träffar pappa och syster. Hela tiden känns det som. Och hon berättar saker om syster och pappa som jag också ville vara med om.
Jag vill se min lillasyster växa upp. Jag vill vara en del av hennes liv. Jag vill inte att hon ska växa upp utan att jag får vara med. Jag vill vara en del av hennes familj.
Jag vill inte gråta hela tiden på grund av att jag inte kan träffa henne. Jag tänker på henne varje dag. Jag har träffat henne en gång på ett halvår.
Och det är ingen som förstår. Ingen som gått igenom samma saker som jag gjort.
Jag mår inte bra. Jag vill ha ngn att prata med.
Jag vill inte gå till psykolog. Vad skulle det vara bra för? Dom förstår ändå inte. Dom har inte upplevt det själva så dom vet ingenting. INGEN VET HUR DET KÄNNS!
Folk som säger ''fan mitt liv suger'' tänk lite för fan. Det finns folk som har det värre. Ni vet inte hur det känns att leva såhär.
Jag vill vara lycklig. Jag vill att min familj ska vara tillsammans.
Min konfa till exempel. Hur fan hade det gått om jag inte hoppade av. Pappa och dom i ena delen av rummet och bror och dom i andra. Det hade inte funkat. För jag vill att dom ska sitta tillsammans. Jag vill att dom ska vara lyckliga. Men hur fan ska det gå när dom inte ens vill prata med varandra.
Jag vill inte leva såhär. Jag vill inte leva alls om det ska vara såhär hela tiden.
Det är ingen som förstår hur det känns att leva såhär. Jag har vänner som försöker hjälpa mej. Men dom kan inte. För dom vet inte hur. Dom vet inte hur dom ska kunna hjälpa mej eftersom dom inte upplevt det själva.
Inte ens min familj förstår. Dom försöker inte hjälpa mej. Och min släkt är helt sjuk den med. Dom tänker bara på sej själva hela tiden känns det som. Dom säger till Becca ''åh vad du är duktig på att fota'' och sån skit säger dom till henne. Men det är ingen som bryr sej om vad jag gör med mitt liv. Ingen som säger att jag är duktig på ngt alls. Det ända dom säger är att jag är bra med barn. ATT JAG ÄR BRA MED FUCKING SKITUNGAR!! Bara för att jag tyckte det var kul med småungar när jag var liten. Dom tänker inte på att jag kanske inte gillar sånt längre. Dom tänker inte på att jag kanske också gillar att fota. Bara det att jag inte har ngn bra kamera till att fota med.
Lr att jag kanske håller på med ngt annat som musik till exempel. Dom tänker inte över huvudtaget.
Dumma i huvudet är dom allihopa. Dom ser inte mej. Dom ser inte att jag inte mår bra. Dom bryr sej inte om ngt annat än sej själva. Man ser på folk när dom inte mår bra. Man ser det på mej. Jag ser det i min egna spegelbild. Man ser på folk när dom fejkar leende. Varför ser ingen när jag fejkar mina leende? Ni är min jävla släkt. Ni ska hjälpa mej och sånt. Men nej, ni bryr er inte. FUCK YOU! Det är mina ord till er. Lev ni era lyckliga liv och skit i alla andra. Jag behöver ändå inte er. Ni ska få se. Jag kan klara mej på egen hand. Jag behöver inte min så kallade släkt för att hjälpa mej. Jag ska klara det här. Stoppa upp ngt i era jävla överklass rövar. Ge era jävla ungar allt dom vill ha. Och vad får jag? Ingenting. Jag får typ hundra spänn lr ngt när jag fyller år och på julafton. Mer får jag inte av er. Gå och stoppa upp ngt som sagt.
Ni skryter om allting ni har. JÄVLA SNOBBAR! Ni är fan inte bättre än oss andra om ni tror det. Ni är fan sämre än oss andra. Går runt och tror att ni är ngt, klagar på att man har för mycket smink till exempel. Som ni gjorde i somras när ni tyckte att jag och Disa hade mycket smink på oss. Vad fan är ni för ngr människor egentligen? Överklass snobbar som är sjukt jävla snåla och som sitter och klagar på allt och alla.
Och ni som är så kallade vänner. Ni kan också stoppa upp ngt. Man kan fan inte lita på ngn. För vad man än säger så kmr det ut. Spelar ingen roll vem man säger det till. Allting kmr ut iaf.

BellaH

Millan,

Tänkte bara säga att Millan är en underbar person. Och att ni ska kolla hennes blogg.
FETLÄÄÄÄÄÄNKTILLMILLAN ♥

BellaH

Matsalsprao - hem - sova - jobba i trädgården -.-

Hey peoples! Håller på att ändra design på bloggen så kmr nog vara rörigt ett tag.
Saker som ändras hit och dit och sådära.

Idag hade jag och Oskar L matsalsprao. Tråkigt förutom när Axel tappade hela sin tallrik på bordet så han fick sås på byxorna och skorna och så kom det på hela golvet också. Det fick han torka upp själv (a'
Sen var det skittråkigt hela tiden. Torkade bord och sånt shiet. Slutade typ kvart i 1 lr ngt sen var det en liten bit på arbetspasset kvar och sen matte och då gjorde vi ngt med tärningar sen slutade vi 20 i två för att Thomas var så snäll (:
Sen gick jag hem vid kvart över med Elvin Duc Ton Petra och Stina. Ton gick och sköt massa maskrosor på mej hela tiden -.-

Imon har vi typ två vanliga lektioner. Först livsviktigt och sen gympa. Sen vid kvart i 11 drar jag till tandis och ska kolla ngt skit. Efter det blir det sunnerbo vid 20 i 12 så ska vi gå tipsrunda lr ngt sen kolla på modevisning.
Great och chill dag blir det iaf. Sen blir det att vara med Mikkel och typ göra ngt.
Städa mitt rum måste jag göra innan lördag.
Men nu kom mamma och skällde på mej så måste dra ut igen och fortsätta med ngt -.-

BellaH

Mikkel - Beccas rum - ny design,

Hey godingar. HAHAHA det lät knäppt men det får duga.
Efter skolan drog jag till Kungshög för att möta upp Mikkel. Träffade honom Disa Josse och Jossan utanför också. Sen efter en stund drog jag och Mikkel till mej. Satt på mitt rum sen gjorde jag kaffe till honom också.
Sen kom hans mamma och hämtade honom vid halv 5.
Så jag gick in på Beccas rum och kollade när hon fixade sin nya header. FETLÄNK!
Nu sitter hon och fixar min nya header och sånt.
Men ska hjälpa henne med hur jag vill ha det och även kolla mitt saldo på banken.
Ha det så hörs vi senare (:

BellaH

Fuck this shit jag kör mitt race!

Glöm bort det inlägget nedanför. Mådde skit just då och ville inte vara kvar här just då.
Men fuck this shit. Jag kör mitt race. Skolan kräver för mkt av mej. Att jag ska vara klar med precis allting innan skolan slutar. Vafan tror ni jag är fucking Einstein (?) lr? Vad fan tror ni att jag ska göra klart allting på ngr veckor. Speciellt när ni tar arbetspassen ifrån mej och sätter in andra lektioner där. Tror ni jag ska göra allt på min fritid lr? Fuck no! Fan heller att jag tänker sitta och plugga massa skit på MIN FUCKING JÄVLA FRITID bara för att ni säger det. Vadå skolan kmr först. Fan heller. Mitt liv kmr före skolan. Ta och dö fucking idioter.
Jag kör mitt race från och med nu. Säger som jag tkr och skiter i vad folk tkr om mej. Deras åsikter är inte mitt problem. Mina åsikter är inte era problem. Mitt liv ska ni inte bry er om. För jag gör som jag vill och det finns inget ni kan göra åt saken. Fuck this shit gå och dö allihopa!

BellaH

Jag kanske gjorde fel...

Kanske gjorde fel. Kanske aldrig skulle gjort det.
Inser hur fel jag kanske hade. Hur fel det var att göra sådär.
Kanske skulle jag inte gjort det. Men kanske att jag gjorde rätt bara att det gör ont i mej just nu. Det går kanske över. Vi får hoppas det iaf. För jag tror inte jag klarar av att må såhär.
Kmr inte klara av att gå in på mitt rum. För allting påminner mej om honom. Hela jävla väggen är full av minnen.
Jag klarar inte av det här. Jag behöver kanske honom för att överleva. Även om vi aldrig pratar och även om vi nästan aldrig träffas. Fyfan det här är svårt.
Men det som sårar mej mest är att han inte ens brydde sej. Det är som Wille sa: ''eran vänskap kanske inte betyder ngt för honom.'' Det gjorde den inte heller. Det märkte jag igår. Den så kallade vänskapen betydde ingenting för honom. Fyfan kmr jag klara mej? Kmr jag ångra mej och säga hur fel jag hade och att jag saknar honom och vill ha tillbaka honom? Det märker vi. Men just för tillfället så mår jag skit. Det sliter sönder mej.
Hela mitt liv sliter sönder mej!

Saknar pappa. Saknar Maya. Saknar Havin. Saknar tiderna för ngr år sen. Fyfan vad lycklig jag var då. Vänner som brydde sej och som man kände sej älskad av. Var är alla dom nu? Glidit isär, bråkat, ja allt möjligt. FUCK THIS SHIET!
Jag ska klara mej. Ska inte sitta och gråta över mitt liv längre. Skiter i vad alla säger. Skiter i allting. Fuck falska
människor, fuck människor som sticker när man behöver dom, fuck människor som sviker och fuck skolan också.
Alla jävla fucking lärare som tkr att man ska få MVG i allting! Alla är inte lika smarta fattar ni väl. Vissa har problem med skolan, vissa bara glider igenom. Får MVG på prov och skit utan att plugga något. Medans andra måste sitta och plugga i flera år för vissa prov. FUCK YOU! Jag lever mitt liv och det finns inget ni kan göra om jag får ig! Inget alls. Det är mitt liv. Om jag vill misslyckas så gör jag det. Vill jag inte så försöker jag iaf.

Men nu får livet rulla på, jag får må hur skit som helst. Jag kmr klara mej!

BellaH

Måndag - inget att göra - underhåll mej/träffa mej!

Hey bloggläsare.
Idag var det ganska chill i skolan. Fick inte göra klart mitt spanskaprov för min idiotlärare.
Så den lektionen strejkade jag och gjorde inget och sa att jag inte ska göra ngt om jag inte får göra mitt prov.
Väldigt idiotiskt jag vet men sån är jag ibland, får jag inte som jag vill så gör jag inget alls. Iaf i skolan.
På arbetspasset så var jag med Gunilla och gjorde typ tre labbar så jag har en kvar och sen ska vi gå igenom målbeskrivningen till kemiprovet som jag failade på. Så jag ska typ skriva ner svaren på målbeskrivningen sen ska hon kolla om jag har gjort rätt och sånt. Så jag får betyg och sådär.
Sen biologi näst sista lektionen och då gick vi bara igenom målbeskrivningen till biologiprovet som är nästa vecka och gjorde labbar. Gjorde klart en som jag inte var klar med och nu har jag tre kvar som jag måste göra till nästa vecka också. Mkt nu eftersom jag måste få betyg i allting också. Sen teknik och det var chill. Jobbade men våra kvarnar. Jag och Angelika blev klar med våran så vi fick sluta typ tio i två eftersom vi inte hade ngt att göra efter det.
Så jag snackade lite med Eric och sen drog jag hem.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har inget att göra faktiskt. Får se om ngn hänger med ut sen.
Hörs sen iaf.

BellaH

Ny duschad och freeeeeeesh ;)

Precis duschat nu. Känner mej skit fräsch/fräch/hur det nu stavas.
Kände att det behövdes verkligen efter denna helgen så jag tog en lång dusch.

Tkr det är lite kul när Gbgfjortisarna blir ägda på bdb av mej och mina kompisar.
Allting började med att jag såg att dom kaxade med Sofie och Märta på Sofies bdb och ni vet hur jag är, jag lägger mej i. Så det gjorde jag och då började dom kaxa mot mej. Kalla mej saker och säger att dom ska slå mej och sånt. KOM OCH SLÅ MEJ DÅ! Men problemet är att dom kan inte lämna sitt kära Göteborg för att komma hit och slå mej så dom säger att jag ska komma till dom. Idioter, ni tror jag kmr till er för att bli nedslagen? Inte för att ni skulle lyckas slå ner mej men ändå. Ni vill mej ngt så då kmr ni hit.
Men ah, det roliga är att Liz Ida och Millan sitter och kaxar mot dom på en av gbgfjortisarnas bdb. Det är kul för dom vågar typ inte kaxa nu när vi är fler än dom. Hahaha detta är kul. Men nu ska jag kolla vad Millan skrev på bdb så vi hörs sen.

BellaH

Hemma äntligen!

Äntligen hemma. Haft världens tråkigaste helg på länge! Suttit på hotellet och hemma hos moster hela helgen ungefär.
Var på ngn galleria också men köpte inget för jag ska spara alla mina pengar. Hittat dock tre skit snygga tröjor på New Yorker. Och hittade inget till skolavslutningen heller.
Men ah iaf så var det en väldigt tråkig resa hem.
Körde fel när vi skulle hämta Daniel hemma hos Lisa. Tog typ 700 år att komma hem kändes det som.
Men nu ska jag typ göra ngt och kanske ut om ngn vill och om jag orkar.
Hörs sen (:

BellaH

Juste, jag skämde ut mej innan,

När vi hade varit och ätit så satt vi i bilen så kom det massa tjejer och killar så var det en skit snygg kille och jag typ skrek ''jääävla het han var'' och mamma typ ''SHHHHH! Rutorna är nere!''
Hahah fyfan vad jag skrattade efter det. Men snygg var han ta mej fan.

Ikv har jag och Becca suttit på hotellrummet och kollat film och jag spanade efter snygga killar också. Shiet finns skit mkt killar här.
Jag stog i fönstret så var det ngr som stog på våningen över oss fast asso mittemot så dom såg in i vårat rum och när jag stog i fönstret så vinkade dom lr ngt och jag föll ner på golvet och började as garva. Sen kollade vi på dom lite senare så vinkade dom och jag vinkade tillbaka. Becca stog mest och klagade över att deras strumpor var uppe vid knäna ungefär och över byxorna sen skor också. Vetifan vad som är felet med dom. Lix strumporna var typ as högt upp faktiskt.
Men hade tänkt gå och lägga mej nu. Tänkte bara säga att det kmr nog bli dålig uppdatering i helgen eftersom vi kmr passa ungarna imon och på söndag åker vi hem och vet inte riktigt när vi gör det heller. Men vi hörs när vi hörs.


Gammal bild som syster hasr gjort om.

Gammal bild som jag gjort om.
Jag vet hon är mkt bättre. Men jag har inte photoshop för tillfället och när jag gjorde denna bilden över så bara kladdade jag lite eftersom jag hade tråkigt.
Gonatt.

BellaH

@ Scandic i Mölndal,

Hey på er!
Hade inte tid att uppdatera igår. Mikkel kom vid 12 så duschade jag och sånt sen drog vi ut till stan vid 3. Träffade Sara Hannah Ida och Liz. Sen träffade vi Szandra och ngr killar. Jag Mikkel och Sara var med dom lite sen stack killarna så jag Mikkel Szandra och Sara drog och träffade Liz Ida och Hannah igen. Gick runt i stan och sånt för det var rally och sen vid 6 drog vi till hjbskolan och sen till fotbollsplanen på ågå för där var folk och spelade fotboll. Kollade på det en halv timme lr ngt sen var klockan 7 så då drog jag och Ida hem och alla andra till stan.
Vid 8 kom Ida och hämtade mej så drog vi till stan igen. Träffade Sara och dom vid Maxi så jag och Sara följde Szandra hem och sen drog vi tillbaka till stan. Ida och Hannah var vid tältet med Julia så vi var lite med dom sen drog Sara och Hannah. Jag och Ida gick runt lite och fixade lite grejer. Och sen satt vi utanför henne ett tag och flummade. Video kmr kan jag lova. Vet dock inte när men det märker vi väl.
Sen när jag kom hem så typ satt jag lite lite vid datorn och sen somnade jag.

Vaknade runt 9 men låg kvar till 10 och sen gick jag upp och började packa ner kläderna och sånt sen åkte vi vid 2. Satt och lyssnade på musik nästan hela vägen och sen när vi kom fram så var vi lite här på hotellet sen åkte vi till Ulle och Thomas och var lite där innan vi åkte och käkade. Sen hit till hotellet igen och nu har vi bara chillat hela kvällen.
Imon blir det att passa kusiner och lillebror hemma hor Ulle och Thomas. 600 kr för 12 timmar. Sen får vi mer pengar om det blir längre än 12 timmar. Gött!!

BellaH

Hey jag är trött,

Sitter och lyssnar på svenska rappare just nu. Klickar mej fram mellan låtarna på youtube.
Trött är jag också. Ska nog sova om nu så jag inte sover bort hela dagen imon.
Eldar upp sugrör gör jag också, men den j*vla tändaren vill inte :( Fuck it, vi hörs när jag vaknar!

BellaH


Fyfan ditt svin!

Nu har jag bestämt mej. Det är slut på den här vänskapen. Om man ens kan kalla det vänskap eftersom du aldrig snackar med mej och det är alltid jag som vill träffa dej men du säger aldrig att du vill träffa mej när du är här. Fyfan imon asso. Jag bryr mej inte vad du kmr säga efter jag sagt upp vänskapen med dej. JAG BRYR MEJ INTE ETT SKIT! För ett sånt jävla svin som du förtjänar inte en sån fin tjej som hon. Du förtjäner inte ngn tjej alls. Du bara sårar folk hela tiden och skapar problem. Fuck dej. Du ska få se att jag klarar mej utan dej. Jag klarar mej bättre utan dej. Jag ångrar att jag alltid försvarat dej när ngn sagt ngt om honom. För det har jag ALLTID gjort. Om ngn snackat skit om dej har jag försvarat dej. Ditt jävla svin. Fyfan för dej. Du är dum i huvudet.
Jag ångrar att jag sa att jag älskar dej, jag ångrar att jag sa att du var min bästa vän. Jag är värd bättre än dej. Det är alla. Alla jävla tjejer där ute är värd bättre än dej.
Idiot jävel!

BellaH

Moment of truth,

Jag har tråkigt nu. Mikkel har åkt hem och jag har inget att göra. Planerade att lägga mej en stund men vet inte om det blir så. Mikkel kanske kmr hit ikv igen om han hittar ngn som kan köra ut honom. Så vi får se om det blir så.
Sitter iaf och lyssnar på musik just nu. The Game - Money ♥
Men ah, vet inte vad jag ska skriva mer så vi hörs väl senare.

BellaH

Det regnar på mitt hus,

Hey på er.
Sista dagen idag för denna veckan. Sitter här med Mikkel nu. Vet inte vad vi ska göra. Det regnar så tror inte vi ska ut heller. Men ah iaf så ska jag plugga hela kvällen/natten för måste göra massa grejer så jag inte får ig i ngr ämnen + att jag har so prov på onsdag och på fredag.

BellaH

Jag saknar inte dej, jag saknar den du var förut,

Om man skulle göra det man tänkt göra ett tag. Men sen kanske inget blir som förr.
Om man skulle säga upp kontakten med honom, lr om man inte skulle det.
För han är inte som förut. Han är inte killen som fick mej att skratta varje dag, han är inte killen som jag kunde prata om allting med, han är inte den killen som jag pratade med varje dag om allting och ingenting. Han är inte samma kille. Jag saknar den killen men inte den killen som jag träffar nu för tiden. För han har förändrats.
Vet inte vad som hänt med honom men ngt är det som är knas.
Jag vill ha tillbaka den killen lr inte ha honom alls. För nu för tiden så pratar vi aldrig, jag får reda på saker om honom från alla andra. Och allting är helt cepe. Jag vet inte vad jag ska göra. Om jag ska säga upp kontakten lr vad jag ska göra egentligen. JAG VET INTE! Hela mitt liv är cepe. Kanske är jag som förändrats och kanske är jag som är felet på det här. Jag vet faktiskt inte. Men jag vill inte ha honom som han är nu, för då var han en stor del av mitt liv och nu finns han knappt i det längre. Det känns bättre att säga upp kontakten med honom än att sitta och vänta och hoppas på att allt ska bli som förut. Och jag vet själv att det kmr aldrig bli så. Det kmr aldrig bli som förut. Jag kmr aldrig få tillbaka den killen som jag hade innan. Den killen som fanns där hela tiden. Som man visste att man kunde ringa om det var ngt. Han som kunde komma hit och beskydda mej om ngn gjorde ngt.
DEN killen vill jag ha i mitt liv. Jag vill inte ha den killen som finns där nu. Den killen som skiter i att berätta saker för mej. Han sa '' du är min bästa vän '', men tydligen är det inte så eftersom jag aldrig får reda på ngt från honom och han pratar aldrig med mej.
Ska inte säga namnet för jag vill inte att alla ska veta vem det är!
Har pratat med två av dom jag litar på mest i hela världen och ingen av dom vet vad jag ska göra. Dom säger att jag ska vänta och se för han kanske blir som förr. Men saken är ju den att jag har väntat. Jag har väntat ett jävla tag nu faktiskt. Och jag vet själv inte vad jag ska göra. För kanske, KANSKE blir han den killen som jag vill ha igen.

Jag saknar inte honom, jag saknar den han var förut!

BellaH


Tisdag,

Godmorgon hehe!
Vet inte riktigt vad jag menar med det men ah haha.
Skolan idag var sjukt tråkig som vanligt. Gjorde praktiskt prov på hemkunskapen. Köttbullar sås och potatis. Jätte svårt verkligen men ah ahha iaf så fick jag g+ lr ngt bara för att hon var tvungen att hjälpa mej ibland haha fuck you :D
Matten var chill iaf, kollade ngn matte film och sen gjorde vi ngn grej med tärningar och skit. Sen svenskan så läste vi och slutade vid 2.
På vägen hem så träffade jag pappa. Stog och pratade med honom en stund sen körde han mej från bananbron hem till mamma. Jätte långt verkligen menmen.
Iaf så har jag inte gjort ngt nu när jag kom hem. Sitter och lyssnar på musik just nu och har allmänt tråkigt.

BellaH

Sola och stan med mami,

Kom hem för ett tag sen nu. Var och solade med mamma och sen gick vi en runda på stan innan vi åkte hem. Solade i 15 minuter båda två eftersom vi inte solat på länge så ska man inte sola typ 30 minuter första gången för då kan man bli as röd istället.

Innan det hade jag utv-samtal. Gick ganska bra. Lite grejer som måste fixas innan betygen sätts men det kmr jag fixa.
Har iaf as ont i mitt finger också. Skulle kolla våra blodgrupper på biologin och jag vågade inte trycka så Gunilla fick trycka och det gjorde as ont, både jag och Lollo skrek när hon gjorde det på oss. Sen blödde det skit mkt på mej för hon tryckte precis på en blodådra lr vad det heter.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och typ msnar haha! Vilket liv asso hihi (:

BellaH

Bibblan,

Godmorgon!
Står i bibblan just nu. Har egentligen spanska lektion men eftersom jag ska göra mittprov på onsdag och alla andra fortsatte med sina idag så skrev jag ngn skit som hon gav mej sen gick jag vid kvart över när jagvar klar med den grejen. Satt och pratademed Alma lite sen typ gick jag till bibblan och hittade Lollo och Rasmus här.
Ska strax dra för jag vet inte när nästa lektion börjar.

Vid halv 3 ska jag ha utv samtal och sen ska jag och sola med mamma också. Får se när jag uppdaterar igen.

BellaH

Att skratta åt en skräckfilm,

Godmorgon lr ngt ahah jag vet inte faktiskt.
Iaf så tänkte jag berätta lite om min VÄÄÄDLIGT händelserika helg.

Fredag: Vaknade av att Jossie smsade och väckte mej. Låg kvar en stund och sen satte jag mej vid datorn och väntade på att hon skulle komma. Hon kom runt 11 så duschade jag och sen fixade vi oss lite. Blev mjukis och tjocktröja faktiskt. Riktig luffarstil yeeah ;)
Iaf så drog vi till K-hög och satt där och väntade på att det skulle dyka upp lite folk. Träffade iaf Dogge och blev utslängda av cp lärarna haha. Satt utanför istället och träffade Maja Darja och lite annat random folk som gick förbi. Sen drog vi till där bussarna kmr och jag träffade Mikkel en stund sen drog vi och käkade och sen hem.
Jossie var dock utelåst haha. Men ah hon kom in sen. Hemma hos mej var det storstädning och massa skit så jag gömde mej lite var som och försökte få dom att inte be mej göra saker för jag orkade verkligen inte så trött jag var.
Sen iaf så kom Jossie igen så satt vi hos mej och typ hoppade i min säng och sånt haha. Sen drog hon vid 9 så jag var nere med allt folk och sjöng hur mkt som helst så trodde inte jag skulle kunna prata igår men jodå.
Satt iaf uppe rätt sent och kollade skräckfilm med Daniel Lisa och Becca. Sen låg jag inne hos Becca en stund och somnade men vaknade vid 3 så gick och la mej i min säng istället.

Lördag: Vaknade vet inte när men sov nog vidare till 1 typ. Sen vid 3 åkte jag och handlade med mamma och Becca på Hemköp. Mamma var snäll och köpte pompoms till mej. Ni vet sånna som hejarklackare har. Sen iaf så kom Millan lite efter vi kommit hem så var jag med henne och vi gick till Ida. Det var längesen man såg henne men iaf så var vi där till 12 som ni redan vet och sen failade både jag och Millan på vägen hem. Millan ramlade nästan över en kant på Idas tomt sen skulle jag härma henne och göra likadant men då vrickade jag till foten och slängde iväg min mobil av misstag. Fyfan det gjorde ont men som vi skrattade asso haha! Sen satt vi hos mej i en timme kanske och sen gick vi och la oss.

Söndag: Vaknade vid halv 11 lr ngt och kunde inte somna om så väntade på att Millan skulle vakna och hon vaknade strax efter så låg och pratade lite sen åt vi Tacos till frukost haha vivet låter knäppt men jag hittade inget bröd haha! Iaf sen drog hon till Ida vid 1 lr ngt kanske. Jag skulle egentligen också med men var så jävla trött så jag orkade inte. Gjorde inte så mkt här hemma faktiskt. Men sen vid 2 kollade jag skräckfilm med Daniel och Lisa. Och fan det var lite läskigt men mest äckligt och fan vad jag skrattade haha! ''KÖTTA KÖTTA!!!'' hahahaha!
Ah iaf så sen har jag inte gjort ngt mer. Suttit lite vid datorn och sen kollade jag Gossip Girl och efter det badade jag. Lillebror joinade mej en stund också. Men nu ska jag inte skriva mer för vem gillar för långa ointressanta inlägg egentligen?

BellaH


Millan in my house,

Godmorgon sötnosar.
Sitter i sängen med Millan nu och lyssnar på musik. Hon sov här inatt och det var trevligt.
Iaf så kom hon till mej igår så var vi lite och sen käkade vi äkta svensk jävla mat som jag verkligen inte ville ha egentligen haha! Hahah iaf sen tog vi en runda hos Ida och satt där till 12 typ. Mkt trevligt för har inte träffat Ida på sjukt länge känns det som. Vi ska iaf vara med henne sen också har jag för mej. Ska iaf dit och lämna mobil som hon ska låna/köpa av Mikkel idag.

Vet inte riktigt om jag skrev vad som hände i fredags men ah. Kmr kanske kort beskrivning av helgen senare iaf.

BellaH


Grease,

Godmorgon skolbarn och alla andra. Idag är jag ledig faktiskt. SUCK ON THAT BITCHES!
Var på Grease igår med alla åttorna på Astrad så df jag är ledig idag. Det var kul. Iofs var det mkt som inte var som jag tänkt mej eftersom jag sett filmen. Men det var iaf as bra. Robin Sköneskog ägde som Danny faktiskt. Sjukt duktiga var dom allihopa.

Jossie kmr vid 11 så ska jag duscha fixa mej och sånt sen drar vi till K-hög och är där en stund. Vet inte riktigt hur länge vi stannar lr så. Vet inte riktigt vad vi ska göra efter K-hög. Dra hem lr ngt blir det väl haha jag vet inte faktiskt! Men nu ska jag pumpa musik i mitt tysta hur och invänta kroaten.

BellaH

Busringning till stockholmare,

Hello!
Efter skolan var jag med Madde. Gick runt i stan och träffade Hannah och Sara där med så var med dom en liten stund. Sen drog vi hem till mej och busringde till folk. Sen kom dom och hämtade henne vid halv 7. Har precis ätit och nu kollar jag Ugly Betty.
Men nu ska jag kolla bloggar.

BellaH


Sikken dag asso,

Sån dag idag asso. Chill i skolan iaf. Satt i datorsalen på spanskan och övade till provet på onsdag. Måste fan plugga till det imon på läxhjälpskiten.
Efter skolan gick jag iaf till Adonis och träffade Josse Johanna Linda och Cassii. Var i stan och träffade folk, bland annat min bror och Lisa. Sen drog Johanna och Josse hem så jag var lite med Cassii och dom innan jag drog och träffade Mikkel. Gick till maxi och åt för vi var skit hungriga sen drog vi hem till mej. Mikkel gick mellan 6 och halv 7 tror jag.
Sen vid 7 lr ngt drog jag ut igen med Cassii och Linda. Satt i ngn lekpark och sen gick vi till ngt dagis.
Åkte lite med ngn kille Cassii känner. Det var typ... varmt haha! Drog iaf hem vid 9 och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Har gått och sjungit ''om man är fjortis så super man varje dag'' hela dagen typ. Alma störde sej på det på spanskan haha.

Imon blir det Madde efter skolan och vi ska typ till stan och sen vet jag inte riktigt vad som händer annars.
Och på torsdag ska alla 8orna till Älmhult och kolla på Greas bara för att Robin Sköneskog spelar Danny i den. Det blir chill för vi är lediga på fredag då mohaha! Då ska jag vara med Jossie tror jag och kanske drar vi till K-hög och hänger där med alla gangsters hehehe! Men nu ska jag typ ta bort sminket och sånt sen sova om en stund.

BellaH

Det är svårt,

Det är svårt att leva så som jag gör nu.
Jag vet att folk har det sämre än vad jag har och att jag egentligen inte har det så svårt. Men efter det som hänt känns det som om jag har det tusen ggr värre än vad jag egentligen har.
Att lämna min pappa. Det var nog det svåraste jag ngnsin gjort. Inte gråtit så mkt som jag gjorde den första veckan. Klarade inte ens av att vara i skolan dom första dagarna och det var nog bra för jag kunde sitta och tänka på honom och tårarna började rinna av sej själva. Jag var helt hysterisk ibland och ibland satt jag tyst och lät dom rinna ner för kinderna. Så många tårar visste jag inte ens att jag hade. Men då grät jag nog över allting som hänt och inte bara att jag flyttade från pappa.
Jo jag älskar min pappa och det var inte pga honom som jag flyttade för er som inte vet vad som hänt.
Jag kan sitta och tänka på allting och lyssna på ngn speciell låt som påminner mej om det och tårarna börjar rinna ner för kinderna.

Att veta att jag inte kan få träffa min pappa precis när jag vill är sjukt. För man ska inte ha det så. Jag ska kunna få träffa min pappa precis när jag vill. Jag vill kunna gå in genom hans dörr bara för att få träffa honom om så bara för en minut. Bara jag får veta att han har det bra och att kunna få säga till honom att jag älskar honom fast allt skit som hänt. För det gör jag faktiskt. Och jag vill kunna träffa min lillasyster också. Mitt ljus i mörkret. Den lilla flickan som lyste upp mina dagar och som var anledning till att jag faktiskt orkade stanna kvar. Hade det inte varit för henne, så skulle jag nog flyttat från pappa tidigare. Men jag ville inte att hon skulle växa upp med att veta att båda hennes systrar flyttade från henne och att en av hennes bröder inte ens ser henne som sin syster och den andra brodern bor i Linköping och kmr aldrig och hälsar på henne. Men till slut gick det inte, jag var tvungen att komma därifrån. För att bo där drog ner mej till marken och jag orkade knappt resa mej upp. Men jag kämpade dag för dag och försökte hålla mej uppe så mtk jag kunde. Och det gör jag nu med, jag kämpar dag för dag och försöker att leva livet så gott det går.

BellaH


Söndag för fan,

Hej!
Sitter hemma nu. Varit ute sen 4 ungefär och kom hem för 45 minuter sen lr ngt.
Var med Jossie och vi var typ i hembygdsparken. Tråkade lite och sådära haha!

Imon blir det att träffa Johanna och planera för helgen. Grillning då men vetifan vart haha.
Och vet inte med vilka mer heller. Men ah vi får se.

Fyller iaf år snart. Haha haters I know you love meeeee!!! HAHAHA nej nu ska vi inte vara som Dessie hehe. Nej men allvarligt nu. Jag fyller faktiskt år den 31a och det ska bli så fkn kul den helgen för jag ska grilla då också hade jag tänkt. Fan mkt grillning nu haha! Typ ut till Mjälen lr ngt och grilla och bara umgås med vänner. Perfect birthday (L)


BellaH


Passar lillebror,

Godmorgon.
Jag och Nikki hade kul igår? Ja det bros på vad man menar med kul haha. Satt i stan typ hela kvällen igår. Drog hem till mej och hämtade grejer sen blev det stan en runda igen och kollade vilka som var ute. Inte många så vi drog hem.

Två killar som började snacka med oss. Vi drack cola och dom undrade om det bara var cola. Typ som om vi hade blandat i vodka lr ngt. Yeeeaaah noo! Hotellpojkarna var iaf väldigt coola. Stog och skrek från deras hotellfönster haha! Iaf så träffade jag min jävligt fulla styvbror. Han skrattade åt mej för jag har 3 år kvar till 18. Fyllo! Han hade tydligen ramlat och slagit sönder sej också fick jag höra från mamma och Thomas. Haha rätt åt honom!

Nu är jag iaf hemma. Mamma och Thomas är och gör ngt. Ingen aning om vad men jag var tvungen att passa Jonathan iaf. Dom är tillbaka snart hoppas jag. För jag vill gå och lägga mej igen eftersom vi gick och la oss mellan 1 och 2 och sen snackade vi en stund också så vet inte när jag somnade. Kmr iaf ihåg att jag kollade på klockan inatt och då var den 10 i 5 och fåglarna kvittrade redan då haha. Vet inte om jag hade legat vaken tills dess lr om jag vaknade då. Men iaf så somnade jag direkt efter jag kollat klockan och vaknade vid 11. Vet inte om jag somnade om men mamma ringde vid 12 och sa att jag skulle komma hem för dom skulle iväg så jag skulle passa Jonathan. Men nu blev detta korta inlägget långt så vi slutar skriva nu.

BellaH

RSS 2.0