Fredag,

Sitter här med Nikki. Har varit på Netto och köpt godis haha! Tänkte köpa slush men ångrade mej :p
Ikv ska vi typ... göra ngt, vet inte riktigt vad. Men hörs sen iaf.

BellaH

Mot skolan,

Godmorgon!
Sitter i köket och har precis klätt på mej och sånt. Ska strax dra till skolan och ha en jävligt bra dag känner jag på mej iaf. Blir Nikki ikv iaf vet jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men ngt kul blir det.
Men nu ska jag dra, hörs sen!

BellaH

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

MIN MOBIL HAR KOMMIT. AND I LOVE IT!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Men ah, nu till riktig svenska haha! Sitter och försöker lära mej skriva på mobilen. Sjukt svårt haha!
Ska tillbringa kvällen med att ändra alla namnen i telefonen. Hörs senare (:

BellaH

Torsdag,

Hey. Sitter här hemma nu med Nikki Becca och Jonathan.

Mötte upp Nikki vid kafeterian på skolan. Sen drog vi hem till mej och nu sitter vi och chillar.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Nikki ska strax träffa Anni och jag ska passa Jonathan från 4 till halv 5.
Ska iaf hämta min mobil sen i eftermiddag. Woho!

BellaH

Svenska,

Har svenska nu. Sitter och skriver ngn uppsats lr ngt.
Ska strax sluta och då har vi elenvens val vilket betyder att jag ska ha läxhjälp och plugga till engelska provet som är imon.

Tandläkaren gick bra. Fick min bettskena och dom kollade lite sen gick jag hem och lämnade den. Sen till skolan och skyndade mej att äta för mentorstiden började vid 10 över 12. Men sen så säger Linda att vi inte ska ha ngn mentorstid eftersom hennes son blev sjuk lr ngt. Så det blev att hänga i trean med alla gangsters där haha!

Men ah, vi hörs när jag kmr hem. PussN

BellaH

Tandläkaren,

Godmorgon.
Sitter hemma nu. Ska strax till tandläkaren för att hämta min bettskena och typ kolla ngt.
Har hafgt moped skit i aulan nyss. Snuten och dom var där och snackade.
Satt där inne i en timme typ. Kollade ngn film och sånt.

BellaH

Jag hatar Douglas,

Hey. Sitter och kollar på Greys Anathomy just nu.
Ska duscha i nästa reklam hade jag tänkt.

Jag hatar även Dogge just nu. Den jävlen har piercat tungan. Så sitter jag här och måste vänta i hur länge som helst. IDIOT DOGGE!!! Hoppas du läser detta. FUCK YOU!

BellaH

Ohyes, jag somnade,

Godmorgon. Har inte bloggat idag eftersom mamma hade datorn när jag kom hem och sen somnade jag.
Har iaf haft rätt kul i skolan idag. Matte lektionen var absolut bäst haha! Bara min klass som fattar. Lr ah, iaf ngr av folket i min klass haha!

Imon får jag min mobil btw. Ska bli sjukt skönt med ny mobil. Ska försöka tvinga mamma att köpa ett minneskort till den när vi ändå är där nere (:

BellaH

Millan Sara Darja,

Hey.
Drog till Millan vid 4. Vi fixade oss, vågade mitt hår och hon sminkade sej.
Sen drog vi ut. Träffade Arta Lillis och Sara så vi var lite med dom innan Arta och Lillis drog hem.
Då träffade vi Darja och hade typ skit kul. Sen följde jag Sara hem en bit och mötte även på en äcklig kille så jag nästan spydde.
Nu sitter jag och kollar på Cougar Town. Har kollat på Desperate Housewifes också.

Min mobil kmr på torsdag tror jag det var. Dom hade inga hemma så Thomas och mamma beställde den.
Ska bli så jävla skönt med ny mobil.


b♥m

Blondie ft Brownie

Grr sexy bitches

Mobilen som jag ska få. Sen fäller man upp den så är det tangentbord (:

BellaH


Sofie,

Heyhoppsan.
Satte på en film innan. Kollade på den en halvtimme timme kanske. Sofie smsade och sa att hon hade rast till kvart över ett så jag gick in till mamma och frågade om jag kunde gå och träffa henne lite. Det fick jag så jag skyndade mej att fixa mej sen drog jag till sunnerbo. Var ute lite och sen gick vi in i fem minuter innan jag stack.
Skulle egentligen väntat på Becca men jag visste inte vart jag skulle gå för att komma till henne och hon svarade inte på sms så jag drog hem istället.
Sitter här nu och har inget att göra så lyssnar på musik.

Kanske får en ny mobil senare idag. Likadan som syster har fast i blå. Langar bild på den sen för jag orkar verkligen inte leta reda på en bild just nu haha!
Imon kmr Nikki hem också :D
På fredag ska jag träffa henne och typ ''fira'' valborg lr vad man ska säga.

BellaH

Ingen rubrik här faktiskt,

Godmorgon sötnosar.
Är hemma från skolan idag faktiskt. Mådde inte bra i morse och är sjukt förskyld också.
Ska till skolan imon iaf har jag bestämt.

Sofie är i stan så ska tjata på mamma om att få träffa henne för har inte träffat henne på ett år och lite till säkert!
Men ah, när mamma kmr hem ska jag tjata. För jag ska ju faktiskt till skolan imon!

Och ni som klagar över att jag är sjuk men ändå går ut samma dag. Håll käften för det är våra liv och vi bestämmer över dom. Om mamma låter mej gå ut samma dag som jag är sjuk är det hennes buissnes inte eran.
Och om jag ändå kmr till skolan dagen efter så är det väl inget att klaga över för jag kmr iaf till skolan lr hur?
Juste, så bara håll käften alla haters och låt mej leva mitt liv och ni kan leva erat. Fuck you jag vet att ni älskar mej (:

BellaH

''Förlåt för dålig uppdatering''

Jag har en sak att säga til folk som ber om ursäkt för att dom inte uppdaterat mkt.
Det är din blogg, du bloggar när du vill. Du ska inte blogga för att dina läsare vill det. Du ska blogga för att du vill blogga. Så ni som säger ''förlåt för dålig uppdatering'' i typ varannat inlägg. Sluta med det för det är eran blogg och ni bloggar när ni vill. Lr så börjar ni blogga mer så ni slipper be om ursäkt.
Jag har själv skrivit ''förlåt för dålig uppdatering'' i mina inlägg. Men sen insåg jag att det är min blogg, och jag bloggar när jag vill. Även om folk håller på och säger att jag ska uppdatera mer så bloggar jag när JAG vill.

BellaH


Mobiljakt,

Har suttit och letat mobil nu ett tag. Eftersom min mobil vägrar funka och jag behöver en ny ska jag slipper Mikkels gamla med spricka i skärmen haha.

Sitter och försöker övertala min kära vän att hon inte ska dricka för man blir bakis, kan få blackouts och spy upp skiten igen. Man har sjukt mkt roligare när man inte dricker för då vet man vad man gör och man gör inget som man inte vill göra.

BellaH

Mikkel och Elvira,

Sheena lr ngt. Idag var det ganska chill i skolan. Först engelska och satt och läste/lyssnade på ngt. Sen ap och då övade jag faktiskt på engelska provet. Sen gjorde vi inte så mkt på spanskan. Efter spanskan drog jag hem och hämtade tröja. Hade ingen mentorstid då eftersom Thomas är i Tyskland med niorna och Linda är typ på kurs lr ngt. Sen dissikerade (?) vi hjärta på biologin. Mådde skit illa efter det så var inne hos skolsköterskan och vilade mej innan jag drog till stan och mötte upp Mikkel. Vi gick till K-hög och satt där lite. Träffade Diana Josefin och Disa. Elvira kom sen när vi skulle dra till mej så hon hängde med till mej. Gick in på Maxi en runda och köpte cola för var skit varmt och var jätte sugen på det. Iaf så gick vi hem till mej efter det och hade lite skoj. Tog även sönder min säng haha. Benet vikte sej (a'
Nu har dom iaf dragit hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Justin Bieber ♥

BellaH

Candyman,

Godmorgon lr ngt. Sitter i köket med Thomas mamma och Daniel och spelar musik. Ja, vi har tråkigt haha!
Idag blir det typ slappa och duscha och sånt. Kanske städar rummet lite med. Vi får se. Orkar verkligen inte gå ut idag. Men ah hörs senare (:

BellaH

Hemma nu,

Nu är jag hemma. Kunde inte sova hos Disa. Men iaf så drog jag ner till stan vid halv tio lr ngt. Träffade Fanny och Wille O på Adonis sen gick jag till Mikkel och Elvira. Var lite med dom sen var jag lite med Emma och Ruben också. Sen typ Mikkel och Elvira igen och massa andra. Sen kom Disa Dogge Diana och Robin ner så var med dom också. Jag gav Robin en biljett så han kunde åka virvellvinden med mej. Sen drog jag hem vid tolv.
Träffade Disa Hannah Sara och Ida utanför Ida så snackade lite med dom sen drog jag hem.
Sitter här i soffan nu och kollar på Sexiest Latin Lover lr ngt sånt.

Ska nog lägga mej strax lr efter detta programet för jag är skit trött. Ska bli skönt med lite sömn faktiskt. Behöver sova ut. Denna helgen har typ slitit ut mej som fan.
Men vi hörs sen lr när jag vaknat.

BellaH

LALALA, RUBRIK!

Heyhopp. Kom precis hem. Drog ut vid tre och träffade Robin Disa Dogge Sandra och två till. Sen kom Mikkel och Fanny också. Satt i brunnsparken sen gick vi till Maxi så kom Juznur lite. Gick bort till stationen och satt där och tråkade. Sen gick vi typ runt i stan och nu är jag hemma. Ska snart äta och håller på att ladda min mobil också. Hade typ inget batteri. Kanske sover hos Disa inatt om jag kunde det så vet inte om jag bloggar senare ikv. Men kanske bloggar innan jag drar till stan igen.
Vi hörs (:

BellaH

Godmorgon lördag,

Godmorgon. Jag vet, uppe tidigt. men kunde fan inte sova så jag gick upp.
Dogge ligger och sover på mitt rum och han lär ju inte vakna förrens typ kl 2 lr ngt haha!

Igår var kul. Gick ner med Madde vid 5 sen träffade vi David Anton Zack Jimmy och Lukas på cafét så var med dom lite sen gick Madde och träffade Martin så jag var lite med Cajsa Edden och dom. Sen träffade jag Petra Elvin och ngr så var med dom sen kom Madde.
Träffade massa folk. Mikkel, Disa Diana Jossan Dogge och massa fler. Det var skitkul. Åkte typ 5-6 ggr så har tre stycken biljetter kvar från mina tio. Bjöd ngn också tror jag. Kmr inte riktigt ihåg men iaf.
Åkte Spiderman med Elvira och vi hade skitkul. Skrek nog mest när jag åkte virvelvinden med Mikkel Disa och Fanny. Inte för att det var läskigt utan för att det var kul och vi skrek ''bira bira bira bärs bärs bärs'' haha! Ja, vi hade as kul. Sen drog jag och Dogge hem vid halv tolv lr ngt för ingen av oss pallade vara kvar för det var tråkigt haha (:

BellaH

Lions med Madde <3

Är med Madde nu. Ska strax sticka ner till stan och träffa Martin som kmr vid 6. Får se vilka vi träffar mer. Men ah. Vi hörs när jag kmr hem lr ngt (: Ha en bra kväll allihopa :D

BellaH

Håret,



BellaH

Mitt nya hår,

Jossie har precis gått hem. Hon färgade och klippte mitt hår jätte fint. Ingen utväxt och inte så slitet hår.
Klippte luggen rätt kort eftersom jag inte pallade ha jätte lång lugg längre. Men allting blev verkligen jätte fint.
Kmr bild på det sen. Tack Jossie, loveu ♥

BellaH


HUHUHUUU!!

DET KLIAR I MITT HÅR/HUVUD LR VAD MAN SÄGER. FAN FÖR BLONDERING SÄGER JAG BARA! ÅÅÅÅÅH!!! ''BARA'' 40-50 MINUTER KVAR -.-
hörs sen

BellaH

Ljungby''stad''

Ska ta en stund och skriva lite om min ''älskade'' stad.
Två saker som jag har att berätta om staden och folket.
1: Folket här är jävligt falska. Nästan alla men berättar saker för går och säger det till alla andra även om dom får lr inte. Dom sitter och ljuger folk rakt upp i ansiktet. Dom håller på med folks killar/tjejer fast dom vet att han/hon är tsm med ngn annan. Dom blir på g med folk fast han/hon precis gjort slut med ens kompis och kompisen fortf gillar honom/henne. Det är fan inte okej.

2: Själva staden suger. Finns verkligen inget att göra på helgerna mer än att hänga på cafét lr utanför downtown när det är. Sen det ända som händer annars är Ljungbydagarna och Lions.

Ja, ni vet nog själva hur folket och staden är. Sugig och fuck staden och alla som bor här. Lr ah nästan alla!

BellaH

Färga och klippa håret,

Idag gick skolan rätt snabbt. Slappa lektioner också.
Livsviktigt gjorde vi ngt skit med krig och sånt. Och på svenskan satt vi och läste och berättade om våra böcker och snackade om svåra ord. Sen på elevens val satt jag och smsade och gjorde biologiläxan. Känner mej duktig som gjorde nästan hela på den lektionen. Ska göra resten imon på aplektionen och kanske läsa lite med om jag hittar ngn bok här hemma som jag kan läsa. Becca har säkert ngn Gossip Girl lr ngt som jag inte läst ännu.
Imon ska vi även läsa hela första lektionen eftersom vi ska ''fira'' världsboksdagen lr ngt.

Imon efter skolan ska Madde med mej hem sen drar vi till Lions på kvällen. Vet inte riktigt när dock men det får vi klura ut imon.

Josipa kmr sen och hon ska klippa och färga mitt hår. Utväxt och sånt skit. Måste bara ner till Maxi innan och köpa färgen. Robin skulle egentligen kört mej med moppen men det är ngt fel med den. Vatten i tanken tror han. Så får väl vänta på Thomas och be honom köra ner mej.

BellaH


Ida goes sääääl,


Ja, vi är knäppa.
Men vi har iaf roligt ;)

BellaH

Virus,

Har precis fått tillbaka datorn. Mamma har kört två virus program.
Sitter och kollar på Anna Anka söker assistent. Mammas spelar piano så jag fattar ingenting -.-'
Så stänger av tvn nu och sätter på musik istället.

BellaH


Bilderna från förra veckan,

Langar bilderna från förra veckan nu. Njut av dom haha ;)


Syster på ängen utanför huset (:

Egopic på mej hehe!

Posade för fullt på en parkbänk (y'

Posade ännu mer på en sten vid dagiset (H)

Becca fick äntligen till ett snyggt hopp som jag lyckades fånga på bild ;)

Dagen efter mötte jag upp Becca och Robin. Kände mej sjukt cool just då så Robin tog en bild.

Och en bild till. Iofs väldigt suddig men ändå ;)

Gamla lägenheten. Längst upp bodde vi. Älskar dom lägenheterna <3

Lekte mästerfotograf och fotade syster och Robin. Sötnosar (:

Ännu en bild på dom. Vid ån denna gången. Cuuuutiiiiiees (:

Kände mej fortf cool och skulle visa Becca hur hon skulle hoppa.

Syster lekte söt för en stund (:

Min OKEJ tidning som Becca och Robin hämtade hos pappa.

Sista bilden nu. Robin och jag lekte med kameran inne i badrummet och kände hos fortf väldigt coola (:
Så nu era fuckers får ni börja kommentera alla fel på mej för jag älskar sånna kommentarer. Patetiska människor utan liv haha ;)

BellaH

Tisdag & nothing att göra,

Tisdag idag alltså. Har inte hänt så mkt i skolan.
Madde failade llite bara annars var allting som vanligt.
När jag kom hem så tog jag min kära glass och åt lite. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.
Men vi hörs sen (:


Min älskade glass. Skit god. Stor hiss på den (:

BellaH


Lionsbilarna (L)

Åkte och handlade med Daniel och Thomas innan. Såg Lionsbilarna och funderade på att gå i ide tills fredag bara för att det ska gå fortare. Men har en känsla av att denna veckan kmr gå jätte fort. Får hoppas det iaf.
Har iaf bestämt med Madde att vi ska gå på fredag. Sen på lördag blir det ngn annan. Kanske hänger med mamma och dom ner och åker lite med lillebror. Både han och jag tkr att det är jättekul med karuseller. Iofs så får han bara åka dom för småbarn men ändå, han älskar det verkligen!
Men nu ska vi äta tydligen. Kanske bloggar senare ikv om jag kan. Bilderna kmr troligtvis imon! Annars piskar vi syrran ;) haha!

BellaH

Madde var här,

Madde hängde med mej hem efter skolan. Satt och lyssnade på musik och sånt. Sen gick vi ut och gungade för det var så fint väder.
Nu har Madde precis åkt hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Får se om ngn vill träffas. Annars blir det väl att sitta hemma och tråka. Men vi hörs sen och senare idag kmr förhoppningsvis bilderna från förra veckan.

BellaH

Wipeout,

Sitter och kollar på Wipeout nu. Gossip Girl tog slut nyss också. Älskar det programet verkligen.
Jonathan har däckat i soffan. Mamma och dom kmr snart också tror jag. Fixa mat får dom fan göra också för jag kom på att jag inte ätit idag typ. En fralla bara vad jag kmr ihåg.
Men ska kolla Wipeout nu. Hörs kanske sen.

BellaH

Passa Jonathan,

Har passat lillebror nu i två timmar. Vet inte riktigt när mamma och Thomas kmr hem heller.
Vi har iaf kollat lite tv, blåst såpbubblor, läst bok och lekt med tågbanan. Är skit trött eftersom jag somnade runt 4 imorse och vaknade tidigt.
Becca kmr hem vid halv 8 så då kanske jag langar ngr av bilderna som vi tog i veckan.
Men nu ska jag kolla bloggar och sånt. Hörs senare (:

BellaH

Söndag,

Godmorgon. Vaknade för en stund sen. Satt nere hos lillebror och mamma och kollade barnprogram. Ja jag vet att jag är töntg som gör sånt men det är kul faktiskt.
Iaf, idag ska jag passa lillebror mellan tre och ngt. Eftersom mamma och Thomas ska iväg och sjunga.
Blir väl ut på gården och leka lite om det inte är för blött. Såg att det hade regnat inatt.

BellaH

Agadir,

Gud vad jag saknar Agadir. Det var så undebart. Har kollat på bilder som ngn av killarna lagt ut därifrån. Minnerna dyker upp i huvudet på mej. Sista kvällen. Fan vad jag hatade att veta att det var sista kvällen. Hade inte gjort ngt om planen blivit inställda i typ en vecka lr ngt så vi kunde stannat där lite till. Men då hade jag nog saknat det mer än vad jag gör nu. Och jag hade nog gråtit mer på vägen hem än vad jag gjorde. Det var första gången jag grät för att jag saknade ngn. Fast den gången var det inte bara en person. Det var flera stycken.
Det går inte att förklara hur underbart det var. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och vara där igen. Lr att jag kunde få träffa dom igen. Om bara för en dag. Men det kmr säkert aldrig att hända. Och det känns förjävligt.

Men ah, ska vänta på att Daniel kmr hem sen tror jag att jag ska sova lite. Är skit trött.

BellaH


Tänker tillbaka,

Jag har tråkigt och lyssnar på musik.
Mår inte bra nu heller. Hemska minnen som dyker upp i huvudet och jag vill bara gråta. Sova av mej skiten men jag vet att även om jag sover så kmr det tillbaka ngn gång. Och då kan jag lika väl ta itu med det nu.
Vill bara söka upp Idioten och förklara för honom hur mkt jag hatar honom för det han gjorde mot oss. Och förklara att hon ligger inte ner. Hon står på sina ben. Hon klarar sej bra. Alla vi klarar oss bra, även om det han gjorde finns inom oss. Vi står kvar så stadigt som det går. Ibland faller vi. Men då reser vi oss igen. Det får ta den tid det tar att resa sej. Men sen går det och vi står stadigt igen.

BellaH

...

Man måste stå för ngt, annars faller man för allt.

Sitter här och kan inte sova. Inte trött heller för den delen. Men sova, shit vad skönt det hade varit!
Dunkar musik också. Ida, hör du den? F*CK B*TCHES GET MONEY!

BellaH

Mikkel,Elvira och runkande,

Mikkel och Elvira kom hit innan vid 10 lr ngt kanske. Var här lite och snackade sen drog vi hem till Elvira så hon kunde byta om. Sen när vi sitter där i hennes hall tkr Mikkel att Elviras mamma frågar Elviras pappa om han runkar och han säger aah. Så vi satt och mobbade Elvira lite för det ikv.
Drog ut sen iaf. Matade ankor och Mikkel kastar brödsmulor i mitt hår.
Drar till stan sen iaf. Går runt lite med det var som vanligt dött så ngn Mikkel och Elvira känner körde hem mej sen körde dom ut till Mikkel.
Har iaf haft en väldigt kul kväll. Imon ska jag passa Jonathan medans mamma och Thomas är och sjunger. Mikkel och Elvira ska också sjunga så lycka till!

BellaH

All Time Low,

Sitter och lyssnar på All Time Low nu. Super bra faktiskt. Dricker äppel juice också.
Har suttit och kollat bloggar i typ 2 timmar lr ngt sånt haha! No life typ.
Ikv blir det lungt. Tv med mamma lr ngt sånt. Sugen på godis ikv faktiskt. Får se om mamma vill köpa lite till mej hihi! Hörs sen (:
Btw så vet jag inte vf texten är fucked up! Mysterier ;o

BellaH


Millan och Darja,

Millan och Darja sov här inatt. Dom kom hit runt halv 2 lr ngt. Jävla uteliggare utan sovplats haha!
Dom drog hem vid halv 11 sen var jag uppe en stund och sen vid 12 gick jag och la mej och vaknade för en halvtimme sen. Ikv blir det chilla framför tvn med mamma hade jag tänkt. Thomas är på spelning ikv med. Don't know var men iaf haha!

BellaH

Du måste ha det svårt utan mej,

Det finns inget som älskar dej på det sättet jag gör. Jag älskar ditt leende, ditt skratt, dina ögon, ditt utseende. Allt med dej älskar jag. Men du förlorade mej den där gången. Den gången jag trodde jag kunde lita på dej. Jag hade fel. Men du ska veta att jag klarar mej bra utan dej. Men för dej måste det vara jävligt svårt. För du kmr aldrig hitta ngn som jag. Du kmr inte hitta ngn så jävla bra som jag. Deal with it honey. Lev med mej lr utan mej. Ditt val. Men jag kmr inte tillbaka hur lätt som helst. Du får kämpa. För jag är inte som andra som kmr tillbaka som en boomerang. Jag tar tid på mej innan jag vet om jag kan lita på dej igen. Och om jag inte kan det. Så får du böna och be lite till innan jag kanske, kanske kmr tillbaka.

BellaH

LL Cool J,

Sitter och lyssnar på LL Cool J nu. Han är typ rappare från 80 talet haha! Men ah, hittar man good music så gör man ju ;)

Sitter och saknar förra året så hårt. Värsta och bästa året fifan! Afrika resan var underbar. Valborgshelgen med Anni och Nikki. Växjö resorna med Nikki och Anni. Lärde känna Robin förra året med. Alla dom sakerna jag gjorde som var helt underbara. Rix Fm till exempel, helt underbart. Träffade massa folk och hade en underbar kväll. Och Ljunbydagarna! SatN var kul det var! Och nyår i Lagan. Så sjukt kul, kan inte beskriva det med ord.
Iofs så var 2009 inte helt underbart. Otrogen idiot. Bästa vän flyttade. Alla bråken och allt annat!
Fyfan, värsta året som jag kan minnas men ändå det bästa.

Men ah, nog pratat om det. Det är helg nu. Och det betyder att jag kmr sova bort hela dagarna säkert. Får se hur det går med det haha! Skriver sen när jag har ngt intressant att berätta haha!

BellaH

Hey jag somnade,

Skolan idag var ganska chill. Vi var ute och gick på matten och Simon skrek att till vänster ligger mitt hus haha! Söt är han. Sen så kollade vi film sista lektionen, alltså spanskan. Sen gick jag hem med Duc Ton Elvin och Edo. Edo gick runt och sa att det var synd om folk hela tiden och Elvin var målad som en katt. Morrhår och svart näsan. Yää!
När jag kom hem så somnade jag och vaknade nu för en halvtimme sen lr ngt sånt kanske. Trodde det var lördag! Men nää fortf fredag. Idag ska jag bara sitta hemma och kolla bloggar.
Becca har åkt till Vittaryd och hon har sin kamera med sej så jag kan inte få tag på bilderna. Suck! Men ni får dom på söndag lr ngt.

BellaH

SKIT SKIT SKIT!

Har märkt att ingenting blir som man vill att det ska bli. Bråkar med folk man inte trodde man skulle bråka med.
Slutar umgås med folk man umgicks med mkt förr. Allting blir skit vad man än gör. Om man inte ens en person ngt så håller dom på endå. Problem överallt för ingenting!
Man ignorerar och säger att man inte tar åt sej. Men egentligen gör man det. För man vill inte vara hatad. Man vill känna sej älskad.
Man fortsätter ignorera och bara skita i vad folk gör säger och tkr. Men till slut går det inte mer. Man bryter ihop tillslut. Jag har inte brutit ihop på ett tag. Men det kmr säkert snart.
För man klarar inte att ta hur mkt skit som helst. Skit som man inte ens förtjänar är det värsta.
Jag hatar denna stan! Jag vill inte bo här längre. Jag vill bort härifrån, bort från stan, bort från alla människorna här. Men nej, jag kan inte flytta. Jag kan inte lämna stan. Inte för tillfället iaf. Men så fort jag kan så drar jag. Har sagt det länge och jag står kvar vid det beslutet. Fattar inte hur folk kan tycka om denna stan. Hur folk som flyttat härifrån saknar Ljungby. Jag hatar denna stan! Jag ska bort härifrån.

Vad har jag för anledning till att stanna? Mina vänner? Dom jag ändå nästan aldrig träffar? Min familj? Jag kan ändå inte träffa min lillasyster längre så vad är det för mening med att stanna för familjen? Jag har inte den familjen jag vill ha ändå. Jag vill ha min lillasyster i min familj. Jag vill inte leva mitt liv utan den lilla flickan som lyste upp mina dagar och som fick mej att stanna kvar så länge som jag gjorde. Jag vill träffa henne varje jävla dag och krama om henne och jag vill att hon ska veta att jag älskar henne mest av allt. Jag vill ha henne vid min sida. Jag vill kunna hjälpa henne med saker när hon blir äldre. Jag vill att hon ska veta att jag skulle göra vad som helst för henne. Jag vill att hon ska veta att när hon är i min ålder och super sej full, då kmr jag och hämtar henne var hon än är. Precis som Anna har sagt till mej.
Men nu går inte det. Eftersom jag aldrig kan träffa henne. Jag kan inte träffa min egna jävla syster. Ngt är fel med det! För jag ska kunna få träffa min lillasyster när fan jag vill.

Jag har ingen anledning till att stanna kvar här. Jag har ingen bästa vän här. Jag har folk jag kallar bästa vän. Men ingen riktig bästa vän. För hon flyttade för över ett år sen och jag har inte sett henne sen dess. Och jag saknar sönder mej efter henne. Hade det inte varit för henne, så hade jag inte funnits här nu. Jag hade tagit livet av mej. För hon gjorde mej alltid glad när jag var ledsen. Om hon dör. Då har jag inget kvar att leva för.
Jag pratar aldrig med henne så jag vet egentligen inte om hon lever lr hur hon mår. Jag vet ingenting om hennes liv nu. För vi pratar aldrig. Men den dagen jag får reda på att hon dött. Då tar jag livet av mej. För då har jag verkligen ingenting att leva för. Det är rösten i mitt huvud som säger till mej att fortsätta kämpa för jag kmr träffa henne igen som får mej att leva. Och kämpa, det är precis det jag kmr göra. Jag kmr kämpa. För ngn dag kmr jag träffa henne igen. Det är jag säker på! Ngn dag kmr vi träffas igen. För systrar hittar varandra alltid!

Men för tillfället torkar jag tårarna och fortsätter kämpa. Kämpa för att få träffa dom båda igen. Om bara för en gång. Så jag kan krama om dom och berätta för dom att jag älskar dom. Idag, imorgon, föralltid! ♥
BellaH


2 månader kvar,

Nu har jag precis ätit lite. Thomas lagade as god mat. Kalops lr ngt sånt typ.
Har pluggat lite på kemin också. Ska läsa son strax med. Tänkte blogga lite först.
Laddaren gick ju sönder innan till den laptopen jag brukar ha. Men satte mej vid den andra som är Andreas laptop egentligen tror jag. Men han har stationär så han använder aldrig denna.

2 månader kvar nu. Dom flesta vet nog vad som händer. Om ni inte vet så fråga hihi!

BellaH


Laddare!!!

Laddaren til datorn slutade funka nyss. Inte mkt batteri kvar så blir ett snabb inlägg. Får se om jag får in bilderna sen. Kanske lånar systers dator till det. Vi får se iaf. Men jävlar vad det luktar bränt på mitt rum nu. Får skaffa ny laddare haha!

BellaH

Sjuk,

Gick ju hem från skolan igår. Och trodde det skulle bli skolan idag. Men icke. hade 38 graders feber innan och mår inte bra. Så blev att stanna hemma.
Missade tandläkaren också kom jag på. Fan också. Skulle fått min bettskena idag ju. Aja. Får se hur det blir med det.
Idag hade jag tänkt plugga och kanske kolla en film lr två.

Det är många som tkr att jag ska bli brunett igen. Men är nog blondin över sommaren eftersom det ändå kmr blekas av solen. Lr så färgar jag det riktigt mörkt så får jag inte så jätte mörkt hår sen. Så ser man inte så blek ut heller. Vi får se. Langar iaf bilderna från igår och förrgår sen också. Ska bara sno minneskortet från syster först.

BellaH

Utgång,

Ringde syster nyss och bestämde att vi ska ut och gå vid 7. Hon är hos pappa och har kameran med sej. Annars hade jag tänkt låna den och lägga in bilderna från igår och även ta lite bilder så jag kan lägga in ngr.

Efter vi gått blir det duschen och sen mysa framför tvn. Greys Anathomy idag också! Missade förra avsnittet pga lovet. Men det tar vi igen ikv för det blir lätt att fatta vad som hänt.
Nej men nu ska jag nog gå och dricka lite. Super trörstig. Och vattnet jag har på mitt rum är typ sen sportlovet. Fråga mej inte vf jag fortf har kvar det haha!

BellaH

Blog lovin,

Har även skaffat bloglovin nu också. Kände att det var dags haha!
Följ mej där så får ni mer koll om när jag uppdaterar.

Tack Sofie för att du hjälpte mej. Saknar dej tusan och älskar dej ♥

BellaH

Blogg tips,

Ett tips om du vill få mer läsare till din blogg.
Bli medlem: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=bellahhh


En gammal bild. Observera min sexiga boll som sitter mitt på huvudet!

BellaH

Gick hem,

Gick hem från skolan för snart en timme sen faktiskt. Har inte mått bra på hela dagen. Ont i magen och kändes som att jag skulle svimma när jag stog på bananbron i morse. Snurrig är jag också. Har inte kollat febern men ska göra det strax hade jag tänkt.
Kunde inte sova så jag gick och hämtade datorn och ska snart plugga lite. Har matte, so, kemi och spanska med mej hem tror jag det var. Så ska nog göra spanska häftet och jobba lite matte. Sen kanske jag läser lite i kemin och so:n ikv. Får se hur det blir. Hörs sen (:

BellaH

HAHAHA!

Thomas: Kristallvit
Mamma: Kristallvit? Är det typ som ljussvart?

BellaH

Fotorunda med syster,

Gick en runda med syster innan och fotade lite. Har inte fixat bilderna till datorn än men dom kmr. Antingen ikv lr imon.
Tog inga bilder igår eftersom hennes kamera inte hade ngt batteri till det. Så vi gjorde det idag istället och när det var ljust också haha!
Men ska nog äta nu, låter som att dom dukar bordet iaf. Hörs sen (:

BellaH


En vanlig tisdag,

Godmorgon. H3h3h3!

Idag var jag i skolan. Var iväg en stund av en viss anledning...
Sen tillbaka till skolan och ha tråkigt som alltid.
Fick tydligen inte ha jackan på mej på svenskan idag men jag har lix haft det varje lektion dom senaste månaderna och det är as kallt i det klassrummet så jag frös med jackan på mej ändå. Så jag sket i att ta av den men hon sa inget så haha på henne!

Mitt prov är tydligen på fredag fick jag reda på innan också. Trodde jag hade det igår men det är på fredag. Då vet jag det iaf.

BellaH

Det är jobbigt...

... att läsa bloggar. Har suttit och läst samma blogg i.. ah minst två timmar iaf.
Bloggen är väldigt känslosam. Hårda ord och sånt. Tjejen som skriver den skriver om sin uppväxt och vid ngr tillfällen började jag nästan gråta för att jag tyckte så synd om henne. För så ska inte ett barn behöva leva.
Bloggen: www.youcanrunbutyoucanthide.blogg.se

Men nu byter vi samtalsämne och snackar om mitt hår. Dom flesta tkr jag ska färga brunt så det blir nog det.
Men endel folk är ju efterblivna och fattar inte när det står ''kommentera i bloggen'' på min bilddagbok.

Men nu ska jag ner och kolla om maten är klar snart. Sen ska jag och syster gå ut en runda. Fotar kanske lite med. Isf får ni bilderna när jag är tillbaka.

BellaH

Mitt hår!

Nu är det såhär att jag har haft tre färger på mitt hår. Min naturliga, mörkbrunt och blondt. Men jag vet inte om jag ska färga brunt igen lr om jag ska fortsätta vara blond. Min naturliga kan jag aldrig få tillbaka såklart.
Kommentera vad ni tkr och hjälp mej.

2 lr 3. Vad tkr ni?

BellaH

Feber (n)

Godmorgon. Ingen skola idag eftersom jag har feber och hostar jätte mkt och har ont i halsen.
Har haft hosta hela veckan vad jag kan minnas iaf.
Så idag ska jag nog bara sova och plugga till kemiprovet som jag egentligen skulle gjort idag men som jag får göra på ngt ap under veckan lr ngt. Vi får se hur det blir med det.

Men iaf så tkr jag att min blogg är tråkig. Jag skriver nästan aldrig längre och det blir bara små inlägg om ingenting lr om vad jag gjort under dagen. Måste förbättra den. Så om ni har ngr förslag så skriv dom i en kommentar för jag måste förbättra den. Inte bara så att jag får mera läsare men för att jag ska ha en anledning till att blogga, för jag bryr mej egentligen inte om hur många läsare jag har men ngr fler hade ju varit kul iaf.
Och jag vet, mer bilder, outfits och massa sånt. Men ey, kom med ngt bättre. Typ att jag ska skriva om ngt speciellt. Mode, foto, vad som helst förutom det vanliga!

BellaH

Linnea Andersson,

Satt och lyssnade på Go Girl. Ni vet den låten med Pitbull.
Kom upp massa minnen i mitt huvud från tiderna med Linnea. Alla ggr vi satt i hennes lägenhet och rökte vattenpipa och massa annat och lyssnade på den låten för vi älskade den typ haha! Festerna som alltid blev helt failade och massa andra saker. Den dagen vi gjorde ngt som ingen skulle få veta. Asso massa minnen heöt enkelt och jag kände lukten av vattenpipa och sånt. Härliga tider and I miss it!

BellaH

Helgen,

Har inte bloggat i helgen nästan. Så tänker ta en kortversion av helgen iaf. Läs och bry er så jävla mkt!

I fredags kom Sara till mej vid tre. Vi satt och snackade och sånt sen kom Madde vid halv 7 lr ngt. Vi började fixa oss då sen åt vi innan vi drog ner till stan vid kvart över 9 lr ngt. Träffade Thina och Jessan på stan så gick runt med dom lite. Drog ner på Dt och hade kul ett tag innan det hände grejer... Hade kul sen efter det också med allting var fuckad så ah skitsamma. Gick iaf hem vid 1 och sen träffade jag Ida utanför henne så snackade med henne till typ halv 2 lr ngt. Sen var det tydligen ngn som hade gått på våran trädgård så jag vågade inte gå in där men Robin och Becca var i köket så jag gick in det hållet. Vågade inte gå och lägga mej så Robin fick kolla under min säng och i garderoben haha!

Lördag blev det kalas för Jonathan. Lite av släkten kom och sen när dom gått hem var jag typ med Nikki Becca och Robin. Nikki fixade mitt hår fint. Fick tyvärr ingen bild på det men aja. Sen kom Rasmus och var med Becca och dom. Sen körde Robin upp mej till Disa vid 9 så var jag med henne Dogge och Sara och kollade film. Samuel färgade även håret svart så han är skit lik Jonas nu (deras pappa) och ser ut som en turk lr ngt för hans ögonbryn är helt svarta. Kollade iaf på film sen kom Robin och hämtade mej igen så åkte vi hem och jag gick typ och la mej nästan direkt.

Idag har vi fixat i garaget. Hittade en väldigt fin Harley Davidson hjälm som jag hade på mej lite. Väldigt syggt. Hittade även en cider där inne haha! Sen gick vi in och nu hade jag tänkt sova lite innan jag börjar plugga. Blir väl plugg hela kvällen kan jag tro. Men nu slutar vi skriva bibel och säger godnatt haha!

BellaH

Fredag,

Godmorgon bloggis.
Idag vaknade jag ganska tidigt faktiskt. Vid 10 lr ngt kanske.
Satt lite vid datorn innan mamma kom hem och snodde den. Har städat lite på min byrå också, ska snart börja städa golvet och allt annat med om jag orkar. Sen blir det väl sova en stund innan Sara och Madde kmr hit.

Vi ska fixa oss här hos mej sen dra ner till Downtown och jag ska faktiskt in för en gångs skull. Har inte varit inne på ett jävla tag faktiskt. Men har äntligen hittat min plånbok med fribiljetten i så tänkte att jag måste använda den ngn gång så det får bli ikv. Får se hur kul det blir haha!

Har en sån jävla hosta också. Och feber hade jag igårkv också. Hoppas inte att jag blir sjuk bara. Men jaja, nu ska jag gå och städa lite så jag får det gjort innan kalaset imon också.

BellaH

Fedte lan @ Emils place,

Godmorgon bloggen.

Igår kom Anni hit vid 8, sen kom Dogge runt 9. Jag käkade sen drog vi till Emil där dom hade fedte lanet haha! Jo det var kul. Drog hem runt halv 1 och somnade vid halv 4.
Vaknade runt 12 lr ngt så gick jag ner och satte mej vid tvn och datorn.
Jossie kom hit och sen gick vi och mötte Jessan vid bananbron och lämnade mitt löshår som hon ska låna. Morötter ♥

Sen gick jag hem igen och nu tänkte jag blogga lite eftersom jag inte gjort det sen igår.
Ikv blir det att träffa Sara tror jag. Måste typ duscha och städa mitt rum och sånt innan det med. Suck -.- Får göra lite imon också innan folket kmr hit. Och sen är det kalas för brorsan på lördag också. Och då måste jag verkligen städa innan det!

BellaH


Jonathan ♥

Den 7 april 2006 hände världens bästa grej. Jag fick en lillebror. Mitt första syskon som var yngre än mej.
Jag var skit glad och bara väntade hela dagen på att få träffa honom.
Idag fyller han 4 år och jag väntar på att han ska komma hem från dagis så jag kan få krama och säga grattis till honom eftersom jag sov när han åkte till dagis.
Visst, han kan vara jobbig ibland men för det mesta är han den där glada ungen som jag älskar hur mkt som helst.


Blod är tjockare än vatten. Grattis gubben, 4 år ♥

BellaH


Blod,

Jag och Nikki sitter hos mej och kollar på Disney XD!
Vi har typ varit i stan idag och gått runt, ätit glass och sen gick vi till Maxi så köpte Nikki ostbollar och cola så nu sitter vi hos mej.

Hade precis kommit hem till mej när mamma skriker på mej att jag ska komma ner och hämta en handduk för Jonathan hade smällt i huvudet i bordet och fått en spricka i pannan. Blödde hur mkt som helst så dom är på sjukhuset nu. Vet inte om dom behöver sy lr om dom bara tejpar ihop det. Det var ett jävla jack han hade i pannan.

BellaH


Märta är här <3

Heyhopp i lingonskogen lr ngt sånt haha!
Märta är här nu. Hon kom runt 12.

Jag vaknade ngngång mellan 10 och 11. Millan sov till 11 typ. Sen fixade vi oss och käkade så körde Thomas ner och hämtade Märta och sen körde vi hem Millan och vidare hem till mej. Har typ suttit och pratat och försökt få ut folk. Ska möta upp Sara på maxi vid halv 3. Sen kmr nog Stephanie också. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ngt blir det iaf (:

BellaH


Millan is here,

Hey mitt i natten.
Sitter här med Millan nu. Hon kom hit runt halv 11. Snackade lite private things och nu flummar vi.
Let's go crazy!
Imon vid 12 kmr Märta så blir att gå upp tidigt. Millan ska med en stund också. Jossie kanske kmr och kanske Sara jävla fuckin' Banan också ♥
Vet inte riktigt vad vi ska göra. Får se hur det blir med folket också.
Men nu ska Millan blogga lr ngt så vi hörs senare (:


Langar fedtaste festbilden för Millans skull ♥

BellaH


Märta imon (L)

Yäy! BellaH goes happy. Märta kmr hit imon över dagen. Hittar väl på ngt kul som vanligt.
Jag är glad för har inte träffat henne på hur länge som helst. Synd att Sofie är i Jkpg för annars skulle hon med hit ju! :(

Hittar väl på ngt annat kul under veckan också. Träffa folk ska jag göra iaf. Palla sitta inne och dö hela lovet.

BellaH

That should be me,

Godmorgon. Vaknade för ngr timmar sen men har kollat tv med Nikki Becca och Jonathan haha! Playhouse Disney (y'
Nikki har gått hem och Becca är i Vittaryd.

När man kollar på bilder på en person och får en konstig känsla i magen. Är man kär då? Fast personen har varit sjukt jävla dum i huvudet mot en?

BellaH

Fredag&lördag,

Fredag då! Jossie kom hit en runda sen kom Disa och Robin. Drog ut en sväng och träffade folk sen drog vi t mej vid nio och käkade. Jossan och Sebbe kom hit och vi åkte lite moped. Sen körde mamma hem Disa Robin och Dogge t Jonas (Disas pappa).
Kollade film med syster sen gick jag och la mej.
Vaknade runt 12 idag. Duschade och fixade mej sen drog vi t mormor vid halv 2. Käkade, spelade kubb och sen äggletning. Åkte hem halv 6 tydligen haha!
Jag och syster mötte upp Nikki vid 9 så drog vi t Maxi och handlade lite gott. Träffade Pontus Mikkel och Elvira utanför + lite annat random folk. Sen drog vi hem t oss och hade tråkigt. Gick ut en sväng sen också. Träffade Robin och Dogge på Maxi och snackade lite med Robin. Snackade med Maja och Linnea med. Sen drog vi hem hit och Nikki ska sova här inatt.

Märta och Sofie kanske kmr hit ngn dag i veckan också. Ska bli skitkul. Mikkel hämtar mej vid 12 på fredag med moppen så ska vi ta en raggarrunda haha! Sen på kvällen blire stan med Sara Disa och Madde troligtvis.
Sen blir det att vara med Sara på lördag.

BellaH 

Daniel is drunk,

Vad fan ska man börja med att skriva egentligen? Hej?

Iaf, har precis kommit in på mitt rum efter att ha filmat Daniel när han är full och försökt få honom att gå och lägga sej. Till slut la han sej ner i sängen iaf. Bra det han behöver sova.

Har mobil nu igen. Har inte haft det sen söndags eftersom min vägrar funka -.- Fick iaf låna en av Mikkel som jag har tills jag får en ny lr ngt sånt. Det gillar vi. Problemet är att musiken finns på minneskortet så jag kan spela musik men jag kan inte hitta mina bilder. Det gillar vi verkligen inte. För där finns massa filmer jag och Ida har gjort när vi haft tråkigt. Även lite random bilder som jag gärna vill ha. Får se om jag hittar dom när jag kopplar in den till datorn. Om jag nu får tag på en USB-sladd ngn gång.

Det har gått ett år nu. Ett år sen jag kramade alla killarna sist. Killarna som är världens mest underbaraste i hela världen. Saknar sönder mej nu. Känner fortf hans läppar mot min kind och hans armar runt mej och hans hand i min hand. Det är helt sjukt att det finns så fina människor i världen. För om man kollar i Ljungby så är det nästan bara falska människor överallt sen åker man och träffar dom och känner sej som den lyckligaste i hela världen. Sen åker man tillbaka till Ljungby och allt är som vanligt igen. Falska människor överallt, ingen som är så underbar som dom. Jag fattar inte! När ska vi lära oss att inte vara så falska?

BellaH


RSS 2.0