Ida Svensson - next top model,

Sitter på Daniels rum bara för jag inte orkade gå ner. Har pluggat biologi och nu sitter jag och pratar med Ida i telefon. Lr ah, Jonathan snackar med henne just nu. Den pussyn ska till Stockholm imon och ska vara där hela helgen :(
Men nu ska jag plugga vidare.

BellaH

Onsdag,

Trodde seriöst det var torsdag hela dagen så alla lektionerna blev helt fel och sånt.
Började dagen med att möta upp Lollo och sen dra vidare till Garvaren för alla niorna skulle kolla film. Fyllde inte ens hela salen... Kollade iaf på Prinsessa som jag sett typ sådär 3 ggr nu och den är fortf lika tråkig.
Sen vid halv 11 var vi på skolan så hade vi ap och sen åt vi. Efter maten hade vi engelskaprov och 20 minuter in på lektionen var jag klar. Lär ju gått skit men skitsamma. Var lite med Madde och sen hade jag spanska.
Skulle läsa en text och jag orkade inte riktigt så jag satt och typ lät jätte uttråkad när jag läste sen sjöng jag sista ordet. Sen gjorde jag så en gång till och Alma fortsatte att göra det när hon läste direkt efter mej. Var iaf sjukt kul då men kanske inte när man läser det.
Sen iaf hade vi SO. Fick ut våra praolappar och sånt med tider och skit. Så hade typ riktig lektion i 10 minuter lr ngt. Skulle kollat film också men det hann vi inte.
Sen drog jag hem. Somnade och vaknade vid 4. Precis när jag tänkte gå upp så somnar jag om och vaknade typ kvart över 6 (Y) Så lyckat.

I helgen blire troligtvis fest. Om jag pallar. Metz på fredag iaf. Ska kolla runt lite vilka som ska in och så. Så jag vet om det är lönt att dra in lr inte. Men nu ska jag typ... kissssssssa och sen äta. Ikv blire Greys Anathomy. Får fan inte missa!

BellaH

Trying to make it work but man these times are hard,

Längesen nu, jag vet. Har bara inte orkat. Mår skit om jag ska vara ärlig.
Inte träffat sen min fest tror jag. Bara typ ute en stund men inte mer än det.
Massa annat också som jag inte orkar förklara. Har iaf inte haft det bra den senaste tiden.

I helgen hade jag iaf kul.
I fredags drog jag och Madde ner till Maxi efter skolan och fixade cigg. Sen var vi lite med Cassi och Josse.
Jag och Madde drog till Torino och käkade sen gick vi runt i stan lite. Träffade på Lollo utanför apoteket så vi drog med henne in på KappAhl och sen gick hon in på Lindex så träffade vi Hannah Linn och Stina. Gick lite i stan sen drog dom till Hemköp och vi skulle dit också men när vi var på väg dit så träffade vi Simon och Mikkel så snackade med dom lite. Drog ner till Hemköp och köpte gotte och sen träffade jag på Lenny och ngr till så var med dom lite sen drog jag hem och duschade och fixade mej. Mötte upp Ida och Petra vid halv 7 - 7 utanför Ström för vi skulle till Satya på fest. Mötte Martin på vägen så han hängde med oss dit. Var där ungefär till 9. Jag och Ida drog till henne och hämtade pengar och mötte upp Wille sen drog vi ner till stan och firade Emelie. Satt i mini Grekland nästan hela kvällen med massa folk. Vid 12 drog jag Ida Wille och Toss hem till Ida och käkade och kollade film. Drog hem vid kvart i två tror jag.

I lördags drog jag ner med Daniel och Lisa till stan och jag träffade Fanny och ngr till så var med dom resten av kvällen. Sov hos Linnea med henne Feffe och Sebbe. Körde blindbock på söndagsmorgonen och jag och Feffe var levande koner. Drog hem vid 1 lr ngt och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde när jag kom hem.

Igår var jag ute och gick med papi och lillasyster. Sen drog jag hem och satt vid datorn lr ngt sånt. Gjorde lite matte och sen sov jag till halv 7. Kollade tv resten av kvällen typ.

Atm sitter jag och lyssnar på The Script. Ny musik för mej (Y) Super musik iaf.
Har engelskaprov imon så ska plugga till det nu tror jag. Ska kolla facebook först. I helgen vill jag festa så om ngn vet fest så skulle jag uppskatta om ni berättade för mej.

BellaH

I dej såg jag ljuset,

Godmorgon på er. Ni få som läser hehe! Orkar inte bry mej om hur många läsare faktiskt. För i min blogg skriver jag ner det som händer i mitt liv. Och sen vilka som läser det skiter jag fullständigt i faktiskt.

Iaf så sitter jag och lyssnar på Gubben i lådan. Super bra låt.
Första gången jag hörde den var den sådär. Men sen blev den bara bättre och bättre.
Väntar på att Ida ska svara på om vi skulle ha följe lr inte. Ska ringa henne när jag är klar med inlägget.

I helgen var jag först med Wille och Ida sen var jag med Disa Lova Ida Emsa på fredagen. Drog till Gården och träffade massa sen ner till Cafét så drog typ alla så jag och Disa var kvar med Viktor och Sebbe. Sen hem och sov.
På lördagen så satt jag hemma hela dagen. Skulle egentligen följt med Disa och träffat Lova och Emsa men sen orkade jag inte för skulle egentligen städat rummet men det glömde jag så klart bort det också.
Iaf så duschade jag sen kom Emma S och Emelie till mej. Fixade mej och sen drog vi ner till stan. Träffade Disa och Jossan vid SEB sen kom Kim och Emma K också. Drog upp till gården och sen ner till Maxi. Alla glömde bort Disa så hon satt helt själv på Gården och kollade Family Guy haha! Iaf så köpte vi vatten och cola på Maxi sen drog vi bort till K-hög. Dom hade planerat att dricka och när vi kom dit så var Disa och Jossan där och sen kom typ hela Gården också haha! Drog ner till Maxi efter en stund och var i stan i princip hela kvällen. Folket glömde mej på Torinos toalett så när jag kom ut var alla borta. Mern hittade dom typ tio meter bort från Torino.
Jag Emelie och Emma S drog iaf hem till mej och sov.
I söndags kom Disa och Simon till mej en stund och var med mej och Emelie. Sen drog dom och träffade ngr tror jag. Sen när Emelie dragit hem så gjorde jag typ ingenting. Städade på kvällen.
Igår vare måndag och morfar gammelfarmor och morbror Erik kom hit och hälsade på.
Så jag städade fram till tolv lr ngt sen när dom åkt så försökte jag plugga lite. Men nej, det blev inte så. Två sekunder sen fick jag fan ryck på skiten.

Nu måste jag ringa Ida. Hör av mej när jag kmr hem. Det lovaaaaaaar jag!

BellaH

Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.

Satt och dunkade den för en stund sen. Nu ska jag iväg och handla och sen städa altanen och vardagsrummet. Altanen är forf stökig efter festen i fredags (y' Känner mej så duktig!
Sen ska jag göra klart biologin och öva på fysiken till imon.
Höres senare.

BellaH


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks,

Inte bloggat på ett tag jag vet, jag vet. Men har haft fullt upp med läxor och sånt.
Har suttit och kollat i en katalog om med språkresor. Oh fyfan vad kul det hade varit. Vill verkligen åka utomlands. Vill helst åka utomlands med värsta party gänget och bara festa hela nätterna och sola hela dagarna. FysatN så skönt! Måste spara pengar i massor bara.

Iaf så sitter jag och gör ingenting. Funderar på hur jag ska övertala mamma till att släppa iväg mej. Kmr aldrig gå men man kan alltid försöka ;)

Idag ska jag öva på biologin och fysiken. Sen ska jag städa lite också tydligen. Mamma sa att jag skulle städa på altanen för morfar och gammelfarmor kmr imon en sväng och sen kmr dom igen på söndag lr måndag och då ska morbror Erik sova här. Måste flytta min säng BUHUUU! :'(

BellaH


Städar,

Har städat vardagsrummet och diskat. Pratade med Mikkel i telefon också. Saknade unge :(
Som tur är han hemma nu iaf och imon ska han komma till mej och hjälpa mej städa klart och sen ska han laga mat till mej. Får se hur det blir haha! Becca ska nog hjälpa till att städa också. Frågan är bara hur det kmr gå till. Becca suger på att städa.
Thomas började städa lite i matsalen och jag vet inte om han hade tänkt fortsätta sen när dom kmr hem lr hur han gör. Ska iaf städa hallen hade jag tänkt. Sen ska jag plugga fysik och biologi också.
Hade tänkt lägga in lite bilder sen efter det så om jag hinner och kmr ihåg så gör jag det.

BellaH


And any man who knows a thing knows he knows not a damn damn thing at all,

Godmorgon bloggisen.
Sitter och lyssnar på musik. Take a minute - K'NAAN för tillfället.
Ska strax hitta ngt att äta sen dra till skolan och faila på mitt spanska prov. Hur mkt jag än försöker så går det inte. Kan sitta och läsa en hel text men eftersom jag inte vet vad texten betyder så lägger jag ner skiten istället.
Tänkte slänga in ett snabbinlägg innan jag drar.
Hör av mej när jag kmr hem troligtvis.
MIKKEL KMR HEM IDAG ♥ :D

BellaH

Städochpluggdag,

Skolan idag var faktiskt ganska bra. Gick rätt snabbt och sen drog jag hem och snackade lite med Daniel och Lisa.
Nu sitter jag och kollar på Små Einsteins med lillebror. Han är jätte ful för dom har klippt honom :(
Ska iaf börja städa toan och sen plugga till spanska provet. Kmr faila men skitsamma. Orkar inte bry mej faktiskt. Vad ska jag med spanska till?
Ska iaf äta ngt och sen börja städa.
Hör av mej senare kanske.

BellaH

MIN MAN!

Hello bitches! Kissie häär! Ah fast ne :)

Iaf så skolan - sjuuukt tråkig.
Kom hem och somnade typ sen åkte jag med Thomas och Jonathan och köpte tårta för Thomas fyller år idag.
Sen hem äta den så efter det följde jag med Lisa och Daniel till fyren. Satt och gjorde ingenting. Sen kollade vi film. Hann inte kolla klart så kollade klart på Daniels dator när vi kom hem.
Satte mej vid datorn och Sebbe länkade en video på världens sötaste kille. Ska fan gifta mej med honom!
Nu kollar jag på CSI och snackar med tardface Sebbe på msn.


SÅ JÄVLA SÖT!

BellaH

Galet rolig helg!

Tänkte blogga och såg att jag inte bloggat på en vecka. Ouups!
Sitter iaf och myser i Goran/Jossies tröja som Thomas och jag hittade bland den rena tvätten idag när vi sorterade den.
Vi kan ju säga så här att den är fan min nu. Aldrig att jag lämnar tillbaka den haha! :)

Har haft en galen helg! I fredags drog jag och Nikki till Sunnerbo och sen vidare ner på stan med Ilse Pontus och Pontus tjej. Jag och Nikki lämnade dom och drog in på Maxi och gick där lite sen drog jag till Emma och träffade Disa Emma Lova Toss och Pj. Emma den smarta ungen hade låst in sin nykel i lägenheten och hennes pappa var i Holland så vi kom inte in (Y)
Var iaf ute i stan och sånt ett tag sen kom Kim också sen drog jag hem vid halv 5 lr 5 vetifan. Jossie kom en runda och vi sjöng och sånt. Sen när hon drog så gjorde jag ngt. Iaf så drog jag ut och träffade Toss Sebbe Goran Gracjan och ngr till. Vi satt på Maxi sen drog vi in i stan och träffade Lisa Emma och Emelie. Vi hade as kul och drog upp till Gården sen träffade vi ngr från Östergötland lr vad fan det var. Drog iaf hem typ vid 12 den kvällen.

Igår gjorde jag ingenting på hela dagen typ förutom att duscha och fixa mej. Låg och pratade i telefon med Ida ett jävla tag. Sen åt jag så stack jag ut och skulle träffa Linnea och Maja men träffade Ida på vägen så stog och väntade med henne på att Willy skulle komma. Sen drog jag vidare till stan och träffade Maja och Linnea. Vi gick och träffade Martina Darja och Millan. Satt bakom Maxi sen drog vi in till centrum och satt vid Roddys typ hela kvällen. Jag Maja och Linnea satt där i typ 2 timmar lr ngt haha. Först träffade vi ngr Markarydsbor och sen kom Oliver Drullan Lukas och massa. Sebbe och Denise kom och satt med oss en stund också. Sen drog vi bort till Harrys och träffade lite folk. Sen drog jag bort till Maxi och hämtade min cykel och sen cyklade jag hem runt 1.
Kollade ett avsnitt av Weeds och sen lite på en film som mamma Thomas och Danne kollade på.

Kmr bilder och sånt när jag hittat min USB-sladd. Då kmr även typ as gamla bilder och sånt.

BellaH

RSS 2.0