Stukad fotfan....

Varit sjukt dålig uppdatering i helgen jag vet. Fick lite bråttom i fredags så fick springa runt och packa väska och fixa mig och massa och sen drog jag ut till Erik i Ryssby och lekte lite med honom Jesper Julle Simon och Emelie. Jag och Emelie drog till festen runt 9 tror jag. Träffade massa mysigt folk och hade jävligt kul fram tills att jag trampar snett ner från en trottoarkant och stukar foten. Kunde gå på den och sådär men det gjorde ont som fan. Tillslut fick David ringa min syster som ringde mamma som ringde mig. Komplicerat men David och Martin hjälpte mig iaf bort till Erik för att hämta min väska och sen väntade dom med mig tills mamma Thomas och Jonathan kom för att hämta mig. Så fort jag kom hem la jag mig i sängen och dog i några timmar.
Vaknade vid 7 på morgonen och fick glida på rumpan ner för trappan och sen hoppa på ett ben in till mamma. Så hon gick och hämtade några värktabletter till mig sen somnade jag om och hade inte lika ont när jag vaknade några timmar senare.
 
Fick iaf foten tejpad av Kim igår. Sen gjorde jag typ ingenting på hela dagen. Satt och spelade Sims och stack och köpte käk med syster och Robin. Sen drog jag ut med Loke och Patrik en runda och åkte lite bil. Vi drog bort till Torino och träffade Julle Erik Simon och Emelie och sen kom Jonteponte också lite senare. Satt och snackade och hade väl det ändå ganska roligt. Fick som tur väl var skjuts hem av Patrik sen så slapp gå hem på min fot. Dock bara 1 km hem ungefär men ändå. Inte så kul med stukad fot och sjukt mörkt och läskigt ute liksom.
Väl hemma så snackade jag lite med Daniel innan jag tillslut drog mig upp till mitt rum och kollade lite på Sjunde Himlen. Vilket för övrigt är det enda jag har gjort idag. Förutom att bråka med Gurra om ifall det heter ''No hablO ingles'' eller ''No hablA ingles''. Tillslut orkade jag inte med honom längre så loggade ut från facebook... HEHEHEHE!
 

Skolfoto!

Idag har vi haft skolfoto. Fick inte se bilderna så vet inte hur jag såg ut men vi stod iaf och fixade oss ett jävla tag innan vi skulle ta kortet så hoppas det blev bra.
 
Nu ska jag hjälpa syster att städa lite för hon ska ha gäster ikväll sen ska jag ta mig en dusch och fixa mig på nytt för senare ikväll drar jag mig ut till Ryssby för lite festande.
Sover i Ryssby ikväll också förmodligen så blir väl inget bloggande förrens imorgon när jag kommit hem om jag inte får tag i en dator att låna innan dess. Men slänger förmodligen in ett inlägg innan jag sticker iaf. Nu måste jag dock hjälpa syster.
 
Bild från idag. Den är grön och den är randig, väldigt vackert! Leker John lite med det där gröna. Sött!

You aint backin' down and I aint backin' down

Hej!
Haft det ganska chill idag faktiskt. Började med matte halv 10 sen historiaprov efter det. Gick väl ganska bra om jag får säga det själv. Med tanke på att jag knappt kunde något innan provet så skrev jag faktiskt svar på nästan alla frågorna.
Det tog väl sisådär en kvart 20 minuter eller något så sen när jag hade gjort provet vid typ halv 11 så hade jag rast till klockan 1. Rätt chill faktiskt!
Så fick sitta och vänta på Angelica och Natalie så drog vi och käkade med Sandra.
Sen ganska chill Sociologilektion och efter det blev det svenska där vi bara snackade och gick igenom massa grammatik grejer.
 
Kom hem vid typ 20 i 4 så drog upp och kollade på Sjunde Himlen och kollade runt lite. Nu har jag precis käkat lite lasagne och snackat lite med min syster och mamma. Men nu ska jag ta tag i mitt liv och plocka ut lite kläder som jag ska visa John sen så ska vi bestämma vad jag ska ha på mig imorgon på skolfotot.
 
Ska även kolla runt efter en ny vinterjacka som papi ska köpa till mig. Gytt! Men hittar ju dock INGENTING! Och vill helst se sakerna IRL och prova innan jag köper dem. Så om det finns någon söt liten människa där ute i cyperspace (EHEHEHE) som vet vart det finns snygga vinterjackor så skulle jag bli sjukt tacksam!

Ingen kan bygga huset sitt på sand

''CHACHA BLOGGEN''
Idag har jag som sagt haft studiedag, jävligt skönt. Satt uppe inatt och kollade på Sjunde Himlen och sen sov jag ganska länge idag. Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Sprungit runt och tvättat och kollar på Sjunde Himlen hela dagen. Drog ner till stan med mamma Jonathan och Thomas innan och köpte kulor till Jonathan. Ni vet sånna man spelade med när man var liten och tyckte det var ascoolt? Jonathan blev iaf glad. Sen käkade vi korv när vi kom hem. Ganska najs att inte äta så jäkla mycket mat ändå för mår alltid så illa när jag äter.
Sen pluggade jag lite på historian tills imon också. Så ska läsa igenom det en gång innan jag lägger mig sen en gång innan skolan imorgon också. Har ju sovmorgon till halv 10 så blir väl upp lite tidigare så jag hinner läsa igenom det och fixa mig.
 
Har skolfoto på fredag och vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Får be John om lite tips och råd. Så John, om du läser detta så ska du skicka mig ett sms om vad jag ska ha på mig, fattar du babe!? Förväntar mig att du gör det nu.
 
För övrigt så är jag skitglad för att min ena arm blivit mycket mycket bättre senaste veckorna. Har så länge jag kan minnas haft små prickar på både överarmarna och låren. Nu har jag börjat smörja med Helosansalva och det har redan blivit mycket bättre. Så sjukt glad över det så ni borde börja med det om ni har lika konstig hud som jag, eller bara vill ha len hud för det hjälper verkligen, iaf för mig.
 
Får ju även pengar på fredag så funderar på att köpa löshår och lite glitter till naglarna. Men vet inte riktigt ännu eftersom jag är skyldig folk pengar och sådär. Det är ju inte direkt jätte akut, men hade varit asgött att ha det iaf så jag kanske får lite användning för alla mina nagellack.
Ska även dra mig ner och köpa ett kors och ett lås till ett armband jag ska göra till Sandra som vi har pratat om i veckor men jag har inte kommit ihåg att fixa det. Har gjort ett likadant till mig själv så kan ju langa in en bild någon gång.

Allians för dom svaga

Sitter här och lyssnar på musik, som vanligt... Vet inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen eftersom jag har ett så sjukt tråkigt liv. Har iaf sovit några timmar idag efter skolan. Asskönt. Sen drog vi och handlade och käkade.
Var väl sådär lagom kul eller något.
Annars hare inte hänt så jävla mycket faktiskt. Tråkigt liv... Sitter iaf och myser i mina rosa mjukisbyxor och funderar på vad jag ska göra imorgon då vi har studiedag. Får väl se vad som händer... Men ska iaf plugga lite eftersom jag har prov på torsdag.
 
Ska se om jag hittar något roligt att skriva om. För något måste jag ju ha att skriva om förutom min otroligt intressanta och roliga vardag... Aja langar en bild som jag tog för typ en halvtimme sen och redigerade lite eftersom jag hade så tråkigt. Den är mysig! Notera pandan och klottret på väggen. Mina vägger är fulla med klotter från mig och i princip varenda människa som varit på mitt rum. Fula tapeter så något måste man ju göra med dom! Eller?

Barnens dag!

Sitter och har lektion just nu och jag och några andra tjejer i klassen ska komma på massa grejer vi kan göra på barnens dag vilket är när man får ta med sig ett barn mellan 1-5 år till skolan och göra massa olika saker med barnen.
 
Skolan har varit ganska chill idag. Första lektionen var inställd så vi var några stycken som stod utanför klassrummet och väntade ett tag innan vi gav upp vårt väntande och gick. På svenskan så var en från biblioteket här och läste högt ur en bok för oss.
Sen ganska kort mattelektion med mest genomgång och på historian gick vi igenom lite till provet nästa vecka bara. Så har haft det ganska lugnt idag. Fick även potatismos på lunchen omnomnom!
 
Men nu måste jag sticka iväg och jobba lite! Skriver sen, HARE BÄST!

Tullemys!

Gomorron!
Sitter här i sängen med min sovandes lillebror jämte mig. Vi hade lite mys med film igår och sen sov han hos mig.
Nu får jag dock inte upp honom som vanligt. Han är fan mer morgontrött än mig.
 
Idag ska jag gå i skolan till halv 4 sen hem och chilla satan för imorgon är det studiedag. Och det betyder att jag kan sova aslänge imorgon! Ska ju även plugga som jag nämnde i förra inlägget men det hinner jag ju även om jag sover länge. Imperialismen i Afrika och Asien. Superkul... Men nu ska jag försöka få upp ungen och klä på honom kläder och skicka ner honom till mamma. Sen ska jag själv klä på mig och käka lite frulle eller något.
 

Vik hädan från snapphaneklanen

Hejsanhoppsan!
Sitter här och lyssnar på musik och har precis varit iväg och käkat lite. Somnade en stund innan också, ganska skönt faktiskt.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Sjunde Himlen och sen försöka sova. Får se vad som händer imorgon, är ju faktiskt ledig på onsdag vilket av jävligt skönt. Ska dock plugga hela dagen eftersom jag har prov på torsdag i historia. Annars vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, får se helt enkelt, man kan ju alltid hoppas!
 
Saknar mina lurar. Sönder är dom... Men nya ska jag ha!

OHEJ!

Nyss hemkommen från skolan. Sprang in till min syster uppe hos pappa en runda också och snackade lite. Den lyckosten är ledig imon (projektsarbetsdag) och på onsdag har vi studiedag så hon är ledig tills torsdag!
Iaf så har jag en dejt med John som jag ska springa upp på mitt rum och ha alldeles strax. Mys!
Ska även försöka få gjort lite matte sen får vi se vad kvällen bjuder på. Mycket kan hända. Men nu ska jag ta en macka och mysa ner mig i sängen.

Söndagsmys!

Go' kväll!
Igår när jag kom hem från Ryssby åkte jag ju ut till Erica en stund efter. Vi drack lite kaffe sen sågade vi ved och klyvde den i sån där maskin. ASKUL! Hade det jättemysigt med tre filmer på kvällen. En komedi och två som jag tror är skräck fast dom var bara jättekonstiga och inte läskiga alls.
Iaf så var det jättemysigt, somnade gott sen också.
Vaknade runt 11 imorse och tog lite mysfrukost med oboy och en macka medans vi tittade på Ghost Hunters.
Gjorde inte så mycket mer sen utan blev mest tv och leka lite med Ozzy.
Mamma och Thomas kom och hämtade mig runt 4 så drog vi och hämtade käk sen drog dom iväg så satt hemma och kollade film medans jag väntade på att lillebror skulle komma hem. Han stack iofs ut direkt när han kom så blev själv en stund till, sen vid 7 hämtade jag honom så hade vi supermys med Peter Pan.
 
Nu har jag kollat på Bones och någon Beck film med mamma och tvättat lite tills imon. Gött med helt nytvättade kläder. Skulle egentligen duschat också men det glömde jag och är för trött nu så ska göra det imon på morgonen innan skolan. Men nu ska jag iaf kolla klart på The Notebook eftersom jag inte hann det varken igår eller idag.
 
Sån där jättegammal söt bild från när jag var typ 13 år. Lite smågullig sådär

ROAD TRIP!

Inte bloggat sen igår, dåligt av mig.
Iaf, åkte ut till Ryssby sen drog jag Erik Julle och Simon till Ystad på lite road trip för att köpa en ny front till Eriks bil. Jävligt roligt och mysigt hade vi. Sen drog vi hem och sov hela högen. Däckade ganska snabbt efter att jag lagt mig och sov i några timmar.
Iaf, sen vaknade jag upp hos Simon och typ hängde lite med honom och Nathalie. Sen drog jag och Simon över till Erik och Julle så hängde vi lite i garaget innan vi drog in till stan för att käka och släppa av mig här hemma.
Så nu ska jag kolla lite på The Notebook och vänta på att vi ska åka ut till Erica och Putte där jag ska spendera natten. Mys!


Fredag<3

Hemma från skolan nu. Chill att sluta 5 över 2 på fredagar hihi!
Hade en jävla diskussion på sista lektionen om massa skit. Blev rätt störd på min klass vid vissa tillfällen + att jag hade ont i ryggen så blev ännu värre då.
Iaf har det varit en ganska chill dag för övrigt. Lagom god mat i skolan och sådär. Glömde dock min skåpsnyckel så fick låna en av vaktmästaren, awesome! Sen kom mamma och hämtade mig eftersom jag som sagt hade ont i ryggen.
Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig ner och kolla något avsnitt av Sjunde himlen medans jag väntar på att min rygg ska bli bättre. Brukar gå över efter att jag vilat en stund. Skriver kanske mer senare om jag får tid till det. Inte för att någon direkt bryr sig men ändå!

T-shirt

Morrn morrn!
Vaknade för typ 20 minuter sen. Ska strax käka frulle sen fixa mig inför skolan.
Fredag idag ju så får hoppas att det händer något roligt i helgen. Orkar inte sitta inne... Men skriver mer senare. Hejs!

Starkare än någonsin!

Nu har jag helt seriöst tappat orken med det här.
Får höra gång på gång vad som händer borta hos min farsa. Hur jävla sjuk i huvudet hans fru är rent ut sagt. Och jag vet det själv, har också bott där en gång i tiden. Och nej jag kallar inte henne ''styvmamma'' eller något sånt för det har hon rent ut sagt fan aldrig varit.
 
Sen jag var 9-10 år har jag fått höra att jag är fet, borde träna, äta mindre, ja allt möjligt. Och inte från henne utan hon har fått min pappa till att komma och säga det till mig och min syster som är 2 år äldre.
Hon fjäskade sig in och kom med kakor varenda gång hon kom och hälsade på. Sen flyttade hon in och all skiten började. Visst, vissa regler var väl kanske bra men vissa regler var helt jävla störda.
De gifte sig och fick en dotter tillsammans. Det är pga henne jag stannade så länge jag gjorde.
Det gick så långt att jag gav upp hoppet om att min egna pappa skulle tycka om mig. För i princip allting de sa var dåliga saker om mig och min storasyster.
 
Jag kommer ihåg en gång när vi bråkade så hade hon köpt löshår till mig. Hon kom inrusandes på mitt rum med en sax och klippte sönder dem inklusive den slingan jag hade i håret och tog mer eller mindre styptag på mig.
 
Min syster flyttade hem till mamma något år innan mig. I november 2009 när min mamma fyllde år så skrev jag en text om henne här. Då kommenterade min pappas fru att hon var lat, levde på bidrag, inget att vara stolt över och en nolla. Det blev ett jävla liv där hemma när jag kollat upp IP-adressen genom att skriva en till kommentar från den datorn jag visste att hon använde. Självklart samma IP-adress så fick det bekräftat att det var hon. Men det var tydligen jag som behövde hjälp och jag skulle bara flytta för att min syster gjorde det.
Jag packade ner alla mina kläder och lite andra grejer och stack till mamma. Kläderna kunde jag dock inte ta med mig eftersom det var massa snö, halt och jag cyklade.
Blev en jävla vecka för mig. Grät varje dag och gick inte till skolan. Mamma ringde och förklarade för dem varför jag inte var där och de förstod ju då såklart. Detta var på söndagen som jag flyttade. På onsdagen stack jag och min syster bort till pappa för att hämta mina kläder. Det var precis innan fyra så vi fick skynda oss innan pappa kom hem. Min syster tog moppen och jag cyklade i spöregnet. Tog så mycket jag kunde på cyklen medans min syster tog resten på moppen.
När man är hos min pappa och ska ner till där vi bodde innan så är det en backe precis utanför pappas hus sen kommer en väg och sen ännu än liten backe ner till raden med höghus där vi bodde längst bort. När jag cyklar ner för den andra backen ser jag pappa komma i en sväng lite längre bort. Vet inte om han såg mig men han såg min syster då hon kom en bit efter med moppen.
Samma dag skulle vi till huset vi bor i nu och kolla på det, så jag kom hem, hällde ut alla mina kläder i sängen och hittade pappas gamla jobbartröja, tog på mig den och satte mig längst in i hörnet på sängen och började storlipa rakt ut.

Det var ett jävla liv här på bloggen om det, alla inlägg finns kvar så bak i arkivet och kolla om ni känner för det.
Tog ett bra tag innan jag träffade pappa nästa gång förutom på mitt utvecklingssamtal på skolan ungefär 2 veckor efter jag flyttat.
 
Men nu är jag här, snart tre år senare, starkare än någonsin och ångrar inte en sekund att jag flyttade.
Min pappa är fortfarande gift med sin fru och min lillasyster är idag 6 år gammal och känner knappt igen mig när hon ser mig, säger inte ett ord till mig knappt. Henne gör jag allt för. Henne skulle jag gå genom eld för. Spelar ingen roll om hur mycket kontakt vi har när hon blir äldre. Henne gör jag allting för.
Min önskan är dock att min pappa inser hur dåligt jag och min storasyster mått utav allting vi blivit utsatta för.
Önskar även att min pappa och min storebror löser allting som hänt mellan dem. Min fina storebror och hans fru som jag och min syster bodde hos mer eller mindre hela sommarlovet -07 när vi inte orkade med allting som hände hemma.

ALL JÄVLA KÄRLEK TILL ER SOM HJÄLPT MIG OCH MIN SYSTER UNDER DESSA ÅREN! Utan er vet jag inte var vi hade varit idag. ♥

TJOLAAAAAAAHOPP!

Hej hej hej hej hej! Sitter och har historia just nu. Pratar om imperialistländer och har det jätte roligt. Not!
Men iaf så borde jag väl egentligen lyssna lite bättre eftersom vi ska ha prov på det här nästa vecka. OH MYS!
Senare idag ska jag iväg och köpa ett kors och ett armbandslås så jag kan göra ett armband till Sandra. Har gjort ett till mig själv som hon tyckte var fint så hon ville också ha ett. Sen ska vi ut till Marina och Kim och hälsa på lite. Annars får vi se vad som händer. Kanske händer det något roligt. Kanske inte. Men aja, nu måste jag lyssna och lära mig.

Sommar 2012

Ja nu ska jag äntligen skriva om mitt äckligt roliga sommarlov! TJOHO SOM NI LÄNGTAT!
Började ju sommaren med två veckor på sommarskolan (tjoho vad kul). Överlevde dagarna genom att spela pingis med Lennyponken och lite andra. Ägde sönder hela högen.
Sen åkte jag till Danmark i en vecka och chillade med släkten. Blev sena nätter med Disa med varsin dator i knät och serier för min del. Hade en kväll då vi satt ute och snackade om spökgrejer och skrämde skiten ur Samuel.
Sen chillade jag Samuel och Disa en bit bort från huset en kväll också, satt och snackade som fan i några timmar och hade skitkul.
 
Sen chillade jag mest resten av sommarlovet. Sena nätter och mycket festande med härligt folk.
Åkte ut till brorsan några dagar och åkte massa båt och ring. Brände mig på ryggen och fick gå med bikini i typ tre dagar för att det gjorde för ont för att ha bh på sig haha! Jobbade i butiken en dag med Anna och solade och drack en massa kaffe. Sen ut och sova på båten, mys! Blev även en runda till Liseberg någon vecka senare.

Festade vidare och Ljungbydagarna närmade sig. Då hängde jag nere på stan med Nikki lite några dagar sen på kvällarna var jag ute med folk och hade det underbart kul. På helgen festade jag och hade skitkul med en massa olika folk. Åkte bil med Simon för första gången och höll på att dö mer eller mindre. Men roligt hade jag ändå!
Blev även ganska många kvällar och nätter i Ryssby med mina små pojkar, Julle och Nathalie. Badade mitt i natten i Ryssbysjön och hade det jättetrevligt.
Fast det bästa på hela sommarlovet var när jag och Linn åkte upp till Andrea och Robin i GBG och var där över helgen samt kollade på Kent. Underbart, mysigt, awesome, bäst ja helt otroligt kul helt enkelt. Tjuvåkte spårvagn, chillade i Robins lägenhet och i deras nya hus ute på landet samt lyssnade på Danish inne på en pizzeria... Tyckte det var lite random att en pizzeria spelade Danish men jag var glad ändå. Danish är ju bra liksom.
Min lillebror på Danmarksbåten, hur söt som helst!
Den här coolingen hittade vi i Danmark.
Bilder från Kent! Underbart!
Bild från en av dagarna ute på båten. Åka ring är askul!

Potatohead!

Ohja, finaste rubriken ni sett i era liv, be proud bitches!
Har iaf klarat mig igenom en hel skoldag med psykologiprov och massa regn.
Panik pluggade typ en halvtimme innan provet eftersom jag inte fick reda på att vi hade provet för ens igår -.-
Självklart fastnade helt fel saker i huvudet så gick la sådär. Får se hur det blir...
Iaf så var det en ganska chill skoldag ändå. Somnade nästan på varenda lektion för var så sjukt seg och trött.
Nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och pratar med bästa Mikkel på facebook. Båda två är sjukt trötta på allt plugg! Orkar inte med så sjukt mycket plugg asså...
Nu ska jag iaf springa ner till mamma och resten och sätta mig och göra lite matte medans jag passar lillebror.
Ha det bra! Hejs!

Specialpedagogik

Sitter och har lektion nu, specialpedagogik som rubriken säger.
Innan så hade vi lite mys lektion så käkade glass och sådär. Kändes väl inte direkt så normalt eftersom det regnade ute, EHEHE!
Men aja, det var gött med glass iaf. Senare idag efter skolan ska jag tvätta klart och plugga satan.

Tell the world I'm coming home

Godmorgon!
Sitter här i sängen och lyssnar på musik. Halvt påklädd och nyduschad.
Skitont i ena vaden så har antagligen sträckt något för kändes som att någon satte en kniv i vaden imorse när jag vaknade. Så kan knappt stödja på den så ont det gör så mamma kör mig till skolan idag ^^
Men nu ska jag dra mig ner till köket och käka frulle och försöka hårföna mina byxor torra eftersom dom inte torkat riktigt efter att jag tvättade dom igår kväll.
Dagens låt. Awesome!

Sova

Tänkte bara slänga in ett snabbinlägg innan jag lägger mig. Har ju som sagt städat idag och drog ut en runda med Simon Erik och Gurra också. Livet är fint och nu ska jag sova. Imorgon tar jag nya tag och klarar mig igenom skoldagen och resten av kvällen. Tar det som det kommer helt enkelt. Vilket ni också borde göra.

Städar som en CHEF!

Lyssnar på musik och städar som en jävla chef! Känner mig så jävla duktig. Tvättar gör jag också. Eller ah, tvätta lite men orkade inte mer sen så ligger lite tvätt på golvet sådär fint sorterat så tar väl det imon om jag inte orkar senare.
Sprungit runt och fixar med lite allt möjligt på rummet och hittade min gamla lilla rosa mp3 så håller på och laddar den just nu så ska kolla sen vad det finns för gamla gulliga låtar på den.
Nu har jag iaf tagit lite paus, ätit och snackar med min John på msn och lite sånt där.
Men nu ska jag fortsätta fixa lite och sen mysa ner mig i sängen med lite film eller något.
Hejs!

WOOP WOOP!

Hej... typ.
Varit hemma idag eftersom jag inte somnade för ens runt 5 halv 6 imorse. Så sov typ halva dagen sen har jag mer eller mindre inte gjort ett jävla skit. Otroligt intressant eller hur?
Hade planerat att jag skulle plugga lite och typ mest chilla idag. Inte direkt något jätte roligt men men. Man kan inte ha det superkul hela tiden ju.
Hade tänkt att göra något inlägg lite senare om hur sommarlovet var. Mest för att jag själv ska komma ihåg det om sisådär några år. Alltid kul att läsa gamla inlägg och skratta åt hur dum i huvudet man var när man skrev dom..
Men nu ska jag fixa lite på rummet och lyssna på musik medans jag funderar på meningen med livet eller något annat extremt underhållande. Ha det bra bitches :*

Du får leva med det resten av ditt liv

Go' kväll... Eller något sånt trevligt.
Precis kommit hem mer eller mindre. Drog ut och åkte bil med Erik och Simon innan efter jag sovit en stund hihi ^^
Drog upp till fyren och hämtade Lenny och körde runt ett jävla tag. Upp till Donken sen hängde vi på stationen med lite random folk. Sen körde vi bort till Hemmakväll och träffade Andre Kim och Timmy. Mys!
Så nu har jag käkat lite och ska kolla ett avsnitt av Sjunde Himlen innan jag lägger huvudet på kudden och drömmer mig bort till någon vackrare plats. Kommer säkert ha mardrömmar bara för det...
Fina långa ovårdade äckliga hår, jag saknar dig. Kom tillbaka genast!
KÄRLEK PÅ ER!
 

Rast<3

Sitter och har rast just nu och chillar med Sandra Angelica och Johanna. Precis haft gympa och käkat efter det så är ganska jävla slut just nu.
Efter skolan ska jag typ chilla vidare med lite musik och kanske göra lite matte också. Vi får se. Ska iaf kolla på Sjunde Himlen lite också hihi ^^
Men nu ska jag kolla vidare lite på internet och skit. PUSSHAAAJ!!

WOOPA GANGNAMSTYLE!

Sitter på lektion ATM. Chillar med Sandrish!
Ska typ göra någon jävla pjäs eller något med dom andra socialarna. Går ju social inriktning på Barn-och Fritidsprogrammet. CHILL!

Har en fet vattenflaska jämte mig som jag ska hälla över Johannes för han är dum! MAHAHAHA!
Ska jobba nu, fred ut bitches!

She never could get drunk enough to get him off her mind...

Morrn morrn! Måndag... Ny vecka och ny skolvecka. Underbart.
Mer eller mindre precis vaknat så ska klä på mig, fixa mig och gå ner och käka frulle strax.
Sen får vi se vad det händer för roliga saker i skolan. Men skriver väl senare eller något.

Sleep

Tänkte slänga in ett snabbinlägg innan jag lägger huvudet på kudden och somnar.
Precis kollat två avsnitt av Sjunde Himlen så nu är jag klar med säsong 3. Dock finns det 11 säsonger totalt så lär ju ta ett tag innan jag är färdig. Men iaf. Måste sova nu så jag orkar gå upp till skolan imorgon. Lär jag ju ändå inte orka eftersom jag är världens mest morgontrötta människa, men försöka går alltid.

Snackade lite med min John innan också. Mongolidhuvud :*Han är söt när han vill. Men nu blire att sova i några timmar sen börjar en hel jävla skolvecka igen. WOHO!
Fred ut bitches!

Hej hå bloggarN är tillbaka!

Tjenare mannen. Lite sådär små gullig söndagskväll och jag sitter och lyssnar på min mysmusik och chillar i mjukiskläder. Älskar livet just nu.
Klippt mig idag, inget jävla hår kvar. DÄR har vi ett litet minus faktiskt. Annars är livet helt okej.
Har ju inte bloggat på ett tag men nu ska jag fan ta tag i det här hade jag tänkt... För 700de gången... Försöka går ju iaf.
I helgen har jag typ suttit hemma och chillat och lekt med Lenny och Stefan i Växjö i lördags.
Och sen klippte jag ju mig som sagt idag. Annars är livet tråkigt och ensamt för min del. Men jag är lika glad ändå. Mer tid för att göra vettiga saker... typ sova. Älskar att sova hihihi ^^

Men iaf, har ju typ inte bloggat sen sommarlovet så kommer väl dyka upp ett litet inlägg om det eller något någon gång i den närmsta framtiden. Och typ massa annat. Speciellt om min otroligt roliga vardag. Men nu ska jag spamma facebook om att jag har bloggat för en gångs skull.
 
Livet leker, är du med i leken?
 
FINA FINA SMUTSIGA SPEGEL GER FINA FINA BILDER!

RSS 2.0