.

Asking for one last chance

BellaH

I'll be your best friend and you'll be my valentine,

Fan vilken seg dag asso. Har kollat på Supernatural och sovit i princip hela dagen. Sen åkte jag och handlade med hela familjen utom Jonathan och mamma. Köpte foundation puder och nagellack för typ 300 :-
Dyrt så in i helvete, men behövde det och det används inte så ofta så var värt det faktiskt.
Imon äre skoldansen om jag inte redan skrivit det... Ska iaf ha en jätte fin klänning på mej. Min kompis blev chockad när jag berättade att jag skulle ha klänning. Haha, men så äre när man är mer pojkflicka hela tiden.
Chippen ska iaf försöka locka mitt hår till dansen också. Sen kmr jag äga ut alla på vals och sån skit dans haha! Kan fan inte dansa sånt.

Linn sitter och spammar mej på msn om att det låter konstigt att säga ljug. Konstiga kompisar jag har. Ska försöka få henne att släppa det nu och spela UNO med mej istället. Heh!


Min och Jossies fruktsallad som vi gjorde i måndags. Perfekt med glass.
Vi gjorde även ansiktsmasker och kollade på Prom Night.

BellaH

Letting go and movin' on,

Fysatan vad sliten jag känner mej asso. Festat hela helgen typ och det har varit så sjukt varmt så jag trodde jag sklle dö lite ibland. Fick iaf lite färg när jag solade i fredags och lördags.
Har haft så sjukt kul hela helgen verkligen. Var ju ledig mellan torsdag och måndag så blev långhelg.
Iaf i onsdags gjorde jag inte så mkt. Mamma skjutsade upp mej till Rönnes vid 12 på natten för Cassii och Erica ville att jag skulle komma upp dit.
I torsdags drog vi ner på stan och kollade på alla gamla bilarna sen drog jag hem och duschade och sånt sen träffade jag Moa och Elin. Sen drog vi hem så fixade jag lite sen drog jag ner och träffade Maja vid 10. Satt och chillade lite sen kom Felicia och Nathalie också. Lenny kom sen kom Erik och Julle också så jag var med dom när Maja drog hem.
Åkte upp till Donken i brist på liv så käkade dom sen släppte dom av mej i stan igen. Så stod jag och snackade med ngr på stationen och träffade Moa en liten stund innan jag drog mej hemåt.
Väl hemma så satt jag uppe en stund innan jag gick och la mej.
I fredags så kom Linn hit så drog vi ner på stan och träffade Kim Lenny och Rolle. Sen träffade jag en kompis en stund och snackade lite sen drog jag mej bort till lusthuset och hade det trevligt med lite folk resten av kvällen.
Sen när jag kom hem så var jag lite inne hos Linn F och Daniel innan jag gick och la mej.
Lördags låg jag halvdöd i sängen halva dagen, sen kom Moa så drog vi ner på stan och var där hela kvällen. Mkt trevligt faktiskt. Satt mest på raggen och snackade med lite folk.
Söndags var typ awesome. Grillfest hemma hos mej, morsans kör och Daniels och Andys kompisar var här.
Drog iväg en stund och träffade Cassii Moa Nicklas och ngr till. Sen drog jag hem och satt uppe till 5 lr ngt med dom som var kvar.
Har haft en skit bra helg verkligen och hoppas denna helgen blir lika kul. Ledig på fredag för vi har avslutningsdansen imonkväll. Mamma, Thomas, Daniel och Andy åker till Sweden Rock imon också så är ensam hemma med Becca Robin och Tulle hela helgen. Funderar på att rymma ngnstans hehe! Nej men ska sluta babbla nu.

BellaH

Ta-hand-om-mej-själv-dag,

Fan vad härlig dag asso. Vaknade runt halv 12 och gick ner och kollade Supernatural med morsan och Thomas och drack två koppar kaffe. Sen gick jag ut och solade i 30 minuter, 15 minuter på varje sida. Man måste börja lugnt så man inte bränner sej ju.
Sen gick jag in och duschade i lite kallt vatten. Tog en isglass och åt en + en halv macka en gick jag upp på mitt rum och nu ska jag föna håret och göra ansiktsmask samt fixa naglarna. Ikv blire fest hoppas jag, måste fixa med skjuts och allt sånt bara. Blire inte fest idag så festar jag och Linn imon istället. Awesomeness! Hur som helst så ska jag inte skriva mer nu. Måste hinna klart med allting jag har att göra.


Nyaste bilden på mej. Togs för ngn vecka sedan. Min ugn är fedt bra!

BellaH

And it cut me like a knife,

Fysatan vad jag är duktig på att blogga asso, typ världens bästa! Nej men har seriöst inte orkat bry mej om ett skit på senaste tiden. Så bloggen har fått noll uppmärksamhet.

Nu är jag iaf ledig tills måndag, känns as skönt med lång helg, precis vad jag behöver faktiskt.
Nu ikv ska jag leka med Moa och Elin i stan. Ska bli skönt. Ska ner snart och träffa Maja en liten stund tror jag.
Imon vet jag inte vad som händer. Antingen festar jag och Linn imon lr på lördag, inget bestämt ännu. Men på söndag ska vi ha grillfest här med kören som mamma, Thomas och Daniel sjunger i. Kmr bli typ awesome för Mikkel kmr hit då!

Fyllde år i tisdags iaf, 16 år fifään! Känner mej sjukt mkt äldre nu verkligen. Sån meningslös ålder faktiskt.
Men iaf så fick jag massa pengar. Fick blommor av Linn F och en tuggummiautomat av lillebror med Hello Kitty. Fick ett armband av syster och sen ska jag få grejer från Micke & Tott och Jimmy & Anna också. Awesome!
Pengarna rullar in, det går bra nu!

Är dock helt fucked up i tankarna så vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.... Avslutningsdans på torsdag nästa vecka vilket innebär att jag är ledig på fredag. Veckan efter det slutar vi tror jag.... Måste kolla upp det här asso, har fan ingen koll alls! Men har iaf kommit in på BF, preliminärt (???????) bara men men... Men nu ska jag fixa lite och sen ska jag ner mot stan som sagt. Ha en SJUKT bra kväll förfan!

BellaH

RSS 2.0