Okej, nu kör vi!

Längesen nu, har varit lite off tyvärr.
Men kan dra en snabbis om min sista tid på 2011. Ehm... Julen, var hos mormor. Jag och Disa gick hem efter ett tag för vi var trötta och sånt så vi mös lite hemma hos mej istället. Sen var jag hos Jimmy och Anna och firade dagen efter då även Micke och Charlotte var där. Sen på måndagen drog jag och Becca hem till papi en runda innan vi drog till Växjö med Nikki och Robin. Jag och Nikki virrade runt inne på Grand Samarkand i ca 2 timmar, dock var vi inne på H&M i en timme så vi fick typ stressa lite. Men kul hade vi iaf. Fick med mej två bh:ar, en kavaj och en skit snygg earcuff.
Nyår satt jag typ hemma och chillade först. Åt riktigt god mat med familjen. En kompis till mej skulle egentligen haft fest med blev inte så. Men jag Linn och Daniel drog hem till Tobbe och var där till typ 2 halv 3 eller något. Jätte trevligt faktiskt.

Dom senaste dagarna har jag kollat på serien Angel som är en spinoff serie till Buffy. För er som inte vet vad det är så handlar Buffy om Buffy, såklart, och hennes vänner som bor i Sunnydale. Dom ska bekämpa ondskan. Döda vampyrer och demoner och andra onda små saker.
Angel är ju då en spinoff serie på Buffy som sagt. Innan ni börjar kolla på hans egna serie så tycker jag att ni ska kolla på antingen dom första säsongerna eller hela Buffy. Jätte mysig serie faktiskt.

Men det var inte det jag skulle prata om. Natten spenderades med Amir Linn och Daniel. Satt och pratade i flera timmar sen drog vi hem till oss (oss = mej Linn och Daniel) Jag gick och la mej vid typ 9 eller något kanske. Ingen aning faktiskt. Vaknade för ett tag sen så låg Linn jämte mej och Daniel var borta. Sen hittade vi honom i soffan. Nöthuvud.
Aja men nu ska jag duscha och sådär sen ska vi dra till Amir och käka middag och sånt mys.

RSS 2.0