Juste, jag skämde ut mej innan,

När vi hade varit och ätit så satt vi i bilen så kom det massa tjejer och killar så var det en skit snygg kille och jag typ skrek ''jääävla het han var'' och mamma typ ''SHHHHH! Rutorna är nere!''
Hahah fyfan vad jag skrattade efter det. Men snygg var han ta mej fan.

Ikv har jag och Becca suttit på hotellrummet och kollat film och jag spanade efter snygga killar också. Shiet finns skit mkt killar här.
Jag stog i fönstret så var det ngr som stog på våningen över oss fast asso mittemot så dom såg in i vårat rum och när jag stog i fönstret så vinkade dom lr ngt och jag föll ner på golvet och började as garva. Sen kollade vi på dom lite senare så vinkade dom och jag vinkade tillbaka. Becca stog mest och klagade över att deras strumpor var uppe vid knäna ungefär och över byxorna sen skor också. Vetifan vad som är felet med dom. Lix strumporna var typ as högt upp faktiskt.
Men hade tänkt gå och lägga mej nu. Tänkte bara säga att det kmr nog bli dålig uppdatering i helgen eftersom vi kmr passa ungarna imon och på söndag åker vi hem och vet inte riktigt när vi gör det heller. Men vi hörs när vi hörs.


Gammal bild som syster hasr gjort om.

Gammal bild som jag gjort om.
Jag vet hon är mkt bättre. Men jag har inte photoshop för tillfället och när jag gjorde denna bilden över så bara kladdade jag lite eftersom jag hade tråkigt.
Gonatt.

BellaH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0