Hurry boy, she's waitin'

Känner mig faktiskt ganska glad idag. Chill dag i skolan. Slutade två för psykologin var inställd så drog ner till stan med Sandra och fixade lite smink till henne sen följde jag med henne när Jossie skulle färga och klippa hennes hår. Var dock bara med en stund sen drog jag bort till maxi och väntade på Thomas och Daniel.
Träffade kära kusin och hennes flickvän så pratade lite med dom sen kom min skjuts så åkte hem och käkade lite.
 
Sen har jag kollat lite serier och läst lite i en bok som jag ska läsa ut tills tisdag. Underbart!
Nu snart ska jag sätta igång och plugga lite historia och lite grammatik för har prov i det imorgon och förmodligen matte också. Underbart liv! Ska se till att få klart grejerna jag ska göra till sociologin och specialpedagogiken + två prov i psykologi sen är jag fan ikapp med allting äntligen. Enda jobbiga är att jag måste få till det med provtillfällen och sådär. Kanske kan göra sociologiprovet på en av lektionerna men psykologin måste jag göra på provtillfället jag har på torsdagar. Men ska fan klara det! Är jävligt positiv idag så förhoppningsvis fastnar något i hjärnan tills jag ska göra proven imorgon.
 
Bild ifrån typ tisdags eller måndags. Morgonkaffe♥

Pandabear!

Hej, eller något!
Inte bloggat på ett tag. Inte haft en tanke på det alls typ så har inte blivit av helt enkelt.
Gör inte så jävla intressanta grejer om dagarna ändå så finns inte så mycket att blogga om.
Var hos Erica några timmar i lördags. Hon och Putte kom och kidnappade mig så satt jag och Erica och snackade som fan och spelade på telefonerna mest. Käkade jättegod mat som Putte gjorde. Kyckling, pommes och någon sås med svamp i. Super!
Ska ut dit i helgen och mysa lite. Ska göra lite hemlisar också förmodligen hihi :)
Men nu ska jag iaf försöka göra en någorlunda normal fläta på mig själv och sen somna till massa mysig musik.

In kommer ting

Hej på er!
Måndag kväll, ganska chill dag faktiskt för att vara måndag.
Kollade på Hata Göteborg dom två första lektionerna i skolan och sen var jag på en föreläsning om doping i en och en halv timme. Efter det käkade jag och sen fick jag reda på att vi inte skulle ha någon matte så jag slutade vid 1 och gick hem. Sen när jag väl kommit hem får jag reda på att matten inte alls var inställd. Så jävla typiskt.
Men satte mig iaf vid datorn och kollade lite serier och sen åkte jag och Angelica med pappa ut till Finnstugan där vi var med klassen. Var jävligt roligt faktiskt. Lyssnade på musik och pratade, dansade, skrämde folk och hade allmänt kul helt enkelt. Sen käkade vi och vid halv 10 kom pappa och hämtade mig eftersom jag inte skulle sova där. Får så sjukt ont i ryggen när jag sover på luftmadrass och har tillräckligt med ryggproblem så det räcker tycker jag.
Ska iaf pallra mig bort till Kungshögsskolan imorgon vid 8 så kommer min klassföreståndare och hämtar upp mig och några till som inte sov där ute och sen åker vi ut till Finnstugan igen. Imorgon ska vi leka och ha sådär roligt hela dagen. Sen när jag kommer hem ska jag plugga så in i helvete till mitt psykologiprov jag har på onsdag. Hoppas det går bra den här gången. Failade totalt då det första så om jag inte gör det får jag inte godkänt i kursen.
Men ska fixa det iaf.
 
Nu när jag kom hem så kollade jag facebook och lite O.C och spelade lite med. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen till lite musik hade jag tänkt och sova i några timmar. Hare gött!
 

The bitch is back!

Godmorgon på er! Eller något sånt iaf. Fattar verkligen inte hur klockan lyckades bli halv 5 så snabbt...
Har varit hemma från skolan hela veckan för har verkligen inte mått bra och typ sovit 14 timmar på hela veckan eller något sånt. Inte mycket iaf.
 
Kollade på någon konstig film med mamma och Thomas innan. Sen började jag och mamma kolla på en annan film så ringde Erik mitt i filmen så drog ut med honom Julle Simon och Jocke. Fyllon hela högen förutom Simon för han körde. Han fick även blåsa och skit.
Blev nersprutad med spolarvätska på jackan. Skvätte upp lite i ena ögat så sved i typ 5 minuter efteråt.
Vi hängde lite på raggen och körde runt resten av tiden. Var även någon idiot med sån läskig mask inne på Statoil när jag Julle och Simon skulle kissa så jag blev skiträdd och kutade ut lika fort som jag kom in. Var verkligen inte beredd på det. Var iaf en jävligt rolig kväll. Mycket skratt som jag verkligen behövt!
 
Imorgon ska jag kanske träffa Linn på dagen och snacka lite och sådär sen vet jag faktiskt inte vad som händer på kvällen. Får se om jag ens orkar dra ut imorgon. Orkade inte ikväll egentligen med blev mer eller mindre tvingad att dra med.

RSS 2.0