NYÅRSAFTON!

Hej på er!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag börjar fixa mig och sådär. Festen börjar som vanligt vid 6 men vet inte riktigt när jag ska dit faktiskt. Den nya lägenheten ligger skitnära så om jag inte har skjuts hem så sover jag nog där för annars får jag gå genom hela stan mitt i natten och det känner jag faktiskt inte för + att det säkert är äckligt kallt också.
 
 
Vet inte om du läser. Men jag saknar dig.

2012

Hade faktiskt tänkt att jag skulle sammanfatta det gångna året lite. Orkar dock inte med att lägga in bilder men det får ni fan leva med!

Började året med lite chillfest hos Tobbe och hans brud. Helt underbart var det även fast det egentligen inte blev som det skulle.
Januari i sig var ganska hårt, brorsan och Linn flyttade till Gävle och jag hanterade det genom att festa ganska mycket. Så höll det på i någon månad innan jag lugnade ner mig och förstod vad jag höll på med egentligen.
Festade egentligen ganska mycket detta året men det var det fan värt.
Lions var samtidigt som en polares födelsedag så det blev ett jävligt stort firande då.
Mitt liv har gått upp och ner. Haft mina bra dagar, mina dåliga dagar, mina helt jävla underbara dagar och mina fruktansvärda dagar. Har mått bäst i världen och sämst i världen.
Åkte och kollade på Kent i Göteborg och stannade där hela helgen. Det var helt underbart måste jag säga.
Blev väldigt mycket bilåkande och även lite nattbad.
Karl-Oskar dagarna i Växjö... Ja du, åkte dit med några polare. Hittade fler polare och träffade massa nytt folk och även gamla polare. Hade jävligt kul och bytte nummer med folk. Slutade dock inte så bra eftersom jag brände min hand på ett avgasrör.
Sen kom Ljungbydagarna. Hade så jävla kul så jag kunde dö typ. Gick i karnevalen med en Pride-del som min mamma fixade och hade askul. Blev även massa festande den veckan och massa annat kul.

Skolan började någon gång i augusti... Var väl sådär kul. Skönt att träffa alla roliga i min klass igen och sådär.
Lyckades stuka foten i typ... september tror jag, på en fest. Trampade snett ner för en trottoarkant.
Blev inte så mycket festande efter det faktiskt.
Har blivit väldigt många innekvällar framför datorn de senaste månaderna faktiskt. Ganska otroligt för att vara mig eftersom att jag nästan alltid vill vara ute eller iaf vara med folk. Men har lärt mig uppskatta de kvällar då ingen vill göra något så man bara blir hemma faktiskt.
 
Färgade ju faktiskt håret blont också. Dock är det fortfarande blond/orange/gul typ eftersom jag verkligen inte pallat göra något åt det ännu. Ska försöka fixa det innan skolan börjar igen.
Har ju även fått en lägenhet, eller ah, mamma har fått lägenhet. Så har ju målat om alla rummen nu så flyttar snart.
 
Har även fått nya vänner men även förlorat en massa. Har sett vilka som är äkta och vilka som inte är det. Har lärt mig vilka jag kan lita på och vilka som verkligen är där för en när det behövs.
Har lärt känna de mest konstiga människorna detta året om jag ska vara ärlig, jävligt konstiga men underbara människor.
Vill iaf tacka som fan för detta året och hoppas på att 2013 blir ännu bättre.
Nyårsafton spenderas hos en polare med lite fest och förhoppningsvis bra folk.
Jag vet att tekniskt sätt äre nyårsafton nu vid skrivande stund men det är fan inte ny dag förrens jag vaknar om några timmar. Nu ska jag dock lägga mig och sova typ sjukt länge.
Hoppas ni har haft ett underbart år och att ni får kul ikväll och att erat 2013 blir lika underbart som jag hoppas att mitt blir!
 
p&k Bellah Påni Carlsson

Magnus Uggla dansar aldrig nykter!

Hej på er!
Idag har det faktiskt varit ganska fullt upp. Var jätteförkyld igår kväll så kunde knappt andas med näsan och sådär så det var jättejobbigt när jag skulle sova för självklart hade min syster tagit med sig nässprayen hem till sin pojkvän.
Somnade dock tillslut efter många timmars tittande på Gossip Girl. Har typ 5 avsnitt kvar på hela serien och allting blir mer komplicerat och spännande för varje avsnitt!
 
Idag när jag vaknade så gick jag ner och väckte mamma och sådär sen åkte vi upp till lägenheten för att fixa det sista och köpte nässpray på vägen upp! Så nu är all målning klar så ska städa upp färgstänk, maskeringstejp och sånt där sen går första flyttlasset på fredag. Ska bli så jävla skönt att kunna starta om och fixa mitt rum fint och sådär.
 
Älskar ju mina väggar jag har nu eftersom de är nerklottrade med massa olika saker som folk ritat och skrivit under de 3 åren jag bott här. Vi skulle egentligen tapetserat om här så därför vi började klottra ner väggarna, men det blev aldrig så och jag blev så fäst vid väggarna så vi lät det vara.
Men funderar iaf på att sätta upp något som folk kan sätta upp typ lappar eller något sånt på. Eller typ skriva ut massa bilder på mina vänner och hänga upp.
Såhär ser mina väggar ut nu. Klicka på bilderna för att göra dom större
   

Gossip Girl

Har märkt att jag har för mycket grejer. Hello Kitty saker här och Hello Kitty saker där. Trodde jag fått ihop allting men då hittar jag mer grejer i garderoben.
Och mina väskor räcker inte till alla mina småprylar och kläder så får fan packa i lådor och påsar snart. Sen att jag verkligen inte pallar packa är ju en helt annan sak. Jag har hållt på och målat och sånt kan inte någon annan packa åt mig då? Jävligt omoget faktiskt... Haha nää men vafan, ska sluta klaga nu.
Har faktiskt haft det ganska bra idag, packat kläder och småprylar och kollat på Gossip Girl hela dagen.
 
Skulle egentligen ut ikväll men blev inte så vilket är ganska skönt ändå kom jag på för har blivit förkyld och sådär IGEN så ska hålla mig inne tills nyår. Orkar verkligen inte med att bli sjuk just nu, har så mycket på gång ju. Jag ska flytta så jag måste packa och skit, nyårsafton på måndag och massa annat.
 
Ska se om jag får tillfälle att göra något roligt någon gång nästa vecka när jag faktiskt har lov fortfarande. Har suttit inne nästan hela lovet faktiskt. Har ju dock haft fullt upp med att måla och sen varit så jävla trött och haft ont i ryggen så jag inte har orkat dra ut men ändå, känns ju lite tråkigt när man inte ens har gjort något på lovet ju.

Bilder från julafton + new in!

Okej, nu vare ju några dagar sen faktiskt!
Har iaf fått tillbaka kameran från Erica nu så kommer lite bilder strax.
Iaf så har dom senaste dagarna gått förbi snabbt, har målat lite annars har jag bara kollat på film/serier och chillat.
Idag var jag iaf på stan med syster och brände nästan 800;- på Lindex. Tacka gud för presentkort!
Just nu håller jag iaf på och kollar på Gossip Girl, kollar dock online så ibland laddar det assegt så passade på att blogga lite.
 
Hittade även en geting på Ericas rum när vi satt och pratade.
Erica:*flyger iväg* DET ÄR EN GETING!
Jag: OMG!*Tar upp kameran och ska fota*
Erica: Asso du måste döda den för jag är jätteallergisk!
Jag: Ja vänta ska bara ta kort först!

HAHAHA så jävla bra kompis är jag. Dödade den sen dock med en foppatoffla!
Bästaste Erica! Vi firade ju faktiskt jul ihop för så gulliga är vi!
Sprang runt i min asmysiga onepiece på kvällen efter vi hade ätit och kollat på Kalle Anka.
Grejerna som blev köpta idag.
Assnygg armlös skjorta/blus/whatever 299;-
6-pack örhängen 49,50;-
Trekantiga örhängen 49,50;-
Hårspännen 19,50;-
+ att jag köpte en klänning till min syster för 200;- för var skyldig henne 100;- och sen resten var som julklapp.

Hemma!

Hemma från Bolmen nu. Åkte ut dit igår vid 12 typ och fixade mat och skit sen blev det lite Kalle Anka innan maten och sen öppnade vi paket och kollade tv resten av kvällen. Asmysigt!
Hjälpte Erica fixa lite på hennes rum också innan vi la oss.
Vaknade vid typ halv 12 idag och vid 12 så åkte vi hemåt för Erica och Putte skulle iväg. Så har alltså varit hemma ett tag och ska strax sätta på andra Harry Potter filmen hade jag tänkt. Fördriva tiden lite för ska iväg ikväll runt typ 7 eller något.
Dock glömde jag kameran hos Erica så blir ett tag innan det kommer bilder.

Julafton

Godmorgon!
Hörde att det är julafton idag... Fan vad najs! Har precis duschat och sådär så sitter i min säng och ska strax börja fixa mig hade jag tänkt. Runt lunch åker jag och mamma ut till Erica och Putte. Kommer bli askalas!
 
Igår så slog jag in lite paket och kollade på Harry Potter. Var sjukt trött efter allt målande så somnade runt 12 inatt. Ganska ovanligt för att vara jag faktiskt.
Men nu ska jag faktiskt ta och försöka få iordning på mitt jävla hår som aldrig vill som jag vill. Hatar det.

Godjul ju!

Over and over

Hemma nu äntligen! Har målat som fan idag. Fått klart två sovrum om jag inte finns helt fel. Ska köra en vända i mitt sovrum sen är det klart. Så det är bara där hallen och vardagsrummet som återstår.
Har dock färgstänk överallt. Armar, fötter, ben, naglar till och med innanför min BH... Hur jag nu lyckats med det vet jag inte men där är det iaf. Känns ju sådär jättekul. Ska ta ett bad så fort mamma är klar.
 
Ikväll ska jag bara chilla med mina polare Harry, Ron och Hermione! Kommer bli awesome!
Får se hur många filmer jag orkar med ikväll. Men nu ska jag typ.... Göra något.... Kanske...

Söndagsmålning!

Godmorgon för fan!
Har varit vaken i ungefär en timme eller något. Ska strax bege mig upp till lägenheten och fortsätta med målningen.
Idag blir vi lite fler än igår så hoppas på att vi får klart det mesta iaf.
Jag ska iaf sätta igång med att måla klart mitt rum och maskera i taket så jag inte får några fläckar i taket. Dock är jag fett höjdrädd så ska se om jag kan få Daniel till att göra det.
 
Sen när vi är klara med mitt rum äre bara storarummet två sovrum och hallen kvar. Känns som att det är jävligt mycket men i ena sovrummet är det en vägg som består av endast garderober och det andra sovrummet är fett litet så går nog snabbt där. Sen ska vi sätta upp ny tapet i hallen också på ena väggen.
Vi är ju trots allt 5 stycken idag så borde inte ta så jättelång tid faktiskt.
 

Måla väggar och naglar

Hej på er. Någon dag sen sist.

Har lov nu och sådär. Ganska chill faktiskt!
I torsdags kom jag hem runt 11 sen gick jag och la mig vid 12 och sov till typ 3 då mamma ringde och bad mig hämta min lillebror på skolan eftersom hon inte skulle hinna. Så gjorde det sen chillade jag mest. Käkade lite och inväntade Lollo. Sen drog vi och träffade Emmapåni och några andra. Var ute och chillade typ och hade askul trots kylan. Sen gick jag och Lollo hem runt 10-11 eller något kanske. Somnade iaf riktigt tidigt för var astrött.
 
I fredags drog jag mamma och Jonathan ner på stan och handlade lite julklappar till mormor och morfar Per. Sen vid 3 hämtade Becca och Robin upp oss på Maxi så åkte vi till mormor och käkade lite mat och firade jul lite eftersom dom inte är hemma på julafton. Moster Samuel och Bernt var där också så hängde med Samuel till Maxi efter vi hade käkat och köpte lite gott som han och hans brud skulle ha sen på kvällen. Fan vad mys! Snackade jävligt mycket om lite allt möjligt. Underbara kusinjävel!
 
Sen drog jag hem iaf med Becca och Robin runt 5 eller något sånt kanske. Chillade som fan i flera timmar och sen drog jag och Daniel hem till Micha och hängde med henne och Fisken. Drog hem runt 1 och kollade lite serie sen somnade jag runt 3. Steg upp runt halv 9 eller något sånt imorse och åkte till lägenheten och målade med mamma och hennes kompis. Fick klart köket och två väggar i mitt rum. Spacklade och skit också. Jag var fan mästare på  det asso. Tog dock skitlång tid med målningen för skulle maskera med tejp typ överallt. Plus att vi drog ner tapet i hallen också för den var skitsliten. Tog ett skitlångt bad när jag kom hem. Ont i ryggen så jag dog och sådär, men lite bättre nu så ska ut snart.
 
Har målat naglarna också. Ganska dålig bild dock. Men bäst hörlurar som jag fick av syster igår i julklapp.
Lite bättre bild på naglarna. Det är vanligt svart och ett glitternagellack som jag fick av mormor igår + 300;-
Asnajs, har även fått 100 spänn av min riktiga morfar och en 2liters cola av Robin. Colan var nog det bästa faktiskt. Så jävla gullig Robin!

Två dagar till undergången!

Hej på er!
Vet inte direkt vad jag ska skriva med tanke på att det egentligen inte hänt ett skit idag förutom skolan och sen har jag sovit.
Iaf så vare fett chill i skolan. Satt och kollade massa skit om det i Göteborg med Tina Özgul och Songul.
Wtf över det mesta typ. Någon tidning hade lagt ut en bild på när snuten griper en utländs kille och skrivit att han var ''icke-svensk''. VAFAN SPELAR DET FÖR ROLL!? Kunde lika väl varit en svensk dom gripit. Människor är dumma i huvudet. Punkt slut.
Spelar ingen roll om du kommer från Sverige, Kroatien, Somalia eller whatever. Du är dum i huvudet ändå!
Och ja, jag hatar människor. Speciellt brudar som ska hålla på och snacka skit, gå bakom ryggen och skapa fett med drama. Vafan är meningen med det egentligen? Därför jag mest håller mig till killar för där är det inte lika mycket skit som snackas och sånt. Orkar inte med det.
Jag är inte guds lilla barn själv men ändå, fattar inte grejen med att säga något och sen inte stå för det.
 
Kollade runt på massa facebook inlägg också. Någon hade skrivit att utländska har mer temperament. Min tanke var typ, då träffade du fan inte mig när jag var 13-14. HAHA! Lovar att min pappa visste fan inte vad han skulle göra med mig asso!
Säger inte blatte eller något sånt här för vet att det finns många som tar illa upp utav det. Varför de tar illa upp när en svensk säger det och inte en annan ''blatte'' fattar jag inte. Ordet betyder fortfarande samma sak. What's the big deal?
 
Sen äre ju faktiskt bara två dagar kvar till jordens undergång också. Börjar bli läskigt nu, kommer kanske inte hinna köpa vodka! HAHA nä jag driver fan. Ska bara chilla och kolla på medans alla andra springer runt och är hysteriska. Kommer bli sådär asnajs ju! Äntligen dör alla och man slipper dom! JA JAG ÄR FETT ARG PÅ MÄNSKLIGHETEN!
 
Aja, ska iaf typ kolla film eller något nu. Får se hur länge jag blir vaken inatt. Är fett trött just nu fortfarande men kommer säkert bli pigg vid typ 10 och inte kunna sova inatt.
 

Good thing come for those who wait

Godmorgon!
Sitter just nu i skolan. Kom hit och märke att, ja fan, jag har sovmorgon. Helt jävla underbart verkligen!
Vet verkligen inte varför jag fick för mig att jag inte hade det. Men men... Nu sitter jag här iaf. Ska försöka plugga lite historia eftersom jag har prov idag. Så dum lärare och sätter provet sista dagen -.-
 
Senare idag ska jag typ bara chilla. Inga läxor eller något sånt nu ju hihi!
Imorgon äre ju julavslutning som gäller fram till typ halv 11-11 sen ska jag hem och sova några timmar tror jag.
På kvällen ska jag leka med Lollo Emmapåni och Andre om allt går som det ska. Hoppas på en chill kväll.
Skulle egentligen till klassfest men är typ skitlite folk som ska dit så pallar verkligen inte lägga pengar på det om det ändå inte ska vara något roligt. Känns så jävla meningslöst.
 
Har ni sett det om Göteborg som hände igår? Så sjuka människor det finns, usch!
Såg en video där dom hoppar på en brud och sparkar henne flera stycken. Så jävla vidrigt.
Jag hade också blivit förbannad om någon hade lagt ut saker om mig eller tipsat om saker om mig men ändå. Så jävla idiotiskt.
Skämt åsido, typiskt Göteborg!
Sen hur dom fick reda på vem det var som lagt ut bilderna och sånt det vet jag inte men har bara en sak att säga.
Om ni nu skulle få för er att starta en facebookgrupp, instagramkonto eller något sånt och lägga ut skit om folk så försök dölja eran identitet lite bättre. Just sayin'
Allting finns förresten att läsa på aftonbladet, expressen eller liknande! KAOS!

Scream and shout!

Hej på er!
Inte bloggat på några dagar nu. Finns inte så mycket att säga faktiskt. Var ute hos Erica och Putte i lördags en stund. Hjälpte Erica packa saker efter som dom ska flytta. Sen har jag varit ute med Andreas och åkt runt.
Annars hare inte hänt så mycket faktiskt.
 
Har fått lägenhet så mamma skrev på kontraktet i fredags så så fort de har lagt golven och kanske målat om vi inte ska göra det själva så flyttar vi. Känns jävligt skönt faktiskt. Så nu får jag kanske till och med plats med min klädsnurra som jag fick av A-K för över ett år sen men inte fått plats med. En sån cool snurra dom har i klädbutiker ni vet. Asnajs!
 
Julafton spenderar jag förhoppningsvis med mamma Putte och Erica ute i deras nya hus. Awesome! Eftersom det bara blir jag och mamma på julafton och Putte och Erica inte hade några planer så blir att vi är med dom.
Nyår vet jag faktiskt inte vad som händer, hoppas på fest! Vi får se helt enkelt.
 
Antagligen blire klassfest på torsdag. Vet inte riktigt eftersom jag inte har skjuts dit eller hem.
Slutar ju iaf skolan då så känns jävligt skönt att få lite lov nu faktiskt.
Vill utomlands till sol och värme dock. Jävla Mikkel är i Thailand och jävla Jossie ska till Kroatien. Hatar er!
 
 

Tjäna pengar!

Ett sätt att tjäna lite extra pengar.
Besök hemsidor och värva nya medlemmar.
Du får 20 kronor när du registrerar dig och 25 kronor när du gillar deras facebooksida.
Du får 8 kronor för varje medlem du värvar!
 
Klicka HÄR för att komma till sidan!

@ School

Hejsan!
Sitter i skolan just nu och har svenska. Har haft en väldigt bra dag idag. Hade sovmorgon till halv 11 idag för det var luciafirande i kyrkan då och våran första lektion var inställd.
Gick upp vid halv 8 och duschade och sen tog jag det bara lugnt och kollade på Sex and the City medans jag fixade mig och drack mina två koppar jordgubbste.
 
Efter lucian skulle jag gjort psykologiprov men vi hittade inte läraren så jag fick göra matteprov istället. Gick väl sådär eftersom jag inte kunde något och inte hade någon miniräknare.
Ikväll ska jag plugga på psykologin hela kvällen och skriva en analys på en bok vi har läst i svenskan. Så har fullt upp och imorgon efter skolan ska jag göra två psykologiprov.
 
Men nu ska jag försöka börja med den här analysen så jag kan plugga lite bättre på psykologin ikväll.
Langar en söt bild på min syster och min lillebror som jag tog förra veckan när vi var ute i snön och tog lite kort!

Tekniskt sätt yo, det var inte jag

God morgon god morgon!
Sitter i skolan ATM och ska skriva ett brev till min handledare inför praktiken efter jullovet.
Vet dock inte vad jag ska skriva alls. Ensamma i klassrummet med Johannes och Jafar och har på musik och bara chillar som fan.
Men ska iaf försöka få till det här jävla brevet iaf. Får se hur det går helt enkelt.

Come on skinny love, just last the year

Go' kväll mina fina!
Söndag kväll och jag ska alldeles strax lägga mig och kolla på film hade jag tänkt.
Vet dock inte vilken eftersom jag kollat på The Fast and The Furious filmerna hela helgen och har inte direkt något annat att titta på just nu. Får googla på något roligt tror jag.
 
Iaf så har jag bara latat mig idag, kollat film som sagt och passat lillebror. Sen var jag och lillebror och kollade på när mamma Thomas och Daniel övade med kören en stund och sen käkade vi efter det.
Så nu sitter jag här, och har absolut ingenting att göra eftersom mitt liv suger rövhål och jag har ont i magen. Hatar mänskligheten och allt den står för. Usch!
Nej, men är fett trött just nu och kallt äre också. Och folk bombar på facebook så min mobil låter hela tiden.
First world problems.... Men aja, ska se om jag hittar något roligt att titta på.
 
Spelade kort med Daniel i fredagsnatt och i lördags. Gick väl sådär bra...
Lekte med Jonathan i snön för ett tag sen. Lite snö men kallt var det iaf!

Stan - Åby - Kortspel

Hej på er!
Idag har jag haft fullt upp faktiskt. Vaknade halv 10 så väckte mamma och bryggde kaffe till henne sen fixade jag mig lite snabbt så kom tant A-K och plockade upp mig och mamma för en dag på stan. Kollade runt inne på en secondhandbutik i stan och sen på en annan secondhandbutik, jobbade en skitsnygg kille på ena stället som jag mamma och A-K dreglade lite över hihi!
Sen drog vi vidare in på Hemköp och köpte lite bullar och sådär så drog vi ut till Åby för att fika med Erica och Putte och prata lite eftersom deras hund dog igår. Fällde många tårar igår och idag kom det några med från både mig och Erica när vi stod och pratade om det. Har inte riktigt fattat det ännu. Det var jättekonstigt när vi kom dit och Ozzy inte kom springandes och hoppade på en.
 
Iaf vi hade vi ganska trevligt trots allt och skrattade ändå ganska mycket.
Kom hem runt 4 så spelade jag och Daniel kort i typ en timme eller något sånt kanske och sen käkade vi en stund efter det. Så nu är jag mätt och glad och funderar på om jag ska ta ett långt jävla bad ikväll och bara chilla eftersom jag är ensam hemma antagligen.
Just nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och ska nog kolla runt på lite bloggar tror jag. Alltid kul om man faktiskt hittar något som verkar intressant.
Men ni får iaf ha en jävligt bra lördag kväll och hitta inte på för mycket dumheter!

Fredag, kallt, hatar vinter

Hejsan hoppsan, eller något sånt. Fredag idag woopwoop! Mådde inte alls bra idag så sov till 2 på eftermiddagen. Sen har jag kollat på film och Sex and the City. Även hunnit med att käka tacos och mysa med lillebror en stund.
Har varit en jävligt chill dag. Har bara legat och vilat upp mig. Ikväll kanske jag drar ut en sväng, men det är ju så fuktansvärt kallt ute så vet inte om jag pallar. Kanske bara blir en hemmakväll med massa te och film/serier. Vi får se helt enkelt.
 
RIP Ozzy♥ Älskade hundfan, vem ska nu sova på mig när jag är hos Erica och Putte?
 

Dagens fuckade samhälle!

Okej, tänkte faktiskt försöka mig på det här med bloggandet på riktigt nu. Kommer skriva om min vardag, musik, mina åsikter och lite sånt. Det känner att jag vill skriva om tänker jag skriva om. Ska även försöka få till det här med bilder osv. Har varit jävligt dåligt med det på sistone jag vet. Men ska bättra mig. Mest för min egen skull för att jag ska få ut allting jag har att säga. Och ni får jävligt gärna slänga in en kommentar med eran åsikt om det jag skrivit. Men snälla, inget klagande på hur jag tycker och tänker. För kommer inte ändra mig bara för att ni säger att jag ''tycker fel'' eller så
Dagens samhälle är något jag verkligen stör mig på. Man måste tydligen se ut på ett visst sätt, prata på ett visst sätt, gå på ett visst sätt, klä sig på ett visst sätt, ja ni fattar.
Lite av de uppfattningar jag har fått från vissa människor är tex att om man lyssnar på reggae eller klär sig i rastakläder så knarkar man, speciellt röker på. Är man blond och smink så är man fjortis, lyssnar man på hårdrock och sån musik, ingen aning om vad direkt, och klär sig i svarta kläder med typ spets och har konstig färg på håret är man emo och då skär man sig.
Men så är det väl inte? Eller? Jag vet väldigt många som är ''emo'' som inte skär sig, jävligt många som klär sig i rasta kläder och lyssnar på reggae som inte tar droger. Jag vet faktiskt fler människor som tar droger som INTE klär sig i rastakläder eller lyssnar på reggae.
 
Och dessutom verkar det som att ungar börjar röka och dricka mycket mycket tidigare nu än när jag var 12-13 tex. Känner inte många 12-13 åringar men de flesta dricker redan och nästan alla deras polare dricker och röker.
Vad händer med världen egentligen? 12-13 åringar är FUCKING BARN! De ska inte dricka, röka, ha sex, vara ute mitt i natten.
Är det föräldrarna som uppfostrat dem fel eller är det vi äldre som de tar efter? När man är 12 ska man sitta hemma och leka med barbie och lego typ!
Nu låter jag säkert som att jag är typ 43 och skit bitter. Visst, jag lekte inte med barbie när jag var 12 men ändå. Man går miste om så jävla mycket om man börjar dricka och sånt när man är i den åldern.
 
Och alla dessa halvnakna bilder och brudar som ''fått deras hjärta krossat'' och sånt. Ni vet säkert vad jag menar.
VAFAN ÄR DET!? Förlåt men inte konstigt att ni blir våldtagna och att det finns pedofiler när ni lägger upp halvnakna bilder på er själva när ni är 13 fucking år. Usch! Klä på dig kläder och vänta tills du är gammal nog och tänker lite bättre innan du bestämmer dig för att ta kort på dig själv i bara bh med hur mycket push-up som helst.
 
Nu orkar jag inte, blir bara förbannad, tack för mig, fred ut
 

RSS 2.0