It feels like more than distance

Inte bloggat på några dagar då jag inte mått så bra. Varken psykiskt eller fysiskt. Piercade mej i tisdags då Lollo var här och pratade ut lite.
I onsdags så var jag hemma från skolan och sov bort hela dagen typ. Torsdags skulle jag träffat Madde men när jag väl kom till hennes skola så säger hon att hon redan är hemma för hon hade slutat tidigt. Så hängde med Moa hem istället. Pratade som fan sen kom Sanna och Pling så färgade Moa Plings hår.
Igår vare fest hos Erik. Eller ah, fest och fest vi var väl typ 8-9 pers. Sen in till stan iaf och jag virrade runt lite överallt med alla möjliga typ. Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka och sen kommer Cassii och Daniel och hämtar mej.

Höstlov nu också. Ska ha så jävla roligt! Ska göra det bästa av allting! Blir väl att festa någon dag i veckan iaf och vara ute rätt mycket. Ska hinna göra klart alla mina svenska uppgifter som jag inte gjort klart ännu. Måste satsa bättre på skolan. Men nu ska jag fixa och trixa lite med mitt kära hår som är ett rent helvete!

Bellah

Svenska - referat skrivning

Har svenska nu. Ska skriva referat om något. Har ingen aning faktiskt.
Glömde skriva igår för var ute med Erik och Friberg sen pluggade jag resten av kvällen.
Men idag ska jag plugga satan och sådär sen kanske jag skriver lite mer intressanta inlägg eller något.

Bellah

When you don't have a clue,

Sitter i skolan nu. Började för typ 20 minuter sen. Sovmorgon på måndagar är det bästa i livet.
Igår städade jag med Linn sen var jag ute och gick med Linn och Jocke. Sen kom Daniel så drog han jag och Linn till Amir och var där. Sen skjutsade Daniel hem mej så gick jag och la mej direkt när jag kom hem.

Idag när jag vaknade gick jag och duschade så mitt hår är fortfarande lite blött. Ska typ jobba med något nu så skriver senare.

Bellah


23 oktober

Igår var nästan lite roligt faktiskt. Jossie kom hit sen kom Anni efter några timmar. Jag Linn Daniel och Anni drog ner till stan när Jossie drog hem. Träffade lite folk och sen åkte jag Erik och Julle hem till Rolle. Där blev jag kvar ett tag och sen följde Jocke och Lenny mej hem. Kollade lite på Desperate Houswifes och sen gick jag och la mej.
Vaknade för ett tag sen och ska snart börja städa lite hade jag tänkt. Måste få liv i Linn och Daniel också för dom ska med städa. Men hade inte så mycket mer att säga så får räcka nu så länge. Återkommer senare då jag förhoppningsvis har något intressantare att skriva om. Tips är uppskattat!

Bellah

Jag vet vem jag är när jag är hos dej,

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har precis ätit lite frukost. Inte ofta jag gör det faktiskt.
Igår var väl sådär kul. Var med Josse Olof Daniel och Cassii. Åkte runt och pratade en massa. Sen när Olof och Josse åkte hem så stack jag Cassii och Daniel upp till statoil. Jag och Cassii vandrade bort till MAX bara för att vi skulle se om Daniel och hans kompis märkte något. Träffade Jocke och hans kompisar där och sen vandrade vi tillbaka. Sen åkte vi ner till stan igen och var där lite sen åkte vi hem. Väl hemma så gick jag och la mej direkt.
Nu ska jag spela lite sen ska jag städa.

Bellah

Fredag

Nu har jag nästan precis kommit hem. Drog till pappa efter skolan och var där i typ en kvart sen skyndade jag ner till stan och träffade Madde Tessa och Annie. Satt på fritidsgården sen käkade jag och Madde inne hos Clemens. Pommes och vitlökssås! Sen drog Madde hem så satt jag kvar på stationen en stund. Pj kom så vi drog upp till fritidsgården igen och satt där. Sen ner på raggen och träffade Ljung Cassii Moa och Daniel. Sen drog vi bort till Maxi så handlade jag med Thomas och nu är jag som sagt hemma. Har precis duschat och pratat lite med Linn så nu ska jag börja fixa mej och sen lite senare ska jag dra ut och träffa Moa och dom igen. Som jag skrev innan så hoppas jag på det bästa.

Smärtan sitter där den alltid sitter, bröstet. Jag känner hela tiden av den men jag vet att jag inte kan göra något åt det. Det kommer ut förr eller senare. Oftast när jag är själv. Oftast när jag minst anar det. Livet suger på så sätt. Man vet aldrig när det brister. Kan komma när som helst...

Bellah

21 oktober - skolan

Sitter som sagt i skolan nu. Gick till skolsköterskan och skulle ha hälsosamtal men det var någon server i kommunen som hade krashat eller något så internet funkade inte så fick en ny tid efter att vi suttit och pratat en stund. Men nu funkar internet igen iaf.

Hela min klass förutom jag och 3 till ska sluta vid 1 idag bara för dom var i Finnstugan onsdag-torsdag. Därför är dom lediga sista lektionen. Men vi andra som var sjuka ska tydligen ha lektion iaf. Sjuka jävla mentor!
Efter skolan ska jag iaf hem och lämna grejer och sånt sen ner på stan med Madde. Förhoppningsvis ska vi fika lite också om jag får tar på pengar. Sen tar hon bussen hem vid 4 så då ska jag hem och städa lite, duscha och sen dra ut med Cassii och Daniel. Sen ikv vet jag inte vad som händer. Hoppas på det bästa iaf. Blir det dåligt så drar jag hem. Känner mej inte så bra nu ens så kanske blir värre med tiden. Hoppas som sagt på att det inte blir sämre för jag orkar verkligen inte med det.

Känslan idag är väl som det brukar vara. Sämst i livet. Men jag gör det bästa av det och försöker tränga bort tankarna i huvudet så jag inte bryter ihop. Mest för att jag inte orkar med att folk frågar och tycker synd om mej.
Hösten gör mej mer deprimerad än vanligt.

Bellah

20 oktober

Nu har jag bestämt mej för att jag ska inte hindra mej själv från att skriva ut hur jag faktiskt känner. Kommer skriva att jag mår skit om jag gör det. Och det är inte för att söka uppmärksamhet eller för att jag vill att folk ska tycka synd om mej utan det är för att folk ska förstå mej lite bättre. För det är så många som frågar och jag har så svårt att få ut det i ord när jag pratar.
Det blir inte bättre av att jag sitter och håller inne känslorna hela tiden. Även om jag inte sagt till någon att jag börjat blogga igen så det kommer nog inte vara någon av mina vänner som läser det här ändå. Men sen om dom vill veta något kommer jag visa dom bloggen så får dom läsa själva.
Det var väl bara detta jag hade på hjärtat egentligen. Ska gå och duscha och äta lite sen sätta mej ner med en kopp te och en bok och mysa.

Ångesten är tillbaka nu. Den smyger på mej när jag är ensam och sen när jag minst anar det är hela min dag förstörd. Orkar inte mer. Hoppas jag får göra min utredning innan jag får en riktig depression och hamnar på psyket. Blir kanske inte bättre av att jag sitter och lyssnar på depplåtar men gör mej inte gladare av att lyssna på annan musik ändå. Saknar pappa igen. Jag saknar honom mindre och mindre för varje dag men det blir också värre och värre för varje dag.

Bellah

En värld full av liv,

Har haft den bästa natten på länge nu faktiskt. Satt uppe med Linn och Daniel, spelade och lyssnade på musik. Jocke kom en runda utanför så stod vi och snackade med honom ett tag.
Inte haft några deppiga tankar alls faktiskt. Känns så jävla skönt! Men men, dom kommer väl antagligen sen eller imon.

Har typ suttit och kollat film och spelat hela dagen. Nytt personligt rekord på SMB2 IGEN! Känner mej så himla duktig.
Ska klara det dumma spelet tillslut. Måste bara se till att inte dö och sånt hela tiden. Det är jag rätt bra på ibland.
Har precis satt på Lejonkungen åt min lillebror så nu ska jag ta och kolla lite bloggar och sen spela antagligen. Se till så att Linn och Daniel är vakna också kanske...


Vi är lika dumma i huvudet båda två och pussas lite ibland.

Bellah

Sims, Super Mario, musik och Linn,

Eftersom jag har fittigt ont i ryggen och min klass är i Finnstugan så ska jag inte till skolan imon så passar på att lana lite med Daniel och Linn. Blev fett ledsen för jag kom till värld 6 på Super Mario Brothers 2 och sen dog jag och kunde inte spela vidare. Så nu tänkte jag slänga in ett inlägg eftersom jag inte har något annat kul att göra och skulle ju faktiskt börja blogga på riktigt igen. Ska försöka slänga in iaf 3 inlägg om dagen hade jag tänkt.'
Men nu ska jag kolla bloggar och lyssna på musik.
Har även skaffat skype nu, efter i utvecklingen är jag, ja. Fråga mej efter vad jag heter så kanske ni får den. Vill inte lägga ut den här för vill inte att det ska råka komma någon pedofil och lägga till mej. Hehe lite mes är jag, jag vet.

Bellah

The god girls are home with broken hearts,

Sitter och lyssnar på John Mayer, Free Fallin' för tillfället. Tänker tillbaka på när jag gick i nian. Vi jobbade med denna på musiken när vi hade någon praktikant. Hon var stencool och jag tyckte verkligen om henne. Saknar faktiskt nian när jag tänker efter. Nästan alla grät på avslutningen och jag tyckte dom var så löjliga. Linda sa att jag skulle gråta sen när jag kom hem. Men det gjorde jag aldrig. Lollo grät så mycket så jag tror hon grät åt mej också. Fick springa efter henne och torka hennes tårar. Precis som hon får göra med mej ibland när det inte finns någon annan där.

Min kära Louise. 10 år i samma klass och en av dom bästa i mitt liv. Saknar henne fastän jag träffade henne i förrgår. Saknar alla sjuka saker vi gjort. Alla sms på lektionerna och alla gånger vi kollat på varandra tvärs över klassrummet och as garvat åt något som någon sagt och alla glor som om vi var dumma i huvudet.
Min Lollo! Hon är så jävla bra. Kommer aldrig släppa taget om henne. Kommer kämpa tills jag ligger ner på marken om jag så behöver. För hon finns alltid där. Och jag kommer alltid finnas där för henne.
Hon ser på mej när jag inte mår bra, hon frågar inte för hon vet att jag berättar när jag är redo för det.
Hon låter mej slå sönder händerna när jag behöver det. För hon vet att även om hon stoppar mej kommer jag göra det när hon inte är med. Hon vet exakt vad man ska och inte ska säga till mej. Hon vet vilka knappar som man ska trycka på för att få ner mej på botten. Men hon trycker aldrig på dom.
Älskade Lollo. Chippen. Phubjörn. Hon torkar mina tårar och får mej att inse att det finns folk där ute som inte är falska och som verkligen vill hjälpa en.
Lämna mej aldrig Lollo, för jag kommer aldrig lämna dej ♥

Bellah

I'm back!

Återigen sitter jag här och börjar blogga igen. Man tröttnar och skriver inte på ett tag och sen glömmer man bort det totalt. Men nu jävlar ska jag börja stenhårt och på allvar denna gången. Ska försöka skriva varje dag och ha lite intressanta saker att säga. Ska även få min kära syster att fixa ny design och sånt. Denna gången ska hon fan göra klart den också eftersom hon inte gjort det ännu. Kanske byter tillbaka till den gamla designen så länge.

Iaf, drar en kort genomgång av mitt liv so far. 16 jordsnurr, bor i en liten skit håla i Småland, för många syskon och ett jävla knasigt gäng med polare. Ont i ryggen för tillfället men ska inte klaga över det nu. Sjunger halsen av mej i princip varje dag. Enligt andra låter det bra, enligt mej låter det förjävligt. Bla bla bla, vill ni veta mer äre ju bara att klicka bakåt i bloggen. Har hållt på med den här bloggen sen 09. Har haft typ 6 stycken andra bloggar innan dess som tyvärr är borttagna. Hade varit kul att se vad jag hade att säga på den tiden faktiskt... Aja, vi hörs senare förhoppingsvis. Kom gärna med lite förslag om vad jag ska blogga om och sådära.

Under tiden kan ni ju bli medlemmar HÄR för att tjäna enkla pengar. Ha det så bra så hörs vi :)

Bellah

RSS 2.0