Awesome fredag

Sitter med handduk i håret och ska strax börja fixa mig.
Har kollat på serier idag och faktiskt tvättat nästan all min tvätt. Känns underbart att bli av med det. Dock måste det vikas och läggas i byrå och garderob. Men det får bli imorgon för just nu varken orkar eller hinner jag det.
 
Öppet hus igår ju. Var väl typ det sämsta som hänt mig egentligen. Lätt på topp 10 listan iaf.
Efter skolan stack nästan alla i klassen och käkade pizza på Claudi. Det slutade med att jag bytte min bit pizza jag hade kvar mot Johannas kycklingrulle. Hade iaf jävligt roligt och trevligt. Sen bar det av till skolan igen för öppet hus.
Sprang runt med Angelica i ettan och fjantade oss med ''I♥BF'' skyltar och sen gjorde hon sönder sin så vi sket i dom och sprang runt med folk. Satt på ''lektioner'' också. Gurra var med på teckenspråkslektionen så nu har han lärt sig något nytt. Duktig pojke!
Angelica i min klass och Natalie tvingade upp mig i en lift som gick typ 25 meter upp i luften eller något. Jag och Natalie skrek som fan och höll på att dö. Höjdskräck är underbart!
 
Efteråt drog jag iaf hem till Linn och var där resten av kvällen. Satt och snackade om mer eller mindre allting.
Sen gick jag hem med Daniel och kollade ett avsnitt Sjunde Himlen innan jag somnade.
 
Men nu ska jag som sagt fixa mig och sådär. Dansa runt i mitt rum som en galning och tagga inför en kväll som förhoppningsvis kommer bli awesome!

Fest i klassrummet!

Hej!
Sitter i klassrummet och lyssnar på musik och kladdar på tavlan med Johanna och Angelica. Vi har egentligen rast i en timme till men klassrummet var ledigt så vi sitter här och chillar.
 
Idag går jag till halv 4 sen ska jag och käka pizza med några från klassen innan Öppet Hus.
Hoppas på en trevlig kväll även om jag är i skolan. Blir förmodligen att jag drar hem till Linn efter Öppet Hus och chillar där i några timmar. Är ju trots allt ledig imorgon.
Men nu ska jag fixa med lite grejer och sådär.

Reinfeldt for president!

Ta inte rubriken seriöst. Reinfeldt är ful och gammal. Orkar inte politik så det bryr jag mig inte om ett dugg.
Men Amanda i min klass hade ritat honom så hade honom fast tejpad på bröstet igår och nu sitter han på min vägg och ser ful ut.
 
Har iaf haft två ganska chill dagar i skolan. Jobbat väldigt mycket med Öppet Hus som vi har imorgon vilket betyder att jag är ledig på fredag. Asgött!
Linn har även fått lägenhet så ska chilla där imorgon efter Öppet Hus.
Har även haft en presentation om Neil Armstrong med Johanna idag. Gick faktiskt ganska bra och är jävligt nöjd med. Johanna fick ihop powerpointen till slut efter allt krångel. Jag hade den på min dator sen förra veckan när jag var sjuk så skickade jag den till henne men hon kunde inte öppna den i varken skolmailen eller vanliga mailen. Sen provade vi med USB, mailen och MSN igår men inget fungerade. Sen kom vi fram till att det var bilderna som fuckade upp allting så fick ta bort dom och skicka dom sen fick hon lägga in dom i powerpointen igen. Sånt jävla krabb vare! -.-
 
Blir även att chilla i Ryssby i helgen förhoppningsvis. När gubben är borta dansar ungarna på borden så att säga.
Annars har jag ingenting planerat mer direkt. Får helt enkelt ta dagarna som dom kommer och försöka att inte sova bort dom som vanligt. Har planerat att jag ska göra lite matte, om jag nu kommer ihåg att få med mig böckerna hem...
Och psykologi SKA jag plugga för har prov på torsdag. Ska fan klara det här nu. Kämpar på som fan!
Det är jävligt intressant och ganska roligt på ett sätt, men ganska svårt ibland också. Men tipsar iaf om det om det är någon som känner sig sugen på att läsa det. Sen att jag har en jävligt chill lärare är ju även ett stort +!
 
Just nu sitter jag iaf och lyssnar på The Script och funderar på vad jag ska göra ikväll. Har sovmorgon imorgon så antingen lägger jag mig tidigt så jag orkar upp imorgon eller så stannar jag upp och är lika seg som vanligt...
 

Jag kommer att glömma, jag ska sluta drömma

Hej eller något. En vecka sen sist. Har varit jätte sjuk i veckan så har inte orkat ett skit mer eller mindre. Feber och massa ont i halsen så har typ varit döende har det känts som iaf.Har typ inte kunnat sova för har haft så ont och när värktabletterna kommit igång så har jag inte varit trött. Så har inte blivit så jäkla mycket sömn under nätterna + att jag har vaknat tidigt varje dag också av någon anledning.
 
Var iaf hos tandläkaren i måndags. Lagade en tand och filade ner ena framtanden som jag velat göra i flera år. Den ena är mer eller mindre spikrak och fin medans den vi filade ner var längre och rund. Så nu är den bara yttepytte längre än den andra så är nöjd nu. Kanske filar ner den lite mer nästa gång jag ska till tandläkaren.
Bedövningen satt fan i typ 5 timmar. Dom bedövade mellan 3 och halv 4 sen somnade jag när jag kom hem och var fortf lite bedövad i läppen när jag vaknat runt halv 8 igen -.- Sen hade jag skit ont i kinden dagen efter också.
Sen har jag som sagt varit sjuk resten av veckan.
 
Hängt med lite polare i helgen. Mådde mycket bättre i fredags när jag väl vaknade någon gång mitt på dagen eller något så Disa och Mikkel kom och drack kaffe och chillade i några timmar. Satt hemma i lördags och kollade på Sjunde Himlen hela kvällen sen cyklade jag och mötte mamma när hon skulle hem från puben.
Idag var jag ute hos Erica och fikade med Josse AK Erica och Putte för att Erica fyller 20 idag.
GRATTIS HJÄRTAT!♥
Sen kom Erik och Simon och kidnappade med mig till Max nu på kvällen för att dom skulle käka. Dom fick varsin mugg medans dom väntade på maten så dom gick och hämtade dricka, sen fick Simon ett glas TILL så jag fick också dricka hihi ^^
 
Nu ska jag iaf göra mig iordning för sängen och mysa mig ner under täcket och kolla på ett avsnitt av Sjunde Himlen eller Hata Göteborg. Har inte bestämt mig ännu. Men ska lyssna klart på underbara Syster Sol och General Knas först!
 

Söndag

Sitter ute hos Erica fortfarande. Har haft det jättemysigt hela helgen och snart kommer syster och Robin och hämtar mig så ska dom köra mig till Vittaryd så ska jag mysa lite med broder och hans familj.
Får se vad som händer mer idag. Ska iaf plugga lite sen när jag kommer hem.
 

@ Ericas place!

Go' kväll!
Sitter ute hos Erica just nu och chillar. Har gjort det sen igårkväll och har haft det jättemysigt. Kollat massa film, bakat, fixat i trädgården, mysit med Ozzy och haft jätteroligt.
 
Vet inte direkt vad jag ska skriva mer egentligen men vi får helt enkelt se vad som händer. Ska plugga och sådär imorgon hade jag tänkt.

Kanelbulle!

Hej på er! Kanelbullens dag idag va? Ska få mamma till att köpa några sen :3
Min lilla kusin fyller även år idag också. Tror alltid han fyller typ 12 men han blir typ... 14 eller 15 idag, ingen aning faktiskt men inte 12 iaf.
 
Igår blev det massa plugg och The Sims spelande för min del. Kollade lite på Sjunde Himlen också.
Vaknade vid halv 7 och var påväg att gå upp för att duscha när jag kom på att jag hade sovmorgon till halv 10. Så ställde om alarmet och sov vidare till klockan 8. Ganska jävla chill. Har precis haft matte också så är ganska seg just nu på historian. Sitter i ett grupprum med Johanna och övar till provet vi ska göra sen efter denna lektionen.
Efter provet har jag lång rast så kommer typ chilla satan och sådär. Ska kolla så det är god mat också...
Men nu måste jag hitta Johanna för hon sprang iväg med mitt papper.... Dumma människor.
 
Slog för övrigt i knölen på min svullna äckelfot innan också. Ont som fan gör det så nu har jag ännu mer ont, kan knappt gå i trappor (går baklänges när jag är hemma) och har fina blåmärken på hela foten. Kärlek på det!

Ungdomskulturer är fett chill!

Hej på er, blev inget bloggande igår. Skulle stuckit till skolan men råkade vricka till foten ännu mer så kunde inte stödja på den så jag mamma och Thomas åkte upp till sjukhuset och kollade den.
Var inte så mycket mer än jag visste redan typ. Inget brutet och inga senor som gått av. Men fick iaf ett papper på massa övningar jag ska göra så jag tränar upp foten igen.
Sen blev det hemåt och kollade serier och sov mest hela dagen för jag hade så ont.
Drog upp till tant A-K med mamma och käkade paj för hon fyllde år. Sen hem till tant Bobo en runda också.
 
Idag ska jag plugga för har prov i historia imorgon som jag missade att göra. Blir väl även lite mattepluggande också antagligen och kolla lite på Sjunde Himlen innan jag ska sova.
 
Just nu har jag Ungdomskulturer och har gått runt med Johanna och intervjuat lite folk om vad dom tycker om skolämnena och sådär. Ganska chill faktiskt.
 

RSS 2.0